Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Μαφιόζικος ξυλοδαρμός δημοτικών συμβούλων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Για «μαφιόζικη επίθεση εναντίον μελών της Δημοτικής αρχής Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» κάνει λόγο ανακοίνωση του Δήμου. Χαρακτηριστικά αναφέρει:


“Ομάδα 25 περίπου ατόμων με την παρουσία δικηγόρου (!!!) και ρεπόρτερ της ΑΕΚ (!!!) ξυλοκόπησε και προπηλάκισε νωρίς το απόγευμα δημοτικούς συμβούλους και μέλη της δημοτικής αρχής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Η μαφιόζικη επίθεση έγινε ύστερα από την αναβολή της δίκης για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στα Θεοφάνια το 2015, όπου και πάλι ο ίδιος πυρήνας ανθρώπων είχε επιτεθεί βίαια εναντίον μελών της δημοτικής αρχής και δημοσιογράφου της πόλης και για το λόγο αυτό έχουν με βαρύτατες κατηγορίες παραπεμφθεί ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι παρακρατικές πρακτικές, η τρομοκρατία και οι απειλές εναντίον της ζωής του Δημάρχου και μελών της δημοτικής αρχής ούτε μας πτόησαν, ούτε πρόκειται να μας πτοήσουν ώστε να αλλάξουμε τις εκφρασμένες δημόσια θέσεις του Δήμου γύρω από τις επιπτώσεις του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας και της ανέγερσης του συγκεκριμένου γηπέδου της ΑΕΚ στην πόλη μας.

Καλούμε την επίσημη ΑΕΚ, κάθε πολιτικό κόμμα και κάθε δημοτική παράταξη της πόλης να καταδικάσει απερίφραστα τέτοιες τραμπούκικες πρακτικές και ζητάμε από την πολιτεία να διασφαλίσει συνθήκες ομαλότητας και δημοκρατίας στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας”.

left.gr

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ


Σε πρόσφατη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο ο Συμεών έκανε μια πολύ καλή τοποθέτηση για τα οικονομικά των δήμων.

Ανάμεσα στα άλλα μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με τους συνδημότες μας που έχουν κάνει ρύθμιση των οφειλών τους στην ΔΕΗ  - δηλαδή τους ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ - και  δημοτικά τέλη που ως γνωστόν είναι μέρος των λογαριασμών του ρεύματος.

Μάλιστα είπε Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ότι ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τεράστιο σκάνδαλο που ερευνούν,  αν τα δημοτικά τέλη έχουν συμπεριληφθεί στα ποσά των ρυθμίσεων, την ώρα που η ΔΕΗ στέλνει καταλόγους όσων έχουν κάνει ρύθμιση στους δήμους υποδεικνύοντας τους ότι δεν έχουν εισπραχθεί τα δημοτικά τέλη και άρα οι οικονομικές υπηρεσίες των ΟΤΑ πρέπει να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες για την είσπραξη των δημοτικών τελών (ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ και ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΦΜ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ) δηλαδή πιθανά ΝΑ ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τα δημοτικά τέλη (μία στον δήμο και μία στην ρύθμιση της ΔΕΗ αν είναι τα πράγματα όπως τα είπε ο δήμαρχος, επαναλαμβάνω).

"Το ερευνούμε και εμείς για να δούμε αν διπλοχρεώνοτναι τα τέλη και βέβαια δεν θα καταφύγουμε σε αναγκαστικές μεθόδους είσπραξης" είπε μεγαλόστομα  ο "αριστερός μας δήμαρχος".

Και την ώρα που ο δήμαρχος έκανε στο ΔΣ αυτό που ξέρει καλά, δηλαδή βερμπαλίζε και εξαπατούσε τον εαυτό του και τους ιθαγενείς από την οικονομική υπηρεσία του δήμου στο τέλος του Νοεμβρίου δέσμευσαν εκατοντάδες ΑΦΜ και τραπεζικούς λογαριασμούς συμπολιτών μας και έκαναν αναγκαστικές κατασχέσεις!!!

"Είχαμε πάρα πολλούς μήνες να προβούμε σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, από το καλοκαίρι του 2015 και έπρεπε να προχωρήσουμε" μου είπε τηλεφωνικά στέλεχος της ταμειακής υπηρεσίας όταν πήρα να ρωτήσω αν είναι αλήθεια αυτά που μου είπαν συνδημότες μας."

-" Και το κάνατε τώρα που έρχονται Χριστούγεννα και περιμένουν τα μαγαζιά έστω και λίγο να δουλέψουν. Πήγατε και τους δεσμεύσατε τους τραπεζικούς λογαριασμούς για να μπλοκαριστούν εν όψη εορταστικής περιόδου.  Μα δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό σημαίνει ΕΚΤΕΛΕΣΗ - ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ στους επαγγελματίες της πόλης, ειδικά τον Δεκέμβριο που - υποτίθεται - ότι λίγο θα κινηθούν να μαζέψουν κανένα σεντ μπας και σας πληρώσουν καμία δόση;

- "Εμείς είμαστε υπάλληλοι και εφαρμόζουμε τις διατάξεις του νόμου. Ας μας καλύψετε από το δημοτικό συμβούλιο" μου είπε.

- Μα ο δήμαρχος είπε στο συμβούλιο .....

- Δεν μας καλύπτει εμάς το τι συζητιέται στο δημοτικό συμβούλιο. Εμείς θέλουμε αποφάσεις και ΕΝΤΕΛΕΣΘΑΙ για να μην εφαρμόσουμε το νόμο, μου είπε αποστομωτικά.

ΜΑΛΙΣΤΑ!

ΆΡΑ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ όταν κάνει τον φιλολαϊκό.

Χρήματα «παρκαρισμένα» στα ταμεία, την ώρα που οι κοινωνίες ασφυκτιούν


Ένα τουλάχιστον παράδοξο φαινόμενο παρατηρείται στην οικονομική εικόνα αρκετών Δήμων του Βορείου Τομέα της Αττικής. Με βάση τα στοιχεία των ισολογισμών για τα αποτελέσματα των προηγούμενων χρήσεων, στις περισσότερες των περιπτώσεων εμφανίζονται υψηλά αποθεματικά, που σε κάποιες περιπτώσεις ανεβαίνουν σε πολλά εκατ. ευρώ. Ωστόσο, στους αντίστοιχους προϋπολογισμούς για το 2017 ελάχιστα από τα χρήματα αυτά φαίνεται να επιστρέφουν στην κοινωνία, υπό τη μορφή έργων ή παροχή υπηρεσιών.

Έτσι, την ίδια στιγμή που στα ταμεία των Δήμων σωρεύονται εκατομμύρια ευρώ, υπάρχουν μαθητές που κάνουν μάθημα σε προκατασκευασμένες αίθουσες, παιδικές χαρές και αθλητικοί χώροι που έχουν τα μαύρα τους τα χάλια, δρόμοι που χρειάζεται να έχεις όχημα «ειδικών αποστολών» για να τους περάσεις, υπηρεσίες που πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τις απολαύσεις κ.ο.τ.

Ποιοι λόγοι συντηρούν, τελικώς, αυτό το φαινόμενο που -όπως εύστοχα παρατήρησε δημοτικός σύμβουλος Δήμου του Βόρειου Τομέα Αττικής- έχει μετατρέψει τους ΟΤΑ σε τραπεζικά ιδρύματα που επιδιώκουν συνεχώς την αύξηση των εσόδων τους; Όπως υποστηρίζουν οι δημοτικές Αρχές, η «ρίζα του κακού» βρίσκεται στο πολυδαίδαλο θεσμικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε μια «αντίληψη» της κεντρικής διοίκησης -που επί εποχή μνημονίων τείνει να έχει γίνει καθολική- που θέλει τους Δήμους να μην μπορούν να αξιοποιήσουν κατά το δοκούν τα χρήματα που τους περισσεύουν.Καλά είναι τα θετικά νούμερα στα διάφορα χαρτιά, ωστόσο αν αυτά δεν μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας, δεν είναι απλώς άχρηστα, αλλά και επικίνδυνα για όσους τα κραδαίνουν με υπερηφάνεια.

Ορισμένα παραδείγματα είναι χαρακτηριστικά κι έρχονται να επιβεβαιώσουν, κατά ένα μεγάλο μέρος, τα όσα υποστηρίζουν οι δημοτικές Αρχές. Έτσι, οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι Δήμοι πρέπει υποχρεωτικά να χαρακτηρίζονται από ανταποδοτικότητα, η ανάθεση μιας εργολαβίας γίνεται με τρόπο που μπορεί να πάρει πολλούς μήνες μέχρι την ολοκλήρωσή της, το να αποκτήσεις καινούργιο απορριμματοφόρο ή οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα αποτελεί πραγματικό «Γολγοθά» για τις αντίστοιχες υπηρεσίες ενός Δήμου, ακόμη κι αυτή η πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού -όταν επιτρέπεται στους Δήμους, γιατί κι αυτό θα πρέπει να περάσει από την έγκριση της κεντρικής εξουσίας- εγκρίνεται συνήθως μετά την παρέλευση μακρού χρονικού διαστήματος από την υποβολή του αιτήματος.

Άρα, ακόμη και να θέλει ένας Δήμος να «τρέξει» περισσότερο σε ό,τι αφορά στην παραγωγή έργου ή στη βελτίωση των υπηρεσιών στην πόλη του, δεν μπορεί, αφού κινητοποιείται μια ατέλειωτη σειρά ανασταλτικών μηχανισμών για να του «φράξουν τον δρόμο». Το δε επιχείρημα για την ύπαρξη όλων αυτών των μηχανισμών, από πλευράς κεντρικής εξουσίας, είναι ότι έτσι εξασφαλίζεται η διαφάνεια και η χρηστή διαχείριση του δημοτικού χρήματος! Επιχείρημα που εκτός του ότι έχει καταρριφθεί στην πράξη (εκτός κι αν όλοι αυτοί οι περιορισμοί απέτρεψαν τη διαφθορά στην Αυτοδιοίκηση όλα τα προηγούμενα χρόνια κι εμείς δεν το αντιληφθήκαμε), είναι επιπλέον και ανόητο, αφού ουδέποτε οι πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες δεν οδήγησαν στην αποτροπή της όποιας μορφής διαφθοράς∙ αντιθέτως, την επεξέτειναν.

Εάν η κεντρική εξουσία ήθελε πραγματικά να συστήσει ένα ουσιαστικό κι αποτελεσματικό μηχανισμό ελέγχου στη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης, θα μπορούσε να το κάνει με απλό, ξεκάθαρο και δίκαιο τρόπο, δίχως να τιμωρεί τους πολίτες-δημότες, οι οποίοι είναι κι αυτοί που πλήττονται εν τέλει από τη δυσπραγία του όποιου Δήμου. Και σε τελευταία ανάλυση, τα όποια εκατομμύρια ευρώ βρίσκονται «παρκαρισμένα» στα δημοτικά ταμεία στο μεγαλύτερο μέρος τους προέρχονται από τις τσέπες των πολιτών-δημοτών, που -ακόμη κι εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης- εξακολουθεί να καταβάλλει τις υποχρεώσεις του. Ε, λοιπόν, αυτός ο πολίτης-δημότης έχει τουλάχιστον το δικαίωμα στον όποιο ελεύθερο χρόνο του να πάει το παιδί του σε μια αξιοπρεπή και ασφαλή παιδική χαρά, να μην κινδυνεύει να μετατραπεί ο δρόμος ή το σπίτι του σε ποτάμι στην πρώτη νεροποντή, να έχει αξιόπιστες υπηρεσίες καθαριότητας κ.λπ.

Καλά είναι τα θετικά νούμερα στα διάφορα χαρτιά, ωστόσο αν αυτά δεν μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας, δεν είναι απλώς άχρηστα, αλλά και επικίνδυνα για όσους τα κραδαίνουν με υπερηφάνεια. Και αν το «φόβητρο» των εκλογών δεν υπάρχει γι’ αυτούς (μιας και έχουμε αποδείξει ως λαός ότι διαθέτουμε μνήμη… χρυσόψαρου), ας αναλογιστούν τον κίνδυνο της έκρηξης μιας κοινωνίας που έχει από καιρό εξαντλήσει τις όποιες ανοχές της και όχι μόνο τις οικονομικές. Το ότι αργεί η συγκεκριμένη έκρηξη δεν είναι απόδειξη ότι δεν θα συμβεί ποτέ. Αντιθέτως, αυτή η καθυστέρηση συσσωρεύει ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια στο κοινωνικό σώμα, με αποτέλεσμα η όποια έκρηξη, όποτε αυτή σημειωθεί, να είναι σφοδρότατη…


ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ τα λέει αυτά αγαπητέ συνάδελφε;

ΝΤΑΒΙΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!Μεγάλη μέρα σου λέει η χθεσινή για την πόλη μας. Ιστορική.

Ιστορική την χαρακτηρίζουν πανηγυρίζοντας κάποιοι σε δηλώσεις τους στο φατσομπούκι για να εξαργυρώσουν στο ανταλλακτήριο των διασταλμένων πολιτικών συνειδήσεών μας, την "επιτυχή" κατάληξη της εφαρμοσμένης πολιτικής τους που οδήγησε στον χθεσινό πανωλεθρίαμβο της αγοράς του ΧΕΥ 9, της δημόσιας Χαλανδρέικης γης, από τον πελάτη - δήμο Χαλανδρίου του ΤΑΙΠΕΔ, του ταμείου της εθνικής ξεφτίλας; και υποτέλειας.

Τέσσερις οι δημοτικές παρατάξεις των "προθύμων" που σήμερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ γιατί τους πούλησαν την γη των δημοτών τους.

Αρχηγός και εμπνευστής του σχεδίου αυτού ο Συμεών Ρούσσος της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ!

Ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό στο όνομα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και της αριστεράς.

Δεν πειράζει που μας πήραν οι δανειστές την δημόσια περιουσία, δεν πειράζει αν χάσουμε δύο τρία νησιά όπως ακούστηκε εχθές, αρκεί να έχουμε πλεόνασμα τόσο στην κεντρική διοίκηση όσο και στην αυτοδιοίκηση ξεσκίζονταν τον ιθαγενή στους φόρους, τα τέλη, τα πρόστιμα, τις κλήσεις, τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών, τις κατασχέσεις.

Έτσι θα μπορούμε να ξαναγοράζουμε την γη μας και τα νησιά μας από τους "κατακτητές" - είτε είναι οικονομικοί, είτε είναι ένοπλοι και να περνάμε εμείς οι της εξουσίας καλά.

Έτσι μας λένε τα κόμματα των οποίων οι εκπρόσωποι εχθές στο δημοτικό συμβούλιο ψήφισαν την ΑΠΟΦΑΣΗ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΛΑΕ, το Σχέδιο Β του Αλαβάνου που εκπροσωπούνται και στηρίζουν την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,

Οι ΑΝΕΛ και η ακροδεξιά που εκφράζονται από τον Ανδρεόπουλο που στήριξαν στις δημοτικές εκλογές και βέβαια οι παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις του παλαιού πολιτικού κατεστημένου της ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - όπως τους λένε κάποιοι που το παίζουν και καλά "μεταπολίτευση" - και παραμένουν συνεπείς μνημονιακές δυνάμεις.

Ειλικρινά αν δεν ήμασταν εντελώς μπαμπουίνοι τουρκόσποροι δεν θα ξανακούγαμε, πολύ περισσότερο δεν θα στήριζε κανείς μας κόμμα του οποίου ο εκπρόσωπος σε έναν θεσμό της πολιτείας μας, ψήφισε να αγοράσει το δημόσιο δημόσια γη από ξένους κατακτητές της, αν αυτό το κόμμα, αυτή η συλλογικότητα, ΣΗΜΕΡΑ κιόλας δεν έπαιρνε δημόσια αποστάσεις από αυτή την κορυφαία δοσιλογική συμπεριφορά.

Ποιος θα ακούσει άραγε πλέον τον Π. Λαφαζάνη να κάνει "αντιμνημονιακό και πατριωτικό αγώνα" όταν εχθές στελέχη του ψήφισαν να αγοραστεί η δημόσια γη από δανειστές;

Ποιος θα ακούσει τον Καμένο να το παίζει πατριώτης και στρατόκαβλος, ένστολος υπερασπιστής της ακεραιότητας της χώρας;

Σε λίγο θα μας πει λοιπόν ότι θα αγοράσουμε πίσω το Καστελόριζο από τους Τούρκους, όταν μας το πάρουν, δεν τρέχει μία;;;

Ποιος θα διαβάσει με τα ίδια μάτια την προχθεσινή δήλωση Αλαβάνου που είπε ότι “Καμία κυβέρνηση από την Ανεξαρτησία και μετά, περιλαμβανομένων και αυτών του Μεταξά και της χούντας, δεν προχώρησε σε τέτοιας έκτασης παράδοση της δημόσιας περιουσίας στην ξενοκρατία”, όταν ξέρει ότι το μέλος του κόμματός του κυρ Αλέκου ψήφισε στο δημοτικό συμβούλιο του Χαλανδρίου να πληρωθεί η "ξενοκρατία" για να χρησιμοποιήσει το δημόσιο την δημόσια γη για δημόσιο σκοπό

Ποιος θα συνεργαστεί μαζί τους και θα δικαιούται δια να ομιλεί για "αντιμνημονιακά και πατριωτικά μέτωπα" και "εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες" βασισμένους σε θυσίες του πολίτη, όταν οι ταγοί των πολιτών - στελέχη των κομμάτων τους για την βολή και το δικό τους συμφέρον είναι έτοιμοι να κάνουν τις μαϊμούδες του Φούχτελ;;;

Δηλαδή ΠΟΣΑ ακόμα είναι ανεκτά στο ευρύχωρο όνομα της "αριστεράς", της "αντίστασης" και μιας υποτιθέμενης ενότητας των ετερόκλητων και αντιφατικών δυνάμεών της, που παριστάνουν ότι αντιστέκονται στα λόγια αλλά είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν τα πιο διεστραμμένα γούστα των δανειστών, εκεί που έχουν την δύναμη της απόφασης;

Σε τι διαφέρουν δηλαδή από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και τους ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ της ΝΔ εκτός από την βέρμπα;

Είναι το "νέο";

ΠΟΙΟ ΝΕΟ;

Αμ έτσι κάνουν όλοι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ "σύντροφοι"! Εκ του ασφαλούς.

Ζητάνε από τους άλλους να κάνουν ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΘΥΣΙΕΣ για να τις ξεπουλάνε τις έννοιες πονηράτζες στο παζάρι της ξενοκρατίας εξασφαλίζοντας την εύνοιά της.

ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ!

ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ και μάλιστα ούτε καν όλοι με τα λεφτά του μπαμπά αλλά και με τα λεφτά από την σάρκα των συμπολιτών τους.

Το τίμημα - σου λέει - για το χωράφι είναι χαμηλό, όλα καλά.

Κατ' αρχήν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ αλλά καμία σημασία δεν έχει για εμάς, απλά αποκαθιστούμε την αλήθεια.

Διότι χαμηλό τίμημα ακινήτου που αγοράστηκε σήμερα, ΣΗΜΕΡΑ όχι πριν 20 χρόνια, στο Χαλάνδρι σε τιμή υψηλότερη της επίσημα εκτιμώμενης αξίας του και σχεδόν ίσης με την αντικειμενική, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ.

(https://www.scribd.com/document/328695723/%CE%98%CE%95%CE%9C%CE%91-2%CE%92#from_embed)

Οι εμπορικές αξίες των ακινήτων στο Χαλάνδρι έχουν πέσει στο 50% των αντικειμενικών, αν δεν τους το είπανε , εκεί στους REALESTATατζήδες που διοικούν τον δήμο.

ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ και με τα 510 χιλιάρικα που ήταν η επίσημη εκτίμηση για την αγορά του ακινήτου. Δεν είναι θέμα τιμής με την έννοια του οικονομικού τιμήματος!

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ! 
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ!

Ειλικρινά περιμένουμε με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις των κομμάτων και των δημοσιολογούντων επαναστατών, που καλούν σε εξέγερση, για την πολιτική των συντρόφων τους που ανοίγει τον δρόμο ακόμα και να δούμε το έργο να συμμετάσχει το δημόσιο σε τουρκικών συμφερόντων ηλεκτρονική δημοπρασία για την αγορά των Ιμίων από τους Τούρκους!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

Α,Ν.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ VEGAS META ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ SALT LAKE CITY?


Ζητήσαμε την βοήθεια του κοινού για το θέμα της φημολογούμενης μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας στο Χαλάνδρι.

"Με πήρε φίλος το πρωί στο τηλέφωνο και μου είπε πως άκουσε στο ράδιο ότι το καζίνο θα κατέβει στο Χαλάνδρι. Μου έδωσε και συγχαρητήρια, ότι είμαστε στη γραμμή της κυβέρνησης που θα βάλει και τα φρουτάκια σε κάθε γειτονιά." μας γράφει ένας φίλος.

"Το πρωί άκουσα στο ραδιόφωνο να μιλάνε για ΧΑΛΑΝΔΡΙ VEGAS" γράφει ο άλλος.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Μεταφέρουν το Καζίνο της Πάρνηθας στο Κτήμα Καμπά για να προστατέψουν το Περιβάλλον!!! γράφει ο Μπόνιος στο Κουρδιστό.

Κάποιοι άλλοι μιλάνε για πόλεμο μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων που κρύβονται πίσω από τις διαρροές.

Παρακολουθούμε το θέμα.

Πάντως έχουμε ένα ΝΕΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ: Η κυβέρνηση απέσυρε την τροπολογία για την μετεγκατάσταση. Οπότε προς το παρόν το ΚΑΖΙΝΟ .... μένει ΠΑΡΝΗΘΑ.

Η κυβέρνηση απέσυρε το άρθρο για τη μετεγκατάσταση του καζίνο Μον Παρνές

Πάντως όπου υπάρχει καπνός ....

Cine ΑΡΓΩ: Προβολή της κωμωδίας του Ρομπέρτο Μπενίνι "IL MOSTRO" - Πέμπτη 15/12

Το Cine ΑΡΓΩ αποχαιρετά το 2016 με γέλιο και χαρά!!
Αυτή την Πέμπτη 15/12 και ώρα 20:30
προσκαλούμε τους φίλους μας στην προβολή του ξεκαρδιστικού
ιταλικού αριστουργήματος παραγωγής 1994 του μεγάλου Ρομπέρτο Μπενίνι

"IL MOSTRO"
(Το τέρας)Παραγωγή: Ιταλία, Γαλλία - 1994
Σκηνοθεσία: Roberto Benigni
Σενάριο: Vicenzo Cerami, Roberto Benigni
Πρωταγωνιστούν: Roberto Benigni, Michel Blanc, Nicoletta Braschi,
Jean-Claude Brialy
Μουσική: Evan Lurie
Φωτογραφία: Carlo di Palma
Κοστούμια: Danilo Donati
Διάρκεια: 112 '

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αντικαθίσταται από γνωστοποίηση προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Τι ισχύει για τις άδειες που σχετίζονται με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Καταργήθηκε η υποχρέωση έκδοσης άδειας για τη χρήση μουσικής και χρήση μουσικών στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 29 του Νόμου 4442/2016, η χρήση μουσικής ή μουσικών οργάνων πραγματοποιείται πλέον, χωρίς να απαιτείται έκδοση προηγούμενης άδειας της 3/1995 Αστυνομικής Διάταξης.

Αντ' αυτής, ο ενδιαφερόμενος, εφόσον προτίθεται να προβεί στη χρήση μουσικής ή μουσικών οργάνων, υποχρεούται να συμπεριλάβει τη σχετική δήλωση στη γνωστοποίηση του άρθρου 28 του Νόμου 4442/2016 προς την αρμόδια δημοτική αρχή.
https://www.lawspot.gr/nomika-nea/katargeitai-i-adeia-gia-ti-hrisi-moysikis-kai-hrisi-moysikon-sta-katastimata-ygeionomikoy

ΣΧΟΛΙΟ: ΒΑΡΑΤΕ ΒΙΟΛΙΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΠΟΛΗ!
Πού είσαι ρε Αντιδήμαρχεεεε, με τις κανονιστικές σου!
ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕ, ΧΑΛΑΝΔΡΑΙ ...., ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕΕΕ!