Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Την απομάκρυνση του Κώστα Αρβανίτη ζήτησε η Ν.Δ. - Το video με την επίμαχη φράση...

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του δημοσιογράφου, διευθυντή του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο», Κώστα Αρβανίτη, κατά του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του στη Λαμία, ζήτησε την απομάκρυνσή του, καλώντας, ταυτόχρονα, τα λοιπά Κόμματα να καταδικάσουν την υβριστική αυτή επίθεση στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού της Χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, ο διευθυντής του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο», Κώστας Αρβανίτης, μιλώντας σε εκδήλωση στη Λαμία με θέμα: "Η Κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ", η οποία έγινε παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.ΕΛ.), "H είδηση υπό διωγμό", που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας, χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά: Μ@λ@κ@...!

«Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον Πρωθυπουργό της Χώρας μου μ@λ@κ@. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι...» τόνισε, χαρακτηριστικά.


Εμείς, τι να πούμε. Όταν καταλύεται το Σύνταγμα, όταν οι Έλληνες  είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος της Ευρώπης ΤΟΥΣ επειδή κάποια μειοψηφία - ολιγαρχία δεν εφαρμόζει τους νόμους του κράτους με...τις πλάτες του κράτους, όταν η "δημοκρατία" ΤΟΥΣ εφαρμόζεται με δυνάμεις καταστολής και όταν νομοσχέδια, νόμοι και διατάγματα ΥΠΟΤΑΓΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ και των περιουσιών τους βρίσκονται σε...ημερήσια - ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ διάταξη, αλήθεια, "μάς" ενόχλησε ο...διεθνής - πλέον - όρος "μαλάκα";

Δ.Χ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΕΝΟ - ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ 2

 

Στο προηγούμενο άρθρο παραλείψαμε δύο άκομα Χαλανδραίους και μας υποδείχτηκε - ευτυχώς - αμέσως από το fb:

Πρόκειται για τον παλιοσύντροφο Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, που είναι στο ψηφοδέλτιο της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΔΗΜΑΡ στην β Αθήνας, όπως και ο "παλαιός συμμαθητής" από το 1ο Γ. Λύκειο ο Δημήτρης ο Μpαστούνας (στείλε φωτό γιατί δεν βρήκαμε Δημήτρη).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ

ΧΑΛΑΝΔΡΕΪΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

 Το σύνολο των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια θα τα βρείτε στα "μεγάλα" ειδησιογραφικά sites.
(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΑΝ ΘΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ) .
Εμείς ψάξαμε την εκπροσώπηση του "τοπικού πολιτικού προσωπικού" στα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων και σας το παρουσιάζουμε


ΑΝΝΕΤΑ ΚΑΒΑΔΙΑ - Β ΑΘΗΝΑΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ
ΝΔ - Β ΑΘΗΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ
 ΠΑΣΟΚ - Β ΑΘΗΝΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΡΕΖΑΔΟΥ
ΠΟΤΑΜΙ - ΗΛΕΙΑ

                      
ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ:

Η πόλη μας εκπροσωπείται έντονα στο ψηφοδέλτιο Β Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ από ιστορικά κεντρικά στελέχη του κόμματος που ζουν στο Χαλάνδρι χωρίς να έχουν εμπλακεί στα "τοπικά".
Είναι οι Απόστολος Αλεξόπουλος και Κώστας Ήσυχος.
Γκάγκαρη Χαλανδραία στο ψηφοδέλτιο - παιδί του 1ου δημοτικού - είναι η γνωστή δημοσιογράφος Αννέτα Καββαδία ενώ θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και στην Ελένη Αυλωνίτη που ξεκίνησε την πολιτική διαδρομή της από τα αυτοδιοικητικά του Χαλανδρίου.

ΣΤΗ ΝΔ:

Εκτός του -παντός καιρού - Γεράσιμο Γιακκουμάτο δεν διακρίναμε άλλον Χαλανδραίο στο ψηφοδέλτιο της Β Αθήνας.

 ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΠΑΡ

 Το Χαλάνδρι εκπροσωπείται από τον πρώην αντιπρόεδρο του  Δ.Σ., γιατρό, φίλο και σύντροφο  (παλιοσύντροφο) Γιάννη Κεχαγιόγλου.

Στους ΑΝΕΛ δεν υπάρχει εκπροσώπηση (κάτι που μας προκάλσε έκπληξη) αφού "εμφάνισαν" ισχυρή Τ.Ο.

Οι Χαλανδραίοι Χρυσαυγίτες δεν εκτέθηκαν αυτή τη φορά ενώ το ΛΑΟΣ δεν έχει αναρτήσει ακόμα το ψηφοδέλτιο Β Αθήνας.

Χωρίς Χαλανδραίικη εκπροσώπηση έμειναν και  τα νεοσύστατα κόμματα - ΠΟΤΑΜΙ, ΚΙΝΗΜΑ ΓΑΠ και ΤΕΛΙΑ στα ψηφοδέλτια της Β Αθήνας.

Στο ψηφοδέλτιο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στο νομό Ηλείας όμως είδαμε την φίλη μας και παλιά συντρόφισσα (παλιοσυντρόφισσα) την Τζίνα (ΓΕΩΡΓΙΑ για την Ηλεία) Φρεζάδου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ


Ωραία μέρα σήμερα.

Διάβασα και τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων και το φχαριστήθηκα.

Όλα Καλά!

Μπορούμε να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ό,τι θέλει ο καθείς δηλαδή - δεν δίνουμε "γραμμή" - άνετα.