Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ "ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΝ"


Δεν ξέρουμε αν γινόμαστε επιτέλους κράτος - όπως πανηγυρίζει ο κος Πανταζής στο blog του επειδή θα μας καίνε και δεν θα μας θάβουνε όταν δεν θα μας νιάζει πια - εμείς έχουμε πολλές αμφιβολίες ως προς την διαπίστωση αλλά κυρίως τις προτεραιότητες των καθεστωτικών που ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν πώς θα διχάσουν - σε δευτερεύοντα θέματα όσους δηλώνουν αντι....

Και θα συνεχίσουμε να τις έχουμε όσο π.χ. η δικαστική απόφαση για την επαναπρόσληψη των καθαριστριών δεν εφαρμόζεται - νταβατζιλίκι από την κυβέρνηση που θέλει εγώ να τηρώ τους νόμους και τις δικαστικές αποφάσεις.

Αλλά όταν γίνονται προσπάθειες στην κατεύθυνση να γίνουμε επιτέλους σύγχρονο κράτος δικαίου,με ισονομία, ισοπολιτεία και προστασία των δικαιωμάτων των αδυνάτων απέναντι στους δυνατούς σφογγοκωλάριους της εξουσίας, εμείς θα είμαστε εκεί.
Και όπου οι μάσκες του υποκριτικού βλαχοπαραγοντισμού βρίσκονται σε χαλαρότητα στήριξης εμείς θα κοιτάμε πώς θα τις κατεβάσουμε για να κοιτιόμαστε στα μάτια.
Όχι γιατί εμείς είμαστε άγιοι ή τους παριστάνουμε.
Αλλά γιατί ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ τους παριστάνουν επιτιθέμενοι συνεχώς, λασπολογώντας συνεχώς, ζητώντας τα κεφάλια των άλλων και περισσότερα προνόμια γι αυτούς ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ τους.
Τι οικογένειες με την δική μας την ελληνική θεώρηση αλλά και την άλλη.

Αυτή της .... ΦΑΜΙΛΙΑΣ.

Παριστάνουν τους άγιους, τους ικανούς, τους νόμιμους, τους ανιδιοτελείς.
Κατηγορούν άλλους, εμπλέκουν τους εισαγγελείς, τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, το κράτος στις προσωπικές - οικογενειακές πολιτικές και οικονομικές τους επιδιώξεις.
Γιατί έχουν μάθει να ταυτίζουν το κράτος με τον εαυτό τους και το συμφέρον τους.

Νοιώθουν ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ των θεσμών και των αθλητικών χώρων.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΣΗ ΩΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Και πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ!
Τώρα που ο δημότης Χαλανδρίου ζήτησε μια ΜΕΓΑΛΗ αλλαγή. Τόσο μεγάλη που ίσως είναι ανέφικτη.

Αλλά εκεί που είναι εφικτή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
Θα αποδειχτεί τις επόμενες μέρες ότι κάποιοι είναι τόσο μεγάλοι υποκριτές και δεν πρέπει να τους λαμβάνεις υπόψη σου όταν κουνάνε το δάκτυλο.

Όταν κουνάνε το δάκτυλο σε υπαλλήλους, σε μικροεπαγγελματίες, σε τοπικές επιχειρήσεις, σε όσους πάνε να αρθρώσουν μια διαφορετική άποψη.

Όταν κόπτονται για τα εργασιακά διακιώματα και το παίζουν ευαίσθητοι.

Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις που έχουν τοποθετηθεί και κινητοποιηθεί για αντίστοιχα θέματα ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ, ΚΑΘΑΡΩΝ, ΑΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΤΩΝ, ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΤΙΡΙΑ, ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ να σχολιάσουν και να μας πουν την άποψή τους για το γεγονός οτι ένα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

που δεν έχει ούτε καν νοικιάσει ένα κωλογραφείο των 100 ευρώ για να έχει νόμιμη ΕΔΡΑ στο Χαλάνδρι, εισπράττει χρήματα από τους δημότες για να τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τους αθλητικούς χώρους, απαιτεί από τον δήμο, δηλαδή τους δημότες να το ξαναεπιχορηγούν σε χρήμα, υπηρεσίες και είδος και το ίδιο ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ.

Και αν δεν το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ξεκαθαρίζοντας την θέση τους, να μην ξαναμιλήσουν ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ, ειδικά αν λειτουργεί ... στον χώρο του. 

Αθλητικό σωματείο βορείων προαστείων με ανασφάλιστο προσωπικό…..
Αθλητικό σωματείο στα βόρεια προάστεια των Αθηνών την ώρα που γινόταν προπόνηση τμήματος βόλλευ δέχθηκε την επίσκεψη ελεγκτών της Επιθεώρησης Εργασίας.
Διαπιστώθηκε ότι αποσχολούνταν δύο προπονητές ανασφάλιστοι κατόπιν τούτου συντάχθηκε από τους επιθεωρητές του Υπουργείου Εργασίας δελτίο ελέγχου με τη παράβαση το οποίο επιδόθηκε σε αντιπρόσωπο του αθλητικού σωματείου.
Αναμένεται επιβολή βαρύτατων προστίμων όπως έχει αναγγελθεί για τέτοιες περιπτώσεις απο το Υπουργείο Εργασίας.


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: 
Σας τα είπαμε από εχθές. Σε λίγο θα ανεβάσουμε και το δελτίο βεβαίωσης της παράβασης (το "ετοιμάζουμε").
Για να πέσουν οι μάσκες!
Ανασφάλιστο προσωπικό σε σύλλογο .... "σοσιαλιστών", ανιδιοτελών, ενεργών πολιτών, "που δεν τα βλέπουν όλα με την λογική του κέρδους και της μπίζνας" (όπως λένε για τους άλλους) και που ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ - τσάμπα βέβαια .
Γιατί ΔΗΜΟΣΙΟ είναι αυτό το χρήμα που μαζεύουν από τις ακαδημίες τους (παιδιών και ενηλίκων).

ΛΙΣΤΑ ΜΕ 219 ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΥΠΕΚΑ - ΕΝΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ


Νοθευμένα καύσιμα διαθέτει  πρατήριο της AVIN στην Βασ. Γεωργίου 28σύμφωνα με την λίστα 219 πρατηρίων που έδωσε στην δημοσιότητα εχθές το ΥΠΕΚΑ (¨ολη η λίστα ΕΔΩ) και στα οποία επιβλήθηκαν πρόστιμα. 

Στην λίστα περιλαμβάνονται και άλλα πρατήρια της ευρύτερης περιοχής (Ν. Ψυχικό, Αγ. Παρασκευή κ.α) και σας προτείνουμε να την δείτε γιατί τα νοθευμένα καύσιμα είναι διπλή κλοπή της τσέπης σας και δημιοουργούν μεγάλα προβλήματα στο αυτοκίνητό σας.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ...

Δεν είμαστε μάντεις, ούτε βοηθοί φακίρηδων.

Απλά ξέρουμε πολύ καλά τα κόλπα τους.

Και ξέρουμε και την ακατάσχετη βουλιμία κάποιων που παριστάνουν τους "ανιδιοτελείς ενεργούς πολίτες".

Εκείνων που είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ με την απερχόμενη διοίκηση του δήμου για την μη συμμόρφωσή τους στα κελεύσματα της αθλητικής νομοθεσίας.

Που οδήγησε στο κλείσιμο των αθλητικών χώρων.

ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Ζητούν από την απερχόμενη διοίκηση να τους εξαιρέσει από την εφαρμογή ων αποφάσεων.
Οι άλλοι σύλλογοι να κόψουν τον λαιμό τους.

Και ζητούν να χρησιμοποιήσουν τους χώρους ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ.

Εμείς έχουμε γράψει ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται σχέδιο κατάληψης των δημόσιων αθλητικών χώρων  από ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ φορείς, όπως είναι τα αθλητικά σωματεία (άλλωστε πρόσφατα ο ίδιος ο Ν. Πανταζής έγραψε " ..... Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ" (υπογραμμίζουμε το ΜΟΥ) που εισπράττουν από τους πολίτες και κάνουν αδιαφανή και τελικά ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΙΔΙΟΤΕΛΗ χρήση των χρημάτων αυτών.

Και εισπράττουν όχι από έντιμη επιχειρηματική δραστηριότητα, την οποία θα στηρίζαμε,αλλά παριστάνοντας ότι επιτελούν κοινωνικό έργο για το οποίο οι δημότες πρέπει να τους προσκυνούν.

Οι δημότες που πρέπει να τους πληρώνουν για να μπαίνουν στους αθλητικούς τους χώρους.

(Την επιστολή του ΓΣΧ μας έστειλε αναγνώστης μας και τον ευχαριστούμε).

Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή μας

  18 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις