Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

90 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ SKAΤΕPΑΡΚ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ή ΟΤΑΝ Ο ΣΥΜΕΩΝ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ

Το SKATEPARK ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ

Μια ακόμα διθυραμβική ανάρτηση του Συμεών στο φατσομπούκι μας πληροφορεί για τη νέα παρέμβασή του στο Κάτω Χαλάνδρι: Την δημιουργία SCATEPARK μέσα στον χώρο του Αθλητικού Κέντροθ ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.

Θα αποφύγω τον πειρασμό να θέσω θέματα από αυτά που αρέσουν στον Συμεών περί αδειοδοτήσεων, γραφειοκρατίας κλπ αλλά και "αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών" με την γειτονιά για την επιλογή.

Θα μείνω μόνο στο παρακάτω εντυπωσιακό γεγονός που αναδείχτηκε στο ποστ του Στμεών στο φατσομπούκι.

Έγραψε λοιπόν ο Συμεών (καί με την βίντεο από το τσιμεντάρισμα του χώρου)

Με την σκυροδέτηση και την προετοιμασία του υποστρώματος ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του πρώτου δημόσιου skate park στο Χαλάνδρι.Το skatepark κόστους 70.770.ευρώ πλέον ΦΠΑ,κατασκευάζεται σε έκταση περίπου 400 τμ στον χώρο του Γυμναστηρίου Μ.Παπαδάκης στο Κάτω Χαλάνδρι από την εταιρία Πιτταράς Ιωάννης κ ΣΙΑ ΕΕ,η οποία αναδείχθηκε μετά από ηλεκτρονικό διαγωνισμό,σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4412/2016 περί δημοσίων συμβάσεων.

Ο διάλογος πoυ ακολούθησε με τα σχόλια για το θέμα ήταν .... εκτός θέματος.
Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή.

Μέχρι που ένας συνδημότης μας που ξέρει από SKATING έκανε το ακόλουθο ποστ - σχόλιο:

Ονομάζομαι Π ...... Θ...... , είμαι δημότης Χαλανδρίου και διακεκριμένος skater του εξωτερικού (ασχολούμαι με το άθλημα 15 χρόνια). Επίσης είμαι ένας από τους βασικούς κατασκευαστές του skatepark στο Άλσος Βεΐκου και έχω συμμετάσχει στον σχεδιασμό και την επίβλεψη του skatepark του Αμαρουσίου.
Ανέφερα αυτά τα δύο πάρκα διότι πρόκειται για δύο απόλυτα επιτυχημένα projects, κάτι που όμως δεν ισχύει για το skatepark της Ραφήνας, του Γέρακα, του Αιγάλεω, του Γουδίου και πολλών άλλων αντίστοιχων πλαστικών υποτιθέμενων skateparks. Τα skateparks του Αμαρουσίου και του Γαλατσίου πρόκειται για πάρκα άρτια σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από ειδικούς και τα οποία σήμερα προσφέρουν ατελείωτη χαρά και ώρες δημιουργικού αθλητισμού. Πιστεύετε ότι το project σας θα καταφέρει να φτάσει αυτά τα επίπεδα προσφοράς στους δημότες του αλλά και σε πολλούς επισκέπτες ή θα γίνει μια μίζερη και παρατημένη γωνία όπως κατέληξαν τα αποτυχημένα πάρκα που προανέφερα;

Επίσης επειδή αναφερθήκατε σε νούμερα, να σας αναφέρω κι εγώ ότι το skatepark του Γαλατσίου το κοστολογούμε μέχρι σήμερα ότι έχει φτάσει το ύψος των 10.000€ (χωρίς την εργασία) και αποτελεί πλέον ένα μνημειακό μέρος το οποίο το επισκέπτονται τουλάχιστον 2 διακεκριμένα teams/μήνα από διάφορες γωνιές του πλανήτη και το οποίο έχει το διπλάσιο εμβαδόν από το δικό σας project.

 
Δυστυχώς έχετε κάθε δίκιο να θέσετε το ερώτημα ποιος είμαι και από πού κι ως που αμφισβητώ το έργο σας.

Να σας πληροφορήσω ότι είμαι πλέον ένας opinion leader του skateboarding χώρου με βαθιές γνώσεις πάνω στο άθλημα σε πολλά επίπεδα, που όμως για κακή του τύχη μαθαίνει για αυτό το εν λόγω project λίγο πριν καταφέρει να ολοκληρώσει ένα επίσημο σύλλογο με τον οποίο θα μπορεί να ασκήσει κριτική και ενδεχομένως έλεγχο σε μια πιο επίσημη βάση.

Έχοντας παραθέσει όλες αυτές τις πληροφορίες σε δημόσιο άρθρο θα ήθελα να κλείσω ενημερώνοντάς σας ότι διατίθεμαι να έρθω σε επικοινωνία μαζί σας αρχικά και σε δεύτερη φάση με την κατασκευαστική, ώστε να προτείνω μαζί με κάποιους ακόμα ειδικούς, ορισμένες πιθανές μικρές τροποποιήσεις (χωρίς περιττά έξοδα) στις κατασκευές του σχεδίου που πρόκειται να υλοποιήσετε.

Ελπίζω το αίτημα μου να βρει ανταπόκριση διότι δεσμεύομαι ότι αν καταφέρω να έρθω σε συνεννόηση μαζί σας, θα προσφέρουμε ένα πολύ ιδανικότερο πάρκο skateboarding στον δήμο μας.

Με υπευθυνότητα,
Π........ Α........

(Στέλνω από τον λογαριασμό οικείου ατόμου μου, διότι δεν διαθέτω λογαριασμό στo facebook)


Ένας ΕΙΔΙΚΟΣ λοιπόν - μας είπε ότι αυτό που στο Γαλάτσι έγινε με 10 χιλιάρικα στο Χαλάνδρι έχει δημοπρατηθεί με 70700 ευρώ πλέον ΦΠΑ δηλαδή κοντά στα 90 χιλιάρικα !!!!

Την ίδια ώρα  άλλος συνδημότης μας δηλώνει δημόσια ότι "ο στρατός που θα καταλάβει τον χώρο" για να κάνει μαθήματα στα παιδάκια είναι έτοιμος και περιμένει το σάλπισμα του αρχηγού.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΙ, ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΟΛΟΙΜΑΖΙΔΙΣΜΟΥ! 

 ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ !

 ΥΓ 1: Ξέρω από τώρα το ... πέσιμο που θα μας γίνει από την ομάδα λιβανιού του Συμεών.
 "Οι κακορίζικοι  δεν θέλουν το σκέιτμπορντ και δεν αγαπάνε τους νέους". 
Δεν θα ασχοληθούμε. 
Απευθυνόμαστε σε πολίτες με IQ μεγαλύτερο από αυτό που ο Συμεών έχει καθορίσει ως πήχη για τους οπαδούς του.

ΥΓ 2: Το όνομα του συνδημότη μας δεν αναγράφεται, αφού δεν έχουμε την συναίνεσή του οπότε οφείλουμε να ακολουθήσουμε ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ επιταγή του νόμου που θέλει την σελίδα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και τα όσα εκεί αναφέρονται ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ και ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ προστατευόμενα ως "προσωπικά δεδομένα".

ΓΕΛΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΣ θα λέγαμε.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ....

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ΕΒΓΗΚΑΝ ΟΥΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙΚαλό μήνα.

Τα δες τι έγινε στα Σκόπια με το δημοψήφισμα;

Εμείς δεν κάνουμε βέβαια εξωτερική πολιτική διότι είμαστε σοβαρή επιχείρηση και γράφουμε μόνο βλακείες.

Δεν θα τοποθετηθούμε λοιπόν - με ελλειπή στοιχεία - για το αν είναι καλό αυτό που έγινε για την χώρα ΜΑΣ ή κακό όπως κάνουν όσοι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία μυαλομπουγάδας.

Εμείς θα περιμένουμε να ακούσουμε - μπας και μιλήσει κανείς στα σοβαρά για το μέλλον της χώρας και τoυ λαού της αντί για το μέλλον του πολιτικού.

Με επιχειρήματα ενταγμένα σε ένα σχέδιο ανάταξης της καταστροφής και όχι εκλογικής εξόντωσης του αντιπάλου - συνεταίρου και χωρίς όρους νομής της εξουσίας.

Λέμε τώρα - θα μου πεις - καμιά μαλακία πρωί πρωί πρωτομηνιάτικα για να περάσει η ώρα.

Εμείς θα μείνουμε λοιπόν στα δικά μας. Τα φαιδρά. Τα παραπολιτικά. Τα επιπόλαια.

Είδες που εχθές δήλωσαν ούλοι νικητές και δικαιωμένοι από το ότι οι Σλαύοι στην ΠΓΔΜ δεν θέλουν να γίνουν ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ;;;
ΕΒΓΗΚΑΝ ΟΥΛΟΙ ΝΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΝΕ ΟΥΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

Μαλάκα είμαστε για πολλές κλωτσιές, έτσι;
Ένας δεν κράτησε μια γάτα. Ένας δεν είπε να "κοιμηθεί με το μαξιλάρι του" πριν μιλήσει.

Αλλά πιο πολύ από όλους νικητής είναι - βεβαίως - ο Πάνος, σου λέει.
Που μαζί με τον Προκόπη Παυλόπουλο αντιστάθηκαν στην συμφωνία των Πρεσπών λέει, που υποστήριζαν οι κακορίζικοι Τσίπρας και Κοτζιάς.

Ναι αλήθεια. Έτσι λένε
Αν δεν με πιστεύεις διάβασε το ΟΛΥΜΠΙΑ, το site των ΑΝΕΛ.

Ο πατριώτης Πάνος και ο εθνικός ρόλος του Προκόπη Παυλόπουλου.
Σε αντιπαραβολή - συμπεραίνει κάθε λογικός άνθρωπος - με τον... αντεθνικό ρόλο των υποστηρικτών της συμφωνίας δηλαδή του Τσίπρα και του Κοτζιά.

'Όχι πες μου τώρα ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ή ..... ο πυρήνας του κυβερνητικού σχηματισμού είναι τόσο αντιφατικός που δεν στέκει στην λογική;;;

Αλλά για να το πάρουμε και λίγο πιο αλλιώς: Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ, όσο και αν προσπαθεί να το παίξει.
ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ και μάλιστα πούρα, ορθόδοξη.

Η υποκρισία της, η κουτοπονηριά της, η ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΗΣ απέναντι στην άλλη άποψη, η κατοχή της απόλυτης αλήθειας, η ακατάσχετη και ακόρεστη δίψα για την εξουσία και τα προνόμιά της, η νομιμοποιημένη ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ για την καρέκλα (βλ. Παπακώστα)  αλλά κυρίως μια ριζωμένη κλίμακα αξιών και 'ηθικής" που αποτελούν την βάση του εποικοδομήματος, του κράτους που χρεοκόπησε και κατέρρευσε,
Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, δεν αλλάζει.

Δεν βγαίνεις - ρε φίλε - εχθές το βράδυ να πανηγυρίσεις ότι δικαιώθηκες εσύ.
Και άρα ηττήθηκε ο ΠΘ σου, που λες ότι είναι ο καλύτερος του κόσμου.
Πώς να το κάνουμε.
Είσαι εταίρος σε μια κυβέρνηση που μου λες εσύ ότι είναι καλή κυβέρνηση και κάνει καλό στη χώρα.
Είναι δυνατόν να είναι ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ αλλά να είναι ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ;

Δεν το κάνεις λοιπόν αυτό, εκτός αν έχεις μεγάλη δόση υποκρισίας στο DNA σου.
Που σε νομιμοποιεί να θεωρείς δικαίωμά σου να φωνάζεις όλη μέρα σαν υστερικός ότι οι άλλοι έχουν κλέφτες και διεφθαρμένους στις τάξεις τους (που έχουν) την ώρα που εσύ έχεις συνυπογράψει .... ΕΔΕ συγκάλυψης ευθυνών των δικών σου και έχεις επιχειρήσει να μεταφέρεις τις ευθύνες τους σε αθώους επειδή είναι με τους άλλους.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
Είσαι με την ΚΑΘΑΡΣΗ όσων παίζει να σου πάρουν καρέκλες και υπουργεία.
ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!

Και μιλάς και για ΗΘΙΚΗ και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.
Κουνάς το δάκτυλο.

Και δεν βρίσκεται ένας να στο βάλει το δάκτυλο που κουνάς εκεί που ξέρεις.

Γιατί - σου λέει  ..... ΟΛΟΙΜΑΖΙ για το καλό, σου λέει.

 Και σε κάνει πρόεδρα στον Σύνδεσμο Βολέματος Ανέργων Πρώην για να υπηρετήσετε ΟΛΟΙΜΑΖΙ το .... καλό.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ καν μεταξύ σας ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ.
ΔΙΑΦΩΝΟΝΤΑΣ για το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!

Διότι δεν μπορεί να είναι καλή η συμφωνία την ίδια ώρα που είναι καλό ΓΙΑ ΕΜΑΣ ότι δεν την θέλουν οι άλλοι και αυτά να τα λένε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ οι δύο πόλοι ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ σε μένα τον υπήκοο της χώρας που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα.

Πρέπει να μου πουν πρώτα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, για να αξιολογήσω αν το υπηρέτησαν σωστά.

Έχει έρθει η ώρα για ένα άλλο ΟΛΟΙΜΑΖΙ.
Διαφορετικό.
Προοδευτικό στον πυρήνα του.
Υπερβατικό των ριζωμένων "ηθικών - ψευτοηθικών θεσφάτων.
Βασισμένο σε προγραμματική βάση επί της ουσίας.
ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΙΝ το τι είναι ΚΑΛΟ και τι ΚΑΚΟ, στα ΜΕΓΑΛΑ τουλάχιστον θέματα.

Ένα ΟΛΟΙΜΑΖΙ χωρίς υποκρισία. μυστικά κεφάλαια και σκοτεινές περιοχές.
¨Ένα ΟΛΟΙΜΑΖΙ προσπαθούμε να υλοποιήσουμε ΣΤΟΧΟΥΣ για το ΚΑΛΟ  όχι ένα ΟΛΟΙΜΑΖΙ κάνουμε Ο,ΤΙΜΑΣΚΑΤΣΕΙ για να καθόμαστε στις καρέκλες.

Χρειαζόμαστε  συμφωνίες ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, βασισμένες στον ρεαλισμό και την ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ και όχι την ψευτοηθική της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.

Σε όλα τα επίπεδα της οργάνωσης της κοινωνίας.


ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.