Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ! ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚAI ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 30% ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ
Το κλείσιμο του δελτίου τύπου του δήμου μετά από συνάντηση με Γερμανικά Συνδικάτα που επισκέφτηκαν την πόλη μας.

"Σε μια συμβολική, αυθόρμητη κίνηση η αντιπροσωπεία των γερμανών απέδωσε στον Δήμαρχο χρηματικό ποσό για τη στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου Χαλανδρίου "

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:

Συνάντηση του δημάρχου Χαλανδρίου με αντιπροσωπεία γερμανικών συνδικάτων αλληλεγγύης  

Την πολιτική των περικοπών, τον αντίκτυπο και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να αναλύσουν ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος με 25μελή αντιπροσωπεία των γερμανικών συνδικάτων αλληλεγγύης Μετάλου 16IGΜ και GEW, που υπάγονται στο συνδικάτο Verdi – επισκέπτονται για 2η συνεχή χρονιά την πόλη του Χαλανδρίου, με σκοπό να αποκτήσουν ίδια αντίληψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γενικός πληθυσμός λόγω της κρίσης - την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 στο Παλαιό Δημαρχείο.

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜEΝΟΙ ΔΕΘΕΛΟΝΤΕΣ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ
Η απαξίωση της εργασίας με την κάλυψη θέσεων εργαζομένων με "εθελοντές" πρόθυμους παραγοντίσκους - ψώνια κομισάριους αρρωστημένους, που θέλουν να πάρουν μια σφυρίχτρα και να παριστάνουν τους λοχίες στους πολίτες που πάνε τα παιδιά τους στις παιδικές χαρές,  διορισμένοι παραταξιακοί επίτροποι σε κάθε γειτονιά που θα περιφρουρούν την εξουσία εκείνων που τους διόρισαν από την ευθύνη που έχουν απέναντι στον πολίτη και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν εκ των δημόσιων θέσεών τους είναι σενάριο βγαλμένο μέσα από την οργάνωση των πιο αυταρχικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων της ανθρώπινης ιστορίας.

Η υποδοχή της εισήγησης από τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ της ΠΛΑΤΕΙΑΣ είναι - ΕΥΤΥΧΩΣ - πολύ πιο συντριπτική από ότι περιμέναμε.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ για να δυναμώσει το μήνυμα.

Αυτά τα "κόλπα" με τους διορισμένους μελανοχίτωνες με τα δημόσια κλειδιά στο χέρι δεν γίνεται να περάσουν στο δημοκρατικό Χαλάνδρι.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Γ.Γ. - ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

 
Πλατεία Δούρου

Γ.Γ. : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ

Στο σχόλιο που έγινε στην χθεσινή ανάρτησή του ο Γ.Γ. επανέρχεται:

Τι να κάνει ο δήμος άμα έχει γραφτεί κάτι στην πλατεία;

Κόβεται από χέρι, αφού το γράφει ο ακατονόμαστος.

Όσο για την «διαβίβαση» σκέφτηκα ότι εσύ, ως μερικώς Συριζαίος, κάποια κονε θα έχεις στην Περιφέρεια.Τι διάολο πλατεία Δούρου έχουμε στο Χαλάνδρι όταν η άλλη η ακατονόμαστη Δούρου δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 
ΜΕΡΙΚΩΣ .....
ΚΙΤΡΙΝΕ ....
Η Δούρου σας έχει τσούξει ΡΥΑΚΙΑ έτσι; 
 

Αφιερωμένη στον Ευάγγελο Ζάππα η φετινή Ημέρα Μνήμης Εθνικών Ευεργετών

Σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας Μνήμης Εθνικών Ευεργετών πραγματοποιεί η Περιφέρεια Αττικής την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015. Η Ημέρα Μνήμης φέτος είναι αφιερωμένη στον Εθνικό Ευεργέτη, Ευάγγελο Ζάππα, αφού συμπληρώνονται 150 χρόνια από το θάνατό του.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το πρωί της Τετάρτης (30.09.2015) με Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Προεξάρχοντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Κυρίου Ιερώνυμου.

Θα ακολουθήσει χαιρετισμός της Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Ερμίνας Κυπριανίδου και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από εκπροσώπους της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας.

Τέλος, στο πλαίσιο των εορτασμών η Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών διοργανώνει Συμπόσιο με θέμα: «Ευεργεσία, Επιστημονική Παλιννόστηση και Οικονομικός Πατριωτισμός ως βατήρας της Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης της Ελλάδος στους Σύγχρονους Καιρούς».


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 

ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ


www.authors.gr

Καλαίσθητος, σύγχρονος και με πλούσιο υλικό για τη ζωή, το έργο και τη δράση των μελών της, ο νέος ιστότοπος της Εταιρείας Συγγραφέων (www.authors.gr) σηματοδοτεί μια αναβαθμισμένη μετάβαση των Ελλήνων συγγραφέων στο ψηφιακό σύμπαν του διαδικτύου μέσω της Εταιρείας Συγγραφέων, με προσωπικές σελίδες για τον καθένα χωριστά, αλλά και με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό για εκδηλώσεις και δράσεις στις οποίες συμμετέχουν.

Στο www.authors.gr, ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει τον συγγραφέα που τον ενδιαφέρει είτε με το όνομά του, είτε με το/α λογοτεχνικό/ά είδος/η που διακονεί. Η σελίδα κάθε συγγραφέα είναι αυτόνομη, και παρουσιάζει στοιχεία που ο ίδιος επιλέγει να δημοσιοποιήσει. Οι περισσότεροι συγγραφείς παρέχουν εργοβιογραφία, φωτογραφία τους και επιλεγμένες σελίδες από το έργο τους.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΙΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου «Ν.Πέρκιζας» πραγματοποιούνται καθημερινά αθλητικές δραστηριότητες ΔΩΡΕΑΝ για μικρούς και μεγάλους, όπως:

  • · Προγράμματα παράλληλης εκγύμνασης γονιών και παιδιών
  • · Μαθήματα γιόγκα
  • · Προγράμματα ήπιας γυμναστικής ιδανικά για την γ’ ηλικία
  • · Προγράμματα γυμναστικής για εγκύους
  • · Παραδοσιακοί χοροί
  • · Μαθήματα flamenco

Παράλληλα, λειτουργούν Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη - Παρασκευή 8:30 - 9:30 και 11:00 - 12:00 τα προ υπάρχοντα τμήματα γυμναστικής γυναικών με μηνιαία συνδρομή 5€.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ" 
 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ


Λ. Πεντέλης 146 Χαλάνδρι - Τηλ.: 2106819350/210681432 Fax:2106821926 
 Email: sports@halandri.gr

(Πατήστε το ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ για το πρόγραμμα)  

Η αρμοδιότητα της κατεδάφισης αυθαιρέτων ανήκει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και ΟΧΙ στην Περιφέρεια Αττικής


Η αρμοδιότητα της κατεδάφισης αυθαιρέτων κτισμάτων ή κατασκευών δεν ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, διευκρινίζει η Περιφέρεια Αττικής με αφορμή λανθασμένες αναφορές ορισμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με κατεδαφίσεις που είχαν δρομολογηθεί να πραγματοποιηθούν σε Δήμο της Ανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα βάσει του Νόμου Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης), του άρθρου 280 - II, περ. 45 αναφέρεται ρητά ότι στις αρμοδιότητες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής υπάγεται «Η εκτέλεση αποφάσεων κατεδάφισης αυθαίρετων κτισμάτων ή κατασκευών, που εκδίδονται από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, κατά ανάλογη εφαρμογή των διατάξεων του π.δ. 267/1998 (ΦΕΚ 195 Α) και της σχετικής νομοθεσίας».

Τα παραπάνω διευκρινίζονται με μοναδικό στόχο την αποκατάσταση της αλήθειας και την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών.

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ