Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΑΙΠΕΔ: ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ .... ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ.

του Ακατανόμαστου
Επειδή στο Χαλάνδρι οι μόνοι που κοιμούνται - φίλε Κώστα Δρίβα΄(*) -είναι η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όσοι έχουν μοναδική τους μέριμνα την προστασία του ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΛΗΠΤΗ αρχηγού σας από τις άλλες παρατάξεις - μόλις τέλειωσα αναλυτικό έλεγχο όλων των δημόσιων ακινήτων στο Χαλάνδρι που πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ και είπα να σας ενημερώσω κανονικά γιατί αυτή η λίστα με τους αριθμούς με την οποία κάνετε τους ..... ξύπνιους Κώστα στο φατσομπούκι δε νομίζω να λέει τίποτα στον Χαλανδραίο.

ΑΣΕ που  ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ που έβγαλες και πήγες να καρπωθείς για να παριστάνεις ότι εσύ ξύπνησες πρώτος το κοιμισμένο Χαλάνδρι, την έφερε ο Γ. Θωμάς στο ΔΣ  - όπως από εχθές το πρωί είχες διαβάσει στην ΠΛΑΤΕΙΑ, (που ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ γιατί δεν θα σε πιστέψω), και την έδωσε στον Νταβία για να πάει στο Κτηματολόγιο και να κάνουμε ΣΟΒΑΡΑ την δουλειά μας. 

Οπότε ΑΤΥΧΗΣΕΣ φίλε Κώστα. Ξύπνα μόνο τους δικούς σου, αν και αυτοί είναι .... ΑΡΙΣΤΟΙ - ΑΧΡΗΣΤΟΙ.)

Έχουμε λοιπόν στα χέρια μας τις ακριβείς διευθύνσεις όλων των δημόσιων ακινήτων που περνάνε στο ΤΑΙΠΕΔ για ..... αξιοποίηση με στόχο το αποτέλεσμα της αξιοποίησης να πέφτει στην τσέπη των δανειστών.
Και έχουμε γεμίσει απορίες.

Ας δούμε .... τι είδε ο Γιαπωνέζος στο Κτηματολόγιο:

1. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ είναι ΡΕΜΑΤΙΑ. 

ΚΑΡΑΡΕΜΑΤΙΑ ΟΜΩΣ.
Ζώνη Α της Ρεματιάς. 

ΣΤΑ ΠΡΑΝΗ!

Δεν θα αναφερθούμε σε αυτά αναλυτικά γιατί είναι ουσιαστικά ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ, μέσα στη ζώνη Α και δεν έχει νόημα να τα δούμε κομμάτι - κομμάτι.

ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΜΩΣ!
Είναι απορίας άξιο ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ με ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ νομοθεσία..

Λες το ΤΑΙΠΕΔ να σκέφτεται να ρίξει το ΠΔ για το ρέμα για να "αξιοποιηθεί" αυτή προς όφελος των δανειστών:???/

ΘΑ ΒΡΑΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ, αν πέρασε στο κεφαλάκι κανενός γερμανοτσολιά καμία τέτοια σκέψη, να είμαστε ξηγημένοι.
 


2. Για αξιοποίηση στο ΤΑΙΠΕΔ περνάνε οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ και ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και οι περιβάλλοντες αδόμητοι χώροι.

 

Ενδιαφέρον έχει όλο το πακέτο των ακινήτων που μαζί με τους σταθμούς βρίσκονται στην υπό ένταξη περιοχή Π. Πολίτη - Πευκάκια Ρουπάκια και δεν θα αναφερθούμε σε καθένα από αυτά.

Η αξιοποίησή τους περνάει - βεβαίως - από την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης οπότε θα τα δούμε εκεί.

3. Στο ΤΑΙΠΕΔ περνάει και η "αλάνα" του Νομισματοκοπείου.
Τώρα εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τα επικοινωνιακά τρικ της ΠΡΩΤΗΦΟΡΑΣ.

 

Εμείς πανηγυρίζαμε, μαζί με τον Συμεών, ότι αυτό το πήρε ο δήμος, έτσι δεν είναι;
Και τώρα εμπλέκεται σε αυτό το ΤΑΙΠΕΔ.
Τα ύδατα είναι αχαρτογράφητα.
Τώρα εκεί ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ άραγε;;;;

Και αν κάνει το ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ όπως βασίμως εικάζω (αφού στο τέλος της ημέρας ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ) τότε το Χαλάνδρι έχει ή δεν έχει εξαπατηθεί ..... ασάλιωτα;;;;;

Θα έχει μια αξία να μας πει η διοίκηση του δήμου ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ παραχωρήθηκε στον δήμο και κάναμε .... γιορτή και τι ισχύει σήμερα πριν μιλήσουμε και γίνουμε πάλι οι ..... κακοί του χωριού.
Μη κάναμε ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ;;;
Μένουμε σε ..... ετοιμότητα για το θέμα.


4. Και το αρχηγείο της  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ για αξιοποίηση στο ΤΑΙΠΕΔ, στη Ριζάρειο.
Τώρα εδώ ... δεν κάνω σχόλιο γιατί υπάρχει φόβος να ξεχάσω ότι είμαι αντιμνημονιακός και να υπερθεματίσω: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ μαζί με το περιεχόμενό του αυτό το κτίριο, μπας και την γλυτώσει το επόμενο ΜΑΤΙ.


5. ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ (Παπανικολή, Αβέρωφ, Ομήρου κλπ) μαζί με την παιδική βιβλιοθήκη .... είναι έτοιμα για αξιοποίηση.


Καλό φιλέτο. Πάει το πάρκο, βάζω στοίχημα.

5. Δύο ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ για ... αξιοποίηση.

Ο 1ος Π.Σ. (ΜΑΝΑΣ) στην Παραρεμάτιο μαζί με όλους του διπλανούς αδόμητους χώρους.(πρόσκοποι, παρκάκι - εμπίπτουν βεβαίως και στο πρώτο πακέτο των παραρεμάτιων της ζώνης Α)


Και ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ στην οδό Κάλβου 16 στον Συνοικισμό (σόρυ στον Σωρό κατά τα νέα ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ πολεοδομικά δεδομένα).
 

 

ΔΗΛΑΔΗ;;;;; 
ΤΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ;;;

Πώς θα γίνει αξιοποίηση με τους παιδικούς σταθμούς;

Θα πληρώνει νοίκι ο δήμος;;;

Μπας και τους αγοράσει και αυτούς ο δήμος από το ΤΑΙΠΕΔ τώρα όπως τους ΧΕΥ;;;;
Όλα τα ΄χουμε δει γιατί να μην δούμε και αυτό;

Αυτά είναι τα πιο αξιομνημόνευτα από όσα είδαμε στο κτηματολόγιο από την λίστα  των ..... "κατασχεθέντων" του δήμου μας.
Υπάρχουν και μερικά ακόμα "ψιλά" τα οποία έχουμε λόγο - προς το παρόν - να μην τα βγάλουμε φόρα παρτίδα (μπορεί να είναι ιδιωτικά κατασχημένα και ..... δεν λέει).


Ίσως ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΕ πάσχεις πλέον τόσο από μιθριδατισμό, έχεις ΕΘΙΣΤΕΙ στο μνημονιακό δηλητήριο που αυτή η ανάρτηση δεν έχει πλέον καμία σημασία, για τους ηττημένους ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ.

Αλλά εγώ προσωπικά σήμερα ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ με αυτό που έκανα.
Είμαι τρελός βλέπετε και απροσάρμοστος.


ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
Χρειάζομαι τσίπουρα για να συνέλθω.

(*) Εχθές στο φατσομπούκι ο φίλος μου ο Κώστας ανέβασε την λίστα με τα ΚΑΕΚ των δημόσιων ακινήτων που πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ με το σχόλιο ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. Δεν έχει το θάρρος ο φίλος μου ο Κώστας να γράψει ότι τα μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ - όταν δεν παίρνουν γραμμάτια και επιλέγει να μας τσουβαλιάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι. ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ και να μας συγχωρείς δηλαδή.  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙΜΑΖΙ .... κοιμισμένοι.

Βόρεια διαδρομή: Γιάννενα – Κωνσταντινούπολη με «επιβίβαση» στη Ρεματιά:


Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη.
Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.

Βόρεια διαδρομή: Γιάννενα – Κωνσταντινούπολη
με «επιβίβαση» στη Ρεματιά:
Παραδοσιακή μουσική από τον Χρίστο Τσιαμούλη και τους Κυρατζήδες

Τη μουσική παράσταση Βόρεια διαδρομή: Γιάννενα – Κωνσταντινούπολη με τον δεξιοτέχνη στο ούτι Χρίστο Τσιαμούλη και την παραδοσιακή κομπανία Κυρατζήδες φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου. Στη μουσική βραδιά, που υπόσχεται να μας «ταξιδέψει» σε μια διαδρομή από τα Γιάννενα έως την Κωνσταντινούπολη, συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του Ιδρύματος Ζήση.

Μουσικοί:

Χρίστος Τσιαμούλης (τραγούδι – ούτι)
Αχιλλέας Χαχάμης (τραγούδι)
Δημήτρης Μπρέντας (κλαρίνο)
Νίκος Σκαφίδας (βιολί)
Νίκος Αγγελόπουλος (λαγούτο)
Αλέξης Νόνης (κρουστά)

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ελεύθερη είσοδος
Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

ΘΩΜΑΣ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ : ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ

Η καθαρή έξοδος της Ελλάδος από τα οκταετή προγράμματα οικονομικής στήριξης των Ευρωπαίων, υπό συνθήκες καταναγκασμού και εκβιασμού ενίοτε, είναι πια γεγονός. Σημαντικότερη όμως είναι η έξοδος από το ζόφο, τη σήψη και τη παρακμή, που θυμίζουν τις τελευταίες ημέρες του Βυζαντίου. Σε αυτή τη κατάσταση, που βίωσε η χώρα , την οδήγησαν με τις εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις τους, οι ηγεσίες και τα στελέχη των πολιτικών κομμάτων της θεσμικής ανομίας, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Πρόκειται για ένα λυτρωτικό πέρασμα της πατρίδας και του λαού από το βαθύ σκοτάδι στο ξέφωτο και την κανονικότητα. Αυτό συνέβη με την ανάκτηση της απολεσθείσης, για οκτώ έτη Εθνικής μας κυριαρχίας, και πιστώνεται ήδη θετικά από την ιστορία στην οραματική υπό τον Αλέξη Τσίπρα διακυβέρνηση της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Ο υπό προθεσμία Αρχηγός της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης, εμβρόντητος από το μήνυμα της Ιθάκης, χρησιμοποιεί το ψεύδος τη συκοφαντία και τη λάσπη, προσπαθώντας να υποβαθμίσει το γεγονός της εξόδου. Ο ίδιος δέσμιος της ακροδεξιάς πτέρυγας του κόμματός του και του προεδρεύοντος αντιπροέδρου του, Άδωνη Γεωργιάδη, αποτελούν κακιά σκουριά που δε πιάνει και δεν ακουμπά το ολόλευκο και ολόφωτο μάρμαρο της αλήθειας στον αγώνα και την αγωνία της αριστεράς υπό τον Αλέξη Τσίπρα, για αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Έναν αγώνα που έχει στόχο τη σωστή λειτουργία των θεσμών και μετατροπή της χώρας σε μια ευημερούσα, ευνομούμενη και δικαιοκρατούμενη πολιτεία με άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και κοινωνική δικαιοσύνη.

Δημοκρατική χώρα στην οποία θα ακούγεται η φωνή κάθε αδικούμενου και κατατρεγμένου συμπολίτη μας, που σήκωσε, ως μη έδει, στις πλάτες του το βαρύ φορτίο της χρεωκοπίας που προκάλεσαν σε βάρος της χώρας και των πολιτών της, με αμοιβαία ανοχή και σε αγαστή συνεργασία τα κόμματα της κλεπτοκρατίας ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

Τα δύο κόμματα της χαοτικής αταξίας, που μετακύλησαν στις πλάτες του λαού, χωρίς ντροπή τα δάνεια και τα βερεσέδια τους στις τράπεζες, για απόσβεση, με την εγκληματική ανοχή των τραπεζιτών, που εισπήδησαν ανόμως στην πολιτική και υπήρξαν οι πιο πειθήνιοι εκτελεστές των παρανοϊκών εντολών του πιο σκληρού και απάνθρωπου «προσώπου» μερίδας των δανειστών ..

Σήμερα, χωρίς ηθικούς φραγμούς και χωρίς καμία συστολή τα κόμματα της χρεωκοπίας-κλεπτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, δημιουργούν μια ετερόκλητη και παρά φύση συμμαχία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Φώφης Γεννηματά. Αυτό έχει γίνει αντιληπτό από το λαό της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης της χώρας, ο οποίος συνεχίζει να εγκαταλείπει, ως τελευταία απομεινάρια του Ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ, το πάλαι ποτέ κραταιό κίνημα και πυκνώνει τις τάξεις της ευρύτερης αριστεράς. Εξάλλου αργά ή γρήγορα οι εκλογές έρχονται ,που θα αποδείξουν του λόγου το αληθές.

Γιαυτές τις οβιδιακές μεταμορφώσεις και ποικιλώνυμες μεταλλάξεις της σημερινής ηγεσίας του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, η Νέμεσις του αλάνθαστου στα κριτήρια και αισθητήρια του ελληνικού λαού θα είναι σκληρή. Αποτέλεσμα θα είναι η πλήρης εκλογική εξαΰλωση και συντριβή των προθύμων του, που στόχο έχουν με την εθελοδουλία τους, να γίνουν το άλλοθι μιας μακράς και αέναης νεοφιλελεύθερης νύκτας στα εργασιακά και ατομικά δικαιώματα ως και τις ελευθερίες των Ελλήνων. Απόψεις που ευαγγελίζεται η ΝΔ των Γεωργιάδηδων και των Βορίδηδων, που διοικούν σήμερα εν τοις πράγμασι, το ιστορικό συντηρητικό κόμμα της Ελλάδος.

Η απάντηση στον κοινωνικό Αρμαγεδώνα που μας επιφυλάσσουν είναι μια! Το άνοιγμα του Σύριζα στην κοινωνία και η στράτευση κάθε ενεργού πολίτη στην υπό τον Αλέξη Τσίπρα πανστρατιά, που ξεκινά από τις εξαγγελίες του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΔΗ

http://nikosoikonomidis.com/Αγαπητές φίλες και φίλοι

η ιστοσελίδα μου άλλαξε και προσαρμόστηκε
στα νέα δεδομένα των smartphones και tablets.
Όποιος επιθυμεί να το επισκεφτεί η διεύθυνση είναι:

www.nikosoikonomidis.com

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ν.Οικονομίδης

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ! Ξεκινά το πρόγραμμα της Σχολής Γονέων 2018-2019


Ξεκινά το πρόγραμμα της Σχολής Γονέων 2018-2019
-Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου-

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα Σχολής Γονέων.

Ο α΄ κύκλος συναντήσεων της Σχολής Γονέων 2018-2019 αρχίζει την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (αίθουσα ‘Μουσών’) με την εναρκτήρια ομιλία της ψυχολόγου Αλεξάνδρας Καππάτου με θέμα:

‘Πώς επηρεάζεται η σχέση γονιών-παιδιών από τις σχολικές υποχρεώσεις’

Δηλώσεις συμμετοχής για τις προγραμματισμένες συναντήσεις στα τηλ. 210-8045564 και 210-8100224.

Θεόδωρος Κουτρούκης: Ένα ευρώ για τη Μακεδονία


Θεόδωρος Κουτρούκης*

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν η πολυθρύλητη Συμφωνία των Πρεσπών θα εγκριθεί από τις δύο εμπλεκόμενές χώρες. Μολαταύτα, η αναγκαιότητα για τη διαφύλαξη της ιστορικής κληρονομίας της Μακεδονίας δε φαίνεται πως θα εκλείψει στο προσεχές μέλλον. Επομένως, χρήσιμη θα ήταν η ενίσχυση της διεθνούς εκστρατείας της Ελλάδας για την προάσπιση του αρχαίου Μακεδονικού πολιτισμού.

Σε αυτό το σκηνικό μεγάλη αποτελεσματικότητα θα είχε η αξιοποίηση της οικονομικής δυναμικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για αυτόν τον σκοπό. Ειδικότερα, προτείνουμε την κοπή και διακίνηση ενός νομίσματος του Ευρώ (κατά προτίμηση του 1 ή των 2 ευρώ) στο οποίο η εθνική όψη θα απεικονίζει τον Ηλιο της Βεργίνας μαζί με τις λέξεις MACEDONIA και HELLAS ή GREECE (κάτι αντίστοιχο εμφανιζόταν παλαιότερα στο κέρμα των 100 δραχμών, αλλα η δραχμή είχε σαφώς μικρότερη εμβέλεια). Με αυτό τον τρόπο η ταύτιση της Μακεδονίας με την Ελλάδα θα διαδοθεί όχι μόνο στις χώρες που χρησιμοποιούν επίσημα το Ευρώ (19 χώρες μέλη της Ευρωζώνης συν το Μαυροβούνιο και το Κόσοβο), αλλα και σε πολλές άλλες χώρες που αποδέχονται το Ευρώ ως συμπληρωματικό μέσο συναλλαγών. Τέλος, το εγχείρημα της Ελλάδας για την οικουμενική διαδήλωση της ελληνικότητας της χώρας των Μακεδόνων θα ενισχυθεί από το κύρος και την δυναμική της ευρωπαϊκής ενοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με “πρεσβευτή" το νόμισμα της Γηραιάς Ηπείρου.


*Ο Θεόδωρος Α.Κουτρούκης είναι Επικ. Καθηγητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης