Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Η Αλέκα Βακαδήμα διαψεύδει ότι μετέχει στο ψηφοδέλτιο Βάσιου"Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του κ. Βάσιου.

Ενημερώθηκα εκ των υστέρων ότι το όνομα μου συμπεριλήφθηκε εκ παραδρομής.

Παρακαλώ δημοσιεύστε την παραπάνω διάψευση στο blog σας.

Αλέκα Βακαδήμα"

ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΑΡΑΚΑ

Μετά τον έναν αντιδήμαρχο του Κουράση, εχθές και ο έτερος στενός συνεργάτης του ο ταγματάρχης εν αποστρατεία Π. Βάσιος ανακοίνωσε επίσημα ότι θα κατέλθει στας εκλογάς.
Είναι εκείνος που έγραψε το άρθρο στην Καθημερινή ενάντια στην ανέγερση του δημαρχείου.

Σε εμάς είναι γνωστός.
Είναι γνωστός από μια ΠΥΡΚΑΓΙΑ σε ένα κυλικείο στην Ολύμπου και Εδέσσης και την στάση του, τότε.
ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

Πριν τον ξέραμε μόνο ως πρόεδρο του ΦΟΤ.

Η ιστορία του συνεχίστηκε με τα όσα έγιναν με την υπογραφή του στο πρωτόκολλο παραλαβής του έργου στον καταυλισμό, υπόθεση που προσπαθούν να οδηγήσουν στην παραγραφή ώστε "να μην την πληρώσει το παιδί" που λέει και η φίλη και συνεργάτης του Γιώργου Θωμά στον σύλλογο της ρεματιάς.

Δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο με τον αρχηγό.
Θεωρούμε ότι για τον αναγνώστη της Πλατείας άλλο έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Δύο παρουσίες στα 30 ονόματα που ανακοίνωσε ο Βάσιος.

Το ένα είναι το πρώην στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου και στέλεχος της παρέας του ομίλου φίλων παιδιού Κουρτέση Αλέκας Βακαδήμα.

Το δεύτερο είναι ..... ο αρακάς στο πιλάφι. Το "πράσινο" στοιχείο.

Είναι το στέλεχος (πρώην μάλλον) του ΠΑΣΟΚ - προερχόμενο από τη νεολαία, Χρήστος Δρόσος.

Είναι το στέλεχος - συνεργάτης του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΠΙΡΤΖΗ!

Δεν θα σχολιάσουμε προς το παρόν περισσότερα.

Για τον αναγνώστη της Πλατείας αυτά τα δύο ονόματα είναι ικανά για να οδηγήσουν σε συμπεράσματα.

Διότι η Αλέκα Βακαδήμα είναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ στην τοπική κοινωνία όνομα, ανάμεσα σε αυτά που ανακοίνωσε ο Βάσιος,  με παρελθόν στον δήμο αλλά και θέματα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα.

Και όσο για τον - άγνωστο στο Χαλάνδρι - αλλά γνωστό μεταξύ όσων γνωρίζουν περί της πράσινης φυλής Χρήστο Δρόσο ...... εμείς θα σωπάσουμε.

Διότι αν θυμηθούμε το 2002 .....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ GIS - ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΡΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία η διεξαγωγή του 3ου Olympic Stadium Run στο ΟΑΚΑ

Περισσότεροι από 1.600 δρομείς κάθε ηλικίας μετείχαν στο 3ο Olympic Stadium Run υποστηρίζοντας την Οργάνωση «Μάχη» για τα αυτοάνοσα νοσήματα. Για ακόμα μια χρονιά, η αθλητική γιορτή- θεσμός που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, 16 Δεκεμβρίου 2018, εκατοντάδες δρομείς άρχισαν να καταφθάνουν στο ΟΑΚΑ όχι μόνο από τα βόρεια προάστια και άλλες περιοχές της Αττικής, αλλά και από την Αχαΐα την Κορινθία, την Μεσσηνία και την Εύβοια.

Η εκκίνηση δόθηκε στο Τείχος των Εθνών από τον Αντιπεριφερειάρχη βόρειας Αθήνας, Γιώργο Καραμέρο, ενώ την παράσταση όπως κάθε χρονιά έκλεψαν τα μικρά παιδιά στην απόσταση των 2 χιλιομέτρων, που έδωσαν χριστουγεννιάτικο τόνο στην αθλητική αυτή γιορτή με τα αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια.

Έντονες ήταν και οι συγκινήσεις κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό των 5 και 10 χιλιομέτρων, ενώ δρομείς και θεατές πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων απολάμβαναν ήχους jazz και swing μουσικής από συγκρότημα. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων στο σύνδεσμο: http://www.olympicstadiumrun.gr

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Καραμέρος, υπογράμμισε: «Για άλλη μια χρονιά το Μαρούσι αγκάλιασε το Olympic Stadium Run που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του του Μαρουσιώτη «γιατρού της Ειρήνης», Νίκου Δούση-Ρασσιά. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και σε όλους για την συμμετοχή και παρουσία τους και την υποστήριξή τους στην Οργάνωσης «Μάχης» για τα αυτοάνοσα νοσήματα. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, καλή χρονιά με υγεία».

Τα μετάλλια στους νικητές κάθε κατηγορίας απένειμαν ο Αντιπεριφερειάρχης βόρειας Αθήνας, Γ. Καραμέρος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Φώτης Χρυσικός, η Πρόεδρος του Σωματείου «Μάχη» για τα αυτοάνοσα, Έλλη Σπυροπούλου, ο πρωταθλητής σφυροβολίας, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, οι εκπρόσωποι των Γυμναστικών Συλλόγων: Αμαρουσίου, Γιώργος Τσαλτάκης και «Ακρίτας» Καλαμάτας, Πέτρος Παπαδόπουλος. Παρών στην εκδήλωση και ο αδελφός του Νίκου Δούση- Ρασσιά, Βαγγέλης Ρασσιάς.