Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΓΙΑΤΙ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ; ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ή ΕΜΠΑΘΕΙΑ;;;


Της το είπε και κατάφατσα στο δημοτικό συμβούλιο και εκείνη έκανε πως δεν το άκουσε.

ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ!
Και μάλιστα ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ, πραστατευόμενη από όλες της διοικήσεις του δήμου.

Και τον είπε "κακό άνθρωπο" ο .... προστάτης τον Ακατανόμαστο επειδή δεν είναι .... με την εργαζόμενη.
  • Επειδή αυτά τα θέματα δεν είναι θέματα που αφορούν τον Νταβία και την Κούκα, όπως επιθυμύν να παρουσιάσουν και να μετατρέψουν σε προσωπική διαφορά οι μηνυτές  - ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΟΥΝ  ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και την λειτουργία του......
  • ..... και επειδή αυτές οι πρακτικές που θα αναδείξουμε θεωρούνται ..... νόμιμες ενώ η δημόσια στηλίτευσή τους .... παράνομη ,,,,,,
  •  ..... και επειδή τυγχάνουν ακόμα  προστασίας και υποστήριξης από την Κουρασική πτέρυγα του δημοτικού συμβουλίου (Κουράσης, ΚινΑλ, Κουρασική Αριστερά), προστασία που ίσως για κάποιους είναι αποτέλεσμα ελλιπούς πληροφόρησης ή παραπληροφόρησης (όχι βέβαια από τον μέγα Κουράση αλλά από κάποιους εκ των συνοδοιπόρων του που παρασύρονται αν και οι περισσότεροι είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ σε ό,τι και αν κάνει)
Ας δούμε  μία περίπτωση ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗΣ πλαστογραφίας από την Ελένη Κούκα όταν ήταν η πρακτιγράφος του δημοτικού συμβουλίου και η υπεύθυνη για την ορθή και έγκυρη διατύπωση των αποφάσεών του στις ΓΡΑΠΤΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, με τις οποίες λειτουργεί ο δήμος. (δεν είναι βέβαια η μόνη πλαστογραφία, έχουμε και άλλες).

Πρόκειται για μια ΜΕΓΑΛΗ υπόθεση ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, εγγράφων που μπορεί (sic) να ήταν ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ., το οποίο ίσως έχει  πλέον παραγραφεί (ή μήπως όχι;)

Η λήψη απόφασης για την συγκρότηση της επιτροπής για την καταστροφή εγγράφων ήταν θέμα ΗΔ στην 3η συνεδρίαση του ΔΣ του  2005,  με τίτλο "ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (ΘΕΜΑ 19).

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ, που έχει βεβαίως δίπλα του στην υπηρεσία του ΔΣ της Ελένη Κούκα. ως δεξί του χέρι. (Γιατί μόνο δεξιά όργανα σέβεται ο Κουράσης).Το θέμα φάνηκε στο ΔΣ τυπικό και πέρασε στα γρήγορα - ομόφωνα αφού η διαπαραταξιακή συγκρότηση των επιτροπών είχε προσυμφωνηθεί, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.
Εκτός αν υπάρχει κάποια αλλαγή που προκύπτει κατά την συζήτηση του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο.
Η οποία βέβαια καταγράφεται στα μαγνητοφωνημένα πρακτικά.


Από το βιβλίο απομαγνητοφωνημένων πρακτικών του δημοτικού συμβουλίου σκανάραμε και μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας, πώς πέρασε το θέμα, χωρίς καν συζήτηση - με την διαπαραταξιακή συμφωνία των τότε δημοτικών παρατάξεων Ζαφειρόπουλου (διοίκηση), του συγχωρεμένου του Γυφτόπουλου (Αξιωματική αντιπολίτευση που εκπροσωπήθηκε από τον Στάθη Ανδρεόπουλο στην επιτροπή) και Νταβία (τρίτη δύναμη που εκπροσωπήθηκε από τον συχωρεμένο Νίκο Κεχαγιόγλου στην επιτροπή).

Ο Κουράσης διάβασε στην εισήγησή του τα ονόματα για την συμφωνημένη συγκρότηση της επιτροπής και, όπως βλέπετε ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ούτε οτιδήποτε άλλο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, τα ονόματα που αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο.Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΚΑ ΓΡΑΦΕΙ  - μετά το δημοτικό συμβούλιο, όπως πάντα - ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ - ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

Σημειωτέον ότι τότενες δεν υπήρχε η ΔΙΑΥΓΕΙΑ αυτού του "κηπουρού" (όπως τον λένε απαξιωτικά οι της γενιάς των ιδιοκτητών της μεταπολιτευτικής ελληνικής δημοκρατίας, έναν υπουργό που τόλμησε να κάνει προοδευτικές τομές στο δημόσιο και ξέρεις ποιος είναι, να μην μας λένε εμάς ότι .... γλύφουμε ισχυρούς, τίποτα λααπολόγοι καργαριστεροί).

Και αφού δεν υπήρχε ΔΙΑΥΓΕΙΑ ήταν πολύ δύσκολο να ελεχθούν οι ..... Κούκες για το πώς και τι γράφουν στις αποφάσεις του ΔΣ.

Αν δηλαδή ήσουν δημοτικός σύμβουλος αντιπολίτευσης και πήγαινες στον δήμο να ζητήσεις να ΕΛΕΓΞΕΙΣ πώς έχει γραφτεί μια απόφαση διέπραττες έγκλημα καθοσιώσεως, ήσουν προσβλητικός, δύσπιστος, κακόπιστος κατά των συναδέλφων της υπηρεσίας και τους αμφισβητούσες την τιμή και την υπόληψή τους.
Έμπαινες στα μαύρα τους κατάστιχα.
Και μετά επικαλούνταν ό,τι μπορούσαν να σκεφτούν για να σε εμποδίσουν να κάνεις την δουλειά σου και βέβαια να σε βγάλουν από τα ψηφοδέλτια ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ επικεφαλής, όπως έγινε το 2010 με τονΚώστα Παττακό από το σύστημα Κουράση,  Κούκα - Αμμολοχίτη. (ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ)

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΚΑ ΑΝΤ΄ΑΥΤΟΥ (είπαμε, μην την ψάξεις στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δεν έχει ΑΔΑ)..

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ: Για την σωστή αποτύπωση των αποφάσεων του ΔΣ πολιτικά υπεύθυνο είναι το προεδρείο του ΔΣ και κυρίως ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ αφού είναι και ο μόνος που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ για να είναι μόνιμα στον δήμο και να κάνει την δουλειά.

Γι΄αυτό ο νομοθέτης έχει προβλέψει ΜΙΣΘΟ στον πρόεδρο του ΔΣ.

Και η ΜΟΝΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ορκισμένη να τηρεί το σύνταγμα και τους νόμους - προϊσταμένη δεν είναι ανεύθυνη αν δεχθεί εντολή από οποιονδήποτε να παραβεί τον όρκο της και να μεταβάλλει μια απόφαση του ΔΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ της απόφασης.

Έτσι δεν είναι;
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΕΞΤΕ στην απόφαση που αναρτούμε τα εξής 5 σημεία:

1. Λέει "Απόσπασμα από τα πρακτικά της 3ης-2005  συνεδρίασης του ΔΣ" έτσι δεν είναι;
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Δεν είανι από άλλη συνεδρίαση, από ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.


2. Λέει στον τίτλο, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ: "Συγκρότηση επιτροπής καταστροφής εγγράφων Οικονομικής ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!!!!

Πώθεν προέκυψε αυτή η προσθήκη με βάση την εισήγηση του Κουράση και τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά του ΔΣ που βλέπεις παραπάνω;;;; .

Και ποιες είναι οι "λοιπές υπηρεσίες" ΓΕΝΙΚΩΣ και  ΑΟΡΙΣΤΩΣ, για τις οποίες ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ, ουσιαστικά εν αγνοία του; Και μάλιστα ΟΜΟΦΩΝΑ;

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΟΛΟΓΙΟ ΜΗΠΩΣ ή ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ του ΔΗΜΟΥ;;;;

Σε μια εποχή μάλιστα ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, μπας και καταλάβει κανένας μπαμπουίνος τι επανάσταση έγινε με την υποχρεωτική ανάρτηση των αποφάσεων πριν αυτές γίνουν εκτελεστές.


3. Για δείτε όμως τώρα, τα ονόματα των υπηρεσιακών που φαίνονται ότι αποφάσισε το ΔΣ ότι είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή των εγγράφων σε σύγκριση με όσα διαβάζεις στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά.

Γιατί  περιλαμβάνονται οι τότε προϊστάμενοι του δήμου - σημερινοί διευθυντές -  ΝΤΑΒΙΑ ΕΙΡΗΝΗ και ΑΚΗΣ ΓΚΟΓΚΟΣ στην απόφαση, χωρίς ποτέ να αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο να είναι μέλη της επιτροπής καταστροφής των εγγράφων;
Και μάλιστα σε μια επιτροπή ..... ¨"και λοιπών υπηρεσιών";;;;

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ;;;;

4. Ο τότε Δήμαρχος Γρ. Ζαφειρόπουλος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ στο συγκεκριμένο συμβούλιο.

5. Η απόφαση είναι ΟΜΟΦΩΝΗ. Έχει ψηφίσει και ο Ακατανόμαστος. 

ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ή ΟΧΙ - ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, αν δεν δικαιούται - που δικαιούται - και θεσμικά  να την λέει ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ, αφού του έχει ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ και τον έχει κάνει ΣΥΝΕΝΟΧΟ, μαζί μάλιστα με την ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΒΙΑ, σε ένα - πιθανό (sic) ΣΚΑΝΔΑΛΟ που εξελίχθηκε με βάση αυτή την απόφαση στον δήμο;;;;

Αυτά τα ολίγα για αρχή, δια την άκρη του νήματος αυτής της ιστορίας.

Για  τον Κουράση κι την προστατευόμενή του, που θίγεται και κάνει μηνύσεις ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ, που ποτέ δεν την μήνυσε, γιατί δεν έχει μηνύσει ΠΟΤΕ συναδέλφους του στον δήμο Χαλανδρίου, όσο και αν είχε συγκρουστεί μαζί τους και όσο και αν τον έχουν ΞΕΣΚΙΣΕΙ .

Οι .... καλοί άνθρωποι.

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ  ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ για να αξιολογηθεί αν είναι ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ να την λέει ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ή ΑΛΗΘΕΙΑ!

Και αν δικαιούται Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ αντί να ζητάει συγνώμη, να ζητάει και τα ρέστα υπό την προστασία  του ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ για την ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟΥ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΥ πρώην Δημάρχου (ξανά τέτοιο κακό να μη μας εύρει) και πρώην πρόεδρου του ΔΣ Γιώργου Κουράση αλλά και των συμμάχων του ΚινΑλιτών και της Κουρασικής Αριστεράς.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

"ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΣΠ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ

¨Ενα πολύ ενδιαφέρον εργαστήριο για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του δήμου σε περίπτωση σεισμού θα παρακολουθήουν αύριο Δευτέρα, όσοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν την δυνατότητα να λείψουν από την εργασία τους , αφού το εργαστήρι προγραμματίστηκε για τους .... νόμιμους αυτοδιοικητικούς δηλαδή τους δημοσίους υπαλλήλους (παίρνουν όποτε θέλουν άδεια) και τους συνταξιούχους.

Οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και οι αυτοαπασχολούμενοι δημοτικοί σύμβουλοι αύριο θα πρέπει ή να λείψουν από τις δουλειές τους ή να μην είναι ενήμεροι για το πώς θα πρέπει να βοηθήσουν τον δημοτικό σχεδιασμό σε περίπτωση σεισμού.

(Αυτό γιατί δεν χάνουμε ευκαιρία να στηλιτεύσουμε τα στραβά και ανάποδα που ισχύουν για τον ρόλο του αιρετού στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα. Ο Νταβίας πάντως θα πάει στο εργαστήριο.).

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΣΤΙΣ 19.00 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έβδομη αποδέσμευση αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης σε βάρος κωδικών αριθμών εξόδων του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.

2. 3η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος.

3. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό δυναμικότητας των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής (Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί Σταθμοί) του Δήμου Χαλανδρίου, στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής έτους 2018–2019».

4. Έγκριση υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα ‘‘Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής’’ έτους 2018-2019.

5. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής επιλογής βρεφών – νηπίων και επαναξιολόγησης τροφείων στα Τμήματα Προσχολικής Αγωγής, για το σχολικό έτος 2018 – 2019.

6. Έγκριση τεχνικής έκθεσης των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου, για το σχολικό έτος 2018-2019.

7. Έγκριση συμμετοχής στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της ΕΕΤΑΑ με σκοπό την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας.

8. Έγκριση συμμετοχής στο πρόγραμμα PREMUSE (Horizon 2020).

9. Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.

10. Ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα (αρ. πρωτ. 21582/13-06-2018).

11. Ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα (αρ. πρωτ. 21589/13-06-2018).

12. Αίτημα δημοτικού συμβούλου για χορήγηση αδείας.

13. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης πολυετούς δαπάνης για την παροχή υπηρεσιών τεχνικού ήχου, για τη λειτουργία του θεάτρου της Ρεματιάς και των λοιπών εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου.

14. Έγκριση και διάθεση πίστωσης ποσού 1.116,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% σε βάρος του Κ.Α. 00.6431.01 με τίτλο: «Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου», για την καταχώρηση του προγράμματος του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018, (Αύγουστος – Σεπτέμβριος) σε δύο (2) τοπικές εφημερίδες.

15. Έγκριση και διάθεση πίστωσης ποσού σε βάρος του Κ.Α. 00.6431.01 με τίτλο: «Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου», για τη δημιουργία δύο (2) τηλεοπτικών spots, για τις ανάγκες του Φεστιβάλ Ρεματιάς.

16. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση πίστωσης ποσού για την προμήθεια ειδών τροφοδοσίας (catering), στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνει το Τμήμα Λειτουργίας των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων.

17. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση δύο εκδηλώσεων στην παιδική βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος» του Δήμου Χαλανδρίου στα πλαίσια του προγράμματος «Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2018» (αρ. πρωτ. 21730/14-06-2018).

18. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση δύο εκδηλώσεων στην παιδική βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος» του Δήμου Χαλανδρίου στα πλαίσια του προγράμματος «Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2018» (αρ. πρωτ. 21731/14-06-2018).

19. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια παγωτού, ως κέρασμα στη γιορτή λήξης των μαθημάτων μπαλέτου στο εργαστήριο χορού του Δήμου.

20. Έγκριση παραχώρησης χώρου για μουσική εκδήλωση.

21. Παράταση του χρόνου ισχύος της με Α.Π. 21491/2017 σύμβασης για την προμήθεια ειδών αρτοποιείου – ζαχαροπλαστικής για τους Παιδικούς Σταθμούς με Α.Μ. 102/2016.

22. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών, σύμφωνα με το άρθρο 219 παρ. 5 του Ν. 4412/2016.

23. Έγκριση σκοπιμότητας για τη «Διενέργεια Δημοπρασίας για την εκποίηση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Τέλος Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ) και μεταλλικών τμημάτων (Scrap), εντός των ορίων του Δήμου Χαλανδρίου».

24. Έγκριση πρακτικού επιτροπών προσωρινής καθώς και οριστικής παραλαβής έργων του Δήμου και συγκρότηση αυτών.

25. Καθορισμός όρων δόμησης στο ΧΩΡΟ ΑΘΛΗΣΗΣ στο Ο.Τ. 1237 στο Πάτημα 1, έγκριση σκοπιμότητας της μελέτης «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΘΛΗΣΗΣ 1237 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ» και έγκριση της προτεινόμενης διαμόρφωσης.

26. Έγκριση 1ου Τακτοποιητικού Α.Π.Ε. του έργου «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ» Α.Μ. 05/2017.

27. Έγκριση 1ου Τακτοποιητικού Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Έργα επισκευής και καθαρισμός φρεατίων όμβριων υδάτων» Α.Μ. 11/2017.

28. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση – Υπαίθριων αθλητικών χώρων σε Κ.Χ.», Α.Μ. 4/2016.

29. Έγκριση παράτασης της εργολαβικής σύμβασης του έργου «Έργο αποκατάστασης οδοποιίας και ενίσχυσης οδικής ασφάλειας σε τμήμα της οδού Ηρακλείτου», Α.Μ. 1/2017.

30. Έγκριση παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων της επιχείρησης με την επωνυμία «ΜΕΛΙΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ».

31. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 2ου Π.Κ.Τ.Ν.Μ.Ε. του έργου: «ΕΡΓΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ», Α.Μ. 10/2017.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! WE DON'T NEED NO WATER _ LET THE MOTHERFUCKER BURN