Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Φαίνεται ότι και τα τελευταία ΣΟΒΑΡΑ ερωτήματα - επιφυλάξεις, σχετικά με την απόφαση που πρέπει να ληφθεί την Δευτέρα για την μελέτη επικαιροποίησης του Δημαρχείου στο Χαλάνδρι που είχαν τεθεί από τον πολύ έμπειρο σε θέματα δημοσίων έργων Γ. Θωμά, απαντήθηκαν με θετικό τρόπο από τον Συμεών.

Ο Ρούσσος κατανόησε ότι με την συμπεριφορά Σουλτάνου δεν μπορεί να προχωρήσει και θα γίνει ζημιά ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ενημέρωσε και διαλέχτηκε με όλες τις δημοτικές παρατάξεις - όπως θα έπρεπε να κάνει από την πρώτη μέρα της θητείας του αν είχε περάσει υπό άλλες συνθήκες τις παιδικές αρρώστιες της εξουσίας, τηn ιλαρά του καλαμοκαβαλαρισμού - και πλέον η ΠΛΑΤΕΙΑ μπορεί να σε ενημερώσει ότι το πιθανότερο σενάριο για την Δευτέρα είναι ότι Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ.

Συμεών, Κουράσης, Λαδόπουλος, Καρατζά, Ακατανόμαστος έχουν τοποθετηθεί ήδη από την σύσκεψη του Αυγούστου.

Ο Στάθης - μου είπε το πουλάκι - ότι μάλλον (αν δεν κάνει λάθος το πουλάκι) κατέθεσε την συναίνεσή του στον Συμεών σε επαφή των δύο, ενώ σε χθεσινοβραδινή συνάντηση του Σουλτάνου (που ρίχνει νερό στην .... ρακή του πλέον) με τον Γιώργο Θωμά - ο οποίος του έθετε ΣΟΒΑΡΕΣ διαδικαστικές επιφυλάξεις γίνανε αναγκαίες διευκρινίσεις και κάποιες χρήσιμες διορθώσεις και αλλαγές στους σχεδιασμούς ΟΠΟΤΕ  - όπως μας ενημέρωσε ο επικεφαλής της παράταξης ΧΑΛΑΝΔΡΙ η ΠΟΛΗ μας, Γιώργος Θωμάς - ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!

ΜΕ΅ΤΩΠΟ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ,, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ!

Δεν έχουμε πληροφόρηση μόνο για το πώς θα κινηθεί η πλευρά των ανταρτών της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. αλλά - παρά το ότι είναι αριστεροί (σαν εμάς), για μαλάκες (σαν εμάς) δεν τους έχουμε, να μείνουν μόνοι τους σε μια άρνηση που ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ πολιτικά ΑΚΡΙΒΑ, στο μέλλον, αφού το συμφέρον του δήμου είναι προφανές, σπεύδοντας να επιβεβαιώσουν την πιο ακραία τζημερική, νεοφιλελέ κριτική ότι η αριστερά "ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ" και είναι η πολιτική δύναμη της στείρας άρνησης.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ;

Απίστευτο και όμως μπορεί να γίνει αληθινό!

Μετά την συνεδρίαση της Δευτέρας θα σας πούμε περισσότερα και ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017

Γεώργιος Σταματίου, Προέδρος Ομίλου ΙΑΣΩ
ΑΥΞΗΣΗ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ & ΚΕΡΔΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΙΑΣΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΜΙΛΟΥ

· Τα ενοποιημένα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων του Ομίλου (EBITDA) συνέχισαν με αυξητικούς ρυθμούς με αποτέλεσμα να διαμορφωθούν στα 16,33 εκ. €. παρουσιάζοντας αύξηση 44,68%

· Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) της μητρικής ΙΑΣΩ συνέχισαν με αυξητικούς ρυθμούς με αποτέλεσμα να διαμορφωθούν στα 12,36 εκ. €. παρουσιάζοντας αύξηση 24,07%

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου μετά από την επιβολή των μηχανισμών rebate και claw-back ανήλθε στα 61,42 εκατ. € σημειώνοντας αύξηση 4,04% από 59,03 εκατ. € που ήταν το αντίστοιχο εξάμηνο του 2016. Ομοίως ο Κύκλος Εργασιών της μητρικής εταιρείας ΙΑΣΩ διαμορφώθηκε στα 34,72 εκατ. € από 34,18 εκατ. € που ήταν το αντίστοιχο εξάμηνο του 2016.

ΜΙΚΤΑ ΚΕΡΔΗ

Στον Όμιλο τα μικτά κέρδη μετά από την επιβολή των μηχανισμών rebate και claw-back ανήλθαν σε 15,12 εκατ. € σημειώνοντας αύξηση 57,07% έναντι 9,62 εκατ. € που ήταν το αντίστοιχο εξάμηνο του 2016. Ομοίως, αύξηση κατά 27,87% παρουσίασε και η μητρική-εταιρεία, στα μικτά κέρδη να διαμορφώνονται στα 11,17 εκατ. € ενώ το αντίστοιχο εξάμηνο του 2016 ήταν 8,74 εκατ. €.

ΚΕΡΔΗ ΠΡΟ ΤΟΚΩΝ, ΦΟΡΩΝ & ΑΠΟΣΒΕΣΕΩΝ (EBITDA)

Στον Όμιλο, τα κέρδη προ τόκων, φόρων & αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν στα 16,33 εκατ. € σημειώνοντας αύξηση 44,68% έναντι 11,29 εκατ. € που ήταν το αντίστοιχο εξάμηνο του 2016. Ομοίως και η μητρική-εταιρεία παρουσίασε αύξηση κατά 24,07%, με τα κέρδη προ τόκων, φόρων & αποσβέσεων (EBITDA) να διαμορφώνονται στα 12,36 εκατ. € ενώ το αντίστοιχο εξάμηνο του 2016 ήταν 9,96 εκατ. €.

ΚΕΡΔΗ ΠΡΟ ΤΟΚΩΝ & ΦΟΡΩΝ (EBIT)

Στον Όμιλο, τα κέρδη προ τόκων & φόρων (EBIT) παρουσίασαν σημαντική αύξηση και ανήλθαν σε 11,46 εκατ. € έναντι κερδών 6,10 εκατ. € το 2016, ενώ στην μητρική-εταιρεία, τα κέρδη προ τόκων & φόρων (EBIT) επίσης αυξήθηκαν και ανήλθαν σε 10,03 εκατ. € έναντι κερδών 7,58 εκατ. € το 2016.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Δρ. Γεώργιος Σταματίου σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δήλωσε ότι: «Τα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών του Ομίλου μας είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά, αν λάβουμε υπόψη μας τις συνθήκες υπό τις οποίες επιτεύχθηκαν και τις επιβαρύνσεις που υπέστησαν από τις παρεμβάσεις και τις περικοπές του ΕΟΠΥΥ. Απορρέουν από την προσήλωση στις αξίες μας που μας έδωσαν και συνεχίζουν να μας δίνουν πρωτιές, οι οποίες είναι: α) ευγένεια & φιλικότητα, β) ενδιαφέρον & προσοχή, γ) επαγγελματισμός, δ) αφοσίωση & φροντίδα, ε) αξιοπρέπεια και στ) σεβασμός στις ξεχωριστές ανάγκες των ασθενών.

Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την πληρότητα και την ορθότητα των στρατηγικών μας στόχων που είναι: α) η διατήρηση και επαύξηση του μεριδίου της αγοράς, σε τομείς με συγκριτικό πλεονέκτημα και σε υπηρεσίες που εμφανίζουν υψηλή ζήτηση, β) η αναζήτηση καινοτόμων υπηρεσιών, μέσω συνεργασιών με εταιρείες του εξωτερικού, που πρωτοπορούν και εξελίσσουν την ιατρική επιστήμη και γ) η εξασφάλιση χαμηλότερων και ανταγωνιστικών τιμών, μέσω ενεργειών συρρίκνωσης του κόστους λειτουργίας και μέσω συνεργειών με άλλους εξωτερικούς συνεργάτες.

Σημαντικός πυλώνας της στρατηγικής του ομίλου είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Για εμάς ύψιστη προτεραιότητα αποτελεί ο άνθρωπος ασθενής, καθώς και η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας. Στο πλαίσιο αυτό και στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, η έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης έχει πάντα βαρύνουσα σημασία. Μέσα από το πρόγραμμα «δίπλα σας», κάτω από το οποίο εντάσσουμε σημαντικές δράσεις, θα συνεχίσουμε να αγκαλιάζουμε όλους όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Υπογραμμίζω την ευθύνη, το ενδιαφέρον και την προσφορά του Ομίλου μας για την κοινωνία, μέσα από την ασκούμενη περιβαλλοντική πολιτική.

Με την ευκαιρία καλώ όλα τα μέλη της οικογένειας ΙΑΣΩ να παραμείνουν προσηλωμένοι στους ίδιους στόχους και το επόμενο διάστημα και τονίζω ότι η σχέση μας με τους ιατρούς, τους μετόχους, το προσωπικό, τα στελέχη και τους ασθενείς μας, θα αποτελεί πάντα την μυστική συνταγή της επιτυχίας μας».
Ακολουθεί πίνακας με τα οικονομικά στοιχεία του Ομίλου και της μητρικής.

Οι οικονομικές καταστάσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr) και της εταιρείας (www.groupiaso.gr)