Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ 1

Στην συζήτηση για τα δημοτικά τέλη, τον Οκτώβρη του 2019 αναλύσαμε με επιχειρήματα το γιατί δεν ψηφίσαμε την μείωση των δημοτικών τελών που πρότεινε ο Ρούσσος.

ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ότι παρά την "απλόχερη" (sic) πολιτική προσλήψεων συμβασιούχων (Αυτή τη στιγμή πληρώνεις δημότη 300 άτομα προσωπικό ενώ Η ΜΕΛΕΤΗ που έφερε ο ίδιος ο Συμεών στο ΔΣ λέει ότι η υπηρεσία καθαριότητας στο Χαλάνδρι χρειάζεται 170 άτομα) , τα λεφτά που ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ για την αγορά ττου ΧΕΥ 9 - και που βγαίνουν βέβαια από τα ανταποδοτικά, παρά την ΤΕΡΑΣΤΙΑ μείωση στο κόστος ανταλλακτικών αυτοκινήτων από την περίοδο Κουράση - Κρανίδη ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 25%.
Με νούμερα το αποδείξαμε, δεν είναι λόγια, δεν είναι αποτέλεσμα "μικροπολιτικής διάθεσης".
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ την προσπάθεια που γίνεται, συγκρίνουμε με το παρελθόν της απίθανης διοίκησης Κουράση και των αποτελεσμάτων της στην καθαριότητα και επισημαίνουμε τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν.

Αλλά ήμασταν σαφέστεροι όσο αφορά την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗ, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ, ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΗ, ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ, πρόταση της διοίκησης για μείωση των δημοτικών τελών των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ - κατά 30% - ως κίνητρο ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ,
Να τηρούν την κανονιστική διάταξη - δηλαδή το νόμο.

ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ!!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ!

Ενώ όλο το υπόλοιπο Χαλάνδρι πρέπει να είναι νόμιμο .... τσάμπα.
Και αντιπροτείναμε το ποσό που η διοίκηση Συμεών αφαιρεί από τον προϋπολογισμό ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ μερικών επιχειρηματιών να γίνει οριζόντια μείωση σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΕ του Χαλανδρίου.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ αλλά μας είπαν ότι αυτό το μέτρο θα εφαρμοστεί ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ.

Εμείς σε αυτό είμαστε δύσπιστοι. ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ και ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ για τα καταστήματα των πεζοδρόμων.

Και επειδή οι πελατειακές σχέσεις θεωρούμε ότι έχουν καταστρέψει την ελληνική κοινωνία θέτουμε στο συγκεκριμένο θέμα ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ 2


Η παράταξή μας είναι Η ΜΟΝΗ δημοτική παράταξη που δεν εκπροσωπείται σε ΚΑΝΕΝΑ θεσμικό όργανο του δήμου μετά την παραίτηση Νταβία - για λόγους πολιτικής ευθιξίας - από την Οικονομική επιτροπή

Στην επιτροπή ποιότητας ζωής παραμένει συνάδελφος που ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξή του .

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ - αν δεν είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και έπρεπε ήδη να είχε αντικατασταθεί, όπως έγινε πρόσφατα στα Βριλήσσια με την θέση του αντιπροέδρου του ΔΣ.

Την ίδια ώρα στο ΔΣ της ΦΛΥΑ παραμένει ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης ο κ. Ανδρεόπουλος, ο οποίος σπάνια - έως ποτέ - παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου.

ΑΡΑ Η ΦΛΥΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ που προβλέπει το καταστατικό της. Πόσο μάλλον αυτός να ενισχυθεί, όπως έπρεπε και λέγανε οι .... αριστεροί (όπως έρχεσαι) που δεν ήταν υπέρ του κλεισίματος της ΦΛΥΑ, όπως ο Συμεών.

Έχουμε ζητήσει από πέρυσι από τον δήμαρχο την συμμετοχή μας στο ΔΣ της ΦΛΥΑ - σε άμισθη βεβαίως θέση.

Η απάντηση "θα το δω" ένα χρόνο τώρα - δεν έχει διευκρινιστεί. Καθαρή απάντηση δεν παίρνουμε - παρά μόνο αναβολές.

Γνωρίζουμε ότι είναι ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ να ζητήσουμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, δηλαδή την συμμετοχή μας στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής γιατί δεν περνάει μόνο από το χέρι της πλειοψηφίας και το μέτωπο (Ανδρεόπουλου, Καρατζά, ΛΑΕ, ΚινΑλ), δεν θα μας υποστηρίξει, διότι ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ του Συμεών στην ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ περί των νόμων και της διαπαραταξιακότητας.

ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ - σε 13μελές ΔΣ - δεν την ζητούμε από το μέτωπο των δυνάμεων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, συναντιόνται οι θέσεις μας και τελικά βασίζονται στην ψήφο μας που τους την προσφέρουμε ένα χρόνο τώρα.

ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.

Και την απαιτούμε ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ με απόφαση του ΔΣ.
Αν δεν είμαστε ικανοί και χρήσιμοι ως συνεργάτες δεν χρειάζεται να ζητούν και την ψήφο μας και εμείς δεν έχουμε λόγο να την προσφέρουμε.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΝΜΗ.

Ενημερώνουμε δύο μέρες πριν για να έχει κάθε δυνατότητα ο Συμεών να αναζητήσει αλλού τις ψήφους έγκρισης του προϋπολογισμού.

ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ και της παράταξής του - όλων της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ εσ και της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ εξ - να έχει ο δήμος προϋπολογισμό.

Δεν είναι καμίας παράταξης της αντιπολίτευσης άρα ούτε δική μας και το Bulling των φατσομπουκικών φρουρών του στέμματος εμάς μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Πρέπει να μάθουν οι ακροδεξιοί φατσομπουκικοί υποστηρικτές του Συμεών - ότι για εμάς τους προοδευτικούς υπηρέτες της απλής αναλογικής με τις άλλες παρατάξεις γίνεται ή δεν γίνεται ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και όχι συναλλαγή. Συναλλαγή γίνεται ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.
Και η βούληση για ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  δεν αφορά την μία πλευρά μόνο και αυτό πρέπει να αποτυπώνεται από τις πράξεις και των δύο πλευρών.

Αυτά λέγαμε και λέμε εμείς οι υποστηρικτές της απλής αναλογικής.

Η απαίτησή μας αφορά βεβαίως ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Και εκείνοι - ψηφίζοντας τον προϋπολογισμό, χωρίς την στήριξη της ικανοποίησης του ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ αιτήματός μας ουσιαστικά θα συνδράμουν τον Συμεών να μας αποκλείει.

ΜΑΖΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΊΣΟΥΝ αν στηρίξουν τον Συμεών να αγνοήσει τη νόμιμη και δημοκρατική απαίτηση - διεκδίκηση των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ.

Βρήκαμε ευκαιρία να κάνουμε άλλο ένα μάθημα απλής αναλογικής και ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ για να ξέρουμε ότι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χτίζεται με ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ και ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ και όχι με ΣΟΥΛΤΑΝΙΛΙΚΙΑ, φετφάδες και απειλές.

ΥΓ: Δεν είναι δα και κανένα μεγάλο προνόμιο αυτό που ζητάμε.

Για πέντε μήνες είναι η φασαρία, μέχρι τις δημοτικές εκλογές. ΑΛΛΑ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ που κρύβεται πίσω από την στάση μας θα εκτιμηθεί ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, είμαστε σίγουροι.

ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ BULLING ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ως "εκβιασμός" και "συναλλαγή" και "πρόταξη μικροπαραταξιακών συμφερόντων του καλού της πόλης"

Είναι ευκαιρία λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.


ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΝΤΥΣΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΧΑΡΔΟΙ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΚΑΛΟ Σ-Κ.ΣΧΕΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ:

ΝΤΑΒΙΑΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 2019 - ΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΣ (μέρος 1)
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 2019 - Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ (μέρος 2)
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΥΠΗΜΕΝΗΣ ΘΛΙΨΗΣ - ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΔΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΛΦΑΣ: Με κύκλο €400,000 ημερησίως θα ήταν τουλάχιστον περίεργο να μην έχουν συναφθεί νομιμοφανείς σχέσεις με πολιτικούς και δημοσιογράφους.

του Νικήτα Κάλφα
Να που βρέθηκε και νέο θέμα για την καφενειακή συζήτηση: Ο "ενεχυροδανειστής", η μεγάλη οργάνωσή του και ο κύκλος εργασιών, οι σχέσεις του με πολιτικούς και δημοσιογράφους, και η βολική τοποθεσία του "χυτήριου" στο άβατο των Εξαρχείων.

Στη χώρα που το μπάχαλο είναι κανονικότητα, στον τόπο που οι ποινικοί νόμοι εφαρμόζονται ανηλεώς μόνο κατά των αδυνάτων, εδώ που αποφυλακίζονται βαρυποινίτες και συλλαμβάνονται φτωχοδιάβολοι, στην πόλη που το να καταστρέψεις το πολυτεχνείο ή το πανεπιστήμιο χαρακτηρίζεται πλημμέλημα, γιατί μας προξενεί εντύπωση η περίπτωση  του "ενεχυροδανειστή";

 Με κύκλο €400,000 ημερησίως θα ήταν τουλάχιστον περίεργο να μην έχουν συναφθεί νομιμοφανείς σχέσεις με πολιτικούς και δημοσιογράφους.

Και που καλύτερα θα μπορούσαν να εγκαταστήσουν το "χυτήριο" αν όχι στα Εξάρχεια όπου η παρουσία της αστυνομίας και των λοιπών αρχών είναι απαγορευμένη από τις λογής-λογής "συλλογικότητες";

Διαβάζω ότι τα "προϊόντα" τους τα έστελναν στην Τουρκία.

Βεβαίως. Σωστά. Γιατί μόνον εκεί δεν θα γίνονταν "αδιάκριτες" ερωτήσεις σχετικά με την προέλευση και τον τρόπο κτήσης των "προϊόντων".

Η περίπτωση του "ενεχυροδανειστή", κερασάκι στην τούρτα των υποθέσεων που μας απασχολούν εσχάτως, είναι χαρακτηριστικό σύμπτωμα μιας κοινωνίας που έχει πεθάνει και δεν το ξέρει.

ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ (πάλι) ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΚΓΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2019

 

3η ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε ειδική συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 3η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010:

ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ψήφιση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2019.
2. Έγκριση πίνακα στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων του Δήμου Έτους 2019

Και επειδή η πλειψηφία θέλει να έχει λόγους να βρίζει την αντιπολίτευση - και όταν δεν έχει προσπαθεί να τους κατακευάσει , βάλανε από πίσω και την συζήτηση για έγκριση του Ισολογισμού του 2018 την ίδια μέρα.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΙΛΙΚΙΑ!


4η ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε ειδική συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 3η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010:

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση της Διαχειριστικής έκθεσης και του Ισολογισμού Οικονομικού Έτους 2017, του Δήμου Χαλανδρίου.

ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ: ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ


Η Γκαλερί Χρυσόθεμις παρουσιάζει
ομαδική έκθεση ζωγραφικής

Εγκαίνια: Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 19.30

Συμμετέχουν: Αλεξάνδρα Μπαρή, Ντέπη Παυλίδου, Νεφέλη Σουλακέλλη

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα μικρών και μεσαίων διαστάσεων.

Οι τρεις καλλιτέχνιδες - νέες εικαστικές ‘’φωνές’’ - ‘’συνομιλούν’’ μέσα από τοπία εσωτερικά, ορίζοντες ανοικτούς και σώματα γυμνά επισημαίνοντας την ανθρώπινη παρουσία και απουσία.

Διάρκεια έως Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018
www.chryssothemis.com

Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο ΚΕΔΕ: Το πρόγραμμα - Οι ημερομηνίες


Με κεντρικό σύνθημα, «Η Ελλάδα Ψηλά με την Αυτοδιοίκηση Μπροστά», πραγματοποιείται το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ, στην Αθήνα, από τις 3 - 5 Δεκεμβρίου 2018.

Η έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Α. Τριάντη), ενώ οι εργασίες της Ολομέλειας και των Θεματικών Κύκλων θα πραγματοποιηθούν 4 και 5 Δεκεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Caravel.

Κατά την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων, τοποθετήσεις Πολιτικών Αρχηγών και εκπροσώπων Πολιτικών Κομμάτων που συμμετέχουν στο Εθνικό ή Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωποι φορέων καθώς και συνδικαλιστικών οργάνων.

Στο επίκεντρο του ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου θα βρεθούν θέματα που απασχολούν το σύνολο των αιρετών της χώρας, όπως οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των Δήμων, μετά την ψήφιση του «Κλεισθένη», η συμμετοχή της Αυτοδιοίκησης στο διάλογο για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, τα οικονομικά των Δήμων, η ενίσχυση της καταστατικής θέσης των αιρετών, η αποκέντρωση, η προώθηση της τοπικής ανάπτυξης, κ.α.

Όπως υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, το Συνέδριο διεξάγεται σε μια κρίσιμη για την Αυτοδιοίκηση και την Πατρίδα μας χρονική συγκυρία.

«Σε λίγες ημέρες οι δήμοι θα κληθούν να λειτουργήσουν με νέα δεδομένα και με όσα ορίζει το νέο νομικό πλαίσιο που διαμορφώθηκε μετά την ψήφιση του Κλεισθένη. Παράλληλα έχει ξεκινήσει ο διάλογος για το περιεχόμενο της συνταγματικής μεταρρύθμισης που προωθείται από τη σημερινή κυβέρνηση, θέμα που αφορά άμεσα το θεσμό μας.

Στη συγκυρία αυτή, όλοι οι θεσμικοί και κοινωνικοί φορείς της χώρας καλούμαστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να συμβάλλουμε δημιουργικά στην εθνική προσπάθεια για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση και το θεσμικό εκσυγχρονισμό της χώρας, μέσα από ένα νέο μοντέλο οργάνωσης με ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Το μήνυμα του Συνεδρίου μας αποτυπώνει τη φιλοσοφία και τους στόχους μας. Η Ελλάδα ψηλά, με την Αυτοδιοίκηση Μπροστά.

Εκφράζει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή μας για την Ελλάδα του μέλλοντος μας, αλλά και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που καλούμαστε να διαδραματίσουμε στην εθνική προσπάθεια να χτίσουμε την Ελλάδα από την αρχή».

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα των εργασιών του Συνεδρίου

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | Προβολή/κατέβασμα

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

".... και στα υπόγεια 
ζάρια, τους αιωνες
παιχνίδι παίζουν 
οι αργυράμοιβοι"

ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ