Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!

Σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ θα είναι ο ΑΡΗΣ ΝΟΜΠΕΛΗΣ.

Η πληροφορία είναι έγκυρη.

Ο Δήμαρχος κος Κουράσης κατέληξε στον Άρη Νόμπελη, ύστερα από την άρνηση του Κώστα Ζαννιδάκη να αποδεχτεί την θέση του προέδρου - ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ - λόγω "επαγγελματικών υποχρεώσεων"  (σοφά ποιώντας κατά την ταπεινή μας άποψη).

Κώστα συλλυπητήρια για τον χαμό του συνεργάτη σου.

Αύριο θα έχουμε ρεπορτάζ και για τους αντιδήμαρχους (Έχουμε δηλαδή αλλά θέλουμε διασταυρώσεις).

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΞΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Η φωτό είναι από το ΟΜΕΡΤΑNEWS που έχει αναδείξει το θέμα εδώ και μέρες.

Αυτό το περίπτερο έχει ξεμείνει στην πλατεία Χαλανδρίου, αμανάτι.

Όλοι στο Χαλάνδρι ξέρουμε ότι στις δίδυμες εκλογές ήταν το περίπτερο του ΚΚΕ (και όχι βουλευτή, όπως εσφαλμένα αναφέρεται).

Μόλις τέλειωσαν οι εκλογές του Ιουνίου - τότε που μας σώσατε με την ψήφο σας και δεν βγήκαμε από το ευρώ - το περίπτερο γδύθηκε τα κόκκινα και το πήρε το Αετοπολυλειο όπου το έντυσε για να προβάλλει το καλοκαιρινό φεστιβάλ της ρεματιάς - έτσι όπως αυτό γίνεται από την γνωστή εταιρία.

Εκεί μπήκαν πανό του Αετοπουλείου όπου εμφανιζόταν ως χώρος διάθεσης εισιτηρίων των παραστάσεων (ΝΤΕΜΕΚ βέβαια, αφού τα εισητήρια διατίθεντο από μαγαζιά κολλητών του ιδιώτη που διοργάνωνε τις εκδηλώσεις).

Ο δήμος όμως χρησιμοποίησε το περίπτερο για ξεκάρφωμα, ότι και καλά έκανε και αυτός κάτι για το φεστιβάλ. 

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ την χρήση του περιπτέρου  ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ως όφειλε - ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ - εξυπηρέτησε τον δήμο.

Στη συνέχεια το περίπτερο ζήτησε να χρησιμοποιήσει και ο Εμπορικός Σύλλογος, ο οποίος πάλι έντυσε το περίπτερο - για μια μέρα - με πανό εναντίον των παρκομέτρων για να διαθέσει από εκεί ενημερωτικά έντυπα.

Πάλι ΝΤΕΜΕΚ, αφού τα πανό έφυγαν την επόμενη μέρα.

Το ΚΚΕ λοιπόν απάντησε θετικά και στο αίτημα του εμπορικού συλλόγου να χρησιμοποιήσει το περίπτερο. Αυτό έγινε τώρα πρόσφατα, αρχές Δεκέμβρη.

Από τότε το περίπτερο έχει μείνει εκεί και πραγματικά ρημάζει, ενώ μέσα στις γιορτές έπρεπε να είχε απομακρυνθεί για να μην προσβάλει ΚΑΙ ΑΥΤΟ, μαζί με το αστέρι, την αισθητική της πλατείας.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΟΜΕΡΤΑ (ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ BLOGS ΑΚΟΜΑ, μην χέσω τι θα γινόταν σε αυτή την πόλη, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Και καλά κάνουν οι συνάδελφοι του ΟΜΕΡΤΑ που ενοχλήθηκαν από το θέαμα του άδειου περιπτέρου μέσα στις γιορτές χωρίς να ξέρουν προφανώς το ιστορικό.

Εκεί στον δήμο, όμως ξέρανε ότι το είχατε ζητήσει και χρησιμοποιήσει για λογαριασμό τους.

Και έπρεπε να κάνουν εκείνοι την διευκρίνιση, όταν το θέμα αναδείχτηκε, για να αποκατασταθεί Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αλλά τι ζητάμε τώρα εμείς, έ;;;

ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ Μ. Ε., ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!!!!

ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ!

Το Γραφείο Τύπου είναι υπεύθυνο για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του τοπικού τύπου και των δημοτών για το έργο και τις δραστηριότητες του Δήμου.

Μια ΟΠΤΙΚΗ, που εμείς χαρακτηρίζουμε ολίγον ΜΥΩΠΙΚΗ και με υποψία  ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΙΑΣ για το οπτικό φάσμα εκτός της παλέτας της τριμερούς, δεν ξέρω αν με εννοείτε.

ΤΕΣ ΠΑΝΤΩΝ, εμείς μάθαμε ότι εντός των επόμενων 2 ημερών το περίπτερο θα απομακρυνθεί από την πλατεία, από το ΚΚΕ, αφού ο δήμος που το χρησιμοποίησε δεν φιλοτιμήθηκε - έστω - να εξυπηρετήσει το ΚΚΕ, απομακρύνοντας και προφυλάσσοντας το περίπτερο, μέσα στις γιορτινές μέρες που το κόμμα δεν κράτησε "προσωπικό ασφαλείας" στην ΚΟΒα.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΟΜΕΡΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!

Άντε παιδιά βάλτε ένα χεράκι γιατί μόνοι μας δεν προλαβαίνουμε να τα βάζουμε με όλους!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 

Ταχ. Δ/νση : Αγ. Γεωργίου & Φιλίππου Λίτσα 29
Τ.Κ. : 152 34 Χαλάνδρι
Τηλέφωνα Γραμματείας : 213-2023-948/949
Τηλέφωνο Αντιδημάρχου : 213-2023-947
Αριθμός FAX : 213-2023-950
Ε-mail : grafeio.paideias@halandri.gr

Χαλάνδρι, 28 Δεκεμβρίου 2012 

Ανακοίνωση 

Θέμα: Σχέδιο Δράσης για την Προστασία Αστέγων σε έκτακτες καιρικές Συνθήκες.


Ο Δήμος Χαλανδρίου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης υλοποιεί Σχέδιο Δράσης, προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση αστέγων σε κίνδυνο, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών κατά την περίοδο του Χειμώνα.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας, σε επείγουσες περιπτώσεις να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας στο τηλέφωνο 2132023951, ή με το Γραφείο Παιδείας στα τηλέφωνα 2132023948-949, ή με την κυρία Βάλια Ανδρακάκου στο κινητό 6973492962, τα οποία βρίσκονται στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με ζητήματα που αφορούν σε αστέγους της πόλης μας.

Ενημερώνουμε επίσης πως το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α) έχει διαθέσιμη στο κοινό και σε 24ωρη βάση, την τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης 197, για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της δράσης κατά τις ημέρες με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.


Η Αντιδήμαρχος 

Παιδείας-Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης 

Αφροδίτη Χατζηγεωργίου

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΟΙ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλάνδρι, 02/01/2013
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Αριθμ. Πρωτ. 3


ΠΡΟΣ: Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

(όπως Πίνακας Αποδεκτών)


1η Ειδική Συνεδρίαση ΘΕΜΑ: Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.


Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στις 6.1.2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ., ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.


Η ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 

ΕΛΕΝΗ ΝΙΩΤΗΠόλεμος ζωής και θανάτου: Δεν θα γίνω Ιφιγένεια εκείνων που έθαψαν 2059 ονόματα της λίστας Λαγκάρντ!

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: "ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ" - ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!


Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος στο ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Γύρευε τι ντοκουμέντα από τα βρώμικα νταραβέρια Ελλήνων πολιτικών και τεχνοκρατών που συμμετείχαν και εξακολουθούν να συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα,πρόκειται να
βγουν στην επιφάνεια όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αρχίσει να αισθάνεται στο δέρμα του την καυτή ανάσα του Αραβαντινού.

Ήδη από την Ολλανδία φτάνουν μηνύματα που θέλουν τον Παπακωνσταντίνου να απειλεί ότι θα πάρει πολύ κόσμο μαζί του στις Φυλακές Κορυδαλλού. Πολιτικούς, τεχνοκράτες, εκδότες, επιχειρηματίες, στελέχη του ΣΔΟΕ και πάει λέγοντας. Εκτίμησή μας είναι ότι το πραγματικό πάρτυ τώρα αρχίζει και ευχόμαστε πράγματι οι 3 μουσαντένιοι φραπεδιάρηδες της συγκυβέρνησης να στήσουν Προανακριτική Επιτροπή για τον «Ιπτάμενο Ολλανδό».

Σ΄αυτή την περίπτωση θα βγούνε στη φορά όλα τα ντοκουμέντα των βρώμικων συναλλαγών με την Τρόικα. Θα βγούνε επίσης στη φόρα όλες οι βρώμικες συναλλαγές των ντόπιων νταβατζήδων με τους πολιτικούς των κομμάτων εξουσίας, μια και οΠαπακωνσταντίνου είχε για πολλά χρόνια στην δικαιοδοσία του τον αλανιάρη ΣΔΟΕ και έχει φακέλους που καίνει κορυφαίους πολιτικούς και επιχειρηματίες. Από την στιγμή που θα πατηθεί το κουμπί της Προανακριτικής για τον Παπακωνσταντίνου το πολιτικό σκηνικό θα γίνει Φουκουσίμα. Ειδικά εάν επιχειρήσουν να εμπλέξουν και τον Διώτη στην υπόθεση. «Κούγκι» θα γίνει η πολιτική ζωή του τόπου. Αναρωτιέται κανείς αν οι 3 φραπεδιάρηδες σκέφθηκαν καλά την ιδέα να ρίξουν στον Γεντί Κουλέ τον Κοζανίτη.

Θα ζήσουμε έναν υπέροχα συναρπαστικό χειμώνα με τον Παπακωνσταντίνου να περνάει στην αντεπίθεση διαρρέοντας έγγραφα από το ξεπούλημα στην Τρόικα και τις υπογραφές σε θανατηφόρα συμφωνητικά για τη χώρα μας.

Ζούμε για την στιγμή που η λίστα Λαγκάρντ θα έχει αποτεφρώσει όλο το σάπιο πολιτικό προσωπικό.
Ήδη ο Παπακωνσταντίνου οργανώνεται σε διαρκή επικοινωνία με τους δικηγόρους του, το σύστημα του ΓΑΠ αλλά και ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που θα τον στηρίξει αναγκαστικά για να μην πάρει κι αυτούς μαζί του.

Στις σκοτεινές συναλλαγές των εγχώριων πολιτικών με την Τρόικα έχουν εμπλοκή κορυφαίοι πολιτικοί που σήμερα επιχειρούν φορτώνοντας τα πάντα όλα στον «Ολλανδό» να την βγάλουν καθαρή.
Τρία χρόνια τώρα, οι πρωθυπουργοί, οι υπουργοί , οι Γραμματείς, οι Φαρισαίοι, οι τεχνοκράτες και διάφορα λαμόγια του συστήματος έδεσαν με τις υπογραφές τους χειροπόδαρα έναν ολόκληρο λαό και να που η ίδια η ζωή τους εκδικείται. Ο Παπακωνσταντίνου που υπήρξε πρωταγωνιστής της μεγαλύτερης μεταπολεμικής λαίλαπας για την Ελλάδα πρέπει να πληρώσει. Το ίδιο όμως και οι φαύλοι συνεχιστές αυτής της πολιτικής η οποία οδηγεί βαία στην φτωχοποίηση του πληθυσμού δίχως καμία μεταρρύθμιση, καμία αποκρατικοποίηση, κανέναν εκσυγχρονισμό του άθλιου –παρακράτους. Το πως φτάσαμε ως εδώ και ποιοι πολιτικοί και τεχνοκράτες εμπλέκονται στην εξαθλίωση της χώρας, με τις υπογραφές τους, θα παρελάσουν από μπροστά μας καθώς ο Παπακωνσταντίνου δεν έχει καμία διάθεση να πάει μόνο αυτός στη στενή. Θα πάρει κι άλλους μαζί του το παληκάρι- να είναι καλά ο Φαλτσιάνης που απαλλοτρίωσε τα ονόματα των Ευρωπαίων φοροφυγάδων.
Γύρευε πόσα ντοκουμέντα της εθνικής προδοσίας θα κάνουν την εμφανισή τους σε ελληνικά και ξένα ΜΜΕ καθώς ο «Ολλανδός» έχει άκρες με δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο. Δεν θα πιει μόνος του το πικρό ποτήρι.
Δεν θα γίνει αυτός ο Τσοβόλας του Μνημονίου.
Τα καλύτερα έρχονται. Αρκεί οι 3 φραπεδιαραίοι να επιμείνουν στην πρότασή τους για Προκαταρκτική και στην αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ.
Υπομονή και θα δούμε μέσα στο 2013 όλα τα πολιτικά πτώματα να περνάνε από το ποτάμι...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ OMERTA

Ανακοίνωση - Ψήφισμα της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για την ποινικοποίηση του μαζικού πολιτικού κινήματος ενάντια στα διόδια


ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
Άλλη μια εορταστική περίοδος, γεμάτη αλκοόλ, λίπη, βούτυρα, έλαια, τελειώνει σήμερα και εισερχόμαστε σταδιακά στην καθημερινότητα.

Όπως παρατηρήσατε η Πλατεία έκανε Χριστούγεννα. Δηλαδή απέφυγε να ανοίξει ή να σχολιάσει "βαριά" θέματα αυτές τις μέρες.

Αυτό το κάναμε διότι έχουμε καταλάβει ότι στεναχωρούμε κάποιους, με τους οποίους έχουμε μεν σημαντικές διαφορές στην οπτική μας για τα πράγματα της πόλης αλλά αυτό είναι ΜΕΣΑ στο πολιτικό παιχνίδι και την πολιτική αντιπαράθεση θέσεων, απόψεων και στρατηγικών.
Αυτό είναι το παιχνίδι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αυτό που δεν είναι μέσα στο παιχνίδι της δημοκρατίας είναι η αντικατάσταση της ανάδειξης και αντιπαράθεσης  θέσεων, απόψεων, πολιτικών με την προσωπική επίθεση, την λασπολογία, την χωρίς στοιχεία καταγγελία, την χρησιμοποίηση χτυπημάτων κάτω από το ζωνάρι.

Με αυτή την φιλοσοφία έχουμε πορευτεί από το 2000 που ξεκινήσαμε την "αυτόνομη" περπατησιά μας στον πολιτικό στίβο στο Χαλάνδρι.

Και αυτά εμείς τα τηρήσαμε απαρέγκλιτα αφιερώνοντας κόπο, χρόνο και φαιά ουσία ώστε να αναδεικνύουμε την χρησιμότητά μας στην τοπική κοινωνία μέσα από ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ αλλά αρκετές φορές και εφαρμογές, από τον - λίγο - χώρο που βρήκαμε συμμετέχοντας στα ΔΣ των δύο δημοτικών επιχειρήσεων κατά την δημαρχία Ζαφειρόπουλου.

Το τοπικό κατεστημένο, μια παρέα δημοτικών συμβούλων και κομματικών παραγόντων που δεν κατάφεραν ΠΟΤΕ να εκλεγούν, αλλά διαχειρίζονται δοτή κομματική εξουσία ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ σε δημοτικές παρατάξεις και υποψηφίους αξιοποιώντας προσωπικές ή οικογενειακές σχέσεις με κεντρικά πολιτικά στελέχη των κυβερνητικών κομμάτων, πάντα ΗΞΕΡΕ ποιοι το αμφισβητούν ουσιαστικά, ήξερε ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!

Και αξιοποίησε όλα τα μέσα για να ΠΡΟΚΥΝΗΣΟΥΝ οι αμφισβητίες.
Αυτά τα έχουμε πει πολλές φορές. Τα είπαμε τελευταία φορά το 2011
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ, ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ!

Τότε το τοπικό κατεστημένο, κάνοντας ΣΩΣΤΗ πολιτική εκτίμηση και γνωρίζοντας τι ετοιμαζόταν να κάνει στην πόλη (αυτό που ζούμε σήμερα), εκτίμησε ότι πρέπει να φύγουμε από την μέση.

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι αυτές οι πολιτικές που σήμερα εφαρμόζονται ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αν είχαμε εσωτερική εμπλοκή στην διαχείριση και στην πληροφόρηση.

Αυτό που δεν μέτρησε - ΚΑΙ ΠΑΛΙ, για δεύτερη φορά - ΣΩΣΤΑ, είναι ότι ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ!

Και δεν εκτίμησαν σωστά την δύναμη που έχετε δώσει εσείς σε αυτό το μικρό και ασήμαντο blogάκι!

Μας έχουν χτυπήσει πολύ βίαια, κάτω από την ζώνη, ανέντιμα, άνανδρα, με μικροπρέπεια και χυδαιότητα που αναδεικνύει απολύτως ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ.

Κόμπλεξ που προέρχονται από το γεγονός ότι για να έχουν στην πόλη και την τοπική κοινωνία την ίδια με εμάς επιρροή χρειάζονται να διαχειρίζονται μικροπολιτική και εξουσία από καμιά δεκαριά υπουργούς και τρία - τέσσερα κόμματα.

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ!

Εμείς δεν έχουμε θείο!
'Έχουμε όμως εσάς, τους απλούς Χαλανδραίους, που ΘΕΛΕΤΕ την αλήθεια!

Και θέλετε την ΑΛΗΘΕΙΑ στην ώρα της, όχι ετεροχρονισμένη, φιλτραρισμένη κάτω από παραμορφωτικούς φακούς. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ!
Γι' αυτό μας λέμε "επιπόλαιους" αυτοί που ομιλούν "κατόπιν ωρίμου σκέψεως, τριών ετών".

Και όσο εσείς είστε εδώ μαζί μας, θα συνεχίζουμε να δείχνουμε την αλήθεια.

Αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο άλλα blogs - κυρίως το ΟΜΕΡΤΑ - επανέφεραν στον τοπικό δημόσιο διάλογο ενδιαφέροντα θέματα.

Θέματα που μας έχουν απασχολήσει, έχουν απασχολήσει την δημοσιογραφία αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

Από σήμερα λοιπόν θα πούμε και εμείς τα δικά μας γι' αυτά, διότι ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

Και περιμένοντας και τις δημαιρεσίες και τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων αλλά και των 2 κρίσιμων επιτροπών του δήμου, ξέρουμε ότι μπαίνουμε σε ένα πολύ ενδιαφέρον δεκαπενθήμερο.

Αλλά χαλαρά όμως γιατί είμαστε σε κρίσιμη ηλικία και σέρνονται εμφράγματα.

Δεν βιαζόμαστε εμείς.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!

Το 2013 ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Κάποιοι νομίζουν ότι οι Έλληνες θα καταντήσουν έτσι...


στο χέρι μας είναι να αποδείξουμε ότι ο Νέος Χρόνος φέρνει ελπίδα, προοπτική και απελευθέρωση από το ζυγό των κατακτητών, ελλήνων και ξένων.


Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις