Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες δημοσιογράφοι στη Νέα Υόρκη γιατί παρακολουθούσαν μεταμφιερμένοι τον Νίκο Παππά

 

Συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη δύο δημοσιογράφοι του Star και του Alpha, οι οποίοι παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ.
Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πλαστογραφήσουν την υπογραφή συνεργάτη του κ. Παππά στο ξενοδοχείο Westing Grand Central και να χρεώσουν μικρογεύμα στο δωμάτιό του.
Οι δυο δημοσιογράφοι δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού που αναμένεται στη Νέα Υόρκη.
Κίνησαν υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα.
Και οι δύο αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία.
Οι αμερικανικές αρχές έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας μετά και την έκρηξη στην πολυσύχναστη συνοικία Τσέλσι στο Μανχάταν, καθώς από αύριο αναμένονται στην αμερικανική μεγαλούπολη ηγέτες απ’ όλο τον κόσμο προκειμένου για να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)
http://www.huffingtonpost.gr/

ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ 35 ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ - ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Η ECTASIS DEVELOPMENT ΤΩΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ - Η "ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ" ΤΟΥ ΔΟΥΖΕΝΗ

Όσοι ξέρουν λένε ότι εδώ βρίσκεται ο πυρήνας .... του καργαριστερού άγχους που τους βγαίνει .... σε φασισμό και διώξεις εναντίον μας. Στο ΔΟΥΖΕΝΗ!

Αύριο ξεκινάει η δίκη για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ανάμεσα σα τεράστια θαλασσοδάνεια που ερευνώνται τα εκατομμύρια που πήρε η ECTASIS DEVELOPMENT που αγόρασε το ΔΟΥΖΕΝΗ και για τα χρέη της οποίας το ακίνητο έχει κατασχεθεί.

Ο δήμος Χαλανδρίου - για κάποιο ανεξήγητο προς το παρόν λόγο -  αφού άφησε να παρέλθει το 18μηνο της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ - δεν επανεπιβάλλει απαλλοτρίωση.

ΓΙΑΤΙ;

ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΟΥΖΕΝΗ;;;

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΥΖΕΝΗ

Η πάλαι ποτέ κραταιά Ektasis και η οικογένεια Ευθυμίου

Μέσω Κύπρου, Βρετανικών Παρθένων Νήσων και άλλων εξωτικών προορισμών η οικογένεια Ευθυμίου, που έλεγχε την κάποτε κραταιά εταιρεία διαχείρισης ακινήτων Ektasis Development (που επίσης χρεοκόπησε λίγους μήνες αργότερα), έλαβε από το Τ.Τ. τρία ομολογιακά δάνεια, συνολικά περί τα 92 εκατ. ευρώ. Τα δάνεια χορηγήθηκαν μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2009. Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, «από το δάνειο ύψους 51 εκατ. ευρώ που χορηγήθηκε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην Ektasis Development, τον Απρίλιο του 2009, ποσό 39,16 εκατ. ευρώ δόθηκε προς εξόφληση παλαιότερου δανείου στην Τράπεζα Πειραιώς, ενώ ποσό 11 εκατ. ευρώ, το οποίο είχε δοθεί ως κεφάλαιο κίνησης, οδηγήθηκε σε λογαριασμό που τηρούσε η εταιρεία στην Τράπεζα Πειραιώς και από εκεί ποσό 3 εκατ. ευρώ στάλθηκε με έμβασμα σε λογαριασμό της εταιρείας στην Κύπρο, ποσό 4 εκατ. ευρώ τοποθετήθηκε σε προθεσμιακή κατάθεση και ποσό 4 εκατ. ευρώ αναλήφθηκε κυρίως με επιταγές».
Η Ektasis κατέρρευσε λίγους μήνες μετά την ανάληψη του δανείου, αλλά στην εισαγγελική πρόταση αναφέρονται παραδείγματα που δείχνουν πως οι βασικοί μέτοχοι κατάφεραν να αποσπάσουν περιουσιακά στοιχεία της. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως μέσω του δικτύου των υπεράκτιων εταιρειών συνδέονται μεταξύ τους οι δανειοδοτούμενοι του Τ.Τ.
Η Ektasis είχε στην ιδιοκτησία της τέσσερα αγροτεμάχια, στη θέση Άνω Λάρσο στο Λιβάδι Παρνασσού Αράχοβας. Δύο μήνες πριν από το δάνειο των 51 εκατ. ευρώ, στις 3/2/2009, τα ως άνω αγροτεμάχια μεταβιβάζονται από την Ektasis και τους Ευάγγελο και Χρήστο Ευθυμίου στην εταιρεία, Oblong Α.Ε., συμφερόντων Αγαθής Χαραλαμπάκη (αδελφής της Μαγδαληνής Ευθυμίου) και Γεωργίου Χαραλαμπάκη (συζύγου της Γεωργίας Καρυοφύλλη, δικηγόρου του Παναγιώτη Ευθυμίου).
Στις 9/3/2009, τα ως άνω αγροτεμάχια μεταβιβάζονται στη Thompron ΕΠΕ, η οποία εμφανίζει την ίδια διεύθυνση, Βουκουρεστίου αρ. 15, Αθήνα, με τις εταιρείες συμφερόντων Παναγιώτη Ευθυμίου, Aspen & Almond, με διαχειριστή τον Νικόλαο Χάμψα, άμεσο συνεργάτη του Παναγιώτη Ευθυμίου. H  Thompron ΕΠΕ με τη σειρά της ανήκει στις α. PRONAL Κύπρου και β. THOMENAGO MARKETING LTD Κύπρου, ενώ πραγματικοί δικαιούχοι της THOMENAGO MARKETING LTD είναι οι Κυριάκος Γριβέας και Αναστασία Βάτσικα.


http://www.euro2day.gr

Ο ΣΥΜΕΩΝ, Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΙΧΑΪΣΜΟΣ ΤΟΥΟ Συμεών κατάλαβε ότι δεν θέλουμε μαζικά προγράμματα, ότι υπερασπιζόμαστε την ΑΕΧ γιατί είναι κολλητοί μας ΄και άλλα τέτοια.

Και τα διακινεί αυτά στο φατσομπούκι.

ΛΟΙΠΟΝ:

1. Το να λέει ο απαστράπτων ότι εμείς είμαστε ενάντια στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού αποδεικνύει ότι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ πλέον σε μεγάλη σύγχυση, έχει χάσει την μπάλα, καταλαβαίνει την απέχθεια που έχει δημιουργηθεί από την ..... ακτινοβολία του στους συνδημότες του, έχει προχωρημένη αχρωματοψία και βλέπει μόνο ΑΣΠΡΟ και ΜΑΥΡΟ και τελικά  ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ.
ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ που ουτε τις έχει διαοηθεί.

2. Κολλητοί μας στην διοίκηση της ΑΕΧ δεν υπάρχουν.Ούτε καν ξέρουμε ποια είναι τα μέλη του ΔΣ.
ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ και οι ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ είναι η μέθοδος του Ακτινοβολούντος δημάρχου Χαλανδρίου για να μην απαντάει επί της ουσίας.
 
 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
  • Γιατί δεν αξιοποιεί το γήπεδο ποδοσφαίρου, το κλειστό γυμναστήριο ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ή το γήπεδο του Νομισματοκοπείου τις πρωινές ώρες ο δήμος, σε σνεργασία με τα δημόσια σχολεία για τις σχολικές εκδρομές; Γιατί δεν παρεμβαίει ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ να πηγαίνουν τα δημόσια σχολεία εκδρομές σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ γήπεδα και κάθε μήνα να πληρώνουν οι γονείς χαράτσι σε ιδιώτες; ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ;
  • Γιατί δεν επισκευάζει ο δήμος το γηπεδάκι ποδοσφαίρου στο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - έχει ξελαρυγγιαστεί ο Μακρής - και να κάνει εκεί δημοτικά προγράμματα εκμάθησης ποδοσφαίρου; ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΕΧ;
  •  Από την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης θα στερήσει εντελώς την λειτουργία ακαδημιών, την ώρα που στρώνει τα προαύλια των σχολείων με υλικό κατάλληλο για αξιοποίησή τους από συλλόγους μπάσκετ κι βόλλευ των πολιτικών του συμμάχων; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ; Πόσα μέτρα και πόσα σταθμά θα χρησιμοποιεί; Και ποιο είναι τοελικά το κριτήριο λειτουργίας του δήμου ΕΚΤΟΣ από την υποταγή στον Ακτινοβολών;
ΥΓ: Τον ενθάρρυνε να πάρει τις δύο ώρες των ακαδημιών της ΑΕΧ πρώην κορυφαίος αυτοδιοικητικός που έδινε επί των ημερών του λεφτά με το τσουβάλι στην ομάδα. ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ!


ΥΓ2: Έχει να κάνει όλο αυτό με κάποιες φήμες για νέες συνεργασίες της ΑΕΧ; .....

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)


ΦΑΚΕΛΟΣ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ'Εναν φάκελο με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία βρήκαμε εχθές κάτω από την πόρτα του ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ!

"Κύριε Νταβία,

Με αφορμή τις απίστευτες αθλιότητες που γράφτηκαν από τον δήμαρχο και τα πήρε το μάτι μου στο facebook, αποφάσισα να σας γνωστοποιήσω μερικά "πραγματάκια" που μπορεί και να γνωρίζετε αλλά, φαντάζομαι όχι όλα ......"

Ο φάκελος είχε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία από αυτά που κάνουν πολλά κλικάκια: Αριστερά (όπως έρχεσαι), εργολάβοι, μπροστινάρια, στημένη δημοπρασία, φορολογικά εγκλήματα  ..... μέχρι Ράιχενμπαχ.

Επειδή σέρνονται αγωγές τον μελετάμε καλά για να δούμε τι μπορεί να δημοιοποιηθεί.

Ή τι θα πάει στον εισαγγελέα .... για ενημέρωσή του.

 Ευχαριστούμε αναγνώστη μας.

IMK: Μαρμαρωμένες Τρωάδες- Οπτικοακουστική σκηνική αφήγηση - Σκηνοθεσία-μουσική: Λουΐζα Κωστούλα (Violet Louise)

αρχική σελίδα

 
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης γιορτάζει τις 
Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2016
«Διωγμοί: Παλιές και νέες ιστορίες γύρω από τη βία και την ανεκτικότητα»

Θέατρο

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Μαρμαρωμένες Τρωάδες

Ώρα έναρξης: 21:00

Οπτικοακουστική σκηνική αφήγηση
βασισμένη στις Τρωάδες του Ευριπίδη
σε μετάφραση Μιχάλη Κακογιάννη

Σκηνοθεσία-μουσική: Λουΐζα Κωστούλα (Violet Louise)
Eκάβη η Αγλαΐα Παππά


Μία ιδιαίτερη παράσταση-ένα οπτικό-ηχητικό τοπίο με τρεις ξεχωριστούς περφόρμερς που μας μεταφέρουν τον τραγικό αποχαιρετισμό των γυναικών της Τροίας στην πατρίδα και τους νεκρούς τους, όταν ακολουθούν τη μοίρα τους, τον δρόμο της σκλαβιάς στη χώρα των Ελλήνων νικητών.

Η παράσταση "Μαρμαρωμένες Τρωάδες", τίτλος συμβολικός που μεταφέρει όλο το διαχρονικό βάρος των δεινών και της φρίκης του πολέμου πρωτοπαρουσιάστηκε και ενθουσίασε το κοινό στην Αίθουσα αετωμάτων του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας (20/4/2016), στο πλαίσιο των παράλληλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.

Η παράσταση αποτελεί μία σύγχρονη μορφή αφήγησης. Η μετάφραση του Μιχάλη Κακογιάννη με την αμεσότητα και τη μουσικότητα που διαθέτει αποτέλεσε μία ισχυρή βάση γι’ αυτό το εγχείρημα. O λόγος, η μουσική, η εικόνα, ο ήχος, οι ηθοποιοί δημιουργούν ένα περιβάλλον βιωματικό για το θεατή.

Σύνθεση και υλοποίηση στηρίζονται σε ειδικό ηχητικό σχεδιασμό και τρεις ηθοποιούς. Τα οπτικά υλικά που χρησιμοποιούνται είναι λήψεις ειδικά επεξεργασμένες από φυσικά τοπία, εικόνες ανάμεσα στο ρεαλιστικό και το φαντασιακό που εντείνουν την αίσθηση της απώλειας του χρόνου και της μνήμης των γυναικών που οδηγούνται στο δρόμο της σκλαβιάς.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία, μουσική, σύνθεση ήχου: Λουΐζα Κωστούλα (Violet Louise)
Οπτικός Σχεδιασμός: Βασίλης Κουντούρης (Studio 19)
Ηχητικός Σχεδιασμός: Κώστας Μπώκος (Studio19)
Δημιουργική ομάδα στα οπτικά υλικά: Νίκος Λεβαντής, Λουΐζα Κωστούλα, Βασίλης Κουντούρης
Κοστούμια: Λἰλιαν Ξυδιά
Βοηθός σκηνοθέτη: Eλίνα Μαντίδη

Ηθοποιοί: Αγλαΐα Παππά, Παναγιώτης Γαρμπής, Λουΐζα Κωστούλα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .... ΚΟΥΛΑ! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1926 ΙΔΡΥΕΤΑΙ Η Α.Ε.Κ.


ΤΩΡΑ ΝΑ ΣOY ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ; ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ,,,,


ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ! ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ! ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ .....


ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ: - 1834 - ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΆΤΟΥΣ