Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ: ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Ντουβρουτζά έπαθε ο Σίμος Ρούσσος αλλά και ολόκληρη η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ από την ερμηνεία της ψήφου τους στην παραχώρηση της πλατείας Χαλανδρίου στον Εμπορικό Σύλλογο, όπως αυτή τελικά υλοποιήθηκε από την διοίκηση Ανδρεάση.

"Εμείς δεν θα αρνηθούμε ποτέ σε κανέναν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον δημόσιο χώρο" μας είπε τηλεφωνικά ο Σίμος Ρούσσος. ΄"Πού να φανταστεί κανείς ότι η εισήγηση που ψηφίσαμε θα έφτανε να χρησιμοποιηθεί για να κλείσει η πλατεία και να στερείται η ελεύθερη διέλευση στους πολίτες" συνέχισε ο Σίμος Ρούσσος.

"ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΑΓΓΕΛΗ ΤΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ, ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ"  μας τόνισε ο Σίμος Ρούσσος, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι ο κος Αγγελής δεσμεύτηκε ότι θα απομακρυνθούν τα κάγκελα και θα αποκατασταθεί η ελεύθερη διέλευση στην πλατεία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.

ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣΗ αλλά και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γ. Ασημακόπουλου που εισηγήθηκε το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ.


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίο είπε τα εξής:

Όπως γνωρίζετε οι μέρες που ζούμε είναι εξαιρετικά δύσκολες, ο κόσμος βρίσκεται σε γενικό αναβρασμό και αβεβαιότητα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου αφουγκρασμένος τις εκκλήσεις της αγοράς για βοήθεια και αντιλαμβανόμενος πρώτος το μέγεθος της κρίσης, με τη μείωση της αγοραστικής δύναμης του καταναλωτή ζητάει, βάσει του «Μνημονίου Συνεργασίας του Δήμου Χαλανδρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου “ΦΛΥΑ”», την παραχώρηση της Κεντρικής Πλατείας της πόλης για το διάστημα των εορτών των Χριστουγέννων, προκειμένου ο Εμπορικός Σύλλογος, χωρίς να επιβαρύνει ούτε ευρώ το Δήμο, να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις, δρώμενα, κατασκευές, πάρτυ, events ή ότι άλλο μπορέσει ώστε να κρατήσει τους συμπολίτες μας στη δική μας αγορά αλλά και να προσελκύσει κόσμο από γειτονικούς Δήμους, θέλοντας να δώσει στις φετινές γιορτές ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

O Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου, μετά το πέρας των εορτών θα παραδώσει την πλατεία στην πρότερη της μορφή στο Δήμο, αντικαθιστώντας πιθανές ζημιές αλλά και καλύπτοντας κάθε
λειτουργικό έξοδο που θα προκύψει.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι

Ομόφωνα εγκρίνει την παραχώρηση της Κεντρικής Πλατείας του Δήμου μας, για την συνδιοργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δρώμενων μεταξύ Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου – Φλύα και Δήμου Χαλανδρίου βάσει του μνημονίου συνεργασίας, ως ανωτέρω

Χαλάνδρι, 15/11/2011


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ


ΤΑ ΜΕΛΗ
ΝΙΩΤΗ Ε., ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΖΑΝΙΔΑΚΗΣ Κ., ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι., ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ Μ., ΑΓΓΕΛΗΣ Κ., ΝΟΜΠΕΛΗΣ Ζ., ΒΑΣΙΟΣ Π., ,ΚΟΣΣΥΒΑΣ Μ., ΚΑΥΚΑΛΑ Ε., ΑΓΑΠΗΤΟΥ Χ., ΓΡΙΒΑΣ Κ., ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΚΡΑΝΙΔΗΣ Ε., ΠΟΥΛΟΥ Γ., ΚΙΑΚΟΣ Χ., ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ Π.-Ε., ΛΙΑΝΟΣ Δ., ΜΠΑΒΑΣ Φ., ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ Α., ΤΣΙΚΙΝΗ Α.- Μ., ΣΤΑΥΡΟΥ Β., ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Σ., ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΓΚΟΤΣΗ-
ΜΑΓΚΟΥΡΑ Κ., ΜΙΧΑΗΛ-ΠΑΥΛΙΔΑΚΗ Μ., ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ., Π., ΡΟΥΣΣΟΣ Σ., ΛΙΕΡΟΣ Γ.,
ΠΑΤΤΑΚΟΣ Κ., ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ Θ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Λ.

ΣΧΟΛΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

1. ΟΥΔΕΙΣ ΝΟΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΦΡΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΣ ΘΑ ΑΜΦΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.

ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΙΛΟΠΑΤΗΣΑΝ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΑ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ.

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΗΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΙ.

2. ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΑΝΤΕΔΑΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑ, όπως εχθές σας είπαμε  http://pantazisnikos.blogspot.com/.

3. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΑΒΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

4. ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ - παρά τις διαβεβαιώσεις του αντιδημάρχου - ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ.

Και ο λόγος που ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ  ότι δεν θα αλλάξει τίποτα είναι απλός:
Ο Σίμος μας είπε ότι ο Δήμαρχος δεν επικοινώνησε μαζί του όταν τον ζήτησε και τον παρέπεμψε στον κ. Αγγελή.
Να δείτε που δεν είναι τυχαίο, διότι αν ήταν να παρέμβει η διοίκηση για να  διορθωθεί το αίσχος θα γινόταν "κατόπιν ενεργειών του Δημάρχου" . (Γνωστές, παλιές, μικροπολιτικές λογικές).

Να δείτε που θα ΑΝΑΨΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!
Και δεν θα φταίνε αυτοί που το άναψαν.
Θα φταίνε αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τα όριά τους και ανάβουν κοινωνικές φωτιές.

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Ο ΤΟΥΙΤΥ ΠΑΓΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η Π... ΙΣΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ!ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Το πρωί το μαγαζί δεν είχε ανοίξει!

Οπότε ξαναπήγαμε μην τυχόν και είχαν φιλοτιμηθεί να βγάλουν την ταμειακή μηχανή και το οδόφραγμα. Αλλά δεν ....

Απλώς άνοιξαν αργά. Το οδόφραγμα ξανάνοιξε!


ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ!


Για να πλησιάσετε με το μωρό σας τον Μπαμπα Στρουμφ ή τον Άγιο Βασίλη πρέπει να πληρώσετε φόρο στον Εμπορικό Σύλλογο και στον Δήμο!!!!

Και αν δεν συνοδεύεται λέει μωρό ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ να περάσετε. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ - τελικά - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ!ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ:

1. Dart Game (τα γνωστά βελάκια για όσους δεν έχουν την ανάλογη βρετανική παιδεία με τα στελέχη που ομιλούν δια το FOOD COST).
Οι στόχοι μπορούν να στερεωθούν ΑΝΕΤΑ στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης και μάλιστα για περισσότερο FUN προτείνουμε να έχουν φόντο στην πικακίδα - στόχο,  την φωτό του  Άρη, του Ζέρβα και της Γέφυρα του Γοργοποτάμου.
Προτεινόμενο Βραβείο για το νικητή: Γούρι για το 2012! ΜΙΑ ΕΠΙΧΡΥΣΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ με θαλασσιές χάντρες για το μάτι και χαραγμενο το 2012 από την μία πλευρά και το 1941 από την άλλη.

Ορίστε! Μια χαρά βάση για τον στόχο! Πώς δεν το σκεφτήκανε;;;;

2. GRAFFITTI στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη με βραβείο για τον καλύτερο χρωματισμό της περικεφαλαίας του αρχιστράτηγου, μια χρυσή ημισέληνο.

 


3.Σκοποβολή με Αεροβόλο Περίστροφο, στο ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ  για τα παιδιά του  Συνοικισμού.
Απονομή των βραβείων στους συμμετέχοντες από την καθηγήτρια, συγγραφέα - ιστορικό κα Ρεπούση. Το βραβείο; Παιδικά σωσσίβια για να γλυτώνεις αν πέσεις στην θάλασσα λόγω συνωστισμού.


4. Παραχώρηση του προαυλίου της παλιάς Μαρμαριώτισσας για διοργάνωση Γερμανικού BBQ με μπύρες και λουκάνικα. (Bier und Wurst Fest). Την εκδήλωση να χαιρετήσει ο Χορστ Ράιχενμπαχ.
Γ


ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ:

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΠΟΊΗΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ PAINTBALL (είναι αυτό το παιχνίδι που παίζεις πόλεμο με φυσίγγια χρώματος που άμα σε λερώσουν είσαι νεκρός).Μιλάμε τώρα για φοβερό χώρο για PAINTBALL.
 Έχει κρυψώνες (μνήματα, οστεοφυλάκια, κυπαρίσσια...)  έχει διαδρόμους, κυλικείο για καμιά πορτοκαλάδα άμα ιδρώσεις) ....

ΕΤΟΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!  ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΠΡΙΛΑ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ.


ΧΑΙΡΕΤΕ!
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟ!!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!ΙΙΙ
ΟΡΙΣΤΕ! ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΤΟΥ ΗΡΩΟΥ!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΚΛΙΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ICE SCATING ΓΑΜΩ ΤΟ FOOD COST MOY;;;;

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΚΛΙΝΕΣ ΓΙΑ ΣΟΥΖΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΝΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!
ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ.
ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ;;;;

ΠΑΓΟΠΕΔΙΛΑ, ΓΚΕΤΕΣ ή ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ;;;

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΑ ΚΟΒΕΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ  ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙ ΑΥΤΟ Η ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ;;;
Σας ξεφτίλησε ο ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ!


ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΝΟΙΚΙΑΣΑΝ!

ΨΑΧΝΟΥΜΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ "ΟΡΙΣΟΥΜΕ" ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΤΟ "ΜΕΡΚΟΖΙ" ΜΑΣ ΤΣΙΓΚΛΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ:

ΚΟΥΡΑΣΗΣ - ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ;;;

Πώς να το πεις τώρα;;; Κουρασόπουλος;;; ΔΕΝ ΛΕΕΙ! (Άσε που με αλλαγή ενός "σ" σε "δ" γίνεται υβριστικό).

Άρα αναγκαστικά το γυρίσαμε ανάποδα βάζοντας μπροστά το ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ (άλλωστε έτσι και αλλιώς ο Κουράσης απλώς "παρίσταται και χαιρετίζει" στον δήμο, οπότε δεν πολυπειράζει που από πρώτο τον βάλαμε δεύτερο". ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣΗΣ!

Έτσι θα τον λέμε από σήμερα.


ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ "ΨΗΛΑ" ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΡΩΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Σε λίγο "πρωινές" φωτό για να το εμπεδώσουν όσοι ακόμα δεν έχουν αντιδράσει:

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΤΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΗΡΩΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΤΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

Την απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, εκτός της παράταξης της Λούλας Καρατζά.

ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ "Εκχώρηση της πλατείας στον εμπορικό σύλλογο για εκδηλώσεις ενίσχυσης της αγοράς;;;"

ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;;;

Θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε τις τοποθετήσεις των κκ Ρούσσου, Παττακού και Παναγιώτου (εκπροσώπου του Νίκου Πανταζή).

Διότι από την παράταξη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ του Στάθη Ανδρεόπουλου δεν περιμένουμε να ακούσουμε τίποτα. Άλλωστε ο γνωστός εκείνος κολλητός του Στάθη που δεν θυμόμαστε το όνομά του και που είναι στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, ήταν ουσιαστικά ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ με τον Γ. Ασημακόπουλο και τον Σταθόπουλο, αφού αυτοί επέβλεπαν το αίσχος όταν στηνόταν, όπως μας είπε η Λούλα Καρατζά, η οποία τους ζήτησε μάλιστα και το 5ευρω που έπρεπε να δώσει για να διασχίσει την ΚΑΤΗΛΛΕΙΜΕΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.

(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΤΑΛΗΨΗ" ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ - ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ).

Η εκπαιδευτική κοινότητα, το κίνημα των γονέων, οι "ειδικοί" που φέρνουν στις ημερίδες, οι "πατριώτες" που δείχνουν τον τσολιά να κλαίει στο Σύνταγμα (αλήθεια σκέφτεστε τον χώρο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα τι ωραίο και μεγάλο παγοδρόμιο θα το έκανε η διοίκηση ΑΝΔΡΕΑΣΗ με τον Πρασσόπουλο στον εμπορικό σύλλογο αν πηγαίναν λίγο πιο κει οι τσολιάδες;;;;), οι "ευαίσθητοι" για τα μικρά παιδιά και την ψυχολογία τους ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ;

Στην πρωινή μας βόλτα στα άλλα Χαλανδραίικα blog ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΕΞΗ!
ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ;;;

ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΧΘΕΣ 1202 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ!!!!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *