Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Επίσκεψη της Περιφερειάρχη Αττικής στο Άσυλο Ανιάτων και το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων
Το Άσυλο Ανιάτων και το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων, στην εγκατάσταση του Ιδρύματος στη Κυψέλη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Την Περιφερειάρχη Αττικής συνόδευαν η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνα Θανοπούλου καθώς και η περιφερειακή σύμβουλος εντεταλμένη για ζητήματα Βιβή Τσαβαλιά. Η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ασύλου και του νοσοκομείου και συνομίλησε με ασθενείς και εργαζομένους.
Στη συνάντηση εργασίας που προηγήθηκε, η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε αναλυτικά από το Διοικητικό Συμβούλιο για το ανθρωπιστικό έργο του Ασύλου και τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει, λόγω της συσσώρευσης υποχρεώσεων προς τους εργαζομένους, δημοσίους φορείς και προμηθευτές.
Η Περιφερειάρχης επανέλαβε την έμφαση που δίνει η Περιφέρεια στα θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την επίλυση των θεμάτων που αφορούν τους εργαζόμενους, οι οποίοι συνεχίζουν να εργάζονται στο Ίδρυμα, παρά το ότι έχουν περίπου ένα χρόνο να πληρωθούν.
Η Περιφερειάρχης, κλείνοντας τη συνάντηση, όρισε Ομάδα Εργασίας υπό τις Αντιπεριφερειάρχες Κεντρικού Τομέα και Κοινωνικής Πολιτικής, προκειμένου αφενός να επεξεργαστούν άμεσα κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες μεταξύ Ασύλου και Περιφέρειας καθώς και να διερευνήσουν τις προϋποθέσεις για την εκπόνηση στρατηγικού Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

Θ. ΠΙΣΤΙΚΟΣ: ΡΗΞΗ ΤΩΡΑ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

του Θ. Πιστικού
 Σχόλιο δικό μου: κάποια στιγμή τά ωραία παραμύθια τελειώνουν δέν μπορείς νά είσαι ζήτουλας καί νά παρακαλείς τί??? 
Να αποφασίζουν οι ξένοι δανειστές πότε θά έχεις νά πάρεις ψωμί καί γάλα γιά τά παιδιά σου... ακόμη καί πότε θά αρρωστήσεις γιατί ΕΣΥ θα φταίς αν πεθάνεις. 
Καιρός είναι κύριοι να καταλάβετε τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία.
Ρήξη εδώ καί τώρα με τούς τοκογλύφους επιστοφή σέ εθνικό νόμισμα.
Τουλάχιστον νά έχουμε αξιοπρέπεια,,,

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Σήμερα από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
 
22-05-2015: Συνελήφθη 19χρονη αλλοδαπή για κλοπές πορτοφολιών από πελάτες εμπορικών καταστημάτων στην περιοχή του Χαλανδρίου 

Εξιχνιάσθηκαν δεκατρείς (13) περιπτώσεις
Συνελήφθη, το μεσημέρι της 19-5-2015 στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλανδρίου, μία 19χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, η οποία λίγο νωρίτερα είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει πορτοφόλι από την τσάντα πελάτισσας καταστήματος στην ίδια περιοχή.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, η συλληφθείσα διέπραττε συστηματικά κλοπές πορτοφολιών από πελάτες εμπορικών καταστημάτων στην περιοχή του Χαλανδρίου. Εξακριβώθηκε ότι το τελευταίο τρίμηνο έχει διαπράξει δεκατρείς (13) κλοπές πορτοφολιών.
Σημειώνεται ότι η 19χρονη είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για κλοπές πορτοφολιών από πελάτες καταστημάτων και χώρων όπου επικρατούν συνθήκες έντονου συνωστισμού.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή της και σε άλλα παρόμοια αδικήματα. 

ΣΧΟΛΙΟ: Διότι ο σμπίρος μας .... ξέρει.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Μόλις τελείωσε η συνεδρίαση της Ο.Ε. του δήμου όπου συζητήθηκε η πιθανότητα αναβολής του αποψινού συμβουλίου λόγω της τιμητικής εκδήλωσης για τον Χαρίλαο Φλωράκη.

(Παρόντες ήταν μόνο οι της πλειοψηφίας και ο Νταβίας ενώ ο Γ. Κουράσης είχε ειδοποιήσει ότι δεν θα παρεβρεθεί).

Λόγω των κατεπειγόντων αναγκών που έχουν προκύψει για την λειτουργία του Θεάτρου της Ρεματιάς - που εγκρίθηκαν ήδη στην Ο.Ε. και χρειάζονται την άμεση έγκριση του Δ.Σ. - συμφωνήθηκε να ζητηθεί και από τις άλλες δημοτικές παρατάξεις η συναίνεσή τους ώστε να γίνει το αποψινό συμβούλιο με συνοπτικές διαδικασίες (η τακτική συνεδρίαση) ώστε όλοι να μπορούμε να παραβρεθούμε στις 8.30 στο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "Χαρίλαος Φλωράκης" ως οφείλουμε.

Η αφηρημένη ασάφεια της Αριστεράς και η εγκληματική αδράνεια της Δεξιάς.

Έχει χαθεί η μπάλα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ο «Νικολάκης» οδηγός του «οχήματος Ελλάδα» οδηγεί με επιβάτες που ο καθένας του προτείνει διαφορετική διαδρομή και προορισμό. Δυστυχώς,  μετά τις παλινωδίες μιας τετράμηνης διαδρομής στο πουθενά, ο οδηγός επιλέγει τη ρήξη με την «νταλίκα Ευρώπη» που έρχεται από απέναντι πιστεύοντας ότι θα την πλήξει θανάσιμα, ενώ οι χρηματοδότες του οχήματος τον έθεσαν στο τιμόνι για να πορευτεί μαζί με το ισχυρό όχημα.

Η πολιτική ρήξης που επιλέγουν αυθαίρετα οι έλληνες μπολσεβίκοι , είναι μια επιλογή που θα οδηγήσει τη χώρα στην ΑΠΟΛΥΤΗ προλεταριοποίηση των ελλήνων. Η επερχόμενη επανάσταση και η ανατροπή του καπιταλισμού, που ιδεοληπτικά ονειρεύονται τα ορφανά του Λένιν, τους ενημερώνω ότι όταν αυτός κήρυξε στάση πληρωμών στις διεθνείς αγορές, πρόεκυψε απόλυτη φτωχοποίηση, εμφύλιος, λιμός, και 5 εκ νεκροί.

(Δείτε: Πως χρηματοδότησε ο ΛΕΝΙΝ τη χώρα του, μετά την άρνηση πληρωμών;  http://fileleftheros1966.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html)

Όσο για τους Δεξιούς της χώρας , η ιδεολογική απονέκρωση και η κοινωνική τους αδράνεια είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας, που άφησε ένα τσούρμο ανίδεους πολιτικάντηδες να καταστρέψουν ότι ο λαός με την εργασία του και τις θυσίες του έκτιζε τόσα χρόνια.

Ξυπνήστε ρεεε! Η φωτιά έφτασε στην πόρτα μας.

Αντώνης Κρούστης

The GOVERNOR. Tο πρώτο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πολιτικό application

ΕΠΙΚΟΥΡΑΣ ....


Εν οίδα ότι ουδέν οίδα!
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ;;;;


Εγώ αν θυμάμαι καλά το είπε ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΜΟΣ!


ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕ΅ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ


Ο Δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί όλους τους πολίτες, συλλόγους και φορείς της πόλης για την άμεση ανταπόκρισή τους στην προσπάθεια αποκατάστασης του Θεάτρου της Ρεματιάς.

Για τη δράση καθαρισμού της Κυριακής 24/5/2015 στις 10 π.μ. ο Δήμος θα διαθέσει τα βασικά εργαλεία και υλικά. Οι εθελοντές συνιστάται να φορούν απλά ρούχα εργασίας, καπέλο και παρακαλούνται όσοι διαθέτουν απλά εργαλεία (τσουγκράνες, φτυάρια, παλιές σκούπες κ.λπ.) να τα φέρουν.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΓια σήμερα το απόγευμα προγραμμάτισε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η πρόεδρος κα Γαλάνη, προκαλώντας αντιδράσεις από την πλευρά της Λούλας Καρατζά και της Λαϊκής Συσπείρωσης αφού συμβούλιο Παρασκευή δεν έχει ξανασυνεδριάσει και η "πρώτη φορά Παρασκευή" συνεδρίαση του Δ.Σ. συμπίπτει - μάλλον εντελώς συμπτωματικώς - με την εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΕ του ΚΚΕ στο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ" με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κο Κουτσούμπα.

Η Λ. Καρατζά ζήτησε - μάθαμε - από την πρόεδρο να αναβάλει το συμβούλιο αλλά το αίτημά της δεν έγινε δεκτό.

Εμείς πάντως θα πάμε στην εκδήλωση και όχι στο Δ.Σ. - εκδήλωση τιμής σε έναν μεγάλο αγωνιστή είναι - στο Χαλάνδρι γίνεται -  θεωρούμε ότι η πόλη στην οποία έζησε, φιλοξενεί το αρχείο του μπορεί να τον τιμά μια φορά στα 10 χρόνια.
Και καλούμε και τον δήμαρχο Σίμο Ρούσσο να το ξανασκεφτούν και να αναβάλλουν το σημερινό συμβούλιο -  προς τιμή του εν ζωή συμπολίτη μας καπετάν Γιώτη.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ Δ.Σ.

Ειδική Συνεδρίαση στις 19:00 με θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της Διαχειριστικής Έκθεσης και του Ισολογισμού Οικονομικού Έτους 2013, του Δήμου Χαλανδρίου.

Τακτική Συνεδρίαση τις 20:00 τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της τακτικής συνεδρίασης είναι:

1. Υλοποίηση προγράμματος καλοκαιρινής φύλαξης με δημιουργική απασχόληση μαθητών δημοτικών & νηπιαγωγείων σε σχολικά συγκροτήματα.

2. 4η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2015.

3. Τριμηνιαία έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Α΄ τριμήνου 2015 του Δήμου.

4. Αναγνώριση οφειλής που αφορά δαπάνη ποσού για τη χορήγηση γάλακτος στους δικαιούχους υπαλλήλους του Δήμου οι οποίοι εκ παραδρομής δεν αποζημιώθηκαν βάσει της υπ΄ αριθμ. 25/2015 απόφασης Δ.Σ.

5. Αίτημα απαλλαγής και διακανονισμού τροφείων για νήπια του ΣΤ΄ & Β΄ Παιδικού Σταθμού.

6. Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων.

7. Καταλογισμός αχρεωστήτως καταβληθέντων αποδοχών στον κ. Ρεντούλη Γεώργιο του Παναγιώτη.

8. Συνοδεία των μελών του Κ.Α.Π.Η. από το προσωπικό του, στις εκδρομές και στις λοιπές μετακινήσεις.

9. Αντικατάσταση μέλους Επιτροπής για την καταμέτρηση χρημάτων από το παγκάρι του Δημοτικού Κοιμητηρίου.

10. Αντικατάσταση μελών Επιτροπών Παραλαβής Προμηθειών και Επιτροπής εκτίμησης και καταλληλότητας ακινήτων προς μίσθωση εκμίσθωση αγορά εκποίηση για το 2015.

11. Παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων για υλοποίηση σεμιναρίου.

12. Έγκριση πραγματοποίησης της αθλητικής εκδήλωσης «Αγώνες Κολύμβησης – Επίδειξης 2015» και έγκριση πίστωσης.

13. Έγκριση σκοπιμότητας και πίστωσης ποσού 2.350,00 € σε βάρος του Κ.Α. 15.6471.03 για την οργάνωση εικαστικής έκθεσης για κοινωνικούς σκοπούς.

14. Έγκριση σκοπιμότητας και τρόπου διενέργειας της εργασίας με τίτλο «Κλάδεμα ψηλών δένδρων σε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους».

ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΛΑΟ ΦΛΩΡΑΚΗ


Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δραστηριοτήτων που προγραμματίζονται για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Κόμματος, την Παρασκευή 22 Μάη, στις 20.30, στο Επιμορφωτικό Κέντρο «Χ. Φλωράκης» (Χ. Φλωράκη 6, Χαλάνδρι), πραγματοποιεί εκδήλωση για τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατο του Χαρίλαου Φλωράκη.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης.
Θα απαγγείλει η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση και θα τραγουδήσει η Γιώτα Βέη.
Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφικού και αρχειακού υλικού γύρω από τη ζωή και τη δράση του Χαρίλαου Φλωράκη στους μεγάλους απεργιακούς αγώνες στην κατεχόμενη Αθήνα, στην Εθνική Αντίσταση ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, στις φυλακές και εξορίες (δείτε εδω αναλυτικά). 
Την Κυριακή 24 Μάη, στις 12 μ., θα γίνει το πολιτικό μνημόσυνο για τον Χαρίλαο Φλωράκη, στον τάφο του στο Παλιοζογλώπι Καρδίτσας. Θα παρευρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

902.gr

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΩ: ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥΟ Πολιτιστικός- Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΑΡΓΩ οργανώνει περιήγηση-ξενάγηση στις αρχαιότητες του Χαλανδρίου με την κα Ντόρα Τζεφέρη, Αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, ως συνέχεια της ομιλίας της για τον αρχαίο Δήμο της Φλύας, Χαλάνδρι, τον περασμένο Νοέμβρη στο σύλλογο μας.

Η ξενάγηση περιλαμβάνει:

1) Στάση πρώτη: Πεντέλης 101 : Οικόπεδο Σαραντόπουλου απέναντι από τον κινηματογράφο «Αίγλη». Επίσκεψη στην οδό Αρχαίας λιθαγωγίας. Θα μάθουμε για τα αρχαία λατομεία και τη σημασία της αρχαίας οδού.

2) Στάση δεύτερη: Πλατεία Αγ. Νικολάου και γύρω οικόπεδα από Αγ. Παρασκευής μέχρι Σωκράτους και Ηρακλείου:

Οι αρχαιότητες του Ναού και το κέντρο του αρχαίου Δήμου της Φλύας.

3) Στάση τρίτη: Άγιος Γεώργιος επί της οδού Αισχύλου
Οι αρχαιότητες του Ναού και το κέντρο του αρχαίου Δήμου.

4) Στάση τέταρτη: Παναγία Μαρμαριώτισσα επί των οδών Σοφ. Βενιζέλου και Μαρμαριωτίσσης
Θα μας μιλήσει για το μνημείο (Ρωμαϊκό τάφο)

5) Στάση πέμπτη: Ναός Ζωοδόχου Πηγής πίσω από το Νομισματοκοπείο, οδός Κρήτης
Θα μας μιλήσει για το μνημείο.

6) Στάση έκτη: Αδριάνειο Υδραγωγείο
Μπορούμε να επισκεφτούμε τα πιο προσβάσιμα φρεάτια που βρίσκονται εκτός ιδιόκτητων: Επί της Εθνικής Αντιστάσεως πλησίον Ιαπωνικής Πρεσβείας, οδός Αργοναυτών, Εθνικής Αντιστάσεως και Λευκάδος έναντι Βασιλόπουλου, Φιλελλήνων και Ναυαρίνου και ανεβαίνουμε προς Κηφισίας για να καταλήξουμε στην νησίδα πρασίνου της Ελ Αλαμέιν! Θα μας μιλήσει για τη όλη την πορεία του μνημείου.

7) Επιστροφή - κατάληξη στον Άγιο Νικόλαο.

Η περιήγηση - ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου, 11-2 περίπου, το πρωί.

Το λεωφορείο θα μας περιμένει στην οδό Κολοκοτρώνη, στη στάση των τρόλεϊ, κεντρικό Χαλάνδρι, στις 11π.μ.

Προαιρετικά, για όποιον θέλει, η περιήγηση θα τελειώσει με γεύμα στην ταβέρνα του «Μιχάλη», στην οδό Βαλαωρίτου 20 & Αιγαίου, Χαλάνδρι. 210 6815166 και έξοδα δικά του.

Δηλώσεις συμμετοχής: 8-11π.μ. τηλ.210 6857348, 6977977337
1-5μ.μ. τηλ.210 6841894, 6979085756ή στο mail μας: argohalandriou@yahoo.com

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Επειδή ο αριθμός είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Απονομή βραβείου Γιάννη Βαρβέρη της Εταιρείας Συγγραφέων


Στην ποιήτρια Ειρήνη Μαργαρίτη απονέμει εφέτος η Εταιρεία Συγγραφέων το βραβείο Γιάννη Βαρβέρη, σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, και ώρα 20.00, στο Θέατρο Εξαρχείων (Θεμιστοκλέους 69, Αθήνα).

Το ετήσιο αυτό βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου ποιητή, το οποίο απονέμεται για τρίτη χρονιά εφέτος, θεσπίστηκε στη μνήμη του ποιητή Γιάννη Βαρβέρη (1955-2011) και σκοπό έχει να αναδείξει τις σημαντικότερες νέες ποιητικές φωνές της χώρας.

Η τριμελής επιτροπή που έχει συστήσει η Εταιρεία Συγγραφέων για το συγκεκριμένο βραβείο, και η οποία αποτελείται από τον ποιητή και πεζογράφο Νίκο Δαββέτα, τον ποιητή και κριτικό Νίκο Λάζαρη και τον ποιητή και μεταφραστή Ερρίκο Μπελιέ, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει φέτος το βραβείο στην ποιήτρια Ειρήνη Μαργαρίτη για την ποιητική συλλογή της Φλαμίνγκο, εκδόσεις Μελάνι.

Στη βραβευμένη ποιήτρια θα δοθεί ένας ζωγραφικός πίνακας, προσφορά της ποιήτριας, ζωγράφου και μέλους της Εταιρείας Συγγραφέων Παυλίνας Παμπούδη, ενώ τόσο στη βραβευμένη ποιήτρια όσο και στα άλλα μέλη της βραχείας λίστας θα δοθεί από ένα αντίτυπο της δίτομης συγκεντρωτικής έκδοσης των ποιημάτων του Γιάννη Βαρβέρη (εκδόσεις Κέδρος).

Στην εκδήλωση, η βραβευθείσα Ειρήνη Μαργαρίτη και μέλη της βραχείας λίστας θα διαβάσουν ποιήματά τους. Η Αννίτα Δεκαβάλλα και ο Τάκης Βουτέρης θα διαβάσουν ποιήματα του Γιάννη Βαρβέρη.

Κοδριγκτώνος 8, 112 57 Αθήνα Τηλέφωνο 210 823 1890, Fax 210 823 2543www.dedalus.gr, e-mail grwrisoc@otenet.gr