Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ: ΕΥΣΤΟΧΟ!

"Κρατικός σοσιαλισμός για τους πλούσιους και τις τράπεζες και νεοφιλελευθερισμός για τα μεσαία στρώματα και τους φτωχούς"

ΟΥΡΛΙΚ ΜΠΕΚ (πρόσφατα αποθανών)

(Από τον τοίχο φίλου στο φατσομπούκι! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ)

Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.: Μαύρο σ' αυτούς που μαύρισαν τη ζωή μας.


121.348,61 ευρώ στον Δήμο Χαλανδρίου για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.


Δείτε Ε Δ Ω ολόκληρη την απόφαση του ΥΠ.ΕΣ. 
για τους Δήμους όλης της χώρας. 

ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ CHARLIE .....Μου φαίνεται ότι χρειάζεται μια (παιδαριώδης) διευκρίνιση από ότι καταλάβαμε από ερωτήσεις φίλων.

ΛΟΙΠΟΝ:

Αν υπάρχει κάποιος  που δεν κατάλαβε ότι με το θέμα του κοπήτηπίτα του δημοτικού συμβουλίου προχθές  ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΚΑ και θεωρούν ότι σοβαρολογούσαμε και καταγγέλαμε στα σοβαρά τον Ρούσσο για την πίττα ...... στα τέτοια μας.

 Προφανώς η πίτα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΡΟΥΒΛΙ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΗΡΕΜΗΣΤΕ! 
Ούτε παρεξηγηθήκαμε, ακόμα και πλάκα να μας έκανε.
 
Τελικά μερικοί  μου φαίνεται ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ..... CHARLIE.

10 ΛΕΠΤΑ ΣΥΡΙΖΑΓκαλερί Χρυσόθεμις:ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ


Η γκαλερί Χρυσόθεμις οργανώνει ομαδική έκθεση ζωγραφικής πέντε νέων καλλιτεχνών: Δ. Γιαννακόπουλος, Γ. Κορμπάκης, Α. Μπαρή , A. Πλαχούρης  και Ν. Σουλακέλλη.

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Εγκαίνια: Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 , ώρα 19.30

Οι ίδιοι οι καλλιτέχνες σημειώνουν σχετικά:

Η εν λόγω έκθεση πραγματεύεται την ανθρώπινη παρουσία.

΄Ενα θέμα που εμφανίζεται στην ιστορία της Τέχνης, ήδη από τις απαρχές της  και δεν έλειψε ποτέ από την θεματολογία καμίας περιόδου μέχρι σήμερα.

Οι καλλιτέχνες αποδίδουν ο καθένας με την δική του ματιά αυτήν την έννοια, άλλοτε συγκλίνοντας και άλλοτε αποκλίνοντας, συνθέτοντας εν τέλει μια σφαιρική  προσέγγιση του ιδίου θέματος.

Επάνω σε αυτόν τον άξονα, θα συναντήσουμε τον ΄Ανθρωπο ως παρουσία, απουσία, αίσθηση και ατμόσφαιρα σε σχέση με τον οικείο χώρο στον οποίο ενυπάρχει, με τα αντικείμενα που τον περιβάλλουν και τις αντανακλάσεις του φωτός να ιχνηλατούν τη μορφή του σαν μια άυλη ανάμνηση.

Ενίοτε ως φιγούρες με έκδηλη ψυχολογική φόρτιση, έντονο ερωτισμό και ενστικτώδεις ενορμήσεις που μπορούν να μετατρέψουν τον άνθρωπο σε μυθικό τέρας.

Διάρκεια έως 31/1/2015 Τηλ.2106811418-www.chryssothemis.com

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

 

Μας είπε ότι αν νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα φύγει από την χώρα.

Μετά το χόντρυνε: είπε ότι αν νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αυτοκτονίσει.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ την κάνει γυριστή:

'' ΘΑ ΥΠΟΣΤΩ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ''...

 Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε πολιτικό αναγνώστη μου!

Ούτε καν ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ

 Απάντηση στην ανακοίνωση

Με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής (ανακοίνωση που αναπαράγει και η εφημερίδα Ριζοσπάστης σε δημοσίευμα της στις 9/1/2015) αναφέρεται σε απολύσεις εργαζομένων σε δήμους του Βόρειου τομέα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και ο Δήμος Χαλανδρίου. Συγκεκριμένα αναφέρεται στην “απόλυση δύο εργαζομένων με σύμβαση σε ΚΕΠ”.

Ο Δήμος Χαλανδρίου βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαψεύσει τους συντάκτες της ανακοίνωσης επισημαίνοντας τα εξής ,τα οποία αποσιωπά η ανακοίνωση.

1. Οι δύο εργαζόμενες στο ΚΕΠ στο σταθμό του μετρό «Χαλάνδρι» παραμένουν με ασφαλιστικά μέτρα και υπογραφή του Δημάρχου Χαλανδρίου Σ.Ρουσου στην εργασία τους, και βεβαίως ουδέποτε απολύθηκαν.

2. Η έφεση την οποία άσκησε ή Δημοτική Αρχή είναι υποχρεωτική ,με βάση το σημερινό ασφυκτικό νομικό πλαίσιο του Καλλικράτη και των ελεγκτικών αρμοδιοτήτων του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης . Σύμφωνα με αυτά δεν επιτρέπεται  οποιαδήποτε  παράκληση από την άσκηση ενδίκων μέσων για σχετικές υποθέσεις ,ενώ απειλούνται με ποινή καταλογισμού και πειθαρχικές και ποινικές διώξεις όσα αιρετά μέλη Διοικητικών Δήμων αποφασίσουν διαφορετικά.

3. Ο Δήμος Χαλανδρίου με το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δήμαρχο έχει ταχθεί με ομόφωνες αποφάσεις στο πλευρό των εργαζομένων μη επιτρέποντας τον επανέλεγχο των συμβάσεων των 200 εργαζομένων που μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου, σύμφωνα  με το μνημονιακό αντισυνταγματικό νόμο ν.4250/14.
Όπως δε είναι γνωστό για αυτό το λόγο , είναι ήδη σε εξέλιξη άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Δημάρχου και της Διευθύντριας Διοικητικού.

 Ελπίζουμε το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής να προβεί στην απαραίτητη διόρθωση της ανακοίνωσής του και η εφημερίδα Ριζοσπάστης να δημοσιεύσει τη διάψευση του Δήμου σχετικά με την απόλυση των δύο εργαζομένων σε ανάλογο σημείο όπως επιβάλει η δημοσιογραφική δεοντολογία.