Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012

BASTA!

Το έχουν βρει παιχνίδι κάποιοι να μας επιτίθενται με ύβρεις, ειρωνείες, συκοφαντίες ΔΗΜΟΣΙΑ και μετά να μας απολογούνται ιδιωτικά, εξηγώντας μας γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς και πρέπει να τους κατανοήσουμε ή ότι έπρεπε να τα πουν για τον ... γάιδαρο και επειδή δεν τολμάνε βαράνε το σαμάρι για παραδειγματισμό του ... γαϊδάρου.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. 

Όποιος θέλει να είμαστε φίλοι θα πρέπει να συμπεριφέρεται και σαν φίλος από εδώ και πέρα και να αντιπαρατίθεται στα επιχειρήματά μας ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και όχι με προσωπικές επιθέσεις. Διότι μπορεί να έχουμε φίλους με άλλη άποψη και αυτό το γουστάρουμε κιόλας. 
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ "ΦΙΛΟΥΣ".

Εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΜΕ, και δεν θα γίνουμε σαν τους άλλους αφού δεν θεωρούμε ότι το πρόβλημα στο Χαλάνδρι βρίσκεται στα προσωπικά χαρακτηριστικά κάποιων εκ των τοπικών παραγόντων. 
Βρίσκεται στην πολιτική που σχεδιάζει η γνωστή γαλαζοπράσινη παρέα - με τα τσιράκια της και σε άλλους χώρους - της οποίας εμείς ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ αφού διαχρονικός μας στόχος ήταν και παραμένει η άρση της μονοκρατορίας τους στο Χαλάνδρι και μια πραγματική αλλαγή νοοτροπίας και προσώπων.
Στόχος που δεν τέθηκε τώρα.
Στόχος ΔΙΑΚΡΙΤΟΣ στην καθημερινή μας δράση από το 2000.
Στόχος που έχει υπηρετηθεί με ΘΥΣΙΕΣ προσωπικές.
Στόχος που δεν προέκυψε από προσωπικές διαφορές αλλά από το γεγονός ότι από το 2000 είχαμε διαγνώσει αυτό που έρχεται στην πόλη και την τοπική κοινωνία από τις επιλογές του κογκλάβιου και όσων το ανέχονταν ή έγλειφαν  επιθυμώντας να εξασφαλίσουν την εύνοιά του.

Μην κουράζονται λοιπόν όσοι επιχειρούν να μεταφέρουν το θέμα σε άλλα, βολικά γι' αυτούς γήπεδα.
Και μην επιχειρούν να στρέψουν το θέμα στις "προσωπικές σχέσεις".
Μην μας λένε "αδικείς τον/την πρόεδρο ...".

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ.
Γι' αυτό διεκδικούμε - από όποιον είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΩΡΙΜΟΣ - να καταλάβει ότι όταν πχ μιλάμε για το σούργελο που έχει γίνει στο Αετοπούλειο αυτά που λέμε μπορούν:
1. Να διαψευστούν με επιχειρήματα που ενδεχομένως να δείξουν και σε μας ότι κάνουμε λάθος (αν υπάρχουν επιχειρήματα.)
2. Να αξιοποιηθούν από όποιον βρίσκει ότι έχουν βάση για να γίνουν διορθωτικές επιλογές.
3. Να απορριφθούν ως πολιτικά μη αποδεκτά από την πλειοψηφία που έχει άλλη πολιτική ταυτότητα και εφαρμόζει άλλη πολιτική γραμμή (αρκεί να την εφαρμόζει ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ).
4. Να υποβαθμιστούν σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ και ΑΔΙΚΙΕΣ από στελέχη της διοίκησης που μετά θα παραπονιούνται ότι ο "φίλος τους" τους αδικεί. (Βέβαια σε αντίστοιχες περιπτώσεις ζητούσαν ΔΗΜΟΣΙΕΣ και ΚΑΘΑΡΕΣ εξηγήσεις για τους άλλους ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ! Γι' αυτό τις πήραν κιόλας.)
Αλλά προσωπικές επιθέσεις ΕΙΝΑΙ το "τρελός", "κόκκινο πανί", "δον κιχώτης" και όλοι αυτοί οι συμπαθείς χαρακτηρισμοί που κάνουν αυτοί. Δεν είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επίθεση το να γράψεις ότι κόπηκαν 800 εισητήρια παραπάνω και έγινε μπάζα 16000 ευρώ μέσα σε ένα απόγευμα. 

Είναι;;;;

ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ αλλά ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΚΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΞ του κάθε πικραμένου. 

BASTA!


Οι 3 Καμπαλέρος!! Απολαύστε τα κατορθώματά τους...

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις