Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΝATTΙΚΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΑΥΡΙΟ


Η ΓΣΕΕ, προκύρηξε παναττική απεργία, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους ναυτεργάτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της η ΓΣΕΕ και ως έκφραση έντονης διαμαρτυρίας και καταγγελίας της κυβερνητικής και αντιδημοκρατικής απόφασης για την επιστράτευση των ναυτεργατών της ΠΝΟ, προκήρυξε 24ΩΡΗ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ για αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 6/2/2013.
Αντί η κυβέρνηση και ο Υπουργός Ναυτιλίας να δώσουν λύσεις με την υπογραφή ΣΣΕ και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, επέλεξαν για άλλη μία φορά την αυταρχική και αντισυνταγματική πρακτική της επιστράτευσης.
Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα των επιστρατεύσεων και να εγκαταλείψει τις αδιάλλακτες συμπεριφορές σεβόμενη τα βασικά και θεμελιώδη δημοκρατικά και πολιτικά δικαιώματα των εργαζομένων.
Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι της Αττικής να πάρουν μέρος στην 24ωρη Απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 10:30πμ στον Άγιο Διονύσιο στον Πειραιά και στην πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Η ΑΔΕΔΥ καταδικάζει την επιστράτευση


 


"H E.E. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει με απόλυτο τρόπο την κυβερνητική απόφαση να προχωρήσει σε πολιτική επιστράτευση των απεργών ναυτεργατών. Είναι η δεύτερη φορά, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, που καταφεύγει σε αυτήν την αντιδημοκρατική πρακτική ποινικοποίησης των εργατικών και απεργιακών αγώνων, επιβεβαιώνοντας με τις πράξεις της ότι η Δημοκρατία, τα θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων, βρίσκονται πλέον σε αναστολή.
Θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζει η Κυβέρνηση ότι η συστηματική υπονόμευση των συνδικαλιστικών και εργατικών δικαιωμάτων παραβιάζουν το Σύνταγμα της χώρας, αλλά και διεθνείς και ευρωπαϊκές συμβάσεις που προστατεύουν τα δικαιώματα των εργαζομένων. Οι εργατικοί αγώνες δεν αντιμετωπίζονται με αυταρχισμό και πραξικοπηματικό τρόπο, σε μια Δημοκρατία ευρωπαϊκής χώρας, οι εργαζόμενοι δεν επιστρατεύονται και δεν ντύνονται "στο χακί".
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τη συμπαράστασή της στους ναυτεργάτες και την ΠΝΟ που παλεύουν για τη διατήρηση των στοιχειωδών εργασιακών και μισθολογικών δικαιωμάτων τους. Καλεί την Κυβέρνηση να ανακαλέσει την απαράδεκτη απόφαση της πολιτικής επιστράτευσης που αναδεικνύει την αδιαλλαξία και καλλιεργεί τον κοινωνικό αυτοματισμό.
ΚΗΡΥΣΣΕΙ
αύριο, Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013, 24ωρη παναττική απεργιακή κινητοποίηση για όλες τις Υπηρεσίες του Δημοσίου, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α., προκειμένου να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, στις 10:30 το πρωί, στον Άγιο Διονύσιο στον Πειραιά.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ".

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ;;; ΠΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ "Η χώρα διήρχετο μίαν κρίσην κλπ" και δεν θα ξαναγίνει απεργία!

Την επιστράτευση των ναυτεργατών αποφάσισε η κυβέρνηση, μετά την κίνηση της ΠΝΟ να κηρύξει νέα 48ωρη απεργία, από τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης ως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής. Η επιστράτευση θα ισχύσει από τις 06.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ η επίδοση των φύλλων επίταξης ξεκινά άμεσα. Σε δηλώσεις του ο κ. Μουσουρούλης τόνισε: «Η κυβέρνηση κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ικανοποιήσει τα αιτήματα των ναυτεργατών. Κάναμε εξαντλητικό διάλογο και δώσαμε συγκεκριμένες λύσεις. Όπως φαίνεται από την απόφαση της ΠΝΟ, δυστυχώς μικροπολιτικές σκοπιμότητες δεν δίνουν περιθώρια για διάλογο» υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας. Από την πλευρά τους, οι ναυτεργάτες δείχνουν αμετακίνητοι με τον πρόεδρο της ΠΝΟ, Αντώνη Νταλακογιώργο να δηλώνει ότι «θα κουρελιάσουμε το χαρτί της επιστράτευσης».

TVXS

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;;

Θέμα αναβολής των δημοτικών εκλογών θέτει το ΠΑΣΟΚ

154d3387d4ae606c9e1e5f45bf486788_XL

Το θέμα της μετάθεσης του χρόνου των δημοτικών εκλογών είναι υπαρκτό. 
Έχει ήδη τεθεί από τον Ε. Βενιζέλο στον Πρωθυπουργό και υποδαυλίζεται από δημάρχους και περιφερειάρχες που είχαν εκλεγεί με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ, στις εκλογές του 2010. 
Ο κ. Βενιζέλος φέρεται να έχει μεταφέρει στον κ. Σαμαρά την ανησυχία του για το πολιτικό κλίμα μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, που είναι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο του 2014.
Εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε ένα κλίμα έντονης κοινωνικής δυσαρέσκειας, θα καρπωθεί σημαντικά πολιτικά οφέλη, κερδίζοντας πολλούς δήμους και περιφέρειες. Σε μία τέτοια περίπτωση θα αμφισβητηθεί η δημοκρατική νομιμοποίηση της κυβέρνησης και θα αποκτήσει ισχύ το αίτημα για πρόωρες εκλογές.
Ο κ. Βενιζέλος έχει επισημάνει ότι οι δημοτικές εκλογές, μέσα σε αυτό το κλίμα, μπορούν να προσλάβουν χαρακτήρα τυφλής καταψήφισης και καταδίκης των υποψηφίων που προέρχονται από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει προτείνει στον Πρωθυπουργό τη μετάθεση των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών για το φθινόπωρο του 2015, θεωρώντας ότι τότε θα έχει βελτιωθεί το κλίμα.
Ο κ. Σαμαράς απέφυγε να δεσμευθεί αλλά είναι φανερό ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, ενώ ο Φώτης Κουβέλης κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, από το χώρο της αυτοδιοίκησης είναι αυτοί που πιέζουν περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση.
Η αυτοδιοίκηση είναι ένας από τους λίγους χώρους που το ΠΑΣΟΚ διαθέτει ακόμα ερείσματα, ελέγχοντας πολιτικά δήμους και περιφέρειες.
Αν διεξαχθούν δημοτικές εκλογές, χωρίς να έχει ανακάμψει η χώρα και το ΠΑΣΟΚ, τότε οι δήμοι αυτοί και οι περιφέρειες θα αλλάξουν χέρια και αυτό θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις και στην προοπτική του πάλαι ποτέ ισχυρού Κινήματος.
Αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Σγουρός και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Ασκούνης θέτουν ζήτημα συνεργασιών και πολιτικής συμφωνίας ανάμεσα στα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Προτείνουν τα τρία κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) να κατέβουν με κοινούς υποψήφιους στους μεγάλους δήμους και στις περιφέρειες. Μάλιστα πολλοί, όπως ο κ. Σγουρός που διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με το Μαξίμου, έχουν ήδη ξεκινήσει τις σχετικές συζητήσεις.
Ιδιαίτερα για την Περιφέρεια Αττικής, ο κ. Σγουρός καταλαβαίνει ότι θα είναι απίθανο να την διεκδικήσει με τη στήριξη μόνο του ΠΑΣΟΚ ή και της ΔΗΜΑΡ ακόμα. Θέλει να έχει και τη στήριξη της Ν.Δ προκειμένου να έχει τύχη.
Για τον κ. Σγουρό υπάρχει θετικό κλίμα από την πλευρά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενώ και ο πρώην αντίπαλός του στην Περιφέρεια Αττικής κ. Βασίλης Κικίλιας φαίνεται ότι τα έχει βρει με τον κ. Σγουρό.
Σε κάθε περίπτωση, η χρονική μετάθεση των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών θα απαιτήσει νομοθετική ρύθμιση, ενώ δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνει εύκολα αποδεκτή.
Ακόμα όμως πιο δύσκολο είναι να γίνει αποδεκτή από στελέχη της Ν.Δ η συμφωνία και η συνεργασία με υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, όπως ο κ. Σγουρός ή ο κ. Μπουτάρης.
Στελέχη της Ν.Δ που προέρχονται από την αυτοδιοίκηση αλλά και βουλευτές, θεωρούν πολιτικά «τελειωμένους» δημάρχους και περιφερειάρχες που εξελέγησαν με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και δεν έχουν καμία διάθεση να ταυτιστούν μαζί τους.
Πηγή: newsbomb.gr

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΛΑ...ΒΡΥΤΑ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!


Καλά, δεν θα πω τους "κομμουνισμούς" μου περί ανοικτών συνεδριάσεων των οργάνων του δήμου σε όλους τους πολίτες.

Αλλά να πηγαίνει δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα επικεφαλής παράταξης, να παρακολουθήσει συνεδρίαση οργάνου διοίκησης του δήμου και να του λένε "πέρασε έξω" ξεπερνάει κάθε όριο αυταρχικότητας!

Η κατάσταση με της διοίκησης του δήμου ΧΑΛΑ-βρύτων, την διοίκηση ΑΝΔΡΕΑΣΗ δεν πάει άλλο.

Και δεν μπορεί να σιωπούν ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΧΑΛΑβρυτινών, θεωρώντας ότι η κατάσταση δεν τους αγγίζει. 
Αφού ακόμα τους στηρίζετε κύριοι, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ!

ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ:


Ιστοσελιδα Νικου Πανταζη

Αυτό και αν είναι είδηση τους ενοχλεί  η παρουσία μας .
Το δικαιολογούμε στην διοίκηση ,άλλα τον κ. Ανδρεόπουλο γιατί τον ενοχλούμε.
Άλλωστε  ο ίδιος σπάνια συμμετέχει. 
Εκτός αν μίλησε σαν εκπρόσωπος του Δημάρχου.
Στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής και πριν αρχίσει η συνεδρίαση το Μέλος της διοίκησης κ. Παρασκευόπουλος έβαλε θέμα νόμιμης παρουσίας στην συνεδρίαση του Νίκου Πανταζή που παρακολουθεί τις συνεδριάσεις χωρίς να είναι μέλος .
Επικαλέσθηκε μάλιστα την άποψη του αρχηγού της Μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ανδρεόπουλου  που έχει την ίδια θέση.
Εμείς τους λέμε. Ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι –Αναγέννηση- Νίκος Πανταζής» παρακολουθεί την επιτροπή σύμφωνα με τον Νόμο και κανείς δεν θα του απαγορεύσει να ασκεί την κριτική του και να καταγγέλλει ότι θεωρεί επιζήμιο για την πόλη.
Συμβουλεύουμε τον κ. Ανδρεόπουλο  αντί να κάνει πλάτες στον Κουράση να παραιτηθεί και να αφήσει την Δημοτική παράταξη που διέλυσε  ήσυχη.
Προτρέπουμε επίσης τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης να διαχωρίσουν την θέση τους και να ανεξαρτητοποιηθούν.

ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΖΟΥΡΟΛΑΝΔΗΣ


H πολιτική σήμερα ποντάρει στην ενστικτώδη ανάγκη του ανθρώπου για ελπίδα, προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί: Nα ικανοποιήσει το φυσικό ορμέμφυτο για να κερδίσει συμπάθειες παρακάμπτοντας τη λογική και την κρίση. Eίναι και αυτό από τα τυπικά συμπτώματα εμπορευματοποίησης της πολιτικής, υποταγής της στις μεθόδους του marketing, στους κανόνες ψυχολογικής εξαπάτησης που καθορίζουν τη διαφήμιση. Eνα εμπορικό προϊόν προσπαθεί να συνδεθεί στο ασυνείδητο του καταναλωτή με παραστάσεις αισθησιακού ηδονισμού για να υποκλέψει την άκριτη προτίμησή του, και ένα κόμμα μεθοδεύει αισιόδοξες ψευδαισθήσεις για να υφαρπάσει την άκριτη ψήφο του πελάτη-ψηφοφόρου. (Θυμηθείτε: «Λεφτά υπάρχουν», «Oι βάσεις φεύγουν», «Eπανιδρύουμε το κράτος» κ. τ. ό.).

Nα συνεχίζονται αυτές οι πρακτικές της εξαπάτησης με δεδομένη την καταστροφή του οικονομικού, θεσμικού, κοινωνικού ιστού της χώρας, είναι εξωφρενικός παραλογισμός. Nαι, άρχισε επιτέλους να εκταμιεύεται η «δόση» που θα ανακόψει την πορεία της Eλλάδας προς το χάος (αλλά και την απειλή του «ντόμινο» συγκατάρρευσης των οικονομιών της Eυρωζώνης). Aρχισε η δόση ύστερα από βάναυσες ταπεινώσεις, εξευτελισμό και διεθνή διασυρμό του ελληνικού ονόματος, εκβιαστικά γκανγκστερικά διλήμματα: ή υπογράφουμε «Mνημόνια» δουλοκτητικής απανθρωπίας ή βυθιζόμαστε στον λιμό και στη ζούγκλα. Yστερα από όλα αυτά το να διαφημίζεται η έναρξη εκταμίευσης της «δόσης» σαν πολιτική επιτυχία των κυβερνώντων είναι ή παραλογισμός ή φτηνή, χυδαία κουτοπονηριά.


ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ;;;

Ε! ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ, όπως καταλαβαίνετε!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ;;;

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΦΟΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Προχτές ο Νίκος Πανταζής μας ενημέρωσε ότι 
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΓ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (σημειωτέον ούτε ΣΥΡΙΖΑ είναι, ούτε του αντιεξουσιαστικού χώρου).Δηλαδή ΠΑΛΙ δεν ακολούθησαν σωστά την διαδικασία.

Τελικά τόσο ανίκανοι είναι ή μήπως .....

ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΩΣΤΕ ΝΑ  ΚΩΛΛΥΣΙΕΡΓΟΥΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔIΣΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ;;;;

ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ή "ΛΑΘΟΣ" ΤΟΥΣ!!!!

Ψήφισμα καταδίκης του αυταρχισμού της κυβέρνησης


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Χαλάνδρι 31/1/2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ
ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου, ομόφωνα καταδικάζει την επέμβαση των ΜΑΤ και την άσκηση κυβερνητικής βίας και αυταρχισμού στους 35 εργαζόμενους, μέλη του ΠΑΜΕ και στελέχη Ομοσπονδιών, που συνελήφθησαν γιατί απαίτησαν συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το τελειωτικό χτύπημα σε μισθούς και συντάξεις.

Θεωρούμε ότι η παρέμβαση αυτή μας αφορά όλους, γιατί πλήττει τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και το δικαίωμα στην διαμαρτυρία.

Μας αφορά και μας ανησυχεί όλους, γιατί αποτελεί τον επόμενο κρίκο στην επιχείρηση ‘νόμος και τάξη’ που εφαρμόζει το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση, με σκοπό να καταστείλει και να τρομοκρατήσει κάθε αγώνα των εργαζομένων.

Στο στόχαστρο βρίσκεται το δικαίωμα μας, να απεργούμε, να διαδηλώνουμε οργανωμένα και να αντιπαλεύουμε κάθε αντεργατική πολιτική. Πρέπει να τα προφυλάξουμε και να τα υπερασπιστούμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαιτεί την απαλλαγή των συλληφθέντων από κάθε κατηγορία.


Η Πρόεδρος                                                   Η Γραμματέας

Σοφία Κορωναίου                                           Μαρία Κουκούμα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Μετά από τη συνάντηση στις 25 Γενάρη των Δ.Σ. των συλλόγων γονέων του 1ου, 2ου, 4ου Γυμνασίου, του 2ου Λυκείου, καθώς και του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Χαλανδρίου, αποφασίστηκε συγκέντρωση - διαμαρτυρία για τις 11 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ. έξω από το Υπουργείο Παιδείας για την αποτροπή του κλεισίματος του 2ου Γυμνασίου.
Το σχέδιο του Υπουργείου αφορά σχεδόν 1.500 σχολεία σε όλη την Ελλάδα και έρχεται ως συνέχεια της πολιτικής της υποχρηματοδότησης που χρόνια τώρα υποβαθμίζει συνολικά τη δημόσια εκπαίδευση.
Οι σύλλογοι γονέων καλούν όλους τους Χαλανδραίους πολίτες να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αίτημα τους συμμετέχοντας στη συγκέντρωση.
Το κλείσιμο ενός σχολείου στην πόλη μας αφορά όλους,
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


                           
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023926
email: press@halandri.gr       Χαλάνδρι, 30 Ιανουαρίου 2013

                                                               
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
                      
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Ο Χρήστος Γιανναράς καθηγητής Φιλοσοφίας του Παντείου Πανεπιστημίου θα μιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού του Αγ. Νικολάου, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6:30μ.μ..
Η εκδήλωση έχει θέμα : «Στρατηγική ανάπτυξης - Πώς ξεκινάμε» και τη διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου και το blog  «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»


                                                                  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ: Θεσμικό πραξικόπημα η μετάθεση αυτοδιοικητικών εκλογών


Με τη φράση «θεσμικό πραξικόπημα που με καμία δικαιολογία δεν μπορεί να γίνει δεκτό», το τμήμα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ σχολιάζει τα δημοσιεύματα στον κυριακάτικο τύπο, τα οποία «επαναφέρουν τη φιλολογία περί των κυβερνητικών σχεδιασμών για παράταση της θητείας των αυτοδιοικητικών αρχών κατά ενάμιση χρόνο και διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών τον Οκτώβριο του 2015».

«Δηλώνουμε την πλήρη αντίθεση μας σε κάθε τέτοια σκέψη», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ και υπενθυμίζει «ότι μετά τη μεταπολίτευση οι αυτοδιοικητικές εκλογές είχαν σταθερή ημερομηνία».

«Σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιείται η πλειοψηφία της Βουλής να παρατείνει τις θητείες των αιρετών οργάνων των ΟΤΑ, που έχουν εκλεγεί με υποχρεωτική, καθολική ψηφοφορία και για προκαθορισμένη θητεία, με μοναδικό επιχείρημα το φόβο τους να αντιμετωπίσουν την εκλογική αποδοκιμασία της μνημονιακής πολιτικής που ακολουθούν εις βάρος του ελληνικού λαού.

Όμως, ας είναι σίγουροι ότι πολύ σύντομα δεν θα βρίσκονται στην κυβέρνηση και ότι οι σχεδιασμοί τους θα παραμείνουν σχεδιασμοί», τονίζει στην ανακοίνωσή του το τμήμα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: 

ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!
ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ!!!!

Βοηθήστε μας να βρούμε ποιος σκορπά τον θάνατο στο Χαλάνδρι


Βοηθήστε μας να βρούμε ποιος σκορπά τον θάνατο στο Χαλάνδρι

Ενα ταχείας δράσεως κοινωνικό δηλητήριο, παραφράζοντας τον Philip Pullman, έπεσε για πολλοστή φορά στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στο Ρέμα Χαλανδρίου και προκάλεσε την εξόντωση ζώων και ανθρώπων.

Οσοι φρόντιζαν και προστάτευαν αυτά τα ζώα νιώθουν έρμαια στις διαθέσεις κάθε φορά εκείνου που θεωρεί ανθρώπους και ζώα ανεπιθύμητους. Γιατί να ζούμε με το άγχος και την επιφύλαξη όταν βγάζουμε τα ζώα μας βόλτα; Γιατί κάποιος να επιλέξει τον θάνατο για οποιονδήποτε από εμάς;

Κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη. Μη φοβάστε να μιλήσετε, η κοινωνία μπορεί να γίνει η αφορμή για να μπει ένα τέλος στα διεστραμμένα μυαλά που δεν υπολογίζουν τους συνανθρώπους, αλλά και τους συνταξιδιώτες στη ζωή.

Να πάψουμε να πληρώνουμε το τίμημα του εγωισμού και της αδιαφορίας μας. Να πάψουμε να υποτιμάμε την πολιτιστική μας καταγωγή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη ώστε να σταματήσουμε την ανεξέλεγκτη δράση του ανθρωπόμορφου που σκορπά το θάνατο στην οδό Ανδρούτσου, στο Χαλάνδρι, επικοινωνήστε με τη Φιλοζωική ή το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

http://www.imerisia.gr

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις