Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού...

Και η πανδημία του κορωνοϊού αναδεικνύει την σημασία του νερού και στην ατομική υγιεινή
Πράσινο Κίνημα: «Κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει πρόσβαση στο νερό»

Η 22α Μαρτίου έχει οριστεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Νερού και είναι μια ευκαιρία να ενημερωθούμε και κυρίως να ενεργοποιηθούμε ώστε να αλλάξουμε την πορεία των πραγμάτων.
Το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού για το 2020, όπως ορίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη, είναι «το νερό και η κλιματική αλλαγή» και το πώς σχετίζονται αδιάρρηκτα μεταξύ τους. Η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και η αναγκαιότητα ανάληψης άμεσης δράσης σχετίζεται με την επίτευξη του Στόχου 13 του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η κλιματική αλλαγή και οι προκλήσεις που αυτή συνεπάγεται, αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την πρόσβαση στο νερό, επηρεάζοντας άμεσα την προσπάθεια για την επίτευξη και του Στόχου 6 για τη βιώσιμη ανάπτυξη, ο οποίος ο οποίος ορίζει ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό μέχρι το 2030.

Σήμερα, δισεκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να μην έχουν ασφαλές πόσιμο νερό (στο σπίτι, στο σχολείο, στο αγρόκτημα, στο εργοστάσιο κ.α) και αγωνίζονται για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν.

Το 2010, τα Ηνωμένα Έθνη αναγνώρισαν ότι "το δικαίωμα στο πόσιμο νερό και στην αποχέτευση είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα, απαραίτητο για την πλήρη απόλαυση της ζωής και την άσκηση όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.".

Το ανθρώπινο δικαίωμα στο νερό σημαίνει ότι όλοι, χωρίς διακρίσεις, έχουν το δικαίωμα σε επαρκή, φυσικά προσιτή και οικονομικά προσιτή παροχή πόσιμου νερού αποδεκτής ποιότητας για προσωπική και οικιακή χρήση, προσωπική και οικιακή υγιεινή, ρούχα, παρασκευή τροφίμων κ.τ.λ.
Για το Πράσινο Κίνημα, προκειμένου να μην «αφεθεί κανείς», πρέπει να εστιάσουμε τις προσπάθειέςμας στην ένταξη όσων έχουν περιθωριοποιηθεί ή παραμεληθεί. Οι υπηρεσίες ύδρευσης πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και η ύπαρξή τους πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Τονίζουμε ότι το Πράσινο Κίνημα είναι κατηγορηματικά αντίθετο στην ιδιωτικοποίηση του νερού στη χώρα μας.

Το δικαίωμα στο νερό πρέπει να αναγνωρίζεται ως καθολικό δικαίωμα στα νομικά και κανονιστικά πλαίσια και είναι ζωτικής σημασίας να διατεθούν επαρκείς οικονομικοί πόροι σε εκείνους που το χρειάζονται με δίκαιο και αποτελεσματικό τρόπο.

Η παγκόσμια εξάπλωση του ιού SARS CoV-2 (κορωνοϊός), η οποία αυτή τη στιγμή πλήττει δεκάδες χώρες αναδεικνύει την σημασία του νερού και στην ατομική υγιεινή. Η σωστή υγιεινή των χεριών, και του σώματος γενικότερα, αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι σε πλήθος παθογόνων.
Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η διασφάλιση τόσο της υψηλής ποιότητας όσο και της επαρκούς ποσότητας νερού για να καλυφθεί και αυτή η ανθρώπινη ανάγκη.

Ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος, Κώστας Καλογράνης, σε δήλωσή του ανέφερε σχετικά: «Για το Πράσινο Κίνημα τα νερά ανήκουν στην κατηγορία των κοινών αγαθών. Αυτό σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει πρόσβαση στο νερό. Ειδικότερα για τη χώρα μας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Νερού, τονίζουμε για ακόμα μία φορά την αντίθεσή μας στην ιδιωτικοποίηση των υδάτων αλλά και το γεγονός ότι είναι επιβεβλημένο να γίνουν έργα υποδομής.

Όσον αφορά το φετινό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού που είναι «το νερό και η κλιματική αλλαγή» θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι η καθυστέρηση στη δράση για την κλιματική αλλαγή είναι εξίσου επικίνδυνη με την παράβλεψη των επιπτώσεών της που βιώνουμε πλέον και στην καθημερινή μας ζωή. Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει τον κύκλο του νερού στη φύση, έχοντας άμεσες επιπτώσεις τόσο στην ποσότητα των διαθέσιμων υδατικών πόρων όσο και στην ποιότητά τους. Για το λόγο αυτό, η ανάληψη δράσης εκ μέρους των κρατών πρέπει να είναι άμεση».

ANDREW LLOYD WEBBER - ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1948ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ - ΤΕΛΕΙΟ ...


«Συμβόλαιο» εμπρησμού στο «One Happy family»


Τρεις Παλαιστίνιοι οι δράστες, ο ένας με ελληνικό διαβατήριο. Οι δυο απ' αυτούς ήρθαν στη Μυτιλήνη με σκοπό τον εμπρησμό

Οι κάμερες γειτονικών επιχειρήσεων οδήγησαν στη σύλληψη των τριών δραστών της φωτιάς που το βράδυ της 7ης Μαρτίου κατέκαψε την ημερήσια δομή ψυχαγωγίας και άτυπης εκπαίδευσης προσφύγων και μεταναστών στον Καρά Τεπέ που λειτουργούσε η οργάνωση «One happy family»
.

Όπως από την αρχή είχε φανεί, επρόκειτο για εμπρησμό. Για τον οποίο ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί Παλαιστινιακής καταγωγής. Ο ένας από αυτούς, 59 ετών, κάτοικοι Μυτιλήνης με Ελληνικό διαβατήριο και οι άλλοι δυο επίσης Παλαιστινιακής καταγωγής οι οποίοι είναι κάτοικοι Αθηνών και ήλθαν στη Μυτιλήνη ειδικά για τον εμπρησμό.

Στην υπόθεση ερευνάται η εμπλοκή και ενός τέταρτου ατόμου ο οποίος όμως δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Από τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών επιχειρήσεων φάνηκε ότι ο αλλοδαπός με το Ελληνικό διαβατήριο και τους επιβαίνοντες σε αυτό συνεργούς του ανέβηκε στο λόφο όπου βρισκόταν η δομή με το αυτοκίνητο του πρώτου. Και αφού μπήκε η φωτιά επιβιβάστηκαν πάλι στο αυτοκίνητο και κατέβηκαν.

Η όλη υπόθεση εξιχνιάστηκε ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου. Ενώ η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η διερεύνηση και η αποκάλυψη των λόγων του εμπρησμού και ιδιαίτερα το πώς ήρθαν από την Αθήνα δυο άτομα με σκοπό αποκλειστικά και μόνο την πράξη αυτή.

One Happy family


ΣΧΟΛΙΟ:
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:
Σίμος Ρούσσος
8 March at 16:00 · στο FACEBOOK

Όταν στις 2/3, έκανα την ανάρτηση για τους ναζί που βιαιοπραγούσαν στο λιμάνι,εναντίον της βάρκας με τις εγκύους και τα παιδιά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι τόσο σύντομα θα είχαμε και το δικό μας Ράιχσταγκ.
Ο εμπρησμός του σχολείου του Ελβετικού Σταυρού,στο οποίο τα παιδιά των προσφύγων μάθαιναν ελληνικά,η αποβίβαση Αυστριακών νεοναζί στο νησί,οι απειλές τους ότι θα κάνουν ό,τι και στα Καλάβρυτα,δείχνουν ότι το απόστημα έσπασε.Οι φασίστες απειλούν πλέον ανοιχτά την δημοκρατία στην χώρα.Για άλλη μια φορά λοιπόν: Η με τους ανθρώπους η με τους ναζί.


Από τότε του υποδείξαμε ότι ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ να παραστήσει τον ..... εκπρόσωπο των δικαιωματιστών ΖΑΙΩΝ και ότ ως ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ δεν πρέπει να βάζει διχωριστικές γραμμές μεταξύ των δημοτών και πολύ περισσότερα χρησιμοποιώντας τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Μας έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι, όπως πάντα, αρνούμενος να δεχτεί ότι σε  τέτοια ΤΑΥΤΟΤΙΚΑ ζητήματα για τις συνιστώσες της σύμπραξης οφείλει να είναι συνθετικός και να εκφράζει ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΕΣ.
Και αν δεν λειτουργεί έτσι τότε όλοι δικαιούμαστε να απομακρυνθούμε από την κοινή - υποτίεθται - δράση.

Ακολούθησε ένα ολόκληρο ΣΟΥΡΓΕΛΟ με απειλές μηνύσεων, συλλογές υπογραφών και .... τον Κουράση να αποκαλλεί τον δήμαρχο Χαλανδρίου - και αναφέρομαι στον ΘΕΣΜΟ, όχι το πρόσωπο - ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

Ο Σίμος Ρούσσος είχε βγάλει μόνος του όλα τα συμπεράσματα για τον εμπρησμό του σχολείου μεταναστάτων, ως να ήταν ..... η ΕΥΠ. 
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ είχαν πεντακάθαρη εικόνα από τους ..... ΘΟΥ ΒΟΥ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Αρκετά - νόμιζε - δεδομένα για να κάνει τις ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις του και να στραφεί κατά των Ελλήνων που δεν είναι δικαιωματιστές και να τους πει ότι αν δεν είναι μαζί του είναι ναζίδες και φασίστες που καίνε σχολεία προσφύγων. (Αυτοαναγορευόμενος σε μέγα ηγέτη του αντιφασιστικού κινήματος στην χώρα ταύτη, τόσο πολύ δηλαδή αν το σκεφτείς ....)

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ - ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. 
Το σχολείο μεταναστών το έκαψε η ΜΙΤ, χρησιμοποιώντας Παλαιστίνιους και όχι Έλληνες φασίστες ή ναζίδες.
Οι ΘΟΥ - ΒΟΥ και ΜΑΠ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ έπεσαν έξω.

ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ - ΑΚΟΜΑ - ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Και αυτό δεν είναι καλό για την πόλη μας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ.

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ


ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - Ανακοίνωση Δημάρχου Βριλησσίων για την ορθή χρήση νερού τώρα που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ


Αγαπητοί Συνδημότες ,

Παραμένουμε πιστοί στην τήρηση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοιού. Η χώρα μας συνεχίζεται να δοκιμάζεται, όπως και ολόκληρη η Ευρώπη με την ανεξελέγκτη εξάπλωση του κορονοιού.

Τώρα που όλοι ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ οφείλουμε να προστατέψουμε το Δίκτυο Ύδρευσης της πόλης. Οφείλουμε να κάνουμε ορθή και όχι αλόγιστη χρήση στο νερό. Περιορίζουμε την κατανάλωση, ώστε να αποφύγουμε τυχόν βλάβες, οι οποίες θα επιφέρουν επιπλέον προβλήματα στην ήδη δύσκολη περίοδο του διανύουμε .

Παραμένουμε σε κατ΄οικον περιορισμό, φροντίζουμε να είμαστε συνεπείς στους κανόνες ατομικής υγιεινής και να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα εάν χρειαστεί να έρθουμε σε επαφή με ευπαθή άτομα.

Αγαπητοί Συνδημότες ,

Πρέπει να παραμείνουμε πειθαρχημένοι και ενωμένοι. Συνεχίστε να προστατεύετε τους ευάλωτους ανθρώπους της οικογενειά σας και περιορίστε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις και τον συνωστισμό σε χώρους.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων
Ξένος Μανιατογιάννης

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - Πολιτική παραπλάνησης, εν μέσω διαδρομής προς ύφεση


Πολιτική παραπλάνησης, εν μέσω διαδρομής προς ύφεση

Η υγειονομική κρίση ανάγκασε την ΕΕ να εκτιμήσει ότι βρισκόμαστε σε πλήρη κατάσταση ύφεσης και για πρώτη φορά, αποφάσισε την στήριξη των οικονομιών μέσω της δημιουργίας Ευρωομολόγου ύψους 750 δις €. Η αναλογία της χώρας μας είναι 12 δις €.

Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί πολιτική και οικονομική νίκη την απόφαση του Eurogroup, εξαπατώντας τους Έλληνες πολίτες και κάνοντας φτηνή επικοινωνιακή πολιτική για να πείσει ότι τα κονδύλια στήριξης προέκυψαν από δική του διαπραγμάτευση.
Ο κ. Σταϊκούρας αντίστοιχα δηλώνει ότι «…. πλέον δεν υπάρχει ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ», κάτι που είναι απολύτως αναληθές, αφού το Eurogroup ανέστειλε την απόφαση στο μέλλον.
Τα άμεσα μέτρα των 3,8 δις € προέρχονται κυρίως από την αναδιάρθρωση κονδυλίων του ΕΣΠΑ (που ούτως ή άλλως ήταν μη απορροφούμενα).
Ο κ. Βρούτσης απαγόρευσε τις απολύσεις, αφού όμως είχαν ήδη πραγματοποιηθεί 41.000 και δεν εξήγησε ότι τι εννοεί εξαιρώντας τις «αναίτιες απολύσεις».
O κ. Μητσοτάκης, αναιρεί τόσο τον εαυτό του όσο και τους υπουργούς του, αφού μιλά για αναθεώρηση του προϋπολογισμού και άρα de facto αποδοχή διαδρομής ύφεσης, για επιδόματα ακόμη και στους «εξαναγκασμένους σε παραίτηση», αλλά και κανονικό Δώρο του Πάσχα που ο υπουργός του το είχε θέσει εν αμφιβόλω.

Ο πολυχρονεμένος πρωθυπουργός, ακολουθεί έναν επικίνδυνο δρόμο για την δημοκρατία.
Δεν αναφέρει κανένα απολύτως σχέδιο που θα ακολουθήσει (ούτε καν στους υπουργούς του), κάνει διαγγέλματα ανακοινώνοντας αποσπασματικά μέτρα και δηλώνει ότι αλλάζει τον προϋπολογισμό χωρίς να πει για ποιον ακριβώς λόγο.
Υπενθυμίζουμε ότι η χώρα μείωνε και μειώνει ακόμη περισσότερο τους στόχους για ανάπτυξη παραπλανώντας επίσης τους πολίτες. Ο κ. Σταϊκούρας μιλά για 0%, ενώ όλοι υπολογίζουμε από -1% έως -2% (στα αισιόδοξα σενάρια).

Ο κ. Μητσοτάκης ταυτίζεται με την παραπλανητική και ψευδή λογική του «Ηγεμόνα» του Μολιέρου, «κάνε τα κακά όλα μαζί και τα καλά λίγα λίγα», συνεπώς ανακοινώνει με το σταγονόμετρο μέτρα που μπορεί να ανακουφίσουν αλλά δεν λύνουν το συστημικό και δομικό πρόβλημα που και η δική κυβέρνηση δημιούργησε.

Οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι κυρίως μικρές (2-50 άτομα), δεν έχουν ταμειακά αποθέματα διότι τα δίνουν έμμεσα στο κράτος, θα εκμηδενίσουν τον τζίρο τους για τουλάχιστον 2 μήνες, ενώ οι αυτοαπασχολούμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες θα αντιμετωπίσουν βίαια το φάσμα της ανεργίας. Συνεπώς τα ποσά για τα οποία ομιλούν αποτελούν γιατροσόφι απέναντι σε σοβαρή ασθένεια.

Η κυβέρνηση απαιτείται να παρουσιάσει ολοκληρωμένο Σχέδιο.
Τα οικονομικά μέτρα πρέπει να εξασφαλίζουν ότι την επαύριον της σημερινής κρίσης, οι πολίτες δεν θα αντιμετωπίσουν εκ νέου πτώχευση.
Με τρομακτικές φορολογικές επιβαρύνσεις οι μισθωτοί και συνταξιούχοι κατάφεραν να δημιουργήσουν απόθεμα 37 δις.€. Η διαχείρισή του απαιτείται να τους αφορά αποκλειστικά.

Η υγειονομική κρίση αποτελεί θρυαλλίδα, που θα ξεχειλίσει το ποτήρι των οικονομικών ανισοτήτων.
Η σταθερότητα και το αίσθημα οικονομικής προστασίας των πολιτών, υπερτερούν απέναντι στα οικονομικά συμφέροντα.
Στις κρίσεις (οικονομικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές, τώρα και υγειονομικές) κρίνονται οι κοινωνίες. Κρίνονται στο κατά πόσον είναι έτοιμες να τις αντιμετωπίσουν, αλλά κυρίως στον τρόπο με τον οποίο είναι δομημένες.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ προτείνει την άμεση διάθεση των απαραίτητων κονδυλίων, για την στήριξη όλων ανεξαιρέτως των τομέων της οικονομίας.
Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά:

Οι εργαζόμενοι δεν θα χάσουν τις δουλειές τους και θα έχουν ταυτόχρονα την ίδια οικονομική δυνατότητα

Οι επιχειρήσεις δεν θα χάσουν έδαφος και θα διατηρήσουν την όποια ισχύ είχαν προ υγειονομικής κρίσης

Το κράτος θα εισπράξει (cash back) σχεδόν το ήμισυ της επιχορήγησης, μέσω της κανονικότητας που θα έχει επέλθει.

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ BREGOVIC