Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Δελτίο Τύπου για τις Κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδριου





ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δελτίο Τύπου

Κλιμακώθηκαν οι κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου το διήμερο 11 και 12/7 με συνέχιση της Κατάληψης του Δημαρχείου, καθημερινές ΓΣ με συνεχώς διευρυνόμενη συμμετοχή εκατοντάδων συναδέλφων και δυο πολύ μεγάλες διαδηλώσεις στο κέντρο της πόλης, όπου μοιράσθηκε σε καταστήματα και δημότες ενημερωτικά φυλλάδια για τις επιπτώσεις των απολύσεων/διαθεσιμοτήτων που επιδιώκει η κυβέρνηση.

Στις εκδηλώσεις και συνελεύσεις μας συμμετείχαν και εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον αγώνα μας, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τον βουλευτή κ. Απόστολο Αλεξόπουλο, η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου» κ. Λούλα Καρατζά μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους κ. Πέτρο Αναστασιάδη και κα Στέλλα Μπράτιμου, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης«Χαλάνδρι αλλάζουμε πορεία» κ. Άγγελος Νταβίας και ο κ. Γιώργος Χριστόπουλος εκπρόσωπος τύπου και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ), ο οποίος αναφέρθηκε στα αντίστοιχα προβλήματα που δημιουργούνται με τις απολύσεις στον χώρο της εκπαίδευσης.

Ανακοίνωση που στηρίζει τον αγώνα του Συλλόγου εξέδωσε και η Ένωση Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου.

Την υποστήριξή τους στις κινητοποιήσεις του Συλλόγου δήλωσαν εργαζόμενοι της ΕΡΤ με την παρουσία τους και με την προβολή των θέσεών μας από τις συχνότητες της ΕΡΤ.

Μέλη του ΔΣ του Συλλόγου και πολλοί εργαζόμενοι συμμετείχαν επίσης και στην κινητοποίηση έξω από το ξενοδοχείο που συνεδρίαζε η ΚΕΔΕ για να αποφασίσει για την αντίδρασή της στην υποβάθμιση της Τοπική Αυτοδιοίκησης.

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, που είχε ζητηθεί από τον Σύλλογο των εργαζομένων, με μοναδικό θέμα συζήτησης την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης κατά των απολύσεων και υπέρ της απόσυρσης του πολυνομοσχεδίου. Στο Δημοτικό Συμβούλιο παρευρέθηκαν και αρκετές δεκάδες εργαζομένων.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσιάστηκαν από την πρόεδρο του Συλλόγου οι θέσεις των εργαζομένων (link - επισυνάπτεται σε αρχείο) για απόσυρση του πολυνομοσχεδίου και των απολύσεων, στις οποίες όλες οι δημοτικές παρατάξεις εξέφρασαν την υποστήριξή τους

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου με γνώμονα την αναγκαιότητα ενημέρωσης και συντονισμού με την ευρύτερη κοινωνία, βρίσκεται από την πρώτη μέρα σε συνεννόηση και συνεργασία με σωματεία γειτονικών δήμων και με άλλους τοπικούς φορείς.

Ο Σύλλογος εργαζομένων με ευθύνη απέναντι στους δημότες και στα πλαίσια της εξυπηρέτησης τους, παρά τις απεργιακές κινητοποιήσεις, έχει δημιουργήσει Ομάδα Εθελοντών Εργαζομένων για την αντιμετώπιση έκτακτων και σοβαρών αναγκών που παρουσιάζονται σε θέματα καθαριότητας και δημόσιας υγιεινής.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟ EPOLI.GR

Τριήμερο -Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013- αγωνιστικών δράσεων ΑΔΕΔΥ


ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ..... ΔΕΝ



ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (εκτός σημείων όπου έγινε χάβρα και δεν ακούγεται τίποτα).









ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΣΥΝΕΧΕΙΑ (αναρτώνται με την σειρά που έγιναν στο Δ.Σ.)

ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ κος ΚΑΝΕΡΗΣ 
και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ κα ΠΙΣΙΜΙΣΗ ΓΑΛΑΝΗ.



ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ:



Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ:



Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΤΑΚΟΥ:



ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Ανεβάσαμε στο κανάλι μας στο YOU TUBE τα ηχητικά από άλλο ένα μνημιώδες δημοτικό συμβούλιο!

Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ:



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΟΦΙΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ:



ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ:



ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ:




(συνεχίζεται)

Όταν λέει τα αυτονόητα το …alter ego του Παπαχελά, μάλλον κάποιοι θα πρέπει να ανησυχούν.

Είναι στραβός ο γιαλός;
του Κώστα Καλλίτση από την Καθημερινή

Σε μία «κανονική» χώρα, πολιτικοί, επιχειρηματίες, κοινωνικοί και άλλοι φορείς θα συζητούσαν τι θα κάνουν έπειτα από 5-10 χρόνια, πώς θα προχωρήσουν, πώς θα υπερβούν δυσκολίες και θα αξιοποιήσουν ευκαιρίες που διαφαίνονται, πώς θα είναι η χώρα αύριο, μετά την κρίση. Στην Ελλάδα, ο ορίζοντας είναι βραχύς. Δεν συζητούμε τι και πώς θα το παράγουμε, για καινοτομίες, για βελτίωση της παραγωγικότητας, για μια νέα θέσμιση της δημοκρατίας μας. Προ 3ετίας, όλη η συζήτηση περιοριζόταν πώς θα πιάσουμε τα νούμερα της τρόικας σε τρεις μήνες. Τώρα, ο ορίζοντας αυτής της συζήτησης έχει περιοριστεί σε τρεις βδομάδες. Ακόμη χειρότερα, πλέον δεν πολυσυζητείται καν πώς θα πιάσουμε τα νούμερα. Η ίδια η Βουλή, συνήθως βουβή, εγκρίνει είτε Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου είτε οριζόντιες ρυθμίσεις – που ισοπεδώνουν κυρίως τους άξιους, τους νομοταγείς και τους αδύναμους.
Από το 2010, έχουμε δανειοδοτηθεί με 179 δισ. ευρώ από την Ευρώπη και 26,7 δισ. από το ΔΝΤ, με χαμηλά επιτόκια. Τα λεφτά δεν έλειψαν. Ελειψε ό,τι λείπει και σήμερα: Πολιτικές δυνάμεις ικανές να διευθύνουν την ανασυγκρότηση της χώρας, με πνεύμα ευρύτερης εθνικής συνεννόησης, ώστε με θυσίες αλλά και με δικαιοσύνη και αξιοκρατία να θεμελιωθεί ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης. Αλλοι δεν γνώριζαν και δεν άντεχαν, άλλοι (πολύ περισσότεροι…) δεν ήθελαν, άλλοι χαλάρωναν απολαμβάνοντας τα απρόσμενα μεγαλεία του μεγάλου κόμματος. Ελειψε η ισχυρή πολιτική βούληση για αλλαγή. Κατά συνέπεια, έλειψε και το σχέδιο για την αλλαγή.
Πρόκειται για πολιτικό πρόβλημα που, παραμένοντας άλυτο, σύρει τη χώρα από το κακό στο χειρότερο. Οι αριθμοί μιλούν: Πριν από δώδεκα μήνες, οι άνεργοι ήταν λιγότεροι κατά 220.000 και η συνολική αμοιβή της μισθωτής εργασίας ήταν μεγαλύτερη κατά 1,5 δισ. ευρώ. Δώδεκα μήνες μετά, η βιομηχανική παραγωγή είναι μικρότερη κατά 1,8%, η οικοδομική δραστηριότητα κατά 54%, υγιείς και μεγάλες επιχειρήσεις κλείνουν ή απειλούνται με λουκέτο λόγω έλλειψης ρευστότητας, η λαϊκή κατανάλωση έχει συρρικνωθεί περαιτέρω κατά 12,9%, η ύφεση έχει ήδη κερδίσει έξι χρόνια και βάσιμα διεκδικεί το έβδομο (2014), το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν από 194 δισ. πέρυσι θα συρρικνωθεί στα 184 δισ. ευρώ φέτος, το χρέος είναι σκαρφαλωμένο στα 318 δισ. ευρώ. Υστερα από 12 μήνες με «success stories», η οικονομία είναι εξασθενημένη και ευρύτατα τμήματα της κοινωνίας απηυδισμένα.
Αλλά το πολιτικό σύστημα παραμένει αμετανόητο. Ενα μικρό δείγμα από την επικαιρότητα: Επιβάλλεται στους πολίτες να πληρώσουν 120 εκατ. ευρώ για τον γνωστό «τσαμπουκά» στην ΕΡΤ –τόσα εκτιμά το Γενικό Λογιστήριο ότι χρειάζονται για τις αποζημιώσεις 2.600 υπαλλήλων της (δηλαδή, όσα περίπου θα εισπραχθούν από τους φόρους «πολυτελείας» στα αυτοκίνητα). Αλλά, για «να σωθεί η χώρα», εγκαταλείπονται τα δημόσια σχολεία ανυπεράσπιστα στην εγκληματικότητα, χωρίς την «πολυτέλεια» σχολικών φυλάκων. Είναι στραβός ο γιαλός;..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΡΤΑΣ: ΤΗΓΑΝΕΛΑΙΟ VS ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ part 2

To  "Part 1"  μπορείτε να το θυμηθείτε κάνοντας κλικ στην φωτό




«Άντε πάλι αυτός με τα τηγανέλαια».

Ότι και να λέτε, εγώ πιστεύω στον Άγιο Βασίλη.

Ο Άγιος Βασίλης λοιπόν, μας έχει δωρίσει τα καλύτερα δώρα.
Τη σκέψη, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα.

Σε κόντρα λοιπόν της μιζέριας που μας προτείνουν οι σωτήρες, εγώ σας παραθέτω τα αποτελέσματα της έρευνας για τη μετατροπή του τηγανέλαιου σε βιοντίζελ.

Τι είναι λοιπόν το βιοντίζελ ;
Το βιοντίζελ είναι μεθυλεστέρες των λιπαρών οξέων και παράγεται από την διάσπαση των φυτικών ελαίων και των ζωικών λιπών (τριγλυκερίδια + μεθανόλη μεθυλεστέρες + γλυκερίνη)

Τι πλεονεκτήματα έχει το βιοντίζελ ; 
  • Μη τοξικό 
  • Δεν περιέχει αρωματικές ενώσεις και θείο 
  • Βιοαποικοδομήσιμο 
  • Έχει χαμηλότερες εκπομπές κατά 40 – 50% σε σχέση με το ντίζελ (σωματιδίων, μονοξειδίου του άνθρακα και υδρογονανθράκων) με εξαίρεση τις εκπομπές διοξειδίου του αζώτου 
  • Αυξημένη λιπαντική ικανότητα 
  • Συνεισφέρει σημαντικά στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου κατά 88% 
  • Μειώνει την εξάρτηση από τις εισαγωγές πετρελαίου 
  • Δεν απαιτείται μετατροπή του κινητήρα 
Τι συμβαίνει αν δεν ανακυκλώσουμε το τηγανέλαιο;
Αν δεν ανακυκλώσουμε το τηγανέλαιο και απλά το πετάξουμε στην αποχέτευση, τότε το πρώτο που θα συμβεί ,είναι να βουλώσει η ίδια η αποχέτευση με τα γνωστά επακόλουθα. Αν το πετάξουμε στην ύπαιθρο, καταστρέφουμε τον υδροφόρο ορίζοντα. Να σκεφτείτε ότι, για κάθε λίτρο λαδιού που πετάμε, καταστρέφεται 1.000.000 λίτρα νερού και αν το πετάξουμε στη θάλασσα, τότε διώχνουμε τα ψάρια και το πλαγκτόν. Όσο για τα σκουπίδια, τότε τα μετατρέπουμε σε βόμβες, μια και γίνονται ιδιαίτερα εύφλεκτα.

Ποια λάδια ανακυκλώνουμε;
Ανακυκλώνουμε όλα τα έλαια και λίπη που χρησιμοποιούνται στο μαγείρεμα

Πού μπορούμε ν’ ανακυκλώσουμε λίπη και έλαια;
Πέρα από τις ιδιωτικές εταιρίες που υπάρχουν, μπορούμε να συνεργαστούμε και με τμήματα πανεπιστημίων που αναλαμβάνουν τη μετατροπή και ουσιαστικά είναι και οι εφευρέτες του μετατροπέα. Τώρα αν θέλεις να το πας και παραπέρα, υπάρχει αυτόματο μηχάνημα μετατροπής καμένων λαδιών και μαγειρικού λίπους : 

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ aftodioikisi.gr


Το κόστος του είναι 6000 – 7000 ευρώ.
Όσο για την απόδοση είναι 88%, αλλά η νέα τεχνολογία μπορεί να αγγίξει το 100%. Δηλαδή για κάθε ένα λίτρο τηγανόλαδου παίρνουμε 0,88 του λίτρου βιοκαύσιμο, τουλάχιστον.

Πάμε τώρα στο χωριό μας.
Το Χαλάνδρι αισίως, πρέπει να έχει σαράντα- πενήντα ταβέρνες και γενικότερα επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν λάδια και μαγειρικά λίπη. Η κάθε επιχείρηση, μετά από μια έρευνα που έκανα, χρειάζεται από 50 έως και 300 λίτρα λάδι το μήνα, εξαρτάται από την δουλειά που έχει.

Ας δεχτούμε κάποιους αριθμούς για να μπορέσουμε να κάνουμε το λογαριασμό. Έχουμε λοιπόν στο Χαλάνδρι μας 40 επιχειρήσεις εστίασης, οι οποίες καταναλώνουν 150 λίτρα λαδιού και μαγειρικού λίπους το μήνα άρα : 40 x 150 = 6000 , 6000 x 88% = 5280 lt βιοντίζελ.

Εεεε σίγα την ποσότητα, θα μας πουν οι άπλες.
Εντάξει, να μας πουν όμως και ποια είναι η ποσότητα που χρειάζεται ένα σχολείο για να θερμανθεί , ένα απορριμματοφόρο ή ένα λεωφορείο για να κινηθεί , το δημαρχείο ή τα άλλα δημοτικά κτήρια για τη θέρμανσή τους και να το ξανασυζητήσουμε και να πω και κάτι ακόμα; Μιλήσαμε μόνο για τις σαράντα ταβέρνες και όχι για τη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων. Για σκεφτείτε να περάσουμε το πρόγραμμα ανακύκλωσης τηγανέλαιου στα σπίτια.

Πόσο λάδι πετάει ένα νοικοκυριό κάθε χρόνο; Μήπως θα μπορούσε ο δήμος να το μαζέψει με κάδους σε διάφορα σημεία και να το μετατρέψει σε βιοκαύσιμο;

Για να μην νομίζετε ότι ανακαλύψαμε την Αμερική και γράφουμε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, το πρόγραμμα μετατροπής τηγανέλαιου σε βιοκαύσιμο εφαρμόζεται ήδη σε αρκετούς δήμους, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο που κάποιοι σιγά-σιγά στήνουν τις δικές τους μονάδες επεξεργασίας.

Μην τρελαίνεστε λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται είναι ανοικτά μάτια, φαντασία και μεράκι για να δημιουργήσεις ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και θα επιμείνω στα παραπάνω, γιατί νομίζω ότι αυτά είναι που λείπουν από τη σημερινή διοίκηση.

Με αυτά τα όπλα θα προχωρήσουμε και θα νικήσουμε, είτε το θέλετε είτε όχι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΡΤΑΣ

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. : Ολονύχτιο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο


Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου" για το Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της 12-7-2013


πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
e-mail : pr_ota_si@yahoo.gr

Χαλάνδρι 15/7/2013

Η κομματική σημαία διχάζει, την ώρα που οι εργαζόμενοι οδηγούνται στην πυρά…

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Την Παρασκευή που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο μας, που είχε ως αποκλειστικό θέμα τη Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τις απολύσεις υπαλλήλων Ο.Τ.Α.

Θα περίμενε κάποιος ότι, τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα, τουλάχιστον όσον αφορά ένα «απλό» ψήφισμα υπέρ των υπαλλήλων και των απεργιακών τους κινητοποιήσεων ενάντια στον αφανισμό τους. Όλοι, όμως, οι συνάδελφοι «πλανηθήκαμε πλάνην οικτράν»…
Έξι (6) παρατάξεις, με… πέντε (5) ή έξι (6) διαφορετικές προτάσεις, με βάση τις κομματικές «σημαίες» της κάθε παράταξης (συγχωρέστε μας, εμείς τουλάχιστον δεν αντιληφθήκαμε «πόσοι», «τι», «πώς»…). 
Και τι δεν ακούσαμε το βράδυ της Παρασκευής και το ξημέρωμα του Σαββάτου : για «εναλλακτικές» μορφές κλεισίματος του Δήμου (κατόπιν της – ΟΧΙ γενναίας αλλά ΑΤΟΛΜΗΣ απόφασης της ΚΕΔΕ), για «κινητικότητα» που λογίζεται ως «μετάταξη», για ΔΗΘΕΝ «εξαναγκασμό» συναδέλφων να συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις! Ακόμη και για…Κουκουλόπουλους και μάλιστα «επιτυχημένους» ακούσαμε! Και, φυσικά, ουδέν λόγος για παραίτηση του Δημοτικού Συμβουλίου, εάν – Ω ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ – ψηφιστεί το «πολυνομοσχέδιο του ενταφιασμού της δημόσιας διοίκησης»…

Αγαπητοί συνάδελφοι,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!
Κατανοούμε ότι όλοι κάπου ανήκουν. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι προς τι τα κομματικά παιχνίδια, απέναντι σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - εργαζόμενους, που είναι τα γρανάζια με τα οποία κινείται η μηχανή που λέγεται Δήμος και σε καμία περίπτωση δε νοείται «καπέλωμα» από οποιοδήποτε κομματικό αντιπερισπασμό ή διπλωματικό ελιγμό. 
Ένα θέμα, λοιπόν, το οποίο θα μπορούσε να τελειώσει ΤΟ ΠΟΛΥ σε μία (1) ώρα μαζί με τις τοποθετήσεις των δημοτικών κινήσεων, έφτασε να γίνει διαπραγματευτικό ζήτημα…του ΚΥΣΕΑ! Και όλα αυτά επειδή οι εργαζόμενοι ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Και στο τέλος, ειλικρινά, δεν καταλάβαμε ΑΝ και ΤΙ ακριβώς αποφασίστηκε…
Η χρονική στιγμή που διάγουμε, απαιτεί την ενότητα όλων, και αυτό είναι το ζητούμενο. 
Τα πράγματα είναι σοβαρά όσο ποτέ άλλοτε, ας το συνειδητοποιήσουμε ΟΛΟΙ αυτό. 

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου