Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ Π. ΠΟΛΙΤΗ και ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ Δ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ

Είναι απίστευτο ότι μετά από αυτή τη συζήτηση, τα ερωτήματα που τέθηκαν, τα ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα, τις επιφυλάξεις και τα προβλήματα που επισήμαναν τόσο ο μελετητής κος Ιωνάς όσο και δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και τελικά και τις παραδοχές του ίδιου του Αεικίνητου,

ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΓΗΣ ΣΕ ΝΕΟΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ (!!!!!)

ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ

ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΝΗ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ.

ΜΕ ΦΑΝΕΡΗ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ  ΘΕΜΑ (ακούστε κορυφαία στελέχη της μόνοι σας να γίνονται ρόμπα από την Καρατζά, για να μην τα κατανομάσουμε και γίνουμε κακοί).

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ και που αν δεν τα είχαμε αναδείξει θα έμεναν στο παρασκήνιο και θα ήταν αντικείμενα μόνο κλειστών συσκέψεων, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

Με προβλέψεις της μελέτης που προϋποθέτουν την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΠΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΎΝ

ε, είναι απίστευτο ότι ψήφισαν τόσο η διοίκηση, όσο και 4 παρατάξεις της αντιπολίτευσης αλλά και οι "αντάρτες" ότι η μελέτη αυτή πρέπει να αναρτηθεί.

Για να κοροϊδεύουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τους ταλαίπωρους κατοίκους του Πεύκο Πολίτη την προεκλογική περίοδο ότι το θέμα προχώρησε καιι πρέπει να τους ξαναψηφίσουν που είναι συνεπείς.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΟΥΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ (ΨΕΥΤΟ)ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Να την ακούσεις ειδικά αν είσαι κάτοικος της περιοχής ή ιδιοκτήτης στο Π. Πολίτη.

Και να ξέρεις ότι αν πας και ψηφίσεις χωρίς να την ακούσεις τότε ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!
ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ! ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!

ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΣΙΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

ΘΕΜΑ 1ο ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ.

Το θέμα ανακοινώνεται από την πρόεδρο, δεν μιλάει κανείς και πάνε κατευθείαν στην ψηφοφορία.

Ε δεν υπάρχει!

Ακούστε πώς πέρασε μια αναμόρφωση με την οποία - και καλά - δεν συμφωνούσαν ούτε  η αντιπολίτευση και οι .... "αντάρτες"!!!

ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ - ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΠΑΧΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Δεν είχαν προβλέψει στον προϋπολογισμό αμοιβές και εισφορές των οκταμηνιτών που προσέλαβαν τον Νοέμβριο (!!!!!!!!) και έφεραν ΕΧΘΕΣ αναμόρφωση για να μπορέσουν να τους πληρώσουν.

ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!

ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ: ΑΓΟΝΟΙ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ; ΓΙΑΤΙ;
ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΝΤΑΒΑΡΗΣ

1. ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ
2. ΓΕΜΑΤΗ ΝΟΗΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.


ΗΧΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΑΜΙΓΟΥ

Η ΝΕΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑ ΔΑΜΙΓΟΥ.
(είχε αντικαταστήσει τον Άρη Νόμπελη πριν μερικούς μήνες που παραιτήθηκε.)

"ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΚΑΙ ΑΠΟΧΟΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ"
6 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - 1 ΠΟΛΙΤΙΚΗ - 1 ΣΚΟΠΟΣ: ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣΚαμία έκπληξη δεν ήταν για εμάς η χθεσινή ΟΜΟΦΩΝΗ - με εξαίρεση την Λαϊκή Συσπείρωση -απόφαση για την προσχηματική, προεκλογική ανάρτηση της "πολεοδομικής μελέτης του Πεύκο Πολίτη"

Μια μελέτη που θα αναλύσουμε με λεπτομέρειες αλλά για να κατανοήσεις αναγνώστη μου το μέγεθος και το πολιτικό εύρος της χθεσινής προεκλογικής ομοφωνίας θα σου δώσουμε με δυο κουβέντες τι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ κάνει (ευτυχώς - αν θες εσύ - προαβαίνουμε να διορθώσουμε τα πράγματα).

1. Αφήνει εκτός σχεδίου όλη την ζώνη των ρυμοτομουμένων από την Ελ. Πεντέλης, αδιαφορώντας για τους ιδιοκτήτες τους που ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ και μένουν στον αερά, επεκτείνοντας ουσιαστικά προς την Μεσογείων το τριτοκοσμικό καθεστώς της Δουκ. Πλακεντίας.

2. Φράζει τον δρόμο σε πιθανή άλλη διοίκηση - μη δοσιλογική - να διεκδικήσει εισφορά σε γη και χρήμα από τις μεγάλες ιδιοκτησίες της τράπεζας της Ελλάδας και του Αμερικανικού Κολεγίου, ιδιοκτησίες που με τις επιλογές της διοίκησης κατοχυρώνουν ότι θα είναι ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ που δεν θα συνεισφέρουν.

3. Στερούν από την περιοχή και το Χαλάνδρι από αναγκαία για το δημόσιο συμφέρον τράπεζα γης.

4. Εξαπατούν τους κατοίκους της περιοχής, αφού γνωρίζουν ότι η ανάρτηση αυτή είναι προσχηματική και δεν μπορεί να προχωρήσει και γίνεται απλώς για προεκλογική εκμετάλλευση αλλά και για να δώσει άλλοθι στο σχεδιαζόμενο ντου στον καταυλισμό, αφού στερεί το επιχείρημά μας για επίλυση του θέματος μέσω της ένταξης της περιοχής - μια και έτσι όπως το έκαναν εμφανίζουν έναν από τους γνωστούς καθεστωτικούς μονόδρομους στην απομάκρυνση, φροντίζοντας ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΗΣ.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ:

Ψήφισε η παράταξη Ανδρεόπουλου αλλά αυτό δεν είναι έκπληξη, εκτός αν είσαι μπαμπουίνος. Διότι τέσσερα χρόνια η παράταξη Ανδρεόπουλου δεν διαφοροποιήθηκε σε κανένα θέμα από την διοίκηση και έχουμε αναδείξει κατ΄ επανάληψη ότι ουσιαστικά συνδιοικούν στα πλαίσια της υλοποίησης σε τοπικό επίπεδο της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

Ψήφισαν οι 2  παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ με πολιτικά (Παττακού, Πανταζή) αλλά ούτε αυτό είναι έκπληξη, αφού είναι προφανής η στρατηγική τους σε τοπικό επίπεδο για συνδρομή στην επανεκλογή Κουράση. Αλλωστε αυτή τη γραμμή έχουν πάρει ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ, μην προκαλέσουν με διαψεύσεις γιατί δεν θα εκθέσουμε ΄μόνο αυτούς αλλά και τα αφεντικά τους.

ΨΗΦΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ που ενοχλείται όταν μιλάμε για Κουρασική Αριστερά!

ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ - Λαδόπουλος, Σταύρου, Ανδριανάκης, Δαμίγου, Καυκάλα κλπ που τελικά αποδεικνύεται ότι δεν έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και ανεξατητοποιήθηκαν για πλάκα, αφού μέχρι σήμερα δεν έχουν διαφοροποιηθεί ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ουσιαστικό πολιτικό θέμα από τις επιλογές Κουράση και μόνο έξω, στους ιθαγενείς παριστάνουν τους αντάρτες.

ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, αφού η Καρατζά κρατάει τα προσχήματα αλλά σε ένα τέτοιο κορυφαίο θέμα θα περιμέναμε από την παράταξη του ΚΚΕ να έχει πιο ισχυρή αντίδραση.

Θα δώσουμε αναλυτικό ρεπορτάζ, ο Λέρτας ήταν εκεί και παρακολούθησε την συνεδρίαση.

Παλιά το ΚΚΕ έλεγε: 5 κόμματα - 2 πολιτικές.

ΕΧΘΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.

Υπάρχουν δύο στρατηγικές για την πόλη.
Αυτή την οποία υπηρετούν με συνέπεια οι  6 θεσμικές παρατάξεις (Κουράση, Λαδόπουλου, Ανδρεόπουλου, Παττακού, Πανταζή, Αντίσταση) που εργάζονται για την επανεκλογή Κουράση και τον διευκολύνουν σε όλα του τα παιχνίδια, την ώρα που παριστάνουν ότι τον αμφισβητούν.

Και υπάρχει και η άλλη στρατηγική που θέλει το Χαλάνδρι τον Μάιο ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ!

ΥΓ: Μέρες τώρα, πριν το δημοτικό συμβούλιο, το πρόβλημα που απασχολούσε άλλες δυνάμεις, δεν ήταν να συζητηθεί δημόσια και να ενημερωθούν οι δημότες για την μελέτη του Πεύκο Πολίτη αλλά η (υποτιθέμενη) ΔΙΩΞΗ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ στο "Μαζί να τα Φάμε" (!!!!) διότι λέει δεν του έδινε άδεια ο δήμος για να κάνει διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες, από ένα προαύλιο σχολείου. (αν είναι δυνατόν, 10 φορές έχουν γίνει διανομές από προαύλια, τώρα χαλάστηκε - και καλά - ο δήμος).
Οπότε είχαν να ασχοληθούν με αυτή την κορυφαία "αντίθεση" για το μέλλον της πόλεως και να παριστάνουν ότι τσακώνονται.
Εχθές έγινε κινητοποίηση του ΜΑΖΙ για την .... "δίωξη". Πήγαν στο δημοτικό συμβούλιο και - ω του θαύματος - τα βρήκαν με τον Αεικίνητο και αποχώρησαν πριν αρχίσει το συμβούλιο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ