Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ - Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΡΤΑ (προσωρινά)Το νέο Δ.Σ. της ΦΛΥΑ συγκροτήθηκε εχθές, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με βάση το νέο νόμο περί κυβερνησιμότητας των ΟΤΑ.

Και με βάση αυτή την δέσμευση έγινε περισσότερο πολυφωνικό από πριν, αφού η διοίκηση κράτησε τα 3/5 του Δ.Σ. και η αντιπολίτευση συμμετέχει πλέον με 4 μέλη της στο ΔΣ της εταιρείας αντί για ΕΝΑ που είχε από την μετατροπή της ΦΛΥΑ σε Δημοτική  Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία.

(Μόνο ο ΣΒΑΠ λοιπόν - από όσα όργανα συμμετέχει ο δήμος Χαλανδρίου - έχει τον δικό του θεό και δεν υλοποιήθηκαν οι προβλέψεις του νέου νόμου. Γιατί .... έτσι γουστάρει ο Κουράσης.)

Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε με ευρύτατη πλειοψηφία, σχεδόν ομόφωνα, αφού μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση δεν ψήφισε το νέο ΔΣ εκ των παρευρισκομένων παρατάξεων (Ο Σ. Λαπιέρης ήταν απών).

Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο Κ. Τσίγκος (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)

Τακτικά Μέλη:
Τακόπουλος Πολύδωρος (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)
Φωτεινός Σπύρος (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)
Λέρτα Έπη (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)
Λύτρα Αργυρώ (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)
Πράσσος Νίκος (ΜΕΝΟΥΜΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙ)
Λέρτας Δημήτρης (ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ)

Αναπληρωματικά μέλη:
Μαχαίρα Χριστίνα (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)
Ευθυμίου Κωνσταντίνος (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)
Κακούρη Ευγενία (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)
Μιχάλας Ιωάννης (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)
Σιάρκου Αμαλία (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)
Καραγιάννη Τάνια (ΜΕΝΟΥΜΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙ)
Νταβίας Άγγελος ( ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ:
Τακτικά Μέλη:
Κιάκος Χρήστος (Κουράσης)
Αντωνιάδης Ιωάννης (Κρανίδης)
Βασιλόπουλος Αθανάσιος (Θωμάς)
Ράπτη Μαρία (Ανδρεόπουλος)

Αναπληρωματικά Μέλη:
Καραμητσάνη Βασ. (αναπληρώτρια του Χρ. Κιάκου από την πράταξη Βάσιου)
Κυριαζής Σπ. (Κρανίδης)
Θωμάς Γιώργος
Ανδρεόπουλους Στάθης


Μετά την εκλογή του ΔΣ, ο ιδρυτής της ετιαρείας Άγγελος Νταβίας, που για τόσα έχει κατηγορηθεί ποστάρησε στο fb: "ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ! Συνήθως επιστρέφει ο δολοφόνος. Σπάνια επιστρέφει και το θύμα ζωντανό."

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ

Η πλαστογράφος των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου Ελένη Κούκα:
 Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ 2011


Η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΟΥ Η ΚΟΥΚΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΘΩΜΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΠΑΝΤΑΖΗ, ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ

Πήγαμε πίσω στο 2011.

Στις 13 Απριλίου του 2011, όταν εκλέχτηκε το ΔΣ της ΦΛΥΑ ΑΕ μετά την ανάληψη της δημαρχίας από τον Κουράση.

Τότε που .... κυρήχτηκε ο πόλεμος μετά την ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου. Τότε που οι "μέθοδοι Κουράση and friends" αποκαλύφθηκαν.

Στο δημοτικό συμβούλιο εκτός των δύο των τότε μεγάλων κομμάτων - Κουράση, Ανδρεόπουλο - μετείχαν ακόμα οι παρατάξεις του Κώστα Παττακού με δύο συμβούλους - τον  πρώην δήμαρχο και τον Θ. Βαρδουλάκη ,  Νίκου Πανταζή (1 έδρα), η Λούλα και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με τον Σίμο και 1 έδρα.

Είχαν προηγηθεί λοιπόν οι εκλογές του 2010 - εκείνες οι ρημάδες εκλογές που έκαναν τον Κουράση δήμαρχο .

Οι μισοί νεοδημοκράτες, οι Ανδρεόπουλοι και η Καρατζά  - ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ δηλαδή - έλεγαν ότι η ΦΛΥΑ θα κλείσει μετά τις εκλογές διότι .... μπλα, μπλα, μπλα και ΛΑΣΠΗ, αυτά που λέει ακόμα - ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΩΣ - η Καρατζά.

Θυμίζουμε μάλιστα εκείνη την μνημειώδη συνέντευξη του Στάθη Ανδρεόπουλου στην ΦΛΥΑΡΙΑ, την εφημερίδα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ τότε, που αποκάλεσε την ΦΛΥΑ - υπό την διοίκηση Νταβία - πλυντήριο μαύρου χρήματος κηρύσσοντας τον ΔΕΚΑΕΤΗ  πόλεμο στην κεντροαριστερά. που μόλις εχθές ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ (θα επανέλθουμε στο σήμερα).

Έναν πόλεμο που είχε τεράστιες απώλειες για όλους, με τον Νταβία να είναι το μεγάλο θύμα, αφού ήταν θύμα ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ.

Τι έγινε λοιπόν τότε;

Τηρήθηκε το καταστατικό της ΦΛΥΑ και ο Κουράσης έκανε πρόταση για τα 10 μέλη του ΔΣ της ΦΛΥΑ ενώ το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέλος που ορίστηκε από την αντιπολίτευση  ήταν ο επικεφαλής της  (και καλά) αντιπολίτευσης στον Κουράση ,  Στάθης Ανδρεόπουλος.

Στους δέκα του Κουράση υπήρχε και ο Νταβίας που είχε προταθεί από τον Παττακό και τον Πανταζή που ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι η ΦΛΥΑ είναι το ίρτζι του Νταβία και επίσης γνώριζαν ότι ο Νταβίας δεν θα διοικούσε ποτέ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και θέλανε να τον καλύψουν από τις επιθέσεις Ανδρεόπουλου και του συστήματός του στο τοπικό ΠΑΣΟΚ.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και η Καρατζά δεν μετείχαν στην διαδικασία εκλογής - ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ - διότι η ΦΛΥΑ .... είναι άχρηστη, άνδρο διαφθοράς και κακό πράγμα και όλα αυτά στα οποία η Καρατζά επιμένει ακόμα ενώ οι σύντροφοι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ έχουν - πώς να το θέσουμε κομψά - μετατοπιστεί πλέον και λένε ότι η ΦΛΥΑ είναι χρήσιμη (έλα ρε, αλήθεια?)

Αφού λοιπόν οι παρούσες στην συνεδρίαση παρατάξεις εκπροσωπούνταν ΟΛΕΣ στο ΔΣ της ΦΛΥΑ  (Κουράσης με 9, Ανδρεόπουλος και Παττακός - Πανταζής με Νταβία) η απόφαση για το ΔΣ της εταιρείας λήφθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ,

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ.
ΠΟΙΑ;
ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ - την τότε γραμματέα της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Χαλανδρίου.

Δεν της άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ που δεν μπορούσε - όπως θα ήθελε αυτή και η κομματική της συμμορία - να λέει ότι ο Νταβίας ήταν επιλογή ΚΟΥΡΑΣΗ και άρα δεσμευμένος πολιτικά στον .... Αεικίνητο.

Δεν της άρεσε καθόλου ότι ο Νταβίας είχε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ συμμετοχής στο ΔΣ από τους ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ - Παττακό και Πανταζή.

ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ;;;;;

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΕΓΝΑ!

Έγραψε την απόφαση αναφέροντας ότι ΟΛΕΣ οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης μειοψήφησαν και ότι το ΔΣ της ΦΛΥΑ ψηφίστηκε μόνο ατό τους συμβούλους του εκλεκτού της, κολλητού της δημάρχου Κουράση.
ΙΝΑ ΠΛΗΡΩΘΗ ΤΟ ΡΗΘΕΝ "ΣΥΝΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ".

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΡΙΓΓΛΟ.

Ο Νταβίας τα έκανε "....τανα".

Αρχικά πήγε στον δήμο και της υπέδειξε το λάθος στην επίσημη απόφαση στην Κούκα για να το διορθώσει χωρίς φασαρία.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ .... ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?


Του την είπε κιόλας "Ξέρουμε τι έκανες εκεί και ως αντδήμαρχος ..... Άν έχεις δίκιο θα διορθώσουμε την απόφαση μόλις έρθουν τα ηχογραφημένα πρακτικά" (τότε χρειάζονταν τουλάχιστον τρεις μήνες).

- Μα δεν είναι δυνατόν να συγκροτηθεί το ΔΣ σε σώμα με μια ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ απόφαση συγκρότησης. Αν γίνει αυτό οι αποφάσεις του θα είναι παράνομες και η εταιρεία θα μπει σε μεγάλη κρίση,

- Ο Νταβίας απευθύνθηκε στον πρόεδρο του ΔΣ, τον γραμματέα του κο Βαρδουλάκη, τον Κώστα Παττακό, το Νίκο Πανταζή και τον Γιαννη Κεχαγιόγλου από την παράταξη Ανδρεόπουλου και τους ζήτησε να επιβεβαιώσουν ότι ψήφισαν το νέο ΔΣ.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, οπότε ο πρόεδρος του ΔΣ κος Θεοδώρου και ο γραμματέας του Θ. Βαρδουλάκης ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ στην ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΚΟΥΚΑ να κάνει ορθή επανάληψη παρά του ότι εκείνη ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΜΕΝΕ.

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ:

ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΦΛΥΑ Α.Ε. ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΝΕ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΗΜΕΡΑ! ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ Η ΚΟΥΚΑ!

ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ....

ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Η ΚΟΥΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!!
ΘΩΜΑΣ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΥΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ! ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ !

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΜΕ EMAIL ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!

ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ!

ΑΝΤΕ! ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Η κυβέρνηση δεν επιβάλει τον νόμο αλλά «νομοθετεί» την επιβολή
Η κυβέρνηση δεν επιβάλει τον νόμο αλλά «νομοθετεί» την επιβολή

Με αφορμή τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ, οι Πράσινοι υπερασπίζονται το ελεύθερο πνεύμα και την αρχή της μη βίας

Η κλιμάκωση της αστυνομικής βίας, με την επίθεση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την εκτεταμένη χρήση χημικών σε κεντρική λεωφόρο της Αθήνας, δίχως κανέναν πραγματικό λόγο παρά μόνο την επίδειξη δύναμης και την υπόμνηση του νέου δόγματος “Νόμος και Τάξη” και η επιλογή της κυβέρνησης να στοχοποιήσει ως κύριο αντίπαλό της τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, τους «αναρχικούς» και τους εναλλακτικούς χώρους, δείχνουν πως δεν έχει καμία πρόθεση να υπερασπίσει τη Δημοκρατία και να αντιμετωπίσει στη ρίζα τους τα προβλήματα. Αντίθετα, η κυβέρνηση επιδιώκει να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της ευταξίας, ώστε οι πραγματικές εστίες ανομίας να μπορούν να λειτουργούν απρόσκοπτα, αυγατίζοντας τη διαπλοκή τους με την καθεστηκυία πολιτική τάξη, σε βάρος της κοινωνίας. Επιδιώκει να σκηνοθετήσει κλίμα δήθεν ασυμβίβαστης σύγκρουσης και το κλειστό Πανεπιστήμιο παραμονές της επετείου του Πολυτεχνείου της προσφέρει σαφώς έναν κρυψώνα παραβατικότητας.

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να επιβάλει τον νόμο αλλά να «νομοθετήσει» την επιβολή. Ο νόμος, όμως, πρέπει να αφορά τα συνταγματικά δικαιώματα, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ελευθερία της έκφρασης και την προστασία του ανοιχτού πνεύματος. Και στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η αντιμετώπιση των κουκουλοφόρων αλλά η μέσω της αστυνομικής βίας τρομοκρατία των κοινωνικών κινημάτων και των φοιτητών με ελεύθερο πνεύμα.

Ταυτόχρονα, η συντηρητική και νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση δίνει σήμα προειδοποίησης να μην υπάρξουν αντιδράσεις στον προωθούμενο ελιτισμό της Παιδείας, στα νέα μέτρα υπερσυγκέντρωσης του πλούτου στους λίγους ή στους νέους νόμους που θα σαρώσουν το περιβάλλον προς χάριν της αβίωτης «ανάπτυξης».

Όμως ούτε ο αυταρχισμός, ούτε η προκλητική αστυνομία βία, ούτε οι γνωστοί «μπαχαλάκηδες» που της προσφέρουν το άλλοθι με τις γιάφκες και τις μολότοφ, ούτε το συντηρητικό καθηγητικό κατεστημένο που δεν υπερασπίστηκε το πανεπιστημιακό άσυλο, κλείνοντας το Πανεπιστήμιο, μπορούν να απαξιώσουν και να δυσφημίσουν το ελεύθερο ανοιχτό δημόσιο Πανεπιστήμιο και τη δημιουργική διακίνηση ιδεών που τους αμφισβητεί.

Η σταθερή προσήλωση των Πράσινων στις αρχές της μη βίας και της ανοιχτής κοινωνίας είναι ο δρόμος που μας βγάζει από τον φαύλο κύκλο της σύγκρουσης, ο δρόμος της ειρηνικής επίλυσης των διαφορών, του ήπιου πολιτισμού στις προσωπικές, κοινωνικές, πολιτικές και διεθνείς σχέσεις. Είναι ο δρόμος που αποκλείει τις συντηρητικές και επικίνδυνες για τη Δημοκρατία προκλήσεις και πρακτικές, τα πολιτικά παραπετάσματα αποπροσανατολισμού από την πραγματικότητα, την προσπάθεια διαμόρφωσης μιας τρομοκρατημένης κοινωνίας που θα σιωπά και ανυποψίαστων φοιτητών, που θα πάρουν το πτυχίο τους για να γίνουν «φιλήσυχοι» πολίτες στην ουρά των ανέργων.
Βιώνουμε εποχές όπου η ακρότητα συγκροτείται και αντεπιτίθεται στις ζωές μας και στη ζωή την ίδια. Η ευθύνη μας να αντιδράσουμε σκεπτόμενα, δημιουργικά και συγκροτημένα γίνεται κάθε μέρα και μεγαλύτερη. Και ένα βήμα είναι η μαζική συμμετοχή των πολιτών στους εορτασμούς του Πολυτεχνείου 

Φίλοι Περιβάλλοντος-Πάτημα Χαλανδρίου: Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Λουκία ΚεφαλογιάννηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την αδιαπραγμάτευτη αντίρρηση τους εξέφρασαν, στις 09.11.2019, κάτοικοι - μέλη του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ», ενώπιον της Αντιπεριφεριάρχη Βορείου Τομέα Λουκίας Κεφαλογιάννη, ως προς τη δημιουργία εγκαταστάσεων σχετικών με απορρίμματα, εντός του ΧΕΥ 9, επί της Λεωφόρου Ηρακλείτου, στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Εκφράσθηκαν εύλογοι προβληματισμοί για τη θέση του ΧΕΥ 9 δίπλα στον τερματικό του μετρό και του προαστιακού, αλλά και δίπλα σε κατοικίες, γραφεία, επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η Αντιπεριφερειάρχης, η οποία βρέθηκε στον ΧΕΥ 9 και αφού διεπίστωσε όλες τις δραστηριότητες, οι οποίες αναπτύσσονται πέριξ αυτού, ενημερώθηκε πλήρως για το τεράστιο πρόβλημα που έχει προξενήσει η Δημοτική Αρχή στην τοπική κοινωνία και συμφώνησε ότι δεν είναι δυνατόν να δημιουργηθεί στον Χ.Ε.Υ. 9 ΣΜΑ, ΚΔΑΥ, πάρκινγκ απορριμματοφόρων και εγκαταστάσεις καθαριότητας και μάλιστα χωρίς τη συναίνεση των κατοίκων, που είναι οι άμεσα θιγόμενοι.

Ευχαριστούμε την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη, για την άμεση ανταπόκριση της στην πρόσκληση και την κατανόηση του μείζονος ζητήματος, που μας απασχολεί.

Εκ του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ»

Γιώργος Ανδρικόπουλος,
Πρόεδρος Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.: 


BYPASS ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ψηφοθηρώντας με το πιο δύσκολο θέμα για το μέλλον της πόλης;;;

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, λέμε εμείς.