Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΗ ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ


ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ - κατά προτίμηση ομάδας ΑΒ Rh ΑΡΝΗΤΙΚΟ,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ
ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΝ ΜΕΘ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ σε κρίσιμη κατάσταση.

ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΟΥΡΑΣΗ

 ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΝΤΑΒΙΑ με τον δικηγόρο του δήμου Πόλυ Τακόπουλου στην ανάρτησή του στο facebook.
  • Νταβίας Αγγελος Κε Τακόπουλε για την υπόθεση έχει γίνει ΕΔΕ από την διοίκηση Κουράση ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Έχει υποδείξει τον κο Χατζο ως υπεύθυνο ή τον έχει βγάλει λάδι, ΠΑΡΟΛΟ που είχαν στα χέρια τους το πόρισμα περί των ανύπαρκτων μηχανημάτων; Εκείνη η ΕΔΕ έχει υποδείξει ως υπεύθυνη για το σκάνδαλο άλλο υπηρεσιακό στέλεχος του δήμου που Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΝΕΠΛΕΞΕ ΤΕΛΙΚΑ;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΔΕ κε Τακόπυλε, που πρέπει να αποδοθούν;;;;;
  • Πολυδωρος Τακοπουλος Νταβίας Αγγελος κ. Νταβία ο σκοπός της ανάρτησης ήταν η πληροφόρηση για το αποτέλεσμα της ποινικής Δίκης που με τις συνεχείς αναβολές της, ξεπέρασε σε διάρκεια τα 4 χρόνια. Η ΕΔΕ στην οποία αναφέρεστε δεν απασχόλησε (και ούτε μπορούσε) την ποινική δίκη. Άλλωστε ο κ. Κουράσης δεν ήταν κατηγορούμενος (κατέθεσε ως μάρτυς υπεράσπισης). Σε κάθε περίπτωση πάντως η ΕΔΕ και οι κάθε είδους διοικητικές διαδικασίες είναι άλλης τάξης πρόβλημα. Ότι υπήρξε προσπάθεια να αποκρυβεί η καραμπινάτη παρανομία δεν υπάρχει αμφιβολία. Φαίνεται καθαρά από το ότι καίτοι η μεγάλη ζημιά αφορούσε τον Δήμο, αυτός όχι μόνο ήταν απών αλλά "εξαφάνισε" και κάθε έγγραφο η στοιχείο της υπόθεσης από την νομική υπηρεσία με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καν έστω και κάποιος τυπικός φάκελος για την υπόθεση. Συμφωνώ επίσης ότι η ΕΔΕ στην οποία αναφέρεστε, με την τότε πολιτική στήριξη του δημάρχου Κουράση, προσπάθησε να "καλύψει" τις παρανομίες και τους αυτουργούς της. Άλλωστε το αποτέλεσμα της δίκης το αποδεικνύει και το επιβεβαιώνει.
  • Νταβίας Αγγελος Πολυδωρος Τακοπουλος Ευχαριστώ για την σαφέστατη απάντησή σας.

ΝΤΑΒΙΑΣ: Ο πολιτικός πολιτισμός τους, επιτρέπει να καταστρέφεις την ζωή του/της αθώου, αρκεί να είσαι ευγενικός και caumme il faut με τον ΕΝΟΧΟ!

Το έκλεψα από τον δικηγόρο του δήμου Π. Τακόπουλο

Ο βήχας, τα λεφτά και οι ενοχές δεν κρύβονται αγαπητέ μου αναγνώστη.

Όπως δεν κρύβονται και οι υπόγειες σχέσεις και διαπλοκές.

Αναφέρομαι στο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ, ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ γεγονός της απόλυτης σιωπής ΟΛΩΝ των δημοτικών παρατάξεων και κυρίως της διοίκησης του δήμου για την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ στον καταυλισμό των Τσιγγάνων το 2006.

(Μέχρι πριν μερικές μέρες το να αποκαλεί ο δημοσιογράφος ή ο δημοτικός σύμβουλος το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ ήταν .... λασπολογία, κατά την γνώμη των εμπλεκομένων).

Περίεργη σιωπή, ένοχη σιωπή, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ σιωπή από όλους. Κυρίως από την λαλίστατη σε άλλες περιπτώσεις διοίκηση του δήμου και του δημάρχου κου Σ. Ρούσσου.

Ο οποίος Σ. Ρούσσος - θυμίζουμε - ότι την πρωτόδικη απόφαση της καταδίκης του πρ. προέδρου της ΦΛΥΑ ΑΕ σε δέκα μήνες φυλάκιση γιατί πήρε ένα δάνειο από την επιχείρηση - δάνειο γραμμένο στα βιβλία της  - την γύρναγε στα social media επί μέρες για να αποδείξει ότι κάνουν κάθαρση και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.

Τώρα για καταδίκη πρώην αντιδημάρχου ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ και υπηρεσιακού στελέχους του δήμου  για απάτη, εφτά μέρες μετά την απόφαση δεν έχει γράψει  ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ούτε εκείνος, ούτε το γραφείο τύπου.

Για την ΑΥΤΑΠΌΔΕΙΚΤΗ πλέον εμπλοκή εν ενεργεία διευθύντριας του δήμου στην απόπειρα να παραπλανηθεί η δικαιοσύνη δεν έχει - και ούτε θα πει- τίποτα.

Έχει παγώσει η τζιμινιέρα.

Μόνο ο δικηγόρος του δήμου που παρέστη ως πολιτικός ενάγων στην δίκη Πολύδωρος Τακόπουλος έγραψε, αυτά που έγραψε και τα έχει αναρτήσει η ΠΛΑΤΕΙΑ.

Μάλλον γέννησε περισσότερα ερωτηματικά από όσα απάντησε το ποστ του κ. Τακόπουλου αλλά αυτό είναι υποκειμενική μου κρίση και δεν θα μείνω σε αυτή, τουλάχιστον προς το παρόν.

Αναφορά στα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ στοιχεία της υπόθεσης όμως, αλλά και τις τεράστιες επιπτώσεις που έχει παράξει στον δήμο δεν έχει γίνει από κανέναν, εκτός ημών.

Τι άλλο δείχνει αυτό εκτός από ενοχές;
  • ΕΝΟΧΕΣ της διοίκησης του δήμου που για μεγάλο χρονικό διάστημα στάθηκε  με την πλευρά εκείνων που προσπαθούσαν να ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ να φτάσω στην άκρη του νήματος, ΤΗΝ ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ και τις ευθύνες του Κουράση και του ενεργούμενου των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ.
Εκείνης της ΚινΑλίτισσας συνδικαλίστριας, αναπληρώτριας διευθύντριας που διενήργησε την ΕΔΕ συγκάλυψης, υπέδειξε ΑΛΛΟ υπηρεσιακό στέλεχος του δήμου ως υπεύθυνη για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, αντί του επιβλέποντος μηχανικού, κορυφαίου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας και με τα μόρια από την διενέργεια εκείνης της ΕΔΕ έγινε διευθύντρια στον δήμο.
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ με μάρτυρα τον Κουράση.

Ο Νοέμβριος είναι κοντά. 
Ας ελπίζει ότι θα με καταδικάσει. 
Ότι θα πάει στον δικαστή μου και θα του ζητήσει να με καταδικάσει γιατί την συκοφαντώ όταν λέω ότι έκανε ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ και πήρε μόρια από αυτή για να γίνει διευθύντρια

Το Υπηρεσιακό συμβούλιο βέβαια, όταν της αναγνώρισε τα μόρια, δεν ήξερε ότι η δικαιοσύνη ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ μετά από τόσα χρόνια ότι ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ και η ΕΔΕ αθώωνε και καταδίκαζε ..... κατά παραγγελία.
  • ΕΝΟΧΕΣ από τις παρατάξεις των ΚινΑλιτών που ήταν στο δημοτικό συμβούλιο όταν εξελίσσονταν το σκάνδαλο της συγκάλυψης και σιωπούσαν: Ανδρεόπουλος - Πράσσος (μαζί ήταν τότε, στο δεύτερο πυλώνα της διοίκησης Ανδρεάση) και Κ. Παττακός.
  • ΕΝΟΧΕΣ και από την σημερινή ΕΠΙΣΗΜΗ παράταξη του ΚινΑλ, του Γιώργου Θωμά αφού το σκάνδαλο στον καταυλισμό είναι νεοδημοκρατικό αλλά την βρώμικη δουλειά της συγκάλυψης ανέλαβαν οι ..... έμπειροι σε αυτά ..... ΚινΑλίτες ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ και ΑΝΤΙΔΩΡΑ που έλαβαν από την διοίκηση Κουράση. Και τι σημασία άλλωστε έχει ένα σκάνδαλο μπροστά στο ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ μέτωπο;
  • ΕΝΟΧΕΣ από την Καρατζά και την εκκωφαντική σιωπή της Λαϊκής Συσπείρωσης επί τόσα χρόνια για μια τέτοια υπόθεση. Συνεργάτης στα συνδικαλιστικά του ΠΑΜΕ η μία του κόλπου, στο κόλπο του Πεύκο Πολίτη ο άλλος .... ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ όλοι .... πάει το ηθικό πλεονέκτημα του κόμματος.
ΕΝΟΧΕΣ και ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ.
  • ΕΝΟΧΕΣ από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί .... ξέρουν ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΖΑΙΟΙ το γιατί .... 
  • ΕΝΟΧΕΣ από ανόητους αλλά αθώους υπηρεσιακούς που έβαλαν μπροστά την κακώς εννοούμενη συναδελφική αλληλεγγύη με τους ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ και ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ.
Εκείνους  τελικά τους επίδοξους ΒΙΑΣΤΕΣ της άλλης συναδέλφου τους που στάλθηκε άδικα στο πειθαρχικό, και ταυτίστηκαν μαζί τους ενάντια στον .... τρελό που είχε αποφασίσει να ρίξει φως στο σκάνδαλο και πίσω από την κουρτίνα του κ. Βάσιου,  ώστε αυτό να ξεκαθαρίσει και να μην είναι απλά έναν εργαλείο ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ και ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ των σχέσεων πολιτικής διαπλοκής μεταξύ δημοτικών παρατάξεων και των ενεργούμενων τους στον δήμο.
  • ΕΝΟΧΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ οι "συνάδελφοι" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΥΨΗΣ. Διότι έγιναν ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,αφού πρώτα έστειλαν στο ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ την αθώα συνάδελφό τους. Αυτοί δεν έχουν ΕΝΟΧΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ και ΚΥΝΙΚΟΙ.
Με "πολιτικό πολιτισμό" που επιτρέπει να στέλνεις τον αθώο αρκεί να είσαι ευγενικός και caumme il faut με τον ΕΝΟΧΟ!

Μιλήσουν, δεν μιλήσουν εκείνοι που ψήφισες, δικαίωσες, ξέπλυνες ελπίζοντας ότι θα γίνεις μέρος του κόλπου τους, για εμένα η υπόθεση δεν έχει τελειώσει.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Η συνέχεια θα ξεδιπλωθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπως και να έχει το πράγμα.
Δεν το επέλεξα εγώ αυτό.

ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ και την ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ να τους αποδείξω ότι ο πατέρας τους ούτε τρελός, ούτε συκοφάντης, ούτε λασπολόγος ήταν, όπως δεν ήταν εκείνος και ο ένας χρόνος της διοίκησης του στην ΦΛΥΑ το σκάνδαλο αυτής της πόλης, γιατί έτσι γούσταρε να εμφανίζει το ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ σύστημα και στη συνέχεια ο ΣΥΜΕΩΝ.

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ όσων έχουμε γράψει από την ίδια την δικαιοσύνη (προς Θεού, δεν χρησιμοποιώ την λέξη "ΔΙΚΑΙΩΣΗ", δεν δικαιώθηκα με την καταδίκη κανενός, απλά ΕΠΙΒΕΒΙΩΘΗΚΑ ως δημοσιογράφος που δεν αναρτά μόνο δελτία τύπου αλλά κάνει ρεπορτάζ και έρευνες) δεν μου αφήνει παρά έναν δρόμο μετά τον Νοέμβρη.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ που θα κριθούν τα ΠΟΙΝΙΚΑ, υπάρχουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΔΙΚΑ για ΟΛΟΥΣ στο δημοτικό συμβούλιο.

Τόσο ΑΜΕΣΑ, τώρα μέχρι τον Σεπτέμβριο, όσο και στο νέο δημοτικό συμβούλιο που θα αναλάβει τον Σεπτέμβριο.

Οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν - και με την ιδιότητά μου ως μέλος της ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  του πειθαρχικού οργάνου του δήμου - θα αναληφθούν χωρίς φόβο και με σύνεση. ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ αλλά και χωρίς φοβικά σύνδρομα.

Θα ακούσω πάλι ότι λέω ψέμματα, είμαι λασπολόγος και ακραίος από τον δήμαρχο και την παράταξή του;
Θα έχει ενδιαφέρων.

Το κύριο ερώτημα προς  όλους είναι ένα:

Στο μέλλον θα πάμε ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ και ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΝΤΑΣ, ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ή ΜΕ ΝΕΜΕΣΗ, ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ των επιπτώσεων από την δράση των ΕΝΟΧΩΝ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ;

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Π. ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK
Με απόφασή του, χθες 11.6. το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, καταδίκασε για απάτη, σε 5ετή κάθειρξη και διετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, τους Ε. Χάτζο, επιβλέποντα Μηχανικό και τον Γ. Κανδύλη, εργολάβο, που υποτίθεται ότι εκτέλεσε το έργο καθαρισμού του καταυλισμού των Ρομά και για απιστία τον Ε. Λέκκα, Αντιδήμαρχο Χαλανδρίου το 2006. Επίσης επιδικάστηκε στο Δήμο Χαλανδρίου, που παρίστατο καθ' όλη τη διάρκεια της μεγάλης δίκης ως Πολιτικώς ενάγων, η αιτηθείσα αποζημίωση για ηθική βλάβη. Αθωώθηκαν οι λοιποί κατηγορούμενοι πρώην δήμαρχος Γ. Ζαφειρόπουλος και οι τότε δημοτικοί σύμβουλοι Β. Ντούρος, Α Κανατσούλης, Γ. Θεοδώρου και Π. Ζήκας.

Η υπόθεση αρχικά ξεσκεπάστηκε με την από 2 Αυγούστου 2011 Έκθεση Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης η οποία αποκάλυψε ότι το δήθεν έργο της εκτέλεσης εργασιών για τον καθαρισμό και αποκομιδή απορριμμάτων περιοχών διαβίωσης τσιγγάνων δήμου Χαλανδρίου, δεν είχε εκτελεστεί έτσι όπως βεβαίωσαν ο επιβλέπων μηχανικός, ο εργολάβος και ο τότε (2006) Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. 
 
Διαπιστώθηκε ότι 18 από τα 40 οχήματα-μηχανήματα που δηλώθηκαν ότι εργάστηκαν για το έργο, ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ καθόλου με αποτέλεσμα να καταβληθούν στον εργολάβο αχρεωστήτως και παράνομα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 333.750 ευρώ. 
 
Με το με αριθμό 1852/2014 Βούλευμα Εφετών οι οκτώ (8) κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε δίκη στο Ε Τριμελές Κακουργημάτων, το οποίο μετά από συνεχείς αναβολές για 2 χρόνια, ξεκίνησε να δικάζει την υπόθεση τον Νοέμβριο του 2018 και μετά από πολλές συνεδρίες χθες πήρε την πιο πάνω απόφαση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι όταν η σημερινή αριστερή Διοίκηση ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2014, και ενώ η υπόθεση απασχολούσε τα ποινικά δικαστήρια και το Ελεγκτικό Συνέδριο για τουλάχιστον τρία χρόνια, με κατηγορούμενους τον πρώην δήμαρχο, Αντιδήμαρχους, δημοτικούς συμβούλους και εργαζόμενους του δήμου, στην νομική Υπηρεσία ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΦΑΚΕΛΟΣ με την υπόθεση. Με πρωτοβουλία της σημερινής Διοίκησης αμέσως εξουσιοδοτήθηκε δικηγόρος ο οποίος δήλωσε από το 2014 παράσταση πολιτικής αγωγής, έλαβε γνώση των εγγράφων της υπόθεσης και έκτοτε ο δήμος ήταν ένας από τους παράγοντες της Δίκης.

Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Cine ΑΡΓΩ: Προβολή της ταινίας "Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ", Πέμπτη 20 Ιουνίου, ώρα 20:30

Στο Cine ΑΡΓΩ έχουμε κατά καιρούς εξερευνήσει τη σχέση του κινηματογράφου με άλλες μορφές τέχνης.
Επικεντρωνόμαστε στη λογοτεχνία και συγκεκριμένα σε έναν από του πιο πολυγραφότατους Αμερικάνους
συγγραφείς, το Stephen King, ο οποίος είχε την τύχη να εμπνεύσει με τα έργα του μερικούς από τους
κορυφαίους δημιουργούς της 7ης τέχνης, χαρίζοντάς μας έτσι πολλές και ξεχωριστές ταινίες!


Συγκεκριμένα, σας προσκαλούμε αυτή την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 20:30
στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Αντιγόνης 56 & Δαναΐδων),
στην προβολή μίας από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών με θέμα τον εγκλεισμό στη φυλακή,
μίας ταινίας για την αγάπη, τη φιλία, την ελευθερία και την εξιλέωση, το αριστουργηματικό


"Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ"
(The Shawshank Redemption)

Παραγωγή: ΗΠΑ - 1994
Σκηνοθεσία: Frank Darabont
Σενάριο: Frank Darabont, Stephen King (διήγημα "Rita Hayworth and Shawshank Redemption)
Πρωταγωνιστούν: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton, William Sadler,
Clancy Brown, Gil Bellows, Mark Rolston, James Whitmore, Ned Bellamy
Μουσική: Thomas Newman
Φωτογραφία: Roger Deakins
Κοστούμια: Elizabeth McBride
Διεύθυνση παραγωγής: Terrence Marsh
Διάρκεια: 142'


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗ Η ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Κ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προπονητική συνεργασία μας με την κορυφαία αθλήτρια της άρσης βαρών Αναστασία Τσακίρη.

Η εμβληματική μορφή της Αναστασίας Τσακίρη που μεσουράνησε για πολλά χρόνια στο αγωνιστικό στερέωμα της παγκόσμιας άρσης βαρών, με πλήθος διακρίσεων και κατάκτησης μεταλλίων, διαδέχεται ένα σπουδαίο άνθρωπο και καταξιωμένο προπονητή τον κ. Γιάννη Κατσαιδώνη, που υπηρέτησε για δώδεκα χρόνια την άρση βαρών του Συλλόγου μας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Γιάννης Κατσαιδώνης υπήρξε προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών και προπονητής της Αναστασίας Τσακίρη.

Η συνεργασία μας με φωτεινές προσωπικότητες του αθλήματος τιμούν την λειτουργία του Π.Α.Κ Χαλανδρίου.

Ελπίζουμε ότι η διαδοχή αυτή και η αλλαγή της σκυτάλης στα χέρια της Αναστασίας Τσακίρη θα δώσει νέα πνοή και θα χαρίσει προοπτική στην «λαβωμένη» άρση βαρών του Σωματείου μας.

Ευελπιστούμε ότι και η Ε.Ο.Α.Β από την πλευρά της θα πράξει το χρέος της σε ένα ιστορικό Σωματείο με προσφορά στην Ελληνική άρση βαρών και με όρους ισοτιμίας και αναλογικότητας θα απαντήσει θετικά στο αίτημα μας για προσωρινή στέγαση του τμήματος της άρσης βαρών στο προπονητήριο του Ο.Α.Κ.Α, μέχρι της οριστικής διευθέτησης και επαναλειτουργίας του τμήματος στο Δήμο Χαλανδρίου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο προπονητή και νυν τεχνικό σύμβουλο κ. Γιάννη Κατσαιδώνη, για τη σημαντική του συμβολή στην ανάπτυξη της άρσης βαρών του Σωματείου μας.

Μετά την επικύρωση της συνεργασίας μας η κ. Αναστασία Τσακίρη δήλωσε τα παρακάτω:

«Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του Π.Α.Κ Χαλανδρίου κ. Παναγιώτη Τζήμο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και μου ανέθεσε τη θέση της προπονήτριας του τμήματος της Άρσης Βαρών του Συλλόγου.

Αυτή η κίνηση με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να υπηρετήσω το άθλημα που τόσο πολύ αγαπώ από τη θέση του προπονητή καθώς βρίσκομαι στην «οικογένεια» της Άρσης Βαρών 25 χρόνια, τα περισσότερα ως αθλήτρια αλλά και ως Εθνικός κριτής αγώνων.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφερθώ στα ανοιχτά πρωταθλήματα ανδρών, νέων ανδρών, γυναικών και νέων γυναικών Άρσης Βαρών, όπου λάβαμε μέρος με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και πλασαρίσματα των αθλητών και αθλητριών που έλαβαν μέρος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και καλή αρχή!»

Καλωσορίζουμε την προπονήτρια κ. Αναστασία Τσακίρη και της ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και κάθε επιτυχία στο έργο της, υποσχόμενοι ότι θα βρισκόμαστε στο πλευρό της.

Από την Διοίκηση του Π.Α.Κ Χαλανδρίου.