Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΔΕ ΣΤΟ ΦΩΣ - ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΔΕ ΤΗΣ ΚΟΥΚΑ :

Α) Δεν υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ή σαφείς ενδείξεις οι οποίες στοιχειοθετούν διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος κάποιου από τους αρμόδιους υπαλλήλους, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν. 3584/2007 όσο αφορά στους ισχυρισμούς του Δημοτικού Συμβούλου κ. Βάσιου Παναγιώτη περί μη υπογραφής από τον ίδιο του πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου "Εκτέλεση των εργασιών για τον καθαρισμό και αποκομιδή απορριμμάτων περιοχών διαβίωσης τσιγγάνων του Δήμου"
Β) Διαπιστώνεται παράλειψη από μέρους του τμήματος προμηθειών και της τότε προ¨σισταμένης του τμήματος κας  ......................................., καθώς δεν αξιολογήθηκε σωστά από την αρχή η εν λόγω εργασία, δεν συγκροτήθηκε επιτροπή με την σύνταξη των όρων και δεν αξιολογήθηκε τότε ο χρηματικός περιορισμός της επιτροπής εργασιών - μεταφορών που συγκροτήθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 63 παρ. 2 & 3 παρ. α του Π.Δ. 28/80 (περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών Ο.Τ.Α.

Με αυτό το πόρισμα της ΕΔΕ ο Κουράσης κάλεσε την Εκτελεστική Επιτροπή του δήμου για να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στην υπάλληλο που ΄"έδειξε" η Κούκα που είχε διενεργήσει την ΕΔΕ και είχε βγάλει το πόρισμα.

Η Καρατζά σε πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ ισχυρίστηκε ότι η ΕΔΕ αυτή αφορούσε μόνο την πλαστογραφία της υπογραφής Βάσιου και δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης του έργου.

Φαίνεται ότι η ..... "φίλη" μου η Λούλα,  δεν είχε διαβάσει την ΕΔΕ και η κα Κουκούμα που μετείχε στη συνεδρίαση του υπηρεσιακού συμβουλίου δεν είχε ενημερώσει το κόμμα (sic).

Οφείλουμε λοιπόν εμείς σε κάθε λάθος (συνειδητά ή ασυνείδητα) πληροφορία που διακινείται ΄δημόσια να αποκαθιστούμε την αλήθεια.

Η ΕΔΕ μπήκε στην ουσία του έργου εκτός της υπογραφής κα Λούλα Καρατζά. Και το πόρισμα της προστατευόμενης σου, Ελένης Κούκα μπήκε στην ουσία.
Και το ξέρετε από τότε.
Και ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ότι δεν το ξέρετε. ΠΑΙΖΕΤΕ ΘΕΑΤΡΟ.

Και παίρνετε ανταλλάγματα που παίζεται θέατρο Λούλα Καρατζά. 

ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΩΝ !!!!
Γίνομαι κατανοητός, έτσι δεν είναι;

Η εποχή που καθόριζες εσύ ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ και η .... υποτιθέμενη αυθεντία σου το τι ήταν αλήθεια και τι ψέμα στο δήμο Χαλανδρίου τελείωσε.

Η ΕΔΕ προσδιόρισε τις ευθύνες στην Οικονομική Υπηρεσία γιατί αυτό βόλευε το επικείμενο σχέδιο νομής μεταξύ Κουράση και (πρώην) Γυφτοπουλικών.

ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, της συμμαχίας που καθορίζει τις τύχες του δήμου από το 2000 και εδώ.


ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ οριστικά, για να αποκατασταθεί η διασαλευθίσα τάξη και αξιοκρατία στον δήμο και να απελευθερωθούν οι καταπιεσμένοι από τους καθεστωτικούς, εργαζόμενοι στον δήμο να κάνουν ελεύθεροι και χωρίς φόβο την δουλειά τους, για να αποδίδουν τις υπηρεσίες που δικαιούνται ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΜΟΝΟ.

Κάποιοι ετοιμάζονταν με αυτή την ΕΔΕ για όσα είχαν προσχεδιαστεί να γίνουν στις κρίσεις του 2013.

Ήταν το ορόσημο για να σφραγίσουν για πάντα την ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ από τους ΚΟΥΡΑΣΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ μέσω της αλλοίωσης και ανατροπής της αξιοκρατικής δημοσιοϋπαλληλικής ιεραρχίας με το να καταστήσουν την διενεργήσασσα Αναπληρώτρια  την ΕΔΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ αδικώντας ΚΑΤΑΦΟΡΑ την ανταγωνίστριά της.

Η παραπομπή της υπαλλήλου στο πειθαρχικό έγινε από την Εκτελεστική Επιτροπή.

Κουράσης, Χατζηγεωργίου, Αγγελής, Αγαπητού, Ανδριανάκης και ..... ΒΑΣΙΟΣ.

Αυτοί οι έξι λοιπόν είναι ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ.
ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ.

Στο πειθαρχικό που εξέτασε την υπόθεση μετείχε η κα Κουκούμα, εργαζόμενη εκπρόσωπος της ΔΑΣ.
Εκείνη σήμερα, με την ψήφο της έχει την  Κούκα πρόεδρο του ΔΣ των εργαζομένων.

Άρα στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΞΕΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Και όχι μόνο σιώπησαν τότε, αλλά ΑΚΟΜΑ και σήμερα η Λούλα Καρατζά επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια των μπαμπουίνων λέγοντας ότι η ΕΔΕ αυτή, που έβγαλε αυτό το πόρισμα δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης αλλά εξέτασε μόνο το θέμα της υπογραφής Βάσιου.

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ 6 ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΔΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΚΑ.

Αν αυτό το πω ΚΑΡΑΔΙΑΠΛΟΚΗ κινδυνεύω με νέα μήνυση.

ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;;

Μένος και δίωξη εναντίον όσων δεν ανήκουν στο ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ;;; 

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ


ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ


Το Τμήμα Συγκοινωνιών & Κυκλοφορίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλανδρίου, υπεύθυνο για την Δημοτική Συγκοινωνία (Γραμμές Β1 – Β2 – Γ – 0), σας ενημερώνει ότι:

Από τις 05.08.2018 έως και τις 26.08.2018

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ

κανένα από τα δρομολόγια των γραμμών:
Άγιος Αθανάσιος – Κοιμητήριο & Επιστροφή (Γραμμές Β1 – Β2)
Κάτω Χαλάνδρι (Γραμμή Γ)

Απευθείας Άγιος Αθανάσιος – Κοιμητήριο (Σάββατο – Γραμμή 0)

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ: ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ
Το έργο του Ιβάν Τουργκένιεφ Ένας μήνας στην εξοχή σε σκηνοθεσία Κατερίνας Μαντέλη παρουσιάζει στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία), την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 9 μ.μ., το Διάχρονο Θέατρο – Μαίρη Βιδάλη. Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη.

Παίζουν: Μαίρη Βιδάλη, Πέτρος Αποστολόπουλος, Δημήτρης Δρακόπουλος, Λαμπρινή Λίβα, Τάσος Μπλάτζιος, Κωνσταντίνος Νιάρχος, Βέρα Μακρομαρίδου, Ρούλα Αντωνοπούλου, Τάκης Δεληγιάννης

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Μαντέλη

Σκηνικά: Ιωάννα Κατσιαβού

Φωτισμοί: Γιώργος Δανεσής

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Αδαμαντία Μαντελένη