Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΕΥ 9


Πριν από λίγο ο Συμεών ανακοίνωσε στο δημοτικό συμβούλιο ότι η ηλεκτρονική δημοπρασία του ΤΑΙΠΕΔ για τον ΧΕΥ 9 της Αττικής οδού (στην Ηρακλείτου) έκλεισε με υπερθεματιστή τον δήμο Χαλανδρίου και τίμημα 640.000 ευρώ - από 510 χιλιάδες που ήταν η αρχική τιμή που είχε προσφέρει ο δήμος Χαλανδρίου.

Το τίμημα. το οποίο προσέφερε ο δήμαρχος στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό, ενέκρινε κατά πλειοψηφία των παρευρισκομένων δημοτικών συμβούλων το δημοτικό συμβούλιο.

Από την διαδικασία αποχώρησαν μόλις ξεκίνησαν τα "χτυπήματα" οι Θωμάς, Νταβίας και Τζούρας ενώ λευκό ψήφισε ο κ. Ευσταθίου.
Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν εκπροσωπήθηκε καθόλου στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

Ο Γιώργος Θωμάς κατά την αποχώρηση διάβασε τις δηλώσεις Αλαβάνου κατά την παρουσίαση του βιβλίου της Νάντιας Βαλαβάνη.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Με συμμετοχή που κυμαίνεται σε όλους τους δήμους από 45 μέχρι 55 % έγιναν εχτές οι εκλογές για τους αιρετούς εκπροσώπους των εργαζομένων στα υπηρεσιακά συμβούλια, μια εκπροσώπηση που αρκετές δυνάμεις μνημονιακών προθύμων, κινούνται για να καταργηθεί για να επανέλθουμε σε καθεστώς μόνο διορισμένων τσάτσων. 

MONIMOI (συμμετείχαν 4 συνδυασμοί και 1 μεμονωμένος υποψήφιος)

Συνδικαλιστική Ανατροπή (Μπαλασόπουλος) .............. 499
ΔΑΣ  (ΠΑΜΕ)................................................................ 450
ΑΣΚ (ΣΥΡΙΖΑ) .............................................................   64
Δημοκρατική Ανατροπή (Δημ. Συμπαράταξη) .............   34
Μεμονομένοι .................................................................   29

Εκλέγεται από την Συνδικαλιστική Ανατροπή η κα Αναστασία Καλαϊτζή και από την ΔΑΣ ο κ. Αποστολίδης Φώτης.

ΙΔΑΧ ( συμμετείχαν 2 συνδυασμοί)

Συνδικαλιστική Ανατροπή (Μπαλασόπουλος) .............. 361
ΔΑΣ  (ΠΑΜΕ)................................................................ 257

Εκλέγεται από την Συνδικαλιστική Ανατροπή ο κ. Γιάννης Πέτσας και από την ΔΑΣ ο κος Σπυρίδων Κωνσταντινίδης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΛΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΜΟΝΙΜΟΙ 

Σ. Ανατροπή  .........,............... 65 ψήφοι
ΔΑΣ ...................................... 18 ψήφοι
ΑΣΚ ...................................... 10 ψήφοι
Δημοκ. Ανατροπή ................... 1 ψήφος
Μεμονομένη (Τούμπη) ......... 13 ψήφοι

ΙΔΑΧ

Σ. Ανατροπή  ....... 43 ψήφοι
ΔΑΣ ..................... 13 ψήφοι

Από την σταυροδοσία των Χαλανδραίων υποψηφίων  πρώτη στους μονίμους υπαλλήλους  η Ειρ. Νταβία με 58 ψήφους στο Χαλάνδρι - 5η σε επίπεδο περιφέρειας με 89 συνολικά ψήφους στο ψηφοδέλτιο της Σ. ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ) και πρώτη στους ΙΔΑΧ η Λίζα Πασσάδη με 39 ψήφους - 3η σε επίπεδο περιφέρειας με το ψηφοδέλτιο της Συνδικαλιστικής Ανατροπής.
Από την ΔΑΣ στο ψηφοδέλτιο των μονίμων συμμετείχαν 4 εργαζόμενοι του δήμου Χαλανδρίου οι κυρίες Λύτινα Στέλλα, Αναγνώστου Γιάννα, Παπαδήμα Ν. και ο κος Περράκης.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΚΑΙΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΣΉΞΕΙ ΝΕΟΣ ΑΕΡΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ των κρινόμενων συναδέλφων σας αγαπητοί εκλεγέντες.

ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ .... ΑΛΛΑ ΠΟΥ??? ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

ΜΠΑΝΑΝΑ ΘΕΛΕΙΣ;

Βούιξε εχθές το αυτί μας από μια είδηση ρε φίλε (ή μήπως "είδηση", εδώ σε θέλουμε - εδώ θέλουμε την βοήθεια του κοινού).

Ο ΣΚΑΙ στις 9 το πρωί, στο ραδιοφωνικό του δελτίο είπε ότι το MONT PARNESS κατεβαίνει από την Πάρνηθα στα Βόρεια Προάστια και είπε μάλιστα η εκφωνήτρια των ειδήσεων ".... μάλλον στο Χαλάνδρι".

"Δεν το άκουσα εγώ" μου είπε ο σύντροφος που με πρωτοπήρε τηλέφωνο," αλλά με πήραν τηλέφωνο τώρα μόλις και μου το είπαν. Μπας και ακούς ΣΚΑΙ", με ρωτάει, γιατί ξέρει ότι στο μαγαζί ακούω ράδιο. (Αλλά όχι και ΣΚΑΙ, φτάνει η τηλεόραση το απόγευμα με τον Μπογδάνο, δεν ακούω Πορτοσάλτε και το πρωί, φοβάμαι μη πάθω overdose νεοφιλελευθερίνης - όπως λέμε ηρωίνης).

- "Μπα όχι, δεν ...." του απάντησα

- "Δεν ψάχνεις εσύ που είσαι όλη μέρα στα πλήκτρα μπας και βρεις τι ειπώθηκε ή μπας και το έχουν στο site;"

- OK, του λέω και αρχίζω το ψάξιμο.

Δεν βρίσκω τίποτα, παίρνω τηλέφωνο στο SKAI, μου λέει μια (όχι και τόσο) ευγενέστατη κοπέλα "ψάξτε, θα ανέβει το δελτίο".
Ξαναψάχνω και βλέπω ότι τα πεντάλεπτα δελτία δεν ανεβαίνουν οπότε μπαίνω στην ηλεκτρονική φόρμα και κάνω αίτηση να μου στείλουν το αρχείο.

Μετά με παίρνει και άλλος σύντροφος.

Θα γίνει ρε συ ΚΑΖΙΝΟ στο Χαλάνδρι; ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ εσύ (εγώ, ο ακατανόμαστος δηλαδή) που τα ξέρεις όλα;;;

(ΑΣΧΕΤΟ: Δεν μας χέζετε ρε Νταλάρες που με κουρδίζετε ότι "τα ξέρω όλα". Τίποτα δεν ξέρω και έχω και αρχές αλτσχάιμερ, δηλαδή όχι μόνο δεν ξέρω αλλά δεν θυμάμαι κιόλας αυτά που ξέρω. Μόνο ένα ξέρω καλά: να ψάχνω και να αποφεύγω μπανανόφλουδες όταν περπατάω και κυρίως όταν γράφω ... ).

Ο φίλος που με πήρε μάλιστα, είχε σενάριο ακόμα και σε ποιον χώρο - ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - θα γίνει το ΚΑΖΙΝΟ.

Και το σενάριό του είχε ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ (και ψιλορατσιστική) ΒΑΣΗ αλλά όσο δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία δεν γράφουμε ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Πέρασαν μερικές ώρες και έγινε αυτό που δεν περιμένα: Ο ΣΚΑΙ (και προς τιμήν τους, για να τα λέμε και αυτά, μην κριτικάρουμε μόνο) μου έστειλε το ηχητικό του δελτίου ειδήσεων , το οποίο και ανεβάζουμε και στην ΠΛΑΤΕΙΑ.

Καλησπέρα σας
 το ηχητικό που ζητήσατε .
 Με εκτίμηση
 Ομάδα ίντερνετ ΣΚΑΙ

ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

Τώρα πουλάκια κάνανε τα αυτιά των 2 φίλων, έκανε μοντάζ ο ΣΚΑΙ γιατί ψάρωσε με την ΠΛΑΤΕΙΑ  ο Αλαφούζος (διότι είμεθα και φόβητρο, δεν είμεθα της κρεαταγοράς ημείς ... για χέσιμο μας έχουν) ή κάτι άλλο συμβαίνει;

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ:

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΕΝΑ EMAIL ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ 9 ΤΟΥ ΣΚΑΪ.

ΕΙΠΕ ή ΔΕΝ ΕΙΠΕ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ";

Οι συμμετέχοντες κερδίζουν χρυσούν ωρολόγιο (μαϊμού έτσι;) "μεγάλης συναισθηματικής αξίας" για τον γύφτο που μας το πούλησε.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ - ΑΝΕΤΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ - AYTONOMH - ΑΝΑΤΡΟΠΗ


Με άνετη πρωτιά για την ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ έγιναν εχθές οι εκλογές για τους αιρετούς εκπροσώπους των εργαζομένων για το υπηρεσιακό συμβούλιο κερδίζοντας την μία από τις δύο έδρες.

Δεύτερη δύναμη αναδείχθηκε η ΔΑΣ - ΟΤΑ (ΠΑΜΕ) που κατέκτησε την δεύτερη έδρα τόσο στο υπηρεσιακό των μονίμων υπαλλήλων, όσο και σε αυτό των ΙΔΑΧ.

Και στην κάλπη του Χαλανδρίου το αποτέλεσμα είναι αντίστοιχο με άνετε πρωτιά της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και δεύτερη την ΔΑΣ.

(Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πήρε - πάνω, κάτω - δεν ξέρουμε ακόμα ακριβώς γιατί η καταμέτρηση τέλειωσε στις 6.30 το πρωί και η εφορευτική κοιμάται) - 53 (minus όχι plus) ψήφους συνολικά, σε όλο τον τομέα του Δ υπηρεσιακού).

ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ WASTE4THINK


ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 
ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WASTE4THINK

Η εφαρμογή ενός πρωτοπόρου προγράμματος για το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων ξεκίνησε στο Χαλάνδρι χτες, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου. Την έναρξη για το πιλοτικό πρόγραμμα συλλογής και αξιοποίησης οικιακών υπολειμμάτων τροφής Waste4Think, το οποίο φέρνει το Δήμο Χαλανδρίου στην πρώτη γραμμή της εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών σε αυτόν τον τομέα, σήμανε η ενημέρωση των συμμετεχόντων σε αυτό.

Χτες το απόγευμα, στο 4o Δημοτικό Σχολείο, περίπου 200 πολίτες παρακολούθησαν τη διεξοδική παρουσίαση του δημοτικού συμβούλου, καθηγητή και επιστημονικού υπευθύνου του προγράμματος, Γεράσιμου Λυμπεράτου, ο οποίος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που διατυπώθηκαν σχετικά. «Στην κατάμεστη αίθουσα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου έγινε η εκκίνηση του πρωτοποριακού προγράμματος Waste4Think, με παρουσία 200 εθελοντών οι οποίοι θα γίνουν οι πρώτοι "πρεσβευτές", όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεράσιμος Λυμπεράτος, μιας νέας αντίληψης διαχείρισης των βιοαποβλήτων. Μετά από συστηματική δουλειά 20 σχεδόν μηνών επιτέλους ξεκινήσαμε», σημειώνει ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, με χαιρετισμό του οποίου ξεκίνησε η χτεσινή εκδήλωση.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, που θα διαρκέσει 42 μήνες, προμηθεύτηκαν επίσης τους καφέ οικιακούς κάδους, χωρητικότητας 30 λίτρων, που θα χρησιμοποιήσουν για τη συγκέντρωση των απορριμμάτων καθώς επίσης 90 βιοαποδομήσιμες σακούλες, φτιαγμένες από πατάτα, για χρήση 3 μηνών. Αύριο θα τοποθετηθούν και στις γειτονιές οι ειδικοί κάδοι του Waste4Think οι οποίοι θα κλειδώνουν ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.

Το Waste4Think αποτελεί την πρώτη από μια σειρά δράσεων για την ανακύκλωση που προγραμματίζει ο Δήμος Χαλανδρίου. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα για την οικιακή κομποστοποίηση σε κατοικίες με κήπο, η εισαγωγή στις γειτονιές κίτρινου κάδου ειδικά για την ανακύκλωση χαρτιού καθώς και δράση στα σχολεία με εισαγωγή τεσσάρων κάδων διαφορετικού χρώματος για την εκπαίδευση των μαθητών στη διαλογή απορριμμάτων στην πηγή.

Καινοτόμες Τεχνολογίες για τη Διαχείριση Οικιακών Απορριμμάτων
στο Χαλάνδρι


Το πρόγραμμα συλλογής οικιακών ζυμώσιμων απορριμμάτων είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Χαλανδρίου µε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Waste4Think, HORIZON 2020.

Στο πρόγραμμα αυτό, προϋπολογισμού περίπου 9.000.000 €, συμμετέχουν 18 εταίροι (πανεπιστήμια, οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης, κ.ά.) από επτά κράτη µέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε τέσσερις ευρωπαϊκές πόλεις (Χαλάνδρι, Cascais Πορτογαλίας, Zamudio Ισπανίας, Seveso Ιταλίας) θα εξεταστούν διαφορετικές περιπτώσεις αξιοποίησης και διαχείρισης οικιακών απορριμμάτων σε πιλοτική βάση.

Η ενιαία πρόταση των 18 εταίρων για την κατάρτιση του προγράμματος Waste4Think αξιολογήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Ε.Ε. ως μια από τις τρεις καλύτερες μεταξύ των 97 που υποβλήθηκαν.

Στον Δήμο Χαλανδρίου, η εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος, προϋπολογισμού 455.250€, στοχεύει κυρίως στη χρήση εναλλακτικών τρόπων συλλογής και διαχείρισης/αξιοποίησης οικιακών ζυμώσιμων απορριμμάτων καθώς και στη βέλτιστη διάδοση του προγράμματος στην τοπική κοινωνία.

Τι είναι τα οικιακά ζυμώσιμα απορρίμματα
Τα οικιακά ζυμώσιμα απορρίμματα είναι υπολείμματα τροφών κουζίνας, δηλαδή: υπολείμματα μαγειρεμένου φαγητού (εκτός από κόκκαλα), φρούτα, λαχανικά και χρησιμοποιημένα χαρτιά κουζίνας.

Τι επιδιώκεται µε το ερευνητικό πρόγραμμα Waste4Think
Σκοπός του προγράμματος είναι να μελετηθούν και να υλοποιηθούν πιλοτικά λύσεις που θα βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση οικιακών ζυμώσιμων απορριμμάτων µε στόχο τη μείωση του τελικού όγκου τους που παράγει η πόλη. Μέσα από την ενεργό συμμετοχή των πολιτών και σε συνεργασία µε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, τα οικιακά ζυμώσιμα απορρίμματα που θα συλλεχθούν σε χρονικό διάστημα 40 μηνών θα ακολουθήσουν µια διαδικασία προ-επεξεργασίας (ξήρανσης και τεμαχισμού), ώστε το τελικό προϊόν να συμβάλει στην ανάπτυξη νέων Καινοτόμων Τεχνολογιών επεξεργασίας και αξιοποίησης, όπως παραγωγή βιοαερίων καυσίμων (μεθάνιο, υδρογόνο, HYTHANE), παραγωγή βιοαιθανόλης, χρήση στην τσιμεντοβιομηχανία ως εναλλακτικό καύσιμο, παραγωγή pellets, παραγωγή compost, παραγωγή ηλεκτρισμού µε χρήση Μικροβιακών Κυψελίδων Καυσίμου, παραγωγή βιοπροσροφητικού υλικού, παραγωγή ζωικών τροφών.

Απώτερος στόχος είναι να προχωρήσει ο Δήμος Χαλανδρίου σε ένα «έξυπνο», βιώσιμο και οικολογικά φιλικό σύστημα διαχείρισης/αξιοποίησης όλων των απορριμμάτων, όπως άλλωστε προβλέπει και το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης που έχει εκπονηθεί και εγκριθεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Πρώτη φάση εφαρμογής

Αρχικά θα συμμετάσχουν 240 κατοικίες αλλά σκοπός του Δήμου Χαλανδρίου είναι να αυξάνεται ο αριθμός αυτός προοδευτικά. Θα εφαρμοστεί µία “έξυπνη” συλλογή και διαχείριση οικιακών ζυμώσιμων απορριμμάτων (πόρτα – πόρτα).

Οι εθελοντές κάτοικοι, αντί να πετάνε τα οικιακά ζυμώσιμα απορρίμματα στους πράσινους κάδους (σύμμεικτα), θα τα διαχωρίζουν χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό που θα τους διαθέτει δωρεάν ο Δήμος. Θα συλλέγουν αυτά τα απορρίμματα σε ατομικό οικιακό καφέ κάδο χωρητικότητας 30 λίτρων, μέσα σε ειδικές βιοαποδοµήσιµες σακούλες, φτιαγμένες από πατάτα (άμυλο).

Έξω ή πολύ κοντά από τις κατοικίες που θα συμμετάσχουν στη δράση, θα τοποθετηθούν καφέ κάδοι των 120 λίτρων, στους οποίους και θα πετάγονται µόνο αυτές οι σακούλες. Η αποκομιδή θα γίνεται από την υπηρεσία καθαριότητας 3 φορές την εβδομάδα µε ειδικό απορριμματοφόρο, το οποίο θα κινείται µε βιοαέριο παραγόμενο από τα συλλεγόμενα απόβλητα.

Σε κάθε φάση του προγράμματος θα υπάρχει υποστήριξη από τις υπηρεσίες του Δήμου ώστε η εφαρμογή του να εξελίσσεται ομαλά και να αποτελέσει το πρότυπο για µια ουσιαστική συνολική αλλαγή στον Δήμο Χαλανδρίου.

Σημασία συμμετοχής
Για την επιτυχημένη εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος είναι απαραίτητη η εθελοντική συμμετοχή των κατοίκων της πόλης. Αυτή η συμμετοχή θα βοηθήσει στην τελική εφαρμογή ενός σχεδίου που θα επιφέρει σημαντική αλλαγή στον τρόπο που διαχειρίζεται ο Δήμος Χαλανδρίου τα σύμμεικτα απορρίμματα (πράσινος κάδος).

Το αποτέλεσμα, εκτός από τη βελτίωση της καθαριότητας στην πόλη, ουσιαστικά θα συμβάλει στη μείωση του όγκου των απορριμμάτων µε ταυτόχρονη μείωση του σημαντικού κόστους αποκομιδής και φυσικά στην προστασία του περιβάλλοντος µε την αποφυγή της μεταφοράς τους στους δυσεύρετους και υπερ-κορεσμένους Χώρους Υγειονομικής Ταφής.


ΣΧΟΛΙΑ: 

Δημοσιεύουμε - όπως όλα εκτός εκείνα που έχουν "χορηγό" - το δελτίο τύπου του δήμου, όταν μας τα στέλνουν αλλά βέβαια εδώ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ και την λέμε.

1. Το πρόγραμμα είναι καλό ΑΛΛΑ "ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" ο δήμος Χαλανδρίου είναι μόνο στην προπαγάνδα. 

Δηλαδή ρε διοικησάρα ΜΙΑ ΦΟΡΑ να μας ενημερώσετε χωρίς να μας περνάτε για μπαμπουίνους δεν μπορείτε; 
ΑΚΟΥ "ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" ο δήμος που δεν έχει έναν χώρο να κάνουν ένα ντουζ οι εργάτες καθαριότητας μετά το μάζεμα των σκουπιδιών!
ΑΚΟΥ "ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ" το Χαλά Ντερέ! 

2. Οι "εθελοντές" που ξεκίνησαν το πρόγραμμα πώς δήλωσαν "εθελοντές"; ΣΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ;;;;
Διότι δεν υπήρχε διαδικασία να καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν και βέβαια έτσι το πιλοτικό πρόγραμμα ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ σωστά αφού υλοποιείται σε "παραταξιακά" στεγανοποιημένο περιβάλλον.

3. Καλά είναι και τα πιλοτικά προγράμματα, καλά κάνουμε και μπαίνουμε αλλά οι άλλες ευρωπαϊκές πόλεις που συμμετέχουν (και γίνατε μπροστάρης τους - μην χέσω) έχουν λύσει τα ζητήματα υποδομής στην διαχείριση απορριμμάτων πριν 30 χρόνια και τώρα μελετούν ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ. Μερικοί μάλιστα κάνουν και εισαγωγή σκουπιδιών γιατί δεν τους φτάνουν αυτά που έχουν.


ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ .....

ΨΩΝΙΑ ......

Ε, ΨΩΝΙΑ .....

ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων: Ένα(1)χάλκινο μετάλλιο και μία οριακή ήττα την Κυριακή 11/12/2016

Εξωραϊστικός – Επιμορφωτικός – Φιλανθρωπικός & Αθλητικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων

«Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»

ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 14 & ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – 15235 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΘετικό είναι το πρόσημο για τις επιδόσεις των σκακιστών του Συλλόγου μας για ακόμα μία Κυριακή.

Σε ατομικό επίπεδο ο Ιωάννης Τσικογιανόπουλος καταχώρησε στο ενεργητικό του ακόμα μία επιτυχία καθώς κατέλαβε την 3η θέση στο ‘‘Ατομικό Νεανικό Πρωτάθλημα Rapid Αττικής «Rapid Νοεμβρίου – Επικοινωνίας»’ κερδίζοντας πανάξια το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κάτω των 8 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε παρακάτω:


ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων: Ένα(1)χάλκινο μετάλλιο και μία οριακή ήττα την Κυριακή 11/12/2016

ΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΧ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 (2) by Agelos Davias on Scribd

ΤΣΕΚΕΛΩΤΟΣ: ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΑΣ ....


(ΜΑΚΡΗΣ από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ..... ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΕΙΠΑΜΕ;;; ΠΡΟΕΔΡΟΣ;;;;


"Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ" 
λέει ο Σταρόβας στο "MONAKO"!


ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΕΣ;;;;;