Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Τα μετρητά των δημάρχωνΜόνο τη σύλληψη δημάρχων δεν διέταξαν οι τροϊκανοί, στις τελευταίες συναντήσεις τους με το οικονομικό επιτελείο.

Το θέμα που τους ενοχλεί ιδιαιτέρως είναι η επίμονη άρνηση των δημάρχων να αποδεσμεύσουν τα (πλούσια) αποθεματικά των δήμων, ώστε να κατατεθούν στην Τράπεζα της Ελλάδος και να αξιοποιούνται για πράξεις repos με την κεντρική κυβέρνηση με την πολύ ελκυστική απόδοση του 3%.

Πώς θα υποχρεωθούν να φέρουν το χρήμα στα ταμεία του Δημοσίου; «Αλλάξτε το νόμο, για να επιβάλλονται αυστηρές κυρώσεις στους απείθαρχους δημάρχους», λένε οι τροϊκανοί.
Τι είδους κυρώσεις, όμως; Ποινικές; Θα δούμε δημάρχους να συλλαμβάνονται; Διοικητικές; Θα δούμε δημάρχους να εκπίπτουν από το αξίωμά τους; Να τους επιβάλλονται πρόστιμα; Να διακόπτεται η χρηματοδότηση των δήμων από το κράτος; Πολιτικά δύσκολο το σταυρόλεξο...


ΣΧΟΛΙΟ: Δεν είναι λεφτά των δημάρχων, ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ!

ΠΟΣΟ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ - ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ! ΤΟ ΖΗΤΑΓΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ!

Καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε ο Θάνος Τζήμερος.

"Είδα μαλλιά Αλβανό να σχολιάζει στο προφίλ μου" κατήγγειλε ο πρόεδρος στην Δίωξη.

Ο αξιωματικός που είδε την ..... καταγγελία λιποθύμησε από τα γέλια.

Μόλις συνήλθε όμως έστειλε ΕΠΙΚΗ απάντηση στον Τζήμερο. 

Που παρεξηγήθηκε που δεν του στείλανε φρουρά να τον φυλάει από τον "Αλβανό μαλλιά" και δεν ασχολήθηκε η Δίωξη να εντοπίσει την  ..... απειλή και  έβγαλε το θέμα μόνος του.

ΠΟΣΟ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;;;NIKOΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ - ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΙΔΗΣ
Η Γκαλερί Χρυσόθεμις παρουσιάζει 
την 22η ατομική έκθεση ζωγραφικής του 
Νίκου Οικονομίδη 


Χρυσόθεμις : Τριάντα χρόνια μετά 


Εγκαίνια: Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, ώρα 19.30 


O Νίκος Οικονομίδης σημειώνει σχετικά με την έκθεσή του: 

«30 χρόνια ήδη πέρασαν από την πρώτη μου έκθεση στην Γκαλερί Χρυσόθεμις το 1988. Μεσολάβησαν 21 ατομικές εκθέσεις και πολλές ομαδικές και έρχεται τώρα αυτή η 22η «30 χρόνια μετά». Ταυτόχρονα είναι και 50 χρόνια από το πρώτο μου έργο τον Μάρτιο του 1968. Και παράλληλα εκδίδω κι ένα βιβλίο με τίτλο «50/30» με ενδεικτικά 320 περίπου έργα από όσα δημιούργησα τα χρόνια αυτά.

Η έκθεση περιλαμβάνει 30 περίπου έργα (λάδια, ακρυλικά και τέμπερες) που τα περισσότερα δεν τα έχω εκθέσει ξανά.»Tel. 2106811418 - www.chryssothemis.com

ICH BIN OSTERREICHER - ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΑΝΤΕ ΓΑ........ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Σε αυτή τη χώρα, μπορεί κανείς να λέει «άντε γ…σου» σε οποιονδήποτε πολιτικό, ακόμη κι αν πρόκειται για τον αντικαγκελάριο, αρκεί να το στηρίξει με επιχειρήματα. Ο λόγος για την Αυστρία, καθώς τη συγκεκριμένη απόφαση πήρε το εφετείο της Βιέννης, το οποίο επικαλέστηκε την ελευθερία της έκφρασης.

Ο ηγέτης της ακροδεξιάς και αντικαγκελάριος Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε δέχθηκε φραστική επίθεση στη διάρκεια διαδήλωσης από ένα ακροαριστερό γκρουπούσκουλο και είχε προσφύγει εναντίον του κατηγορώντας το για «δημόσια εξύβριση».
Το εφετείο χθες Τετάρτη επικύρωσε την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου.
Στη χθεσινή τους απόφαση οι δικαστές ανέφεραν ότι «η απόρριψη ενός πολιτικού» μπορεί «να εκφραστεί με προκλητικό και σοκαριστικό τρόπο» και αυτό αποτελεί «θεμελιώδες στοιχείο της ελευθερίας έκφρασης».
Σε βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και τραβήχτηκε στη διάρκεια διαδήλωσης τον Οκτώβριο, υποστηρικτές του ακροαριστερού κινήματος Linkswende jetzt (Αριστερή στροφή τώρα) παρουσίασαν τους λόγους για τους οποίους οι Αυστριακοί πρέπει να πουν «άντε γ…σου στον Στράχε», ενώ έκαναν και την αντίστοιχη άσεμνη χειρονομία.
Σήμερα το κίνημα χαιρέτισε «τη νίκη της ελευθερίας της έκφρασης και της ελευθερίας του Τύπου», ενώ εκτίμησε ότι πλέον σε κάθε πολιτική ομιλία θα μπορεί να περιλαμβάνεται η φράση «λέω “άντε γ…σου στον Στράχε, διότι…”».PRESS.GR