Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Γ.Γ.: ΑΝΤΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ - Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΟΓΙΣΜΟΣ
Εντάξει, το καταλάβαμε. Θα πληρώσουμε σήμερα και θα έχουμε να παίρνουμε. Θα πληρώσουμε ΤΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ για δημοτικά τέλη από ότι θα έπρεπε.
Μα σοβαρά, θα μας πάρουν τώρα τα λεφτά και θα μας τα δώσουν πίσω στον επόμενο λογαριασμό; Τόσο μεγάλη χάρη και εξυπηρέτηση προς τους μπαμπουίνους;

Και ο Δήμος τι μας λέει; Ότι θα γίνει αντιλογισμός; 

Και το κατάλαβε όλος ο κόσμος, η θεία μου με τη μητέρα μου αντιλογισμό κάνουν 3 φορές την εβδομάδα, όλοι ξέρουν τι είναι. 

Τι έγιναν οι αναρχοαυτόνομοι τσαμπουκάδες, εκείνα τα δεν πληρώνω τα νόμιμα, που δεν τους αρέσανε και τώρα κάνουν τις κότες στις καραμπινάτες αδικίες; 
Μας λένε ότι θα γίνει «αντιλογισμός με τους πολίτες του Χαλανδρίου». 
Ρε σεις, η αντίσταση έγινε αντιλογισμός;
 Α να χαθείτε.

Το λάθος ποιος το έκανε; Τεκμηριωμένα πράγματα, όχι δικαιολογίες του στυλ εγώ δεν είδα, κοίταγα την Γεντικιάρογλου που κοιτούσε την Παπασταύρου, που κοίταγε την Πετροβασίλη…..

Χωρίς πλάκα, είδα ότι για Δήμο πληρώνω 34+9,5+10,5 ευρώ, σύνολο 54 ευρώ. 
Τι δεκαπλασιάζεται από το λάθος;
 Αυτό το ποσό; 
Και μου λένε να το πληρώσω;
Να πάρουν τους λογαριασμούς πίσω και να τους ξαναβγάλουν σωστά.


Γιώργος

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ


ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Γιώργος Θωμάς

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ.....

Στην 1η φωτο παρεμβάσεις του Δήμου Αγ. Παρασκευής σε σχολείο με φανταστικό συνδυασμό χρωμάτων για ένα ευχάριστο περιβάλλον

Στην 2η φωτο παρέμβαση του Δήμου Χαλανδρίου σε σχολείο με κοτετσόσυρμα για πτερυγοποίηση του αυλειου χώρου !!!
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ - Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ 


Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και άλλοι κοινωνικοί φορείς και θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, στην Πλατεία Ομονοίας ενάντια στο ασφαλιστικό που προωθεί η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. και κατακρεουργεί τις συντάξεις.

Το Συλλαλητήριο θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι και από την Πλατεία Ομονοίας θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή. Είναι ευθύνη όλων των εργαζομένων να αντιδράσουν ενωτικά και δυναμικά σε ένα σχέδιο που ουσιαστικά καταργεί την Κοινωνική Ασφάλιση και ανοίγει τις πόρτες στις ιδιωτικές εταιρείες για την εκμετάλλευση του Ελληνικού λαού.

Το ποσό του 1,8 δις ευρώ που θέλει να εξοικονομήσει η συγκυβέρνηση μαρτυρά και το πόσο βαθιά θα μπει το μαχαίρι στις συντάξεις. Και βεβαίως δεν μιλάμε για τις Επικουρικές Συντάξεις, οι οποίες οδεύουν προς κατάργηση, αλλά τις κύριες συντάξεις. Η συγκυβέρνηση προωθεί ένα ασφαλιστικό προκειμένου να ικανοποιήσει τους δανειστές και μετατρέπει τη δομή του από Κοινωνικό και αναδιανεμητικό, σε ανταποδοτικό τσακίζοντας κυρίως όσους συνταξιοδοτηθούν από το 2016 και μετά κόβοντας και το εφάπαξ.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο πλαίσιο μάλιστα της οργάνωσης και ενημέρωσης των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την ασφαλιστική λαίλαπα που έχει στα σκαριά η συγκυβέρνηση, οργανώνει Περιφερειακές Συσκέψεις ανά την Ελλάδα, εν αναμονή και της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου που θα συνεδριάσει την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016, με θέμα το πλαίσιο δράσης της Ομοσπονδίας απέναντι στις πολιτικές των μνημονίων που διαλύουν ότι έχει απομείνει όρθιο.

Οι Περιφερειακές Συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, με στόχο να ενημερωθούν αρχικά τα συνδικαλιστικά στελέχη και θα ακολουθήσει Πανελλαδική Ημέρα Ενημέρωσης (θα προσδιοριστεί από το Γενικό Συμβούλιο), όπου μέσω Γενικών Συνελεύσεων, Συγκεντρώσεων και συμβολικών Καταλήψεων σε όλη την Ελλάδα θα ενημερωθούν και όλοι οι εργαζόμενοι.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια της Βασιλικής Κοτσιάλου

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στις 13 Ιανουαρίου 2016 η συνάδελφος μας Βασιλική Κοτσιάλου σε πολύ μικρή ηλικία (μόλις 38 χρονών) έχασε τη μάχη της ζωής, έφυγε από κοντά μας .

Εμείς, η Δημοτική Αρχή, οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στο Δήμο Χαλανδρίου θέλουμε να την αποχαιρετήσουμε με μία μαντινάδα 
Πολλές φορές ο θάνατος
τσ' ανθρώπους ξεκουράζει,
μα είναι φορές όπου χτυπά
εκιά που δεν ταιριάζει! 
Τα μέλη της Φιλαρμονικής τραγουδώντας της την μαντινάδα και τους αγαπημένους της σκοπούς την αποχαιρετάμε παιανίζοντας και της ευχόμαστε καλό ταξίδι.

Αγαπημένη μας Βασιλική 

οι στιγμές που ζήσαμε μαζί σου θα είναι χαραγμένες πάντα στη μνήμη και τη ψυχή μας.
Καλό σου Ταξίδι.

 Ενημερωθήκαμε και αναδημοσιεύουμε από την πρΟΤΑση

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ

Στην Γενική Συνέλευση, που έγινε τον Δεκέμβριο έγινε ο προγραμματισμός δράσεων του Συλλόγου το 2015.


Στην Γενική Συνέλευση του Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Προτασίας της Ρεματιάς καθόρισε τις προτεραιότητές του για το 2016 αφού προηγήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα καταγραφή των προβλημάτων της ρεματιάς που πρέπει να αντιμετωπιστού,

Σας ροτείνουμε να διαβάσρτε την παρουσίαση στο ακόλουθο link:

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ