Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Carte Postale με την Ευαγγελία Μουμούρη Παλιά και νέα ελληνικά τραγούδια σε ρυθμούς swing, latin, bossanova, tango στη Ρεματιά:


Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη.

Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.

Τη μουσική παράσταση Carte Postale με την ηθοποιό Ευαγγελία Μουμούρη και το soul - funk μουσικό σχήμα Da Band φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου. Παλιά κι αγαπημένα τραγούδια, διασκευασμένα σε σύγχρονους ρυθμούς, υπόσχονται να μας «ταξιδέψουν» στο χτες μέσα από το σήμερα ενώ εκπλήξεις μας επιφυλάσσει ένα κουτί γεμάτο καρτ ποστάλ που ανοίγει επί σκηνής η Ευαγγελία Μουμούρη για να βρει, μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι με τους θεατές, ευχές, παράπονα, ερωτικές εξομολογήσεις, αφορισμούς και λόγια που ίσως περίμεναν χρόνια για να διαβαστούν.

Οι ιστορίες των καρτ ποστάλ συνυπάρχουν με τις ιστορίες που αφηγούνται τα τραγούδια των Αττίκ, Σουγιούλ, Μουζάκη, Χιώτη, Ζαμπέτα αλλά και των Χατζιδάκι, Βάιλ και Κραουνάκη, διασκευασμένα σε ρυθμούς swing, latin, bossanova και tango.

Θα ακουστούν, μεταξύ άλλων, τα τραγούδια: Πόσο λυπάμαι, ‘Ήρθες αργά, Θα ξαναρθείς, Ιλισσός, Δώσε παιδί μου δώσε, Η βαλίτσα, Ο πασατέμπος, Που θα πας, Ζω με δίχως στεναχώρια, Το καράβι, Το δικό σου πεπρωμένο, Οι μοίρες, Η μαρκίζα, Ζελατίνα κ.ά.

Συντελεστές:

Ερμηνεία: Ευαγγελία Μουμούρη
Ενορχηστρώσεις: DaBand
Κιθάρα: Ευθύμης Αντωνόπουλος
Πλήκτρα: Σταύρος Πετσαλάκης
Τύμπανα: Αλέξανδρος Μαμμόπουλος
Μπάσο: Κώστας Αρσένης

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ελεύθερη είσοδος
Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ


Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΣΙΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΔΣ