Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ! Η ΚΕΔΕ (και οι συτεμικές αυτοδιοικητικές παρατάξεις) ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 13ου και 14ου ΜΙΣΘΟΥ: Ό,ΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΩΛΟΣΤΕΦΑΝΗ!ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!

Η ΚΕΔΕ μίλησε για το θέμα του 13ου και 14ου μισθού.

Και αποφάσισε .... ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ Ο,ΤΙ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ!

Αυτοί τώρα θα σου λένε "ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ" (που έρχονται εκλογές).

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ αλλά ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ????

Το ευτράπελο!!!!

Οι δεξιοί ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, είχαν διαφορετικές απόψεις ενώ οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (όπως έρχεσαι) ήταν ΕΝΑΝΤΙΟΝ στο να δοθούν τα επιδόματα και λένε ότι οι δήμοι πρέπει να εξαντλήσουν τα ένδικα μέσα.

Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ (και σωστή κατά την γνώμη μας), πήραν μόνο οι ΚινΑλίτες (Γκοιμίσης και Δανηίλιδης, που είναι και παλιοσειρές και ξέρουν αυτοδιοίκηση).


ΟΙ ΚινΑλίτες που όμως στο Χαλάνδρι εχθές μας τρόλαραν. από το φατσομπούκι που "ανακαλύπτουμε ανύπαρκτα θέματα". Δεν είχαν πάρει φαίνεται την γραμμή.

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του ΝewsΤΑ

ΚΕΔΕ: Κατά το δοκούν οι δήμοι να δίδουν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα 

Ο κάθε δήμος με βάση  σχετικών αποφάσεων των  Οικονομικών  Επιτροπών , γνωμοδοτήσεων των νομικών υπηρεσιών τους και των οικονομικών δυνατοτήτων του,  θα υλοποιεί ή όχι τις πρωτόδικες δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν εργαζομένους για την καταβολή  του 13ου και 14ου μισθού των ετών 2012-2015, που έχουν κοπεί από τις Μνημονιακές Πολιτικές .
Σ΄αυτό κατέληξε  το ΔΣ της ΚΕΔΕ , που συζήτησε εκτενέστατα το θέμα , με ορατότατες διαφορές από ορισμένες παρατάξεις αλλά ακόμη και μεταξύ των μελών του συνδυασμού Πατούλη.
Η παράταξη « Αυτοδιοικητικό Κίνημα» με τον επικεφαλής της , δήμαρχο Αμφιλοχίας , Απόστολο Κοιμήση και το δήμαρχος Νεάπολης –Συκεών , Σίμος Δανιηλίδης , ζήτησε ωστόσο να απαιτηθεί από το κράτος να δίδεται στους δήμους το σύνολο των αποδοχών ( μικτών) που επιδικάζονται στους εργαζόμενους . Επίσης να αφορά το σύνολο των εργαζομένων και όχι μόνο όσους αφορούν οι δικαστικές αποφάσεις.
Αντίθετα ο επικεφαλής της παράταξης « Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» , δήμαρχος Αιγάλεω , Δημήτρης Μπίρμπας , ζήτησε οι δήμοι να εξαντλούν τα ένδικα μέσα , προσφεύγοντας στο Εφετείο .
Επίσης τόσο εκείνος όσο και ο επικεφαλής της « Νέας Αυτοδιοίκησης», δήμαρχος Νικαίας –Ρέντη , Γιώργος Ιωακειμίδης , συμφώνησαν με την πρόταση να παρέχεται στους δήμους από το κράτος η αντίστοιχη χρηματοδότηση . Ακόμη επισήμανε ότι θα  πρέπει να δίδονται σ΄ όλους τους υπαλλήλους των δήμων , διότι υπάρχουν αρκετοί  των οποίων οι προσφυγές δεν δικαιώθηκαν αλλά και οι μόνιμοι, που δεν αφορούν αυτές οι αποφάσεις.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΥΠΗΜΕΝΗΣ ΘΛΙΨΗΣ - ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΔΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 - εργάσιμη ημέρα και ώρα δηλαδή - αποφάσισε η διοίκηση του δήμου να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο την έγκριση των δημοτικών τελών για το 2019.

Η ώρα του λογαριασμού έφτασε.
Το δημοτικό συμβούλιο θα στείλει στον Χαλανδραίο την ..... "λυπημένη θλίψη".


Τα "αντιδεοντολογικό" της κλήσης του δημοτικού συμβουλίου ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ θέμα σε ώρα που μόνο λίγοι δημοτικοί σύμβουλοι θα μπορούν να ανταποκριθούν, εσύ που δεν είσαι σαν και εμάς τους μιζερογκρινιάρηδες μπορείς να λες ότι έγινε εντελώς τυχαία και όποιος σκεφτεί ότι αυτό επιλέχτηκε για να εγκριθούν τα δημοτικά τέλη με μικρότερη πλειοψηφία - όπως εμείς - είναι ένας χυδαίος αβαβάς που δεν αγαπάει την πόλη του όσο την λατρεύουν τα φατσομπουκικά παπαγαλάκια της διοίκησης, οι κλακαδόροι πέφτουλες.

Όποιος πει ότι ο Συμεών και οι πρόθυμοι άνοιξαν την φασαρία για τα πρόστιμα με στόχο να προετοιμάσουν το κλίμα για τα δημοτικά τέλη (που φιλοδοξούν να περάσουν έχοντας εξασφαλίσει απουσίες) και το επερχόμενο συμβούλιο για τον προϋπολογισμό του 2019 (που θα έχει εκπλήξεις πολλές)  είναι τοξικός αβαβάς  (κατά τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ φρουρούς του στέμματος).


Την ίδια ώρα ο χρόνος που ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ έχουν στην διάθεσή τους για να μελετήσουν τα στοιχεία για τα δημοτικά τέλη είναι 48 ώρες, με δεδομένο ότι η Οικονομική Επιτροπή για να εγκρίνει ή να αλλάξει τις εισηγήσεις της υπηρεσίας συνεδριάζει σήμερα στην 9.30 το πρωί άρα θα τελειώσει κατά τις 12.00.

Άρα μετά το μεσημέρι  θα ξέρουν οι δημοτικοί σύμβουλοι την εισήγηση της διοίκησης για τα δημοτικά τέλη για να διαβάσουν, να ελέγξουν στοιχεία, να ενημερωθούν κλπ.

Και καλούνται την Παρασκευή να αποφασίσουν - υπό τας απειλάς των φατσομπουκικών κάφρων - κλακαδόρων - φρουρών της εξουσίας - να ψηφίσουν και "να αποδείξουν την αγάπη τους στην πόλη" η οποία είναι ταυτισμένη - βεβαίως, βεβαίως - με τις επιλογές του Συμεών.

Όποιος διαφοροποιείται από τις απόψεις και τις μεθοδεύσεις του αρχηγού τους δεν αγαπάει την πόλη.
Έτσι λέει ο Π, ο Χ και ο Κ.

Θα επανέλθουμε στο θέμα των δημοτικών τελών μετά την απόφαση της ΟΕ.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), τη 19η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:

1. Καθορισμός τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το οικονομικό έτος 2019.

2. Καθορισμός συντελεστών φόρων ηλεκτροδοτούμενων χώρων (Φ.Η.Χ.) για το οικονομικό έτος 2019.

3. Καθορισμός τελών κοινοχρήστων χώρων των οποίων παραχωρείται η χρήση, για το οικονομικό έτος 2019.

4. Καθορισμός των τελών Κοιμητηρίου του Δήμου για το οικονομικό έτος 2019.

5. Καθορισμός τελών διαφήμισης για το οικονομικό έτος 2019.

6. Έγκριση του πρακτικού της Ειδικής Επιτροπής Επιλογής Βρεφών – Νηπίων και Επαναξιολόγησης Τροφείων για τη συμπληρωματική εγγραφή βρεφών και νηπίων στα Τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου, για το σχολικό έτος 2018 – 2019 (Γ’ ΕΠΙΛΟΓΗ).

7. Έγκριση του πρακτικού της Ειδικής Επιτροπής Επιλογής Βρεφών – Νηπίων και Επαναξιολόγησης Τροφείων για την αναπροσαρμογή ή μη τροφείων σε νήπιο του 3ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής.

8. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για έγκριση έκτακτης οικονομικής επιχορήγησης για την Α’ Βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Χαλανδρίου, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων του Δήμου Χαλανδρίου.

9. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για έγκριση έκτακτης οικονομικής επιχορήγησης για την Β’ Βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Χαλανδρίου, για προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών και βιντεοπροβολέων.

10. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18 που αφορά στην ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα.

11. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για προμήθεια πλακετών απονομής τιμητικής διάκρισης σε συμπολίτες μας, που συνέβαλαν στη σωτηρία κατοίκων από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018, στο Μάτι Αττικής.

12. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για τη δημιουργία και λειτουργία καλλιτεχνικών, εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών εργαστηρίων στο Δήμο Χαλανδρίου για την περίοδο 2018 – 2019.

13. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για την πραγματοποίηση της αφηγηματικής παράστασης «ΛΟΓΙΑ ΦΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΣΠΑΘΙΑ».

14. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για τέσσερις (4) διαφημιστικές καταχωρίσεις των δράσεων – εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος μας.

15. Εξειδίκευση πίστωσης για πραγματοποίηση ενημερωτικής δράσης.

16. Εξειδίκευση πίστωσης για την υπηρεσία με τίτλο: Συντήρηση και επισκευή μετά ανταλλακτικών των δύο κυκλοφορητών του μηχανοστασίου του κολυμβητηρίου «Π. Παπαγιαννόπουλος».

17. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για επιχορήγηση του αθλητικού συλλόγου Φίλιππος Πολυδρόσου Χαλανδρίου.

18. Κατ΄ αρχήν έγκριση για τη διεξαγωγή δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για τη δημιουργία Κ.Ε.Π. στην περιοχή του Πατήματος Ι.

19. Συνέχιση της δωρεάν παραχώρησης του οικήματος στο οικόπεδο «Μαμμόπουλου», επί της οδού Αγ. Παρασκευής 86, στον Κοι.Σ.Π.Ε. «ΕΥ ΖΗΝ», για δύο επί πλέον χρόνια (από 25/08/2018 μέχρι 24/08/2020).

20. Έγκριση του ιδιωτικού συμφωνητικού συνέχισης της μίσθωσης του ακινήτου που καλύπτει τις ανάγκες του 2ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου και του Δημοσίου ΙΕΚ Χαλανδρίου.

21. Λειτουργία των Τμημάτων της Δ/νσης Διαχείρισης Απορριμμάτων & Ανακύκλωσης: Αποκομιδής Απορριμμάτων & Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων, Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών, Κίνησης Επισκευής & Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανημάτων, Διοικητικής Υποστήριξης και του Προσωπικού του Φυλακίου του Αμαξοστασίου σε 24ωρη βάση καθώς και Κυριακές & εξαιρέσιμες έτους 2019.

22. Καθιέρωση ωραρίου των Τμημάτων της Δ/νσης Περιβάλλοντος: Ανάπλασης και Συντήρησης Πρασίνου, Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικού Κοιμητηρίου για το έτος 2019.

23. Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας των τμημάτων της Δ/νσης Πολιτισμού και Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου έτους 2019.

24. Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας των υπαλλήλων του Αυτοτελούς Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Γραμματείας Δημάρχου για το έτος 2019.

25. Αποδοχή της έγκρισης των θέσεων πτυχιούχων φυσικής αγωγής και έγκριση υλοποίησης των προγραμμάτων Άθλησης για Όλους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, περιόδου 2018 – 2019.

26. Παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων.

27. Έγκριση της μελέτης «Διαμόρφωση παραρεμάτιας ζώνης περιοχής οδού Γρίβα & συμμετοχική ανάπλαση περιοχής Συνοικισμού».

28. Έγκριση κυκλοφοριακών αλλαγών στην οδό Π. Μπακογιάννη (πλησίον 16ου Δημοτικού και 16ου Νηπιαγωγείου) και πέριξ οδών για λόγους οδικής ασφάλειας.

29. Λήψη απόφασης σχετικά με καταβολή των δικαστικών εξόδων της αποζημίωσης, βάσει της με αριθμό 11/2004 πράξης αναλογισμού κατόπιν της με αριθμό 420/2018 απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών (Τμήμα δημόσιο 2) για τους δικαιούχους της αποζημίωσης Ελένης Σιδεράτου και Νικήτα Καραγιάννη.

30. Επιβολή προστίμου για παράνομη διαφήμιση

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ! ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΑ ΤHΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΙΤΖΕΛΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!

Όταν η τομεακή επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ. για να κάνει την δουλίτσα της, ,ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ το πέρασμα των ακινήτων του δημοσίου στους δανειστές, ακόμα και των ιστορικών μνημείων  όπως το φρούριο Ιτζεδίν, τότε ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΜΟ!

ΚΡΙΜΑ!


ΥΓ : Η ερώτηση "και τι να έκανε" μην απευθυνθεί στην ΠΛΑΤΕΙΑ γιατί εδώ δεν είμαστε caumme il faut και θα το φάει το χεστήριο όποιος υπερασπιστεί ότι ΤΟ ΚΚΕ - ΤΟ ΚΚΕ επαναλαμβάνω - έκανε αίτηση στο ταμείο των δανειστών για να χρησιμοποιήσει ένα ιστορικό μνημείο και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση που να λέει "επειδή δεν αναγνωρίζουμε, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ το Ιτζεδίν."

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Αγ.Παρασκευής::Προβολή "Ο μαθητευόμενος" - Πέμπτη 18/10 στις 21:00 στο στέκι μας

Μια ταινία έκπληξη από τη Σιγκαπούρη. Στην σύγχρονη παγκοσμιοποίηση οι επιχειρήσεις προσπαθούν να μετατρέψουν τους υπαλλήλους τους σε επιχειρησιακά υποκείμενα, ενάντια ακόμα και στις προσωπικές τους ιδέες και αντιλήψεις. Στην εκπληκτική αυτή ταινία από τη Σιγκαπούρη ο ήρωας Αϊμάν θα μετατραπεί ενάντια στην προσωπική του βούληση που είναι να σκοτώσει τον δήμιο του πατέρα του, σε μαθητευόμενο του και στη συνέχεια και ο ίδιος σε δήμιο. Η άψογη σκηνοθεσία του Μπου Τζανφέγκ και η εκπληκτική φωτογραφία του Μπενουά Σολέρ μετατρέπουν την ταινία σε ένα μικρό κινηματογραφικό διαμάντι που κέρδισε το Όσκαρ ξενόγλωσσης το 2016.

Δείτε εδώ το trailer.

Πέμπτη 18/10
στις 21:00
στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο
της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Αγ.Παρασκευής

Δημοκρατίας 2 και Αγ.Τριάδος, Αγ.Παράσκευη