Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΖΩΝΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ: ΧΑΙΡΕ ΒΑΘΟΣ ..... ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΝ!


ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣΠΙΔΑΣ: 9μ έως 17μ.

Αυτή η ιστορία με το βάθος του ΜΕΤΡΟ και η επικοινωνιακή απόπειρα της "πρωτηφορά" διοίκησης του δήμου να πείσει τους μπαμπουίνους ότι δεν τρέχει μία που το μετρό περνάει στα 11 έως 18 μέτρα κάτω από αγροτεμάχια που είχαν προβλεφθεί για ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΣ και τώρα με τα μαγικά τους μετατρέπονται σε ΟΤ για να μην πλερώσει το αριστερό δημόσιο αποζημιώσεις στους Χαλανδραίους Ιθαγενείς γίνεται πολύ αποκαλυπτική για το ύφος και ήθος της εξουσίας της "πρωτηφορά" διοίκησης.

Ένας διάλογος στην δημόσια fb ομάδα με τον τίτλο "ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ" της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ με συνομιλητή τον διαχειριστή της φιλικής σε μας σελίδας 7net και της αντιδημάρχου κας Χριστούλη  θα πει πολλά στους σκεπτόμενους για την ελαφρότητα, την προπαγανδιστική αντίληψη για ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, την ευκολία με την οποία επιχειρούν να παραπληροφορήσουν τους δημότες αλλά και το είδος του "διαλόγου" που πιστεύουν ("εσείς γιατί μιλάτε").

Γι΄αυτό αναδημοσιεύουμε τον διάλογο:


Αgelina Giannetopoulou

Με συνεχόμενη αρθρογραφία στον ηλεκτρονικό τύπο της πόλης καθώς και με δηλώσεις στα όργανα…
stasi.gr|Από stasi.gr - Κ. Γερολυμάτος

Daihiro Harada Ε το ακούσαμε κι αυτό! Όσοι λένε αυτές τις ανοησίες έχουν δει τι είναι χτισμένο πάνω από την διαδρομή του μετρό, ανάμεσα σταθμού Αμπελοκήπων &; μεγάρου μουσικής ας πούμε; Το μαιευτήριο ΕΛΕΝΑ πχ;

Elena Christouli Μα τι ειναι αυτα που λέτε! Αυτοί δεν ξέρανε ! Εμεις ξέρουμε.....Ειδικα για το μετρό Χαλανδριου δεν ισχύουν ολα που ισχύουν για το μετρό σε ολη την Αθήνα!!! Και ας λέει το ίδιο το Αττικό Μετρό οτι μπορεις να χτίσεις μεχρι δυο υπόγεια. Μην τους ακούτε ! Πανε να σας ξεγελάσουν. Αυτοί δεν ξέρουν!!! Ο κύριος Νταβίας ξέρει!!!

Seven Net Καλοι μου άνθρωποι, Εκεί όπου από πάνω υπήρχε ΚΤΙΣΜΑ όταν γινόταν το ΜΕΤΡΟ αυτό το λάβανε υπόψην τους για το ΒΑΘΟΣ της σήραγγας. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Στο Χαλάνδρι το περάσανε σε βάθος τέτοιο που υπολογίστηκε ότι από πάνω θα είναι ΔΡΟΜΟΣ, όχι κτίσματα. ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ; Τι αναφέρεστε στο τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο; ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ είστε; ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!

Daihiro Harada Δεν έχεις καταλάβει τίποτε! Είναι σαφώς δυσκολότερο να ανοίγεις τρύπα ΚΑΤΩ από υφιστάμενα θεμέλια στο σαθρό Αθηναικό έδαφος παρά να θεμελιώνεις, 7-8 μέτρα (στην περίπτωση των 2 υπογείων) ΠΑΝΩ από μια κατασκευή σταθερή. 'Ασε που ότι αναφέρω ΔΕΝ συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο (εκτός κι ο κόσμος σου τελειώνει στα όρια του σπιτού σου) αλλά ΔΙΠΛΑ από το Χαλάνδρι. Μάλλον εσύ δεν αλληλεπιδράς με το περιβάλλον και την πραγματικότητα (για το αυτιστικοί λέω...).

Seven Net Μάλιστα. Σε τι βάθος;;;;;

Elena Christouli 11 εώς 18 μέτρα αν θυμαμαι καλα την απαντηση της " Αττική Οδός" στο σχετικό ερώτημα του Δημου Χαλανδριου, οπου μας διαβεβαιώνει οτι δεν υπαρχει κανένα προβλημα . Φυσικα θα υπαρχει προβλημα αν κάποιος θελει να κανει γεώτρηση 40 μέτρων...

 Seven Net 11 - 8 ΛΟΙΠΟΝ! ΑΡΑ τρια μέτρα κάτω από τα θεμέλια θα περνάει το τρένο. ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Μόνοι σας τα λέτε! ΠΟΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ;

Elena Christouli 11 εώς 18 και οχι 8!!! Απο εκει και κατω ξεκινάει η κατασκευή του μετρό. Δεν περνάει το μετρό!!!Το μετρό ειναι μέτρα πιο κατω . Στα 18 μετρα ξεκινάει η μπετόνενια κατασκευή της σήραγγας. Αλλα δεν καταλαβαίνω, αφου οι επιστήμονες , οι μηχανικοί κλπ βεβαιώνουν οτι δεν υπαρχει κανένα προβλημα εσείς για ποιο ακριβως λογο ανακατευεστε? έχετε κάποια ειδικότητα σε σχεση με το αντικείμενο? αν ειναι ετσι να την καταθέσετε στο Αττικό μετρό να απαντήσει. Ολα το αλλα ειναι λογια για να λέτε και να πανικοβαλετε τον κοσμο .

Seven Net Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΗΚΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ; Καλύτερα να ενημερωθείτε καλύτερα. Δεν καταλαβαίνετε κιόλας τι σας λένε: 8 μέτρα είναι η θεμελίωση ενός κτιρίου 2 υπογείων. 11 μέτρα είναι το βάθος σήραγγας σε κάποια σημεία. Πόσο είναι η διαφορά λοιπόν; 3 μέτρα. Όσο για το ερώτημά σας γιατί ανακατευόμαστε, η απάντηση είναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΑΣ κα ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. Και θα μιλάμε ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! 


ΥΓ 1: ΕΔΩ http://www.eesye.gr/uploads/71/76/Boussoulas.pdf θα δείτε ότι η διοίκηση είναι ΠΑΛΙ ανακριβής σε αυτά που διακινεί για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
 Πρόκειται για μελέτη του προϊσταμένου του τμήματος γεωτεχνικών μελετών της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.
Αναφέρεται ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στο κομμάτι που μας αφορά.
Και μιλάει για βάθος έως την ασπίδα 9μ έω 17 μέτρα άρα το 11 - 18 που λένε είναι τραβηγμάενο.
Αλλά αλήθεια, εκει που είναι στα 9 μέτρα η σήραγγα θα είναι όλα καλά να θεμελιωθεί οικοδομή με 8 μέτρα θεμέλια όπως λένε;
Ή η ειδική γνωμοδότηση θα πει τότε "ξέρετε έχει τρένο από κάτω" και αφού την έχουν πατήσει οι μπαμπουίνοι;

ΥΓ 2: ΕΔΩ http://www.omikronkappa.gr/22-Stuff/04-Erga/04-01-Ektelesmena/04-01-01gr-ATTIKO_METRO.pdf θα δείτε ότι η γραμμή 3 του ΜΕΤΡΟ προς Αθήνα είναι σε βάθος 25 με 30 μέτρα.
Αν αυτό είναι το ίδιο για την κα Χριστούλη και τον κύριο Γερολυμάτο, εμείς να μην ξαναμιλήσουμε γιατί δεν είμαστε ειδικοί. Ενώ η νονά είναι χρόνια στα μπετά ...
 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΣΙΜΟ


ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΣΙΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΘΑ ΕΙΝΑΙ περί τα 28 εκ.

ΤΟ ΥΨΟΣ Των ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΝΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ  ΧΩΡΙΣ ΤΑ 15 εκ. ΤΑΜ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ 37 ,8 εκ..

Με μια επίτευξη στόχων εσόδων περί το 90 % περιμένουμε περί τα 34 εκ έσοδα με ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ για του χρόνου.

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟ 1,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ των ανταποδοτικών τελών, μετά και την αύξηση του Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων, όπως επιβάλλουν στην Τ.Α. να κάνει ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ που θα φουσκώσει και άλλο τα ταμειακά διαθέσιμα, εκτός αν συμφωνήσουν οι δανειστές να τα πάρουν αυτοί (μέσω ΤΑΙΠΕΔ;;;;) άρα μένουν περί τα 32 εκ. ευρώ για έργο.

ΑΝ η νονά μας αντιδήμαρχος έχει την ίδια "επιτυχία" στην πολιτκή της με την φετινή - και υλοποιήσει το πρόγραμμά της κατά 95% (όπως αναίσχυντα δήλωνε στο δημοτικό συμβούλιο και την ώρα που ο "ειδικός σύμβουλος .... μπλα, μπλα" του δημάρχου της υπαγόρευε να απαντήσει στον Νταβία ότι οι επενδύσεις για την καθαριότητα δεν μετράνε στο ποσοστό επιτυχίας τους, είναι άλλο θέμα"  τότε πάμε στα 30 εκατομμύρια υλοποίηση για το 2016.
(Το γιατί δεν μετράνε οι επενδύσεις για την υλοποίηση του προϋπολογισμού, μόνο ο Ευθυμίου το ξέρει, που το έλεγε, αλλά αν τα βάζανε μέσα το οικονομικό θαύμα της  υλοποίησης σε ποσοστό 95% που λέει η νονά θα έπεφτε στο ....55%, οπότε πώς να κάνουν τους "πρωτηφορά" κλπ)

30 εκ περίπου λοιπόν θα υλοποιηθούν του χρόνου, ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 28 εκ!!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ!

ΝΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (αντιγραφή από την εισηγητική έκθεση::

ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ 22.721.545
ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΣΟΔΑ 1.374.161
ΕΣΟΔΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΤΩΝ (Π.Ο.Ε.) ΠOY BEBAIΩNONTAI ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 3.381.000
ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ Π.Ο.Ε. 5.013.568
ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 5.269.300
ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 15.465.251
ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ (0+1+2+3+4+5) 53.224.825
ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 37.759.574

ΝΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 28.046.262
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (ανάλυση ανά υπηρεσία) 13.055.042
ΠΛΗΡΩΜΕΣ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 11.583.589
ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ 539.932
ΣΥΝΟΛΟ ΕΞΟΔΩΝ (6+7+8+9) 53.224.825

Του χρόνου θα δούμε τα ταμειακά διαθέσιμα να είναι φουσκωμένα και τον δήμαρχο να δικαιολογείται ότι δεν έκανε τις επενδύσεις γιατί έφτεγαν οι .... διαδικασίες;

Επτασφράγιστο μυστικό τα στοιχεία και ο τζίρος της ανακύκλωσης


Εκατομμύρια φαίνεται ότι χάνουν οι δήμοι από την ανακύκλωση (που κάποιοι άλλοι τα κερδίζουν) αφού η εικόνα των στοιχείων ανακύκλωσης παραμένει ομιχλώδης. Για μια φορά ακόμη η ΠΡΟΣΥΝΑΤ (Πρωτοβουλία Συνεννόησης για την διαχείριση των απορριμμάτων) εμφανίζεται διαμαρτυρόμενη διότι δεν της παρέχονται τα απαραίτητα στοιχεία. http://prosynat.blogspot.gr/2015/12/blog-post.html
Σύμφωνα με τα έγγραφα αλληλογραφίας που εμφανίζει η ΠΡΟΣΥΝΑΤ στο blog της και ο ΕΟΑΝ συνεχίζει να εμφανίζεται απληροφόρητος και μη ελέγχον την κατάσταση, αφού όλα τα στοιχεία που διαθέτει: αποτελούν εκτιμήσεις, παλαιών ετών και σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν οι ίδιες οι εταιρείες.
Ούτε καν δειγματοληπτικός έλεγχος δεν υπάρχει για την σύνθεση των απορριμμάτων. Τα δε συστήματα δεν μετρούν τις επιδόσεις ανά δήμο και έτσι δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία.

Για μια φορά ακόμη η αλληλογραφία της ΠΡΟΣΥΝΑΤ με ΥΠΑΠΕΝ και ΕΟΑΝ δείχνει ότι ο κρατικός οργανισμός που είναι υπεύθυνος υποτίθεται για την ανακύκλωση και ελέγχει τα εναλλακτικά συστήματα ανακύκλωσης, δεν διαθέτει ούτε δικά του στοιχεία, ούτε δικούς του ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Παρά του ότι αρκετοί φορείς, ακόμη και η ΠΟΕ ΟΤΑ έχουν ασχοληθεί με το θέμα, ουδείς τελικά γνωρίζει τι γίνεται με την ανακύκλωση στην Ελλάδα.
Το περίεργο είναι ότι αν και έχει αναφερθεί πολλές φορές σε συνέδρια και ημερίδες ότι στα ιδιωτικά ΚΔΑΥ το παραγωγικό προϊόν για μεταπώληση δεν ξεπερνάει το 2,5%, αυτά συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικότατα δείχνοντας καταφανώς της βιωσιμότητά τους.

Εντωμεταξύ η Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης που είναι το μεγαλύτερο σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (Μπλέ κάδοι) εμφανίζει για το 2014 κέρδη 1,5 εκ ευρώ, ταμειακά διαθέσιμα 32,1 εκ ευρώ και αποθεματικό 43 εκ ευρώ, ενώ έχει Ενεργητικό 51,7 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία ανήκει σε 17 εταιρείες όπως η COCA – COLA 3Ε, η NESTLE ΕΛΛΑΣ ΑΕ, η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ, ΦΑΓΕ ΑΕ, ενώ 35% κατέχει και η ΚΕΔΕ.
Η ΕΕΑΑ έχει εγκαταστήσει το σύστημα των μπλε κάδων σε 269 Καλλικρατικούς Δήμους, εισπράττει από 1.720 υπόχρεους και λειτουργεί η ίδια 29 Κ.Δ.Α.Υ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν οι ίδιοι οι παραγωγοί συσκευασιών η ανακύκλωση φτάνει τους 428.000 τόνους. Αν κάποιος το πολλαπλασιάσει με 120 ευρώ τον τόνο που είναι η φτηνότερη τιμή ανακυκλώσιμου υλικού, μιλάμε για έναν τζίρο κατ’ ελάχιστο της τάξεως των 51 εκατομμυρίων ευρώ. Και αυτό είναι μόνο το 60% του συνολικού τζίρου αφού το 40% υπολογίζεται ότι εισφοροδιαφεύγει, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν αξιοποιείται το ανακυκλώσιμο υλικό.
Σ’ αυτό το τζίρο θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τα 20,6 εκατομμύρια ευρώ που εισπράττει μόνο η ΕΕΑΑ και μόνο από τους συνεπείς παραγωγούς συσκευασιών, τα οποία κανονικά θα έπρεπε να εισπράττει ο ΕΟΑΝ.
Από το 2001 δηλαδή μόνο η ΕΕΑΑ έχει διαχειριστεί 980 εκ ευρώ και αυτά μόνο επισήμως.
Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία και εκτιμήσεις, από διάφορα σκόρπια νούμερα μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει ότι διακινούνται περίπου 300 εκατομμύρια ετησίως τα οποία κανονικά θα έπρεπε να περνάνε από τα ταμεία των δήμων και το 70% να μένει στα ταμεία τους απαλλάσσοντας τους δημότες από τα τέλη.

Στην σελίδα http://prosynat.blogspot.gr/2015/12/blog-post.html μπορείτε να βρείτε αρκετά στοιχεία τα οποία δεν δίνουν βέβαια σαφή εικόνα, αλλά κάποια νούμερα τάξης μεγεθών.

 http://www.myota.gr

ΣΧΟΛΙΟ: ΝΑ σχολιάσω ή να μην σχολιάσω ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.
Πάντως ο αναγνώστης της Πλατείας αυτά τα διάβασε εδώ και καιρο, έτσι δεν είναι;

Κάτω τα χέρια από τον Σταθάκη!


Σκληρή επίθεση από παντού δέχεται ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, επειδή ξέχασε να δηλώσει 38 σπίτια και 1,8 εκατ. ευρώ.
Η επίθεση που γίνεται στον Γιώργο Σταθάκη είναι πολύ άδικη.

Ο Γιώργος Σταθάκης δεν δήλωσε τα σπίτια και τα εκατομμύρια, μόνο και μόνο επειδή ήθελε να προστατεύσει τους Έλληνες φορολογούμενους.

Μην δηλώνοντας τα σπίτια και τα εκατομμύρια, ο Γιώργος Σταθάκης είναι σαν να λέει στους Έλληνες φορολογούμενους «μην δηλώνετε τίποτα».
Πράγματι, πώς θα απαγγελθούν κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε έναν Έλληνα πολίτη για μερικές χιλιάδες ευρώ, όταν ο υπουργός Οικονομίας της χώρας ξέχασε να δηλώσει 38 σπίτια και μερικά εκατομμύρια;

Σας μοιάζει ο Σταθάκης για άνθρωπος που θα κάνει κακό σε κάποιον;

Ο Σταθάκης έχει το στιλ και τον τρόπο ομιλίας που είχαν οι βαριεστημένοι μεγαλοαστοί στις αρχές της δεκαετίας του ’80 που σύχναζαν στο Ελληνικόν της πλατείας Κολωνακίου, έπιναν γαλλικό καφέ και πενθούν ακόμα τον Μπίλι Μπο, ενώ δεν μπορούν να ξεπεράσουν το γεγονός πως έκλεισαν οι Καρυάτιδες και το Paramount.

Ο Γιώργος Σταθάκης μπαίνει μπροστά, δεν δηλώνει σπίτια και εκατομμύρια, και αθωώνει προκαταβολικά όλους τους Έλληνες.

Και οι Έλληνες, αντί να του αναγνωρίσουν την προσφορά του προς αυτούς, τον πετροβολούν.
Οι Έλληνες είναι αχάριστοι.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ! ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣΟι δήμοι καταβάλουν προσπάθεια και επινοούν όλο και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις κοινωνικές τους δομές.
Ετσι και στο Κοινωνικό Φροντιστήριο στην Παλλήνη παρέχεται η συμβουλευτική ψυχολογική υποστήριξη για την βελτίωση των επιδόσεων των μαθητών που ετοιμάζονται να δώσουν εξετάσεις. Στην Παλλήνη επίσης λειτουργούν και θερινά τμήματα για την επιμήκυνση του χρόνου προετοιμασίας των μαθητών.

Στον Δήμο Παπάγου Χολαργού προστέθηκε πρόσφατα και το Μαθήματα του Ελεύθερου και του Γραμμικού Σχεδίου για την πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη των μαθητών που θέλουν να δώσουν σε συγκεκριμένες σχολές.
Το μάθημα διεξάγεται, από εθελοντή καθηγητή του 1ου Λυκείου Χολαργού.\

myota.gr 

ΣΧΟΛΙΟ: ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΒΕΓΙΟΝ - ΣΑΠΟΥΝΙ και ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ!
 Ο,τι θένε οι κολλητοί όχι ό,τι χρειάζονται τα παιδά.
ΑΛΛΟΥ ΝΤΑΛΛΟΥ!!!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!