Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ????Το παιχνίδι με το κλοκόμετρο έχει πλάκα, αν αποφάσεις να το παίξει το μέσο που διαχειρίζεσαι.

Αν δεν σε νοιάζει αν θα υποτιμήσεις το IQ του αναγνώστη σου και το μόνο που σε νοιάζει είναι να μαζεύει επισκέψεις μέσω facebook.

Άλλωστε οι μαλάκες στα media shops έτσι μοιράζουν την διαφημιστική πίτα. Σου λέει, πόσοι μπαμπουίνοι τσίμπησαν;;;;

Σήμερα θα σκάσουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ για να κάνουμε πλάκα.

Μείνετε λοιπόν στην ΠΛΑΤΕΙΑ! Αφού μας ανεβάσετε το κλικόμετρο θα σας πούμε την .... μεγάλη είδηση!

Θα γράψουμε το όνομα της 54χρονης που συνελήφθη την Τετάρτη στο Χαλάνδρι για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, παθητική δωροδοκία κλπ.

Ετοιμαστείτε!

Θα τον σκίσουμε τον τοπικό ανταγωνισμό μας στην πληροφόρησή σου!

ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ!

Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου:Παράσταση στο Υπουργείο για την Παράλληλη Στήριξη


Αγαπητοί Γονείς, Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί,

Στα πλαίσια των δράσεων που αναλαμβάνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Χαλανδρίου για τα συνεχιζόμενα κενά στην Ειδική Αγωγή, σας καλεί να συμμετάσχετε στην προγραμματισμένη συνάντηση – παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας την Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017, στις 3:00 μμ. Η παράσταση αυτή έρχεται ως συνέχεια του σχετικού Ψηφίσματος που εκδόθηκε από την Ένωση.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά τα μέλη σας (γονείς και εκπαιδευτικούς) ώστε η παρουσία μας να είναι δυναμική.

Τίποτε δεν μας χαρίζεται, όλα τα κατακτούμε!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Χαλάνδρι αύριο Κυριακή λόγω εκτέλεσης εργασιών

 

Λόγω εκτέλεσης εργασιών διέλευσης οπτικών ινών και εγκατάστασης φρεατίων, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, περιοχής Δήμου Χαλανδρίου, στις 5-11-2017, κατά τις ώρες 07:00΄έως 20:00΄:
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της οδού Παπανικολή, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Κηφισίας (υπόγεια γέφυρα) έως και έναντι της συμβολής Παλαιολόγου και Βαλαωρίτου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Δουκ. Πλακεντίας.
- Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Παλαιολόγου, εναλλάξ ανά λωρίδα, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Βαλαωρίτου έως και 5,00μ. μετά αυτής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας.

- Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΗΜΕΔΑΠΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΛYΝΤΗΡΙΩΝΔιαβάζουμε στο δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ (στην 6η παράγραφο):

"Την 1-11-2017 συνελήφθη στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 54χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε δικαστική απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ (8) ετών και ορίστηκε υπόλοιπο ποινής (6) έτη, (6) μήνες και είκοσι (20) ημέρες για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και για παθητική δωροδοκία, με όφελος άνω των -150.000- ευρώ, κατά του Ελληνικού Δημοσίου. "

Από την υποδιεύθυνση Αρχείου και Ταυτοτήτων;;;
Δηλαδή η υπόθεση είναι υπόθεση .... "λευκών κολλάρων" έτσι δεν είναι;

Δεν θα μάθουμε σε ποια ΔΗΜΟΣΙΑ υπηρεσία συνέβησαν αυτά τα σπάνια για το Χαλάνδρι (και όχι μόνο) με δωροδοκίες, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και χέρι σε αρχεία.

Πάντος στο "πλυντήριο" ΦΛΥΑ δεν ήταν η .... 54χρονη ημεδαπή που συνελήφθη.

ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΥΝΤΉΡΙΑ!

Γκαλερί Χρυσόθεμις:ΕΛΛΗ ΜΕΛΗ - ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ


Η Γκαλερί Χρυσόθεμις παρουσιάζει

την ατομική έκθεση ζωγραφικής της

ΕΛΛΗΣ ΜΕΛΗ

φευγαλέα οράματα

Έργα μικρών και μεσαίων διαστάσεων δουλεμένα με ακουαρέλα δημιουργούν τον ιδιαίτερο κόσμο της ζωγράφου, που μας ταξιδεύει σε τοπία ονειρικά και στοχαστικά.

Ο ζωγράφος Γιώργος Κόρδης σημειώνει για την τέχνη της Έλλης Μέλη:

Εικόνες και σχέσεις. Φαντάσματα και σώματα διάφανα και μακρυνές βουνοκορφές και χέρια σύννεφα που αγκαλιάζουν τη ρευστή γη. Η Πόλη, η Πόλη της στο βάθος καλά κρυμμένη πίσω από την αγάπη και τες μνήμες της. Και η θάλασσα, η θάλασσα παντού να λιώνει και να υποδέχεται τον άρχοντα ήλιο που σιμώνει και χύνεται ακέραιος ατόφιο κίτρινο χρυσάφι στο σώμα της.

Τα τοπία της Έλλης Μέλη είναι σώματα ασώματα, κάτι σαν Άγγελοι που γνέφουν σοβαροί και ψιθυρίζουν το καλωσορίσατε και προφέρουν σιωπηλά το αντίο. Τα τοπία της Έλλης είναι άνεμος που τρύπωσε στο ανοιχτό Αυγουστιάτικο βραδυνό παραθύρι και δροσίζει και μας κάνει να συναντήσουμε όνειρα και οράματα, οράματα ζωντανής και φευγαλέας χαράς.

Εγκαίνια: Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 , ώρα 19.30
Διάρκεια έκθεσης έως Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

*Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στον νέο μας χώρο Καλογρέζης 14 [Πλ. Χαλανδρίου]
Η Γκαλερί Χρυσόθεμις παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής της