Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;; ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ


Μας το έστειλε φίλος.

ΕΛΕΥΘΕΡΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 είναι η τελευταία ημέρα ισχύος του μέτρου της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων (μονά-ζυγά) για την περίοδο 2016-2017, στην περιοχή του ΜΙΚΡΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ.

[Αλεξάνδρας - Ζαχάρωφ - Μεσογείων - Φειδιππίδου - Μιχαλακοπούλου - Σπ. Μερκούρη - Βρυάξιδος - Υμηττού - Ηλ. Ηλιού - Αμβρ. Φραντζή – Λ. Συγγρού - Χαμοστέρνας - Πειραιώς - Ιερά Οδός - Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως - Πλ. Καραϊσκάκη - Καρόλου - Μάρνη - 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) - Αλεξάνδρας] .

Ωστόσο, τα περιοριστικά μέτρα που καθιερώθηκαν με το μέτρο του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ και αφορούν φορτηγά με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 2,2 τόνων και λεωφορεία, πρώτης άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα πριν την 1−1−1994, τα οποία κυκλοφορούν στη ζώνη του ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ, εξακολουθούν να ισχύουν.

[Παραλιακή λεωφόρος - Αλίμου - Βουλιαγμένης - Ελ. Βενιζέλου - Περιμετρική Υμηττού - Κατεχάκη - Μεσογείων - Αγ. Παρασκευής - Χαλανδρίου - Παπανικολή - (Κ. Παλαιολόγου) - Καποδιστρίου - Κύμης - Κασταμονής - Χαλανδρίου - Αναγεννήσεως - Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας - Αθηνών - Θηβών - Γρ. Λαμπράκη έως Κερατσίνι].

Κατά συνέπεια όλα τα επιβατηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης και τα φορτηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος μέχρι 2,2 τόνους μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι την έκδοση σχετικής Υπουργικής Απόφασης, που θα ρυθμίζει τα περιοριστικά μέτρα για την περίοδο 2017-2018.

Τα μέτρα αυτά, θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα με νεότερο Δελτίο Τύπου.

http://www.astynomia.gr

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ "ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ" ΔΣ


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Το πρώτο μέρος των ηχητικών από το ΔΣ, με την ένταξη του θέματος από τον Γρ. Καλομοίρη.

O Γιάννης Μπουρούσης πρεσβευτής του cluster «Discover North Athens» στην Κίνα


Ο Συνεργατικός Σχηματισμός «Discover North Athens» της Περιφέρειας Αττικής απέκτησε έναν «υψηλό» πρεσβευτή στην Ασία. Δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Μπουρούση, τον σέντερ της Εθνικής μας ομάδας, που συνεχίζει την καριέρα του στην Κίνα και τους Zhejiang Guangsha Lions, ομάδας μιας πόλης 55 εκατομμυρίων κατοίκων. Η συνεργασία ανακοινώθηκε, στις 18/07/2017, από κοινού με τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο. Ο Γιάννης Μπουρούσης ανταποκρίθηκε στην πρόταση του Γιώργου Καραμέρου και θα διαφημίζει, με την παρουσία του εντός και εκτός γηπέδων στην Κίνα του 1 δισ. 314 εκατομμυρίων κατοίκων, την Αττική και ιδιαίτερα τα βόρεια προάστια που μπορούν αποτελέσουν εναλλακτικό πόλο έλξης επισκεπτών λόγω του υψηλού επιχειρηματικού, πολιτιστικού και περιβαλλοντικού τους δείκτη. Πρόκειται για την συνέχεια των προσπαθειών, σε σχέση με την κινεζική αγορά, που ξεκίνησαν το Μάϊο με την επίσκεψη κινεζικής αντιπροσωπείας στα βόρεια προάστια και την αδελφοποίηση του ΟΑΚΑ (εταίρος του cluster Discover North Athens) με το Ολυμπιακό στάδιο του Πεκίνου.

Ο Γιώργος Καραμέρος αφού ευχαρίστησε τον Γιάννη Μπουρούση για την αφιλοκερδή ενεργοποίησή του, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση της καριέρας του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία καθώς εκτιμώ ότι ο Γιάννης θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση τόσο με την αθλητική του αξία όσο και με την προσωπικότητά του όπως έκανε και στην Ισπανία. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα κάνει χιλιάδες κόσμο στην Κίνα να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του. Για εμάς αποτελεί κέρδος κάθε προσπάθεια προώθησης τόσο της βόρειας Αθήνας όσο και συνολικά της Ελλάδας, ειδικά μάλιστα σε ένα κοινό που μπορεί να προσδώσει σημαντική αξία στο πολιτιστικό και τουριστικό μας προϊόν. Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπουρούσης ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη και δήλωσε πρόθυμος να συνδράμει με τη συμμετοχή του σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για την ανάδειξη της χώρας μας στο εξωτερικό. Οι δυο πλευρές θα εξειδικεύσουν περισσότερο τις κινήσεις προώθησης αμέσως μετά την εγκατάσταση του Γιάννη Μπουρούση στην ανατολική Κίνα. Το Discover North Athens, είναι ένας συνεργατικός σχηματισμός μεταξύ δημοσίων και ιδιωτικών φορέων και επιχειρήσεων της βόρειας Αθήνας που συντονίζει η Περιφέρειας Αττικής. Περισσότερα για το Discover North Athens μπορείτε να διαβάσετε στο σύνδεσμο: http://www.amna.gr/articlep/138827/Discover-north-Athens

Ελληνοκυπριακή συνάντηση στη μνήμη των πεσόντων του Αττίλα


Στη μνήμη των πεσόντων Ελλήνων στην Κύπρο, κατά την εισβολή των Τούρκων του Αττίλα, τον Ιούλιο του 1974, ήταν αφιερωμένος ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διεξήχθηκε στο γήπεδο των Βιλλίων την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017.
Στο πνεύμα φιλίας και αδελφοσύνης, που συνδέουν Έλληνες και Κυπρίους, οι ομάδες της μεικτής ομάδας της Ένωσης Δημάρχων και των παλαιμάχων της Λαυρεωτικής με τους ομολόγους τους του συλλόγου «Μεσόγειος» από την Κύπρο, έδωσαν ένα ωραίο αγώνα που έληξε ισόπαλος 4 - 4.
Η φιλοξενία της Κυπριακής Αντιπροσωπείας, τελούσε υπό την αιγίδα της Π.Ε.Δ.Α. και της ΕΝ.Δ.Α. με την υποστήριξη του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.
Άψογη οικοδέσποινα η Δήμαρχος, κα Ιωάννα Κριεκούκη, ενώ η Αντιδήμαρχος κα Αγγελική Παπακωνσταντίνου και ο τ. Δήμαρχος Βιλλίων και Γ. Γραμματέας της ΕΝ.Δ.Α. συνέβαλλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης .
Το ραντεβού Ελλήνων-Κυπρίων ανανεώθηκε για τον επόμενο χρόνο στην Κύπρο.