Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ .... ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΞΥΔΙ


Εχθές διακινήθηκε μια .... απάντηση - με τον μανδύα της "ενημέρωσης" για την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΠΑΝ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την .... ενημέρωση δεν την έδωσε ο δήμαρχος που ενημέρωσε τους επικεφαλής των παρατάξεων γιατί όλα έχουν όρια και βέβαια επέλεξε να μην κατρακυλήσει κι άλλο διαψεύδοντας τα στοιχεία για την υπηρεσία που ο ίδιος έδωσε στους επικεφαλής των παρατάξεων μέσω τηλεδιάσκεψης. Τηλεδιάσκεψης στην οποία ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ και δεν διαψεύδεται - ενημερώνουμε τους ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ.
Ανέλαβε άλλος. Ξέχασε βέβαια να αναφερθεί στις αναθέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών ο άλλος, αλλά προπαγανδα κάνει, ε ό,τι θέλει απαντάει.

Τα τέχνασματα  των ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ στις "απαντήσεις" τους γνωστά:

1. ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ εν μέσω κρίσης για να μαζέψουν ψήφους σου λένε.

ΚΡΙΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ αφού έχουν εργαλιοποιήσει τον δήμο - τέτοιες ώρες κρίσης - για να μαζεύουν ψήφους και να δημιουργούν προσωπικές εξαρτήσεις  των πολιτών από πολιτικάντηδες.
Των πολιτών  που για να εξυπηρετηθούν πρέπει να απευθυνθούν στα προσωπικά γραφεία των στελεχών της διοίκησης ώστε για να λάβουν τα στοιχιεώδη από τον δήμο, πάντα ..... κατόπιν ενεργειών τους.

Αυτό είναι ΚΡΙΤΙΚΗ και ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ και ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ - δεν είναι ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ που σχεδόν στο σύνολό τους τελικά δρομολογήθηκαν από τον δήμο.

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ κάνουν εκείνοι που δεν έχουν υπογράψει πρακτικό για να έχουν οι προπαγανδιστές την εξουσία να κατηγορούν εκείνους που τους κάνουν κριτική και προτάσεις.
ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ κάνουν - υποτίθεται - εκείνοι που δεν μετέχουν επίσημα στην συμπολίτευση και έχουν δουλειά τους την κριτική - που είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ - αλλά δεν την κάνουν την κριτική και ψηφίζουν τις επιλογές που ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ στην ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - όπως οι αναθέσεις ανταποδοτικών για τις οποίες οι λαλίστατοι προπαγανδιστές δεν είπαν κουβέντα.

ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ άσχετα αν ενοχλεί πάντα την εξουσία που υπάρχει.
Δεξιά ή αριστερή εξουσία. Ακόμα και ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΗ (μπαίνοντας).

2. ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ

Αυτό το χυδαίο επιχείρημα πρέπει επιτέλους να τσακιστεί στην συνείδηση του πολίτη.
Δεν μπορεί να ανεχτούμε να μην επισημαίνονται οι ελλείψεις στα νοσοκομεία επειδή θα βγαίνει ο εκάστοτε εκπρόσωπος της διοίκησης, της κυβέρνησης ή της εξουσίας , ο κάθε Κοντοζαμάνης, να λέει "ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ'.
Το ίδιο είναι και στον δήμο καργαριστεροί μου (μπαίνοντας).
ΝΙΣΑΦΙ!
Όταν επισημαίνονται οι ελλείψεις και διεκδικούνται προσλήψεις και μέσα για τους εργαζόμενους  - τότε μόνο ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και αναζητώνται μέσα και άνθρωποι για να μειωθεί αυτός ο κόπος.
Αλλά πρέπει να γίνουν ΣΕΒΑΣΤΕΣ και οι ανάγκες και η αξιοπρέπεια των ΠΟΛΙΤΩΝ όταν χρειάζονται  περισσότερες υπηρεσίες που κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους στερεί - με ασπίδα τον κόπο των εργαζομένων - ενώ αυτοθαυμάζεται για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΚΕΙΑ και την επάρκεια υπηρεσιών και μέσων που ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ αξιολογεί ότι επαρκουν.
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ.
Η επισήμανση των ανεπαρκειών και των ελλείψεων είναι ο μεγαλύτερος ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον εργαζόμενο και τον ΠΟΛΙΤΗ.

3. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ

Από τις 27 Μαρτίου σε αυτό το άρθρο μου  Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ είχα αναδείξει ιδιαίτερα ότι ΟΛΕΣ - ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ  (πλην Κουράση και Ανδρεόπουλου που έλειπαν από την πρώτη τηλεδιάσκεψη) εκδηλώσαμε την διαθεσιμότητά μας για να ενταχθούμε σε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης διαχείρισης της κρίσης και ενίσχυσης του δήμου. Επειδή ποτέ δεν θα γίνουμε εμείς μικρόψυχοι προπαγανδιστές επαναλαμβάνω ότι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ η ΚΑΡΑΤΖΑ αλλά και ο ΝΙΚΟΣ ΠΡΑΣΣΟΣ επιχειρηματολόγησαν σοβαρά για την ανάγκη ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ να βγούμε από τα σπίτια μας και να ενταχθούμε σε έναν σχεδιασμό του δήμου ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑΙ!

Την πρόταση την αρνήθηκε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ λέγοντας ότι "επιχειρησιακά στον δήμο δεν μπορεί να εμπλέκονται παρά μόνο ο δήμαρχος, οι αντιδήμαχοι και η Γενική Γραμματέας (η είδηση είναι ότι έχουμε ακόμα Γενική Γραμματέα, αφού στο δημοτικό συμβούλιο - που υποχρεούται να έρχεται - έχουμε να την δούμε χρόνια).


 ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ - το "κρίνουν από το σπίτι τους και τον καναπέ τους" είναι ό,τι πιο χυδαίο και ανήθικο διατυπώθηκε με δεδομένη την άρνησή τους να δεχτούν την βοήθειά μας. 
(Στην γλώσσα τους είναι ακραία ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ αλλά εμείς δεν είμαστε του .... δικαστικού δρόμου προς τον σοσιαλισμό, οπότε μόνο τους απαντάω).

ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Και ως χυδαίοι προπαγανδιστές πετάνε την λάσπη στον ανεμιστήρα: "Καθονται σπίτι και μιλάνε" σου λένε.

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΚΛΑΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ και όποιος δεν πειθαρχεί κατηγορείται για αδράνεια.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Θα συνεχίσετε έτσι;
Συνεχίστε ....
 Όσο συνεχίζετε τόσο δικαιωνόμαστε.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΛΟΓΕΙΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ.

Αλλά εμείς σας το λέμε καθαρά: Υπάρχει άλλος δρόμος. Αλλάξτε ρότα. Αλλάξτε πορεία για το καλό του ΔΗΜΟΥ, των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και των ΠΟΛΙΤΩΝ.

 Μήπως νομίζετε ότι έχετε κερδίσει τις εκλογές αυτοδύναμα?

Οι επι δεκετίες διεκδικητές της .... ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ  ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ..... ΛΟΓΙΚΗ.

ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!
ΜΗΝ ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΣΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ.

Δεν είστε οι μόνοι που δικαιούστε να κάνετε κριτική - όταν κάνετε στην κυβέρνηση (σπάνια) και την ΕΕ και πολύ καλά κάνετε  - αλλά να μην δεχόσαστε.
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ : ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ - ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ
ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ -ΨΥΧΙΚΟΥ
ΣΟΦ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 62-ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ - ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ

Εμείς οι συνταξιούχοι αγωνιζόμασταν και εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για ένα σύστημα υγείας που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μας με βάση και τα επιτεύγματα της επιστήμης και τεχνολογίας. Διεκδικούμε αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία , χωρίς όρους για όλους : συνταξιούχους , εργαζόμενους και ανέργους .

Αυτή τη στιγμή που το υγειονομικό προσωπικό βρίσκεται μπροστά στη μάχη για την προστασία της υγείας του λαού συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους και στηρίζουμε την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας στις 7 Απρίλη , μέρα πανελλαδικής δράσης για την Υγεία.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ – ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ ΜΕΘ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ .

ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΜΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ .

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ - ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ