Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ (απερχόμενο) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Δύο συνεδριάσεις την ίδια μέρα έχουν καθοριστεί για την Δευτέρα 25 Αυγούστου:

Η 19η τακτική συνεδρίαση:Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 25η Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00:

Α. Καταγραφή – δημοσιοποίηση των οικονομικών και διοικητικών στοιχείων του Δήμου προς παράδοση από την απερχόμενη δημοτική αρχή στη νέα.

Β.  να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

1.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 545/2014 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά στην κατάρτιση σχεδίου 6ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2014.

2.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκτακτα οικονομικά βοηθήματα.

3.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. και του 1ου ΠΚΤΝΜΕ του έργου: «AΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ» Α.Μ. 13/13.

4.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της 2ης παράτασης σύμβασης του έργου: «AΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ» Α.Μ. 13/13.
                                                      Χαλάνδρι 21/08/2014
                                                        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
                                                 ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
 


Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η - προβλεπόμενη - ειδική συνεδρίαση για την έγκριση του απολογισμού του δήμου για το 2013:Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε ειδική συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 25η Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με το παρακάτω θέμα:

  
1.         Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση απολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2013.

                                                           Χαλάνδρι 21/08/2014

                                                        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
                                                 ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
 


Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου: «Αντισυνταγματικός ο ΕΝΦΙΑ»!«Προσήλως αντισυνταγματικό» χαρακτηρίζει τον ΕΝΦΙΑ ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της χώρας Βασίλης Αλεξανδρής και ζητεί από τους αρμόδιους να προχωρήσουν σε «νομοθετικές μεταβολές, που είναι αναγκαίες για την αποκατάσταση των αδικιών και την αποφυγή της οικονομικής εξοντώσεως των φορολογουμένων» με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών.

Παράλληλα, ο κ. Αλεξανδρής προαναγγέλλει πρωτοβουλίες του δικηγορικού Σώματος που θα «υπεραμύνονται των θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων και θα δύνανται να συμβάλουν στην επίτευξη ενός δίκαιου και αποτελεσματικού φορολογικού συστήματος».

Στην επιστολή του ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας κάνει λόγο για πρόδηλη αντισυνταγματικότητα του ΕΝΦΙΑ αφού όπως αναφέρει με την επιβολή του αγνοήθηκε το στοιχείο της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών. Μιλά για ένα φόρο που επιβλήθηκε «επί αξιών οι οποίες πόρρω απέχουν από τις πραγματικές συνθήκες της αγοράς» και δεν παραλείπει να υπογραμμίσει την «διπλή ουσιαστικά φορολόγηση των ίδιων ακινήτων» γεγονός που επιδεινώνει, όπως τονίζει, την κατάσταση.

αθα λαζαρη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ (How to)

Εδώ, αγαπητές και αγαπητοί, μπορείτε ν’απολαύσετε μερικές ακόμη στιγμές απαράμιλλου ηρωισμού και ανθρωπιστικής αυτοθυσίας των ειρηνιστών (υποψήφιοι για Νόμπελ – μην το ξεχνάμε) Ισραηλινών σε μια πόλη της λωρίδας της Γάμας (παλαιά τη λέγανε Γάζα).
Προσέξτε πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά, μέσα σε μία μόνο ώρα, ισοπεδώνουν σχεδόν μιά πόλη.
Μ’αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει σύντομα να ανοικοδομηθεί η ταλαίπωρη περιοχή, με ανάθεση, βεβαίως, (αξιοκρατικά όμως) σε κάποιο κονσόρτσιουμ εταιρειών (ας πούμε του Κογκολέζου Donald Rumsfeld, ή  του Ουρουγουανού βοηθού του Paul Wolfowitz), για να μπορέσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτοί οι καημένοι οι Παλαιστίνιοι να μείνουν σ’ ένα σπίτι της προκοπής.

http://www.liveleak.com/view?i=c77_1406577312 

Γ.Ι.