Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Κανείς καλος δεν χάνεται (Προσοχή στον τόνο)

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !

(όλοι τον θυμόμαστε με αγάπη, ιδίως όταν σκιζόταν υπέρ των τραπεζών. Εξαιρετικός υπάλληλος!)

Σίγουρα με την ίδια θέρμη θα βοηθήσει την χώρα και από το μετερίζι των ιδιωτικοποιήσεων. Μένουμε ήσυχοι, είναι σε καλά χέρια η περιουσία ΜΑΣ !

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!Αγαπητοί συμπολίτες

Δεν μας έφταναν τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά , προστίθενται δυστυχώς και άλλα.

Το Πεύκο Πολίτη  συνεχίζει να υποβαθμίζεται αφού κανείς τελικά δεν το εντάσσει στο Σχέδιο Πόλης πάρα το γεγονός ότι την Μελέτη ανέλαβε και πάλι ο προηγούμενος Μελετητής κ.ΙΩΝΑΣ ο οποίος μπορεί αν ο δήμαρχος θέλει  να ολοκληρώσει την ένταξη της περιοχής μέσα σε ένα χρόνο.

Δικαιολογημένα ο κόσμος πιστεύει ότι  υπάρχουν συμφέροντα που δεν επιθυμούν την ένταξη και αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει η Δημοτική αρχή με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση αλλά και τις περίεργες αποφάσεις της, όπως η τελευταία για γεωργικές καλλιέργειες στην περιοχή.  Η κατάσταση είναι αφόρητη και οι κάτοικοι προσπαθούν μόνοι τους να φροντίζουν για όλα.   Ο ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ   εμφανίζεται στην περιοχή  και αντί να ανακοινώσει νεώτερα για την ένταξη ,ή την μετακίνηση των τσιγγάνων δηλώνει  με  το λαϊκίστικο σλόγκαν «Να ταΐσουμε τους φτωχούς»  ότι θα χρησιμοποιήσει τα οικόπεδα στις οδούς Μακρυγιάννη και Εριφύλης  για να τα κάνει γεωργικές καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Είναι γνωστό ότι οι γεωργικές εκτάσεις  ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ  !!!!!  ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ !!!!!!   ΟΧΙ ΑΛΛΟ !!!!!

Δεν θέλουμε λαχανάκια , μαρουλάκια , ζαρζαβατικά

Δεν θέλουμε άλλη υποβάθμιση.Δεν θέλουμε άλλη ταπείνωση και εξαθλίωση.

Ζητάμε αξιοπρέπεια , καθαριότητα , ανθρώπινη μεταχείριση.

Δεν θέλουμε να γυρίσουμε στα χρόνια του 50 με τα χοιροστάσια και τα βουστάσια !!!!!

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.

ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ !!!!

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΡΙΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ …..

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !!!


Μίκης Θεοδωράκης Περί «Τραμπούκων», «Προβοκατόρων» και 25ης Μαρτίου

Είδα και άκουσα στο βραδινό δελτίο της ΝΕΤ τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Καψή να προσπαθεί να εξομοιώσει τους τραμπούκους του παρακράτους της Δεξιάς που δολοφόνησαν τον Λαμπράκη με τα σημερινά θύματα της αντεθνικής, αντικοινωνικής και αντιλαϊκής πολιτικής της ξένης Τρόικα και της ντόπιας Κυβέρνησης που προσπαθούν να διαδηλώσουν την αγανάκτησή τους.

Ώστε οι κύριοι Παπαδήμος, Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος, Νταλάρας και Παπουτσής είναι οι σημερινοί Μπελογιάννης, Σαράφης, Λαμπράκης και Πέτρουλας και όλο αυτό το 1,5 εκατομμύριο άνεργοι, οι δεκάδες χιλιάδες που έχασαν τις δουλειές τους κι άλλοι τόσοι που θα είναι από δω και στο εξής αναγκασμένοι να ζουν με 200 ως 500 Ευρώ το μήνα, οι νέοι επιστήμονες που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, οι καταστηματάρχες και οι υπάλληλοι των κλεισμένων μαγαζιών και οι ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι των 4.500 επιχειρήσεων που έβαλαν λουκέτο, όλοι αυτοί που η πολιτική σας, κ. Καψή, τους οδήγησε στο τελευταίο σκαλί του πόνου, της απελπισίας, της απόγνωσης και της οργής είναι οι σημερινοί τραμπούκοι ενός αόρατου παρακράτους, απλώς αντί να κρατούν μαχαίρια, πιστόλια και σιδηρολοστούς χρησιμοποιούν τα… θανατηφόρα γιαούρτια για να εξοντώσουν τους σύγχρονους εθνικούς ήρωες Πρωθυπουργούς, Υπουργούς και διακεκριμένους οπαδούς μιας ουσιαστικά και τυπικά παράνομης κυβερνητικής εξουσίας που έχει καταντήσει προ πολλού άβουλο όργανο-μαριονέτα στα χέρια των κυρίων Μέρκελ, Σόιμπλε, Τόμσεν και Ράιχεμπαχ.

Μας είπατε, κ. Καψή, ότι ο κ. Νταλάρας συμβολίζει σήμερα τη Δημοκρατία κι έτσι καταλάβαμε το κρυφό νόημα αυτών των περίφημων συναυλιών που τόσο υπερβολικά προβάλλονται από τα ΜΜΕ που ελέγχετε, στις οποίες ένας προβεβλημένος και αγαπητός από το πλατύ κοινό τραγουδιστής προσπαθεί να αναδειχθεί σε θύμα στο βωμό της Δημοκρατίας που απειλείται από όλους εμάς τους «απ’ έξω», που με τόση αφέλεια προσπαθείτε να μας κάνετε με το ζόρι «παρακρατικούς». Ξεχνώντας ότι πριν λίγες μέρες εσείς οι… «δημοκράτες» δεν διστάσατε να εκσφενδονίσετε όχι αυγουλάκια και γιαούρτια αλλά βόμβες δακρυγόνων με στόχο τα κεφάλια μας και να μας ψεκάσετε με χημικά που αποδεδειγμένα ιατρικά καταστρέφουν ένα από τα πιο ζωτικά όργανα του ανθρώπου, τους βρόγχους. Στα κεφάλια διαδηλωτών που δεν έκαναν τίποτα άλλο πέραν του να φωνάζουν συνθήματα.

Θα έπρεπε να σας είχαμε κάνει (σε όλη την Κυβέρνηση) μήνυση για απόπειρα δολοφονίας, όμως προσωπικά δεν καταδέχομαι να έχω καμιά σχέση μαζί σας, ούτε του κατηγόρου. Και ξέρετε γιατί; Γιατί εγώ έμαθα να πιστεύω και να υπερασπίζομαι ακόμα και με τη ζωή μου την Εθνική μας Ανεξαρτησία, που εσείς την πουλήσατε στους ξένους για μια χούφτα αργύρια.

Αλήθεια, με τι πρόσωπα θα πάτε να τιμήσετε τους ήρωες του ’21 που θυσιάστηκαν για την Εθνική μας Ανεξαρτησία, όταν έχετε παραδώσει -γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία μας- αυτή την Ανεξαρτησία στους ξένους, βάζοντας οικειοθελώς τον ελληνικό λαό κάτω από τον ζυγό των ανελέητων ξένων τοκογλύφων; ΌΧΙ ! Η 25ηΜαρτίου δεν ανήκει σε σας! Δεν έχετε το δικαίωμα να μολύνετε με την παρουσία σας τη μνήμη όλων αυτών που θυσιάστηκαν για την Τιμή της Πατρίδας που εσείς ποδοπατήσατε. Η 25η Μαρτίου ανήκει στον Ελληνικό Λαό. Σε κείνους που ακόμα και σήμερα αγωνίζονται για την Ανεξαρτησία της Χώρας, τα δικαιώματα των εργαζομένων και την πίστη στις ανεξάντλητες δυνάμεις του Λαού μας. Του Ελληνικού Λαού που είναι ο μόνος που μπορεί να εξασφαλίσει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, φτάνει να μπορέσει να απαλλαγεί από τις δαγκάνες των νέο-Ναζί της Ευρώπης, οι οποίοι με τη συνεργασία ανθρώπων μειωμένης εθνικής ευθύνης τον έχουν δέσει σήμερα χειροπόδαρα προσπαθώντας να τον αχρηστεύσουν.
Αλλά αυτό δεν θα το πετύχουν!

Αθήνα, 13.3.2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ - «Μέτρα για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
Τηλ. 210 6522311, 213 2100531
Fax: 210 6084483
E-mail: ant.bta@patt.gov.gr

Τηλ. 210 6522311, 213 2100531
Fax: 210 6084483
E-mail: ant.bta@patt.gov.gr

Αγ. Παρασκευή, 14/3/2012 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Μέτρα για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών»Με αντικείμενο τη λήψη μέτρων πρόληψης των δασικών πυρκαγιών καθώς και των αναγκαίων μέτρων που θα θέσουν σε ετοιμότητα όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση των κινδύνων προερχομένων από τις πυρκαγιές κατά τη θερινή περίοδο 2012, συνεδρίασε χθες Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Κώστας Μανιάτης στην εισήγηση του κατά τη συνεδρίαση που διεξήχθη σε αίθουσα του Δημαρχείου Χολαργού,  υποστήριξε ότι η προστασία του δασικού πλούτου και γενικότερα του περιβάλλοντος αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ποιότητα ζωής των πολιτών και βασική προϋπόθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη και έθεσε ως προτεραιότητα τη λήψη μέτρων πρόληψης, την ουσιαστική και την αποτελεσματική συνεργασία και τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων και των δυνάμεων που διαθέτουν ενώ έκανε ειδική αναφορά στη συνεχή και ουσιαστική επαφή και συνεργασία με τις πυροσβεστικές υπηρεσίες και τις εθελοντικές οργανώσεις.

Ο κ. Μανιάτης, επεσήμανε για άλλη μια φορά την ανάγκη της άμεσης χρηματοδότησης της Αυτοδιοίκησης και των Συνδέσμων Προστασίας Περιβάλλοντος ώστε να καλυφθούν τα μέτρα πρόληψης και κατάσβεσης των πυρκαγιών και να γίνει έγκαιρα η προετοιμασία των φορέων με τα κατάλληλα μέσα για την αντιμετώπιση τους.Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Κώστας Μανιάτης ανέφερε ότι θα πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα έξι ενέργειες και δράσεις για την αποτελεσματική υλοποίηση των μέτρων  πρόληψης και αντιμετώπισης των πυρκαγιών. Συγκεκριμένα  όπως είπε, θα πρέπει άμεσα να γίνουν:

  • Εργασίες αποψίλωσης του οδικού δικτύου χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών
  • Έγκαιρη υλοποίηση του ετήσιου δασικού προγράμματος της Δ/νσης Δασών
  • Προμήθεια και εγκατάσταση των αναγκαίων υδατοδεξαμενών για την κάλυψη των αναγκών πυρόσβεσης.
  • Η εφαρμογή της αρθ. 9Α/2005 Πυροσβεστικής Διάταξης από τους Δήμους, καθόσον έχει διαπιστωθεί ότι εστία πολλών πυρκαγιών τα προηγούμενα χρόνια αποτελούν οι χώροι ανεξέλεγκτης εναπόθεσης και μεταμόρφωσης αστικών απορριμμάτων.  
  • Καθαρισμός των δασών, των περιαστικών δασικών εκτάσεων και των χώρων ιδιαίτερης προστασίας όπως πάρκα, άλση, νησίδες κλπ.
  • Η αποστολή από τους Δήμους καταλόγου των οδών της αρμοδιότητας τους, στις οποίες πρέπει να γίνεται διακοπή της κυκλοφορίας σε περίπτωση αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς (επικινδυνότητα 4 ή 5), ώστε να εκδοθούν αποφάσεις διακοπής της κυκλοφορίας για τους δρόμους αυτούς.

Κλείνοντας την εισήγηση του ο κος Μανιάτης επεσήμανε ότι η συζήτηση υπήρξε ουσιαστική και γόνιμη και ότι θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν όλες οι προτάσεις που κατατέθηκαν από τους εμπλεκόμενους φορείς και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προς την Κεντρική Διοίκηση για την έγκαιρη και επαρκή διάθεση των αναγκαίων πιστώσεων.Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο εντεταλμένος σύμβουλος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής κ. Γεώργιος Φουντάς, ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής κ. Δημήτρης Τσουκαλάς, εκπρόσωπος της ΠΕΔΑ, εκπρόσωποι από ΣΠΑΠ και ΣΠΑΥ, ο Διοικητής της Τροχαίας της Αγίας Παρασκευής.

εκπρόσωπος από την 1η ΥΠΕ Αττικής, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δασών Ανατολικής Αττικής, εκπρόσωποι από το Σωματείο Εθελοντών Πολ. Προστασίας Πεντέλης, Χολαργού-Παπάγου, Β.Α Υμηττού, εκπρόσωποι των Δημοτικών Αρχών των περιοχών του Βόρειου Τομέα Αθηνών και εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Βορειανατολικής Αττικής.


ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

Ήταν καλοκαίρι στο δάσος έκανε τρομερή ζέστη και ο μέρμηγκας ήταν έξω καταϊδρωμένος και μάζευε ξύλα...

Εκεί που μάζευε ξύλα ακούει ένα φρενάρισμα: ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιι...  γυρνάει και τι να δει!!!!!

Ο τζίτζικας μέσα σε ένα MERCEDES CABRIO SL 500 με δύο θεογκόμενες!

-"Έλα ρε άτομο τι κάθεσαι και κάνεις εδώ και μαζεύεις ξύλα ;;;;" του λέει ο τζίτζικας...

-"Αδερφέ, χειμώνας έρχεται και μαζεύω προμήθειες για το τζάκι."

-"Καλά τρελός είσαι ρε... πάμε εδώ στην παραλία να κάνουμε το μπανάκι μας έχω και τα δύο μωρά μαζί ... κοίτα πως σε κοιτάνε ρεεεε... χαζός είσαι που θα κάτσεις να μαζέψεις ξύλα... Παραλία, Μπανάκι, BEACH BAR και σφηνάκια.. "

-"Όχι ρε φίλε δεν μπορώ έχω δουλειά ακόμα ."

-"Καλά ρε φιλαράκι δεν πειράζει τα λέμε ... να ξέρεις εσύ χάνεις!!!"

Φεύγει ο τζίτζικας, αναστενάζει ο μέρμηγκας και συνεχίζει το κουβάλημα....

Περνάνε κάνα δυο βδομάδες εκεί που ήταν ο μέρμηγκας πάλι στο δάσος και μάζευε τροφή (ντάλα ο ήλιος) σκάει μύτητο γνωστό φρενάρισμα: ....ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.. ..

Γυρνάει ο μέρμηγκας με βαριά καρδιά και τι βλέπει;;

Ο γνωστός τζίτζικας με ένα JEEP 4 x 4 GRAND CHEROKEE και από πίσω κοτσαδούρα με ένα κότερο 20 μέτρα!!!!

Πάνω στο κότερο 4 θεογκόμενες 2μετρες να τον χαιρετάνε!!!

- "ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!" φωνάζει ο τζίτζικας!

-"Καλημέρα . " του απαντάει ο μέρμηγκας με ξεψυχισμένη φωνή!

-"Aντε, παράτα το κουβάλημα και ανέβα στο εργαλείο μαζί με τα κορίτσια !

πάμε ΜΥΚΟΝΟ τριήμερο!"

-"...εεεεε... ξέρεις έρχεται χειμώνας και αν δεν μαζέψω τροφή θα πεινάσουμε..."

-"ΡΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ!!! Μαζεύεις από βδομάδα τροφή ! καβάλα να φύγουμε. Τα κορίτσια σε περιμένουν πώς και πως! κοίτα κορμιά κοίτα ρεεε πως σε κοιτάνε!!!!!"

"...όχι ρε φίλε δεν μπορώ".

"ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ!!!! ΧΑΖΟΣ τι να σου πω ...." του λέει ο τζίτζικας και βάζει μπρος και την κάνει......

Περνάει το καλοκαίρι, περνάει το φθινόπωρο και έρχεται ο χειμώνας.

Έξω έχει 2 μέτρα χιόνι και ο μέρμηγκας είναι αραχτός στην πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι... χαζεύει τηλεόραση "Πρωινό Καφέ" και πίνει το τσαγάκι του χαλαρός....

Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα:

"ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ" και ακούει μια φωνή:

-"ΦΙΛΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙ"

Σηκώνεται αργά αργά και πάει στην πόρτα... ανοίγει την πόρτα και κοντεύει να πάθει έμφραγμα!
Ο Τζίτζικας με στολή Χιονοδρόμου κασκολάκι και γυαλιά να του χαμογελάει και πίσω του το γνωστό JEEP με αλυσίδες και από πάνω φορτωμένο με πέδιλα του σκι ! Μέσα στο JEEP δύο ξανθές μοντέλες να του χαμογελάνε!!!


"Έχεις 10 λεπτά καιρό να ετοιμαστείς και να κατέβεις να φύγουμε! Έχω κλείσει ΣΑΛΕ στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ και θα πάμε για σκι με τα κορίτσια... άντε κατέβα!"

... Άφωνος ο μέρμηγκας έχει καταπιεί τη γλώσσα και έχει μείνει με ανοικτό το στόμα....

"A ντε ρε μη χαζεύεις... ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ Γρήγορα!!! Τα κορίτσια ανυπομονούν να σε γνωρίσουν!!!!"

-"Εεεε, Φίλε μου τζίτζικα δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω σήμερα μαζί σου αλλά σε παρακαλώ πολύ κάνε μου μια χάρη!

- Ότι θέλει το φιλαράκι μου!!

-"Αν εκεί πάνω στο βουνό δεις τον ΑΙΣΩΠΟ..., πες του ότι γαμιέται..."

Ενημέρωση από το stasi.gr‏

Στάση στο Χαλάνδρι :: Ενημέρωση από το stasi.gr Διαβάστε στο www.stasi.gr:

τι θα σημάνει για τουςεργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα η κατάργηση του συλλογικού εργατικού δικαίου που φέρνει το μνημόνιο 2

για τα λουκέτα στα μαγαζιά της αγοράς του Χαλανδρίου μέσα από την έρευνα σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής που έκανε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

"...Θυμάμαι ότι την άνοιξη του 2010,όταν το πρώτο μνημόνιο ήταν έτοιμο να ψηφιστεί, έπαιρνα τηλέφωνο φίλους και συναδέλφους μου για να πάρουν θέση ενάντια στο μνημόνιο, έστελνα e-mail και τους έλεγα ότι αν αυτό το πράγμα ψηφιστεί δύο λύσεις μόνο θα μας μείνουν:Ή Επανάσταση ή Μετανάστευση.

Τότε κανείς δεν είχε προειδοποιήσει τον κόσμο για το τι πραγματικά σημαίνει μνημόνιο και ΔΝΤ. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι, ακόμα κι αυτοί που το ήξεραν καλά, δεν έλεγαν τίποτα. Τίποτα. Και τώρα που λίγο λίγο μαθαίνουμε το πικρό μας μάθημα βλέπεις που μαζεύεται πια ο κόσμος. Στο Σύνταγμα ή στο Αεροδρόμιο. Επανάσταση ή Μετανάστευση...."

συνέντευξη εφ όλης της της με την Χαλανδραία Μαρία Μησσήν μία εκ των δημιουργών του ντοκυμαντέρ " Η εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου" για το πόσο απλά συμβουλευτικός δεν είναι ο ρόλος της task force στην διαχείριση της Ελληνικής κρίσης

Τέλος όσοι θα ήθελαν να συμετάσχουν στα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ για το χαράτσι μπορούν να καταθέσουν τα έγγραφά τους στο δίκτυο αλληλεγγύης ενάντια ατα χαράτσια την Πέμπτη 15/3 μεταξύ 18:00 - 20:00 στο ΚΕΠ στη κεντρική πλατεία.(τελευταία ευκαιρία συμμετοχής καθώς η συλλογή εγγράφων τερματίζεται)


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *