Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΙΑΤΗ
«Να γίνει η κάθε μας μέρα 5 Ιουνίου»Η 5Η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, υπενθυμίζει προς όλους το χρέος μας, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας για το υπέρτατης σημασίας ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος, από την οποία εξαρτάται η ίδια μας η ζωή.

Το περιβάλλον, μοναδική πανανθρώπινη κληρονομιά, είναι ο χώρος ύπαρξης μας και αποτελεί κατεξοχήν κοινωνικό αγαθό.Οφείλουμε όλοι μας να αντισταθούμε στην πράξη και όχι με ευχές, στη θυσία του περιβάλλοντος και της φύσης στο βωμό του κέρδους.

Πρέπει να διεκδικήσουμε ένα μοντέλο ανάπτυξης που να μην στηρίζεται στην κερδοσκοπία της αγοράς αλλά στις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων, με σεβασμό στα οικοσυστήματα και με προοπτική ένα βιώσιμο πλανήτη.Για να είναι αποτελεσματικές οι πολιτικές για το περιβάλλον πρέπει οι πολίτες μέσα από την οικο-περιβαλλοντική γνώση αλλά και την κατανόηση της σχέσης τους με το φυσικό περιβάλλον να αναπτύξουν υπεύθυνη στάση και να εκδηλώσουν ενεργητική συμμετοχή στην προστασία και διατήρηση του ολιστικού (φυσικού και ανθρωπογενούς) περιβάλλοντος.Η προστασία και η βελτίωση του περιβάλλοντος βρίσκεται στο επίκεντρο των πολιτικών επιλογών της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής γενικότερα. Αποτελεί για μας ύψιστη προτεραιότητα, ταυτισμένη με την ποιότητα της ζωής μας, πολύτιμη παρακαταθήκη για τα παιδιά μας.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PUBLIC ISSUE: ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ!

ΣΥΡΙΖΑ 31,5 - ΝΔ 25,5% ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.

ΝΔ 31,5 - ΣΥΡΙΖΑ 25,5% ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ (ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΣ)!

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ BLOGAKI ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ!

Η ΙΔΙΑ Η PUBLIC ISSUE ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ!

ΙΔΟΥ:  http://www.publicissue.gr/2033/parapoiisi-dimoskopisis/

ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΡΑΓΕΣ Ο κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (εν κράτει);;;

ΑΣΗΜΩΝΗΣ! ΦΟΒΕΡΟ!

ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ.
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ  ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ:

1. Τον αντιδήμαρχο Βάσιο να ομιλεί ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΦΟΤ και ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (τα κουκιά πρώτα από όλα).
Την ομολογία της διοικήσεως (με 100% συμφωνία των ΜΠΑΤΣΟΚΩΝ ) ότι η Παιδική Χαρά στην Ιωαννίνων και Τυμφρηστού θα .... αλλάξει λιγάκι χρήση - θα αποχαρακτηριστεί από ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ και ίσως χτιστεί ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ κλπ!
"τι πειράζει αν μπουν και μερικές λαμαρίνες" ακούγεται καθαρά.

Ε ΒΕΒΑΙΑ! Ελεύθεροι χώροι τέτοιες εποχές;;; Να τους κλείσουμε πάραυτα να βολέψουμε και κάνα ρουσφέτι! Άλλωστε ξέρουμε από ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ: ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ

ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ Λ. ΚΑΡΑΤΖΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΑΓΝΩΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. και όποιον άλλο έχει τα κότσια - ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΟΥΦΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!

ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΠΑΜΕ. ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ: μια χαρά μπορεί να εξυπηρετηθεί ο ΦΟΤ, τον οποίο εμείς γνωρίζαμε πριν τον μάθει ο Ενωμοτάρχης, και μια χαρά μπορούν να γίνουν όλες οι αναγκαίες εργασίες εκσυγχρονισμού στα αποδυτήρια, τα WC και σε κυλικείο, όπως σας έχουμε αποδείξει με την γνωμοδότηση ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ!
Τι άλλο θέλετε;;;

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΠΟ Κ.Χ. ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ (όπου μπορούν να γίνουν ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ, στο οποίο βάλατε και κόκκινες γραμμές,  μέχρι και ... μπουτίκ αθλητικών ειδών).

Ο ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ!

Γιατί εμείς στην ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ μεγαλώσαμε και παίζαμε πριν μάθει ο Ενωμοτάρχης πού πέφτει το Χαλάνδρι!
(Αλήθεια ξέρεις τι είναι "Κλεοπάτρα" κε Αντιδήμαρχε; Να ρωτήσεις τους Χαλανδραίους! Τον Αλεξανδρή, τον Κουράση, τον Παττακό).

Και σας προειδοποιούμε γιατί εμείς ούτε παίζουμε, ούτε σηκώνουμε λευκές σημαίες, ούτε πετάμε λευκές πετσέτες όταν μιλάμε για ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ!
ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ! ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ!
Θυμάστε και στο Πάτημα ...

ΓΙΝΑΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΜΑΣ;

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ;;;Ακούστε την απάντηση Κουράση σε ερώτηση της Λούλας Καρατζά, για το αν εξετάζει το ενδεχόμενο ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, στο δημοτικό συμβούλιο και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

"Ερευνήσαμε την πιθανότητα ..." είπε ο Δήμαρχος!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ:

Διότι εδώ θα ακούσετε ότι μίλησε και ο εκπρόσωπος του ΜΠΑΤΣΟΚ, ο οποίος είπε - βεβαίως, βεβαίως - ότι "οι εργαζόμενοι στον δήμο είναι περίπου λουφαδόροι και ενώ πληρώνονται από την καθαριότητα είναι σε γραφεία και τους κολλάνε χαριστικά βαρέα και ανθυγιεινά και πρέπει να παταχθούν πάραυτα (JAVOL!)
ΕΝΩ ΣTH ΣYNEXEIA ΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ 100% ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΗ, (ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ! Με το ΦΠΑ 123% συμφωνείτε γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!), κάνοντας ουσιαστικά ηγετική εμφάνιση και θέλοντας να σηματοδοτήσει ότι η διοίκηση ΑΝΔΡΕΑΣΗ μπορεί να μεταλλαχθεί - αν κάτι πάει στραβά (sic) - σε ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΥΡΑΣΟΛΕΓΚΟΥ!

Σ.Σ. : Αυτό για εργάτες που πήγαν σε γραφεία το είχε ακούσει ΠAΛIAA για κάνα - δυο περιπτώσεις εργαζομένων, πριν μερικά χρόνια το έλεγε συνέχεια ο Στ. Πετρόπουλος, αλλά από τότε έχουν αλλάξει ΛΙΓΑΚΙ τα πράγματα αφού 1) έγιναν μερικές κανονικές και νόμιμες μεταθέσεις και έτσι δεν έχουν πλέον βαρέα και ανθυγιεινά στα γραφεία αλλά  -  το χειρότερο -  πλέον δεν έχουν ούτε οι σκουπιδιάρηδες με το μνημόνιο που μας έφερε το κόμμα του, αλλά αυτά είναι ψιλολεπτομέρειες άνευ σημασίας για τον διώκτη των "απανταχού Χαλανδραίων Μπατηρόγατων" .

Αυτά άλλωστε του είπε και επίσημα ο αντιδήμαρχος.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!

ΘΕΜΑ 2ο....
Η ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!

Ανάμεσα στη συζήτηση  - που προκάλεσε η Λούλα Καρατζά - για την καθαριότητα συζητήθηκε - πάλι ύστερα από ερώτηση της κ. Καρατζά - και το θέμα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πλατεία, που τείνει να εξελιχθεί σε ωρολογιακή βόμβα.

ΑΚΟΥΣΤΕ!

Την κατάληξη της ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗΣ "κανονιστικής διάταξης" για τις χρήσεις στο κέντρο της πόλης!
 Όσοι περίμεναν μια συνολική περιοριστική πολιτική ώστε να μην γίνουν όλα τα καταστήματα στην πλατεία ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ ή ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ μπορούν να προσγειωθούν στην "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΜΑΣ.

Ο Δήμαρχος (αυτοπροσώπως) αναλαμβάνει να ελέγχει ότι θα μένει ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ 1,2 μ. ΟΛΟΚΛΗΡΑ (χωρίς ΦΠΑ) μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων γειτονικών καταστημάτων που καταλαμβάνουν δημόσιο χώρο!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Αρχίζουμε και εμείς ΠΟΔΗΛΑΤΟ και δίαιτα γιατί ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ αλλά και την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ παρατάξεων που έπρεπε να πάρουν άμεσα θέση στα 2 θέματα και δεν το έκαναν γιατί ... απλά το θέμα το έβαλε το ΚΚΕ και όχι εκείνοι. (ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!)
ΕΜΕΙΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ - ΕΙΠΑΜΕ  ΑΥΤΑ:

http://stinplatia.blogspot.gr/2011/10/blog-post_6322.html

Ενώ προχτές, και με αφορμή ρεπορτάζ αναγνώστη μας που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ,  ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!

http://stinplatia.blogspot.gr/2012/06/8.html

ΓΙΑ ΕΜΑΣ είναι θέματα που απαιτούν ΜΕΤΩΠΟ κόντρα στην ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ αλλά και τους μέντορές της,  που ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΎΕΙΝ ..... ΑΣ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΕΙ και ας το πάρει αλλιώς!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

Εκδήλωση - Συζήτηση με τον Γρηγόρη Ψαριανό

Η οργάνωση Χαλανδρίου της Δημοκρατικής Αριστεράς διοργανώνει Εκδήλωση- Συζήτηση με τον Γρηγόρη Ψαριανό την Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στο Κέντρο Νεότητος του Δήμου Χαλανδρίου (Δαναΐδων & Αντιγόνης).

Από την εκλογική επιτροπή.

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 5-6-2012

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
pr_ota_si@yahoo.gr

Χαλάνδρι  5-6-2012

Εδώ και αρκετό καιρό γινόμαστε μάρτυρες μιας οργανωμένης και αδυσώπητης επίθεσης κατά των αντιμνημονιακών αποτελεσμάτων που ανέδειξαν οι κάλπες  της 6ης Μαΐου. Έχουν φτάσει, μάλιστα, στο σημείο κάποιοι να κατηγορούν και τους ψηφοφόρους ως «χαμηλής νοημοσύνης», επειδή δεν ψήφισαν τα κόμματα του Μνημονίου και να τους υποδεικνύουν να «διορθώσουν την ψήφο τους» και να πειστούν (με «πλύση εγκεφάλου» φυσικά) να κάνουν σωστή επιλογή στις 17 Ιουνίου! 

Ο εξόφθαλμος πανικός του δικομματισμού φαίνεται καθημερινά. Και στην προσπάθειά του να πιαστεί από την εξουσία και να συνεχίσει να εφαρμόζει την αντιλαϊκή πολιτική που του υποδεικνύει η ντόπια και ξένη ολιγαρχία, προσπαθεί να παγιδεύσει συνειδήσεις και να δημιουργήσει εντυπώσεις. Έτσι, χρησιμοποιεί  διαφόρους μικρο-εξευτελιστικούς τρόπους του σάπιου πολιτικού συστήματος, όπως αυτόν της λεγόμενης «τρομοκρατίας των γερόντων», δηλαδή, «ψήφισε αυτά που ξέρεις γιατί το…καινούριο δεν ξέρεις ποια δεινά θα φέρει στο σπίτι σου και στην Ελλάδα»!!! 

Είναι σαφές πλέον ότι, τα δεσμά από τις κομματικές εξαρτήσεις έχουν αρχίσει να σπάνε.
Τα – πρώην – «μεγάλα» κόμματα εξουσίας έγιναν μικρά και θα γίνουν ακόμη μικρότερα, καθώς, παγιδευμένα μέσα στο δρόμο της υποταγής και των δεσμεύσεων των αρχηγών τους, δεν μπορούν παρά να εφαρμόζουν πιστά τα …γερμανικά μέτρα λιτότητας και εξόντωσης των συμπατριωτών τους.

Η απάθεια και η απογοήτευση δεν μας ταιριάζει. Χωρίς τη δική μας συναίνεση, δεν μπορούν να συνεχίσουν να μας εξευτελίζουν. Βαρεθήκαμε πλέον το λήθαργο της «σωτήριας» λιτότητας και την πλάνη των «σωτήρων» που νουθετούν. Ο καθημερινός πόλεμος και η προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ, προφανέστατα σκοπεύει στη στήριξη του δικομματισμού και εναντιώνεται στη βούληση του ελληνικού λαού,  όπως αυτή εκφράστηκε ξεκάθαρα την 6η Μαΐου.

Οι επερχόμενες εκλογές αποτελούν σίγουρα ένα δημοψήφισμα. Όχι όμως δημοψήφισμα σαν αυτό που «σερβίρεται» από τους κηδεμόνες μας και τους υπηρέτες τους, δηλαδή τα τρομοκρατικά διλήμματα του τύπου «τρόϊκα ή χάος», «ευρώ ή δραχμή» και άλλες απίστευτες «ατάκες» της παραπλανητικής προπαγάνδας. Πρόκειται για ένα «καθαρό» δημοψήφισμα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στα μνημόνια. Είναι ακριβώς η αποτροπή του χάους που βιώνουμε καθημερινά, από τότε που άρχισαν να γράφονται αυτές οι μαύρες σελίδες στην ιστορία της χώρας μας και στο μέλλον του έθνους μας.

Για το λόγο αυτό, δεν μπορούν η οργή και ο θυμός των πολιτών να εκδηλωθούν μόνο ως διαμαρτυρία και ως καταγγελία, παρά μόνο ως πλήρης ανατροπή του καθεστώτος της υποτέλειας. Θα πρέπει οι εκβιαστές, οι συνεργάτες, οι υπηρέτες της διεθνούς τοκογλυφίας και οι εντολοδόχοι τους να λάβουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον ελληνικό λαό, για κοινωνική και εθνική απαλλαγή από κάθε μορφής δυναστεία.

Οι μύθοι καταρρέουν και οι αλήθειες αναδεικνύονται. Αυτό ας το έχουν υπόψη τους κάποιοι.


πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

EASY RIDERS! BORN TO BE ... VLAKAS!

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...