Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑΣ


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΕ!

Χαίρει άκρας εκτίμησης .....

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι όψιμοι φίλοι του δημάρχου - στους οποίους αναφέρεται ο Γραμματιάκιας είμαστε εμείς επειδή είχε ψηφίσει ο Νταβίας τον προϋπολογισμό.

 ΕΜΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕ ΟΛΑ!
 ΟΛΑ ...
Ο τρόπος του λέγειν ....

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ.

ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΠΟΛΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ.....

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΦΛΩΡΟΣ ΤΗΣ ENERGA ΛΟΓΩ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 67%. ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ


Είναι το αφεντικό της ιδιωτικής εταιρίας που πούλαγε ρεύμα - που αγόραζε από την ΔΕΗ - ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ - γιατί (όπως λέγανε) αυτοί ήντουνε ιδιώτες, ήταν μάγκες, επενδυτές της ανάπτυξης και κάνανε καλύτερη διαχείριση και δεν κλέβανε , όπως οι διοικήσεις της ΔΕΗ.

Άσε που δεν είχαν εργαζόμενους .... στου Ξαπλόπουλου και απεργίες.

Εισέπρατταν  και τα δημοτικά τέλη στους λογαριασμούς τους οι ιδιώτες πάροχοι.
Ήταν εισπράκτορας των δήμων.

Σ.Σ.:ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ κ. ΒΟΡΙΔΗ - δικηγόρου της ENERGA και της HELLAS POWER - για "ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ".
 Ιδέες που δεν είναι "χαλασμένες", όπως οι δικές μας που είμαστε γνωστοί "κρατιστές" παλιοσοσιαλιστές με σάπιες και  τοξικές  ιδέες, που πρέπει ΘΕΣΜΙΚΑ ο Κυριάκος να απαγορεύσει  να διακινούνται (SIEG)  για να  μην  μολύνουμε και tους .... αρίστους νέους του μητρώου τους - τους επίδοξους  εξουσιαστές του γαλάζιου κομματικού σωλήνα, όπως λέει ο κος Βορίδης  (και επιχειρεί με τις μηνύσεις του ο Γραμματιάκιας) (HEIL).

Η εταιρεία όμως φαλίρισε (Mπα;. {Πώς γίνεται αυτό; αφού οι ιδιώτες κάνουν άριστη διαχείριση και φέρνουν την ανάπτυξη με τις επενδύσεις τους, που πληρώνουν με τα λεφτά τους να όύμε).

Χάθηκαν μόνο 260 μύρια ευρώπουλα.

Η ΡΑΕ - το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (εσύ μπαμπουίνο) έχασε τα λεφτά από το ρεύμα που πούλαγε στην εταιρεία  και οι δήμοι  (εσύ μπαμπουίνο) χάσανε  τα λεφτά για τα δημοτικά τέλη.

Μετά από δύο δολοφονίες δικηγόρων - εμπλεκομένων στην υπόθεση  - τελικά το αφεντικό της εταιρείας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 χρονώνε.

Αλλά μετά μερικούς μήνες βγήκε έξω ο 39χρονος ..... "επιχειρηματίας- επενδυτής" (?????) για λόγους υγείας, λέει.

Έχει σοβαρό πρόβλημα μέσης - άκουσα. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑ!

Και τον πειράζει πολύ η υγρασία στην φυλακή, άκουσα.

Χρειάζεται επειγόντως μπάνια.

ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ!

Σαν και αυτά που έκανε στην φωτογραφία, στην Μύκονο λίγο πριν δικαστεί και ενώ το σκάνδαλο είχε σκάσει και το δημόσιο χρήμα είχε κάνει φτερά.

Άμα είσαι άριστος, ρε φίλε όμως ..... 
Άμα είσαι .... "καλό παιδί" ....
Σε προσέχει το σύστημα ....

Ενώ άμα είσαι πλέμπα αριστερός, τοξικός .....

Εμείς ευχόμαστε στον 39χρονο .... επιχειρηματία να γιάνει γρήγορα για να ξαναεπενδύσει.

Να έρθει η ανάπτυξη γρήγορα.

Να μειωθεί το αντιπαραγωγικό κράτος.

ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ!

ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΣΙΟΝ !
ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΙΩΝ ZHTAEI Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ!!!!
Ζούμε στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα, αυτό δεν είναι καινούργιο.

Αλλά να λέει ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος, Υποψήφιος (ελπίζω να μην ξεχνάω κανέναν τίτλο του κ. Πατούλη) ότι χρειάζεται ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ για να αντιμετωπιστεί η αύξηση των κουνουπιών και των κρουσμάτων του Ιου του Δυτικού Νείλου, με ξεπερνάει.

ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ για τα κουνούπια !!!

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ..

Δηλαδή γιατί πληρώνουμε κράτος, υπηρεσίες, ΚΕΛΠΝΟ και αυτοδιοίκηση δεν το καταλαβαίνω.

ΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ πρέπει να εκπονηθεί ειδικό  ΕΘΝΙΚΟ σχέδιο.

Να μην ρωτήσω τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή αν μας την πέσουν οι Τούρκοι, αν επειδή μας την έπεσαν τα κουνούπια χρειαζόμαστε να κυρήξουμε ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ, είναι μάταιο.

ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.
Μη χέσω!

ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ


Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, καθορίστηκαν οι αποζημιώσεις πρόεδρων, αντιπρόεδρων και μελών Διοικητικών Συμβουλίων: α) ιδρυμάτων, β) νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, γ) συνδέσμων και δ) νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αναλυτικότερα,

Οι αποζημιώσεις των πρόεδρων, αντιπρόεδρων και μελών διοικητικών συμβουλίων των κατωτέρω αναφερόμενων νομικών προσώπων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν ως εξής:

1. α) Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού ιδρύματος ή νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με οικονομικό απολογισμό άνω των 300.000 ευρώ, λαμβάνουν μηνιαίως έξοδα παράστασης, που καθορίζονται με απόφαση του οικείου Δημοτικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

2. α) Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος συνδέσμου ΟΤΑ με οικονομικό απολογισμό άνω των 300.000 ευρώ και 1.000.000 ευρώ αντίστοιχα, λαμβάνουν μηνιαίως έξοδα παράστασης, που καθορίζονται με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:Ακολουθεί σε επισυναπτόμενο αρχείο το ΦΕΚ

https://www.epoli.gr

ΣΧΟΛΙΟ: 

Θυμίζουμε ότι στο Χαλάνδριι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ γιατί τα κατάργησε ο Γτραμματιάκιας για να κάνει οικονομία (λέει) - εκτός από την ΦΛΥΑ που για να την κλείσουν έπρεπε α περάσουν πάνω από το πτώμα του Νταβία και αυτός ο μαλάκας ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ.

Βέβαια! Ο Γραμματιάκιας κάνει πάντα οικονομία. 

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! 

Όσο λιγότερη δημοκρατία τόσο καλύτερα για τύποις σαν τον Γραμματιάκια.

Ο ίδιος βέβαια  παραμένει πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΡΩΗΝ - ελέω ΣΥΡΙΖΑ - και των ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΩΝ για την παραμονή του ΔΗΜΑΡΧΩΝ των 12 δήμων που ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ μπας και ο ΣΒΑΠ ξαναγίνει ΧΡΗΣΙΜΟΣ.

Γιατί ο Κουράσης τον έκανε ΑΧΡΗΣΤΟ! 
Δεν το λέμε εμείς που είμαστε δηλωμένοι ΑΝΤΙΚΟΥΡΑΣΙΚΟΙ.
(Ευτυχώς ΕΙΜΑΣΤΕ - ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ .

Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

Αλλ πλέον ο Γραμματιάκιας θα παίρνει  (αν δεν έπαιρνε μέχρι τώρα - δεν το ξέρω) και κανένα  εφτακοσάρι το μήνα (εκτός τα τυχερά)- με βάση την απόφαση Σκουρλέτη - χώρια τα έξοδα να κάνει ταξιδάκια στη Σλοβενία, να κάνει παρέα με τα εκεί κούτσουρα.

Βλέπεις ο Γραμματιάκιας είναι απαραίτητος για τον δημόσιο βίο. και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα.

Χρησιμότατος. 

Ποιος άλλος θα έκανε την ΕΔΕ συγκάλυψης του σκανδάλου. Ποιος άλλος είχε τόσο στενή σχέση με την διενεργίσσα την ΕΔΕ για να την ..... ψήσει να τα φορτώσει όλα ΣΤΗΝ ΑΘΩΑ για να βγάλει λάδι ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ;;;;
Ποιος άλλος θα έκανε κρυφά deals   για την ένταξη ολόκληρης περιοχής στο σχέδιο πόλη ς;;;
Ποιος άλλος θα διαπραγματευόταν τα deals με τους μελετητές εκτός θεσμικών και προβλεπομένων διαδικασιών, με την διαφάνεια που του εξασφάλιζε κατά των deals των γραμματίων .... Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ του (που έχασε και τα γραμμάτια, στο τέλος);;;;

  •  ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ!
  • ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΑΣ.
  • ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
  • ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;;;;