Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Ν. ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟ!

Θα ήθελα να παρακαλέσω κάθε προοδευτικό άνθρωπο να δει το video μέχρι το τέλος και ακόμα και αν δεν συμφωνεί να προβληματιστεί γιατί εμείς με "αριστερή" κυβέρνηση δεν έχουμε και αυτή την ενημέρωση.


ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙ «ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


Του Γεωργίου Παπασίμου
Δικηγόρου
Site: http://www.gpapasimos.gr/
Twitter: @PapasimosG

H παγκόσμια ιστορία των λαών βρίθει από περιπτώσεις των «χρήσιμων ηλιθίων», οι οποίοι ενώ θεωρούν ότι ενεργούν προς το συμφέρον της χώρας τους, την ίδια στιγμή αποτελούν τον «δούρειο ίππο» για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων του αντιπάλου. Μια τέτοια, δυστυχώς, περίπτωση αποτελούν για τον ευρύτερο ελληνισμό οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες Κύπρου και Ελλάδος, που συμμετέχουν στις συνομιλίες για την «λύση» του Κυπριακού στη Γενεύη.
 Και αυτό γιατί, οι πολύπλευρες αντικειμενικές σημερινές συνθήκες είναι εκ προοιμίου αρνητικές έως καταστροφικές για προοπτική κατ’ ελάχιστο θετικής λύσεως του Κυπριακού. Αυτό οφείλεται στο ότι συντρέχουν εκ παραλλήλου η τεράστια γεωπολιτική πλανητική ανισορροπία, λόγω της υποχώρησης της αμερικανικής ηγεμονίας που βρίσκεται στο λεγόμενο «φθινόπωρο» της, με την τουρκική επιθετικότητα και τον αναθεωρητισμό  της σημερινής τουρκικής ηγεσίας, σε συνδυασμό με τα τρομακτικά εσωτερικά προβλήματα της Τουρκίας, τα οποία είναι πιθανό να οδηγήσουν σε επιθετικές «εξαγωγικές ενέργειες», κατά κύριο λόγο στον αδύναμο κρίκο της περιοχής που μετατρέπεται σταδιακά ο άξονας Κύπρος – Αιγαίο- Θράκη. 

Μήπως είναι η στιγμή;Το κυπριακό, γνωρίζει αυτές τις μέρες, μεγάλο ενδιαφέρον στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο, στα τελευταία τριάντα και παραπάνω χρόνια. Καθώς εκδηλώνεται αυτή η προσοχή, ας εξετάσουμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Η κατέχουσα στρατιωτικά την βόρεια Κύπρο Τουρκία, βρίσκεται σε δυσχερέστατη πολιτικά-στρατιωτικά κατάσταση στο εσωτερικό της, εξαιτίας της εμφύλιας διαμάχης με το κίνημα Γκιουλέν, της κουρδικής αντίστασης στην γενοκτονία τους και των τυφλών αυτοκτονικών επιθέσεων του ISIS (ισλαμικό κράτος).
  • Στις ΗΠΑ αναδιατάσσεται η πολιτική εξουσία και ο διεθνής προσανατολισμός τους, με πρόταξη της εσωτερικής κατάστασής τους και όχι της παγκόσμιας.
  • Στην Ευρώπη, μετά το Brexit, ισχυροποιούνται ακατάπαυστα τα αντιγερμανικά-πατριωτικά πολιτικά ρεύματα, όσων αρνούνται την πολτοποίηση των εθνών και των πολιτισμών.
Συνεπώς, δημιουργείται κενό στην έως τώρα ασκούμενη πολιτική από τα διεθνή ισχυρά κέντρα και, έναντι της Ελλάδας και, έναντι της Τουρκίας. Αναθεωρούνται στρατηγικές και αναδιοργανώνονται συσχετισμοί.

Έτσι, το διακηρυσσόμενο στεντορείως «κοινό μέτωπο Ελλάδας-Κύπρου», πανταχόθεν εγχωρίως, ακόμη και από τον κ. Π. Παυλόπουλο, θα μπορούσε να μετουσιωθεί σε μια κίνηση, αναβάθμισης και κατοχύρωσής του: Τώρα, ανακήρυξη της ελλαδικής Α.Ο.Ζ. .

Ενώ η παγκόσμια κοινότητα περιδεής ατενίζει την αμερικανική μετάλλαξη, μπορεί ο ελληνισμός να επαναφέρει την ιστορικότητά του;

Νίκος Καραβαζάκης
ΒΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Νυμφών και ΠΕΝΤΕΛΗΣ . Το φάγανε το δενδράκι...


Από τον Γ. Θωμά

ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΔΗΜΑΡΧΕ. Η ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ;;;
Η πόρτα δεξιά οδηγεί στη νομιμότητα και η πόρτα αριστερά στην «παρανομία».


Αγαπητέ δήμαρχε,

Όπως φαίνεται, έχετε πέσει «θύμα» παραπληροφόρησης!
Οι συνεργάτες σας, μετακλητοί και μη, σας έφεραν φωτογραφίες του χώρου, όπως τον κατάντησαν με την αποβολή μας από αυτόν «πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή».

Κι εσείς τους πιστέψατε!

Για να έχετε, εσείς και οι δήθεν ενθουσιώδεις φίλοι σας-αβανταδόροι του συστήματος εξουσίας, μια πραγματική εικόνα του τι ήταν το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου πριν την επελθείσα λαίλαπα, παρακαλώ δεχθείτε φωτογραφίες του χώρου, μια ημέρα πριν από αυτήν.

Όπως θα διαπιστώσετε, μέσα στην «υπόγα» που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος, υπήρχε πολλή τάξη, νοικοκυριό και κυρίως αγάπη για τον γνήσιο ερασιτεχνικό αθλητισμό. Από αυτήν την «υπόγα», κύριε δήμαρχε, πρέπει να ξέρετε ότι το Χαλάνδρι «έβγαλε» δεκάδες πρωταθλητές και έφερε στον ελληνικό αθλητισμό τέσσερα ευρωπαϊκά μετάλλια.

Έχετε καιρό, μέχρι τη λήξη της θητείας ευθύνης σας, να τα μάθετε αυτά.

Καλό είναι όμως, μέχρι τότε, να έχετε μια στοιχειώδη πληροφόρηση, από τους συνεργάτες σας, ώστε να αποφεύγονται ενέργειές σας όπως το πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής του ΠΑΚΧ λόγω, δήθεν, αυθαίρετης κατάληψης του αθλητικού κέντρου «Αποστολοπουλου».

Όταν το εκδώσατε, είχατε την πεπλανημένη εντύπωση ότι το ΠΑΚΧ ήταν «αυθαίρετος καταληψίας» του χώρου.

Δεν μας κάνει εντύπωση!

Είναι γνωστό, στην Ελλάδα, ότι στη δημόσια διοίκηση και στην τοπική αυτοδιοίκηση «δεν γνωρίζει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά». Για δε τη δημόσια-δημοτική περιουσία, ούτε λόγος να γίνεται ...

Ρωτήθηκε, στο Δικαστήριο, ο κ. Γκάκας αν όλα τα κτίρια του Δήμου Χαλανδρίου έχουν τις απαιτούμενες άδειες λειτουργίας. «Έστειλε την μπάλα στην εξέδρα». «Ρωτήστε την τεχνική υπηρεσία», είπε. Ξαναρωτήθηκε: πόσα αθλητικά κέντρα έχουν αδειοδοτηθεί στο Χαλάνδρι και πόσα αθλητικά σωματεία έχουν αποβληθεί, από αυτά που δεν έχουν αδειοδοτηθεί.

Απάντησε: «έχει αδειοδοτηθεί μόνο ένα και έχει αποβληθεί μόνο το ΠΑΚΧ».


Ξέρετε, στη θητεία ευθύνης ο δημόσιος αξιωματούχος πρέπει να σέβεται τις αρχές της δημοκρατίας και δη αυτήν της ισότητας.

Σας στέλνω, με όλη μου την καλή προαίρεση, φωτογραφία που δείχνει δύο ίδιες πόρτες, στην ίδια «υπόγα», στο ίδιο αθλητικό κέντρο.

Η πόρτα δεξιά οδηγεί στη νομιμότητα και η πόρτα αριστερά στην «παρανομία».

Στην «παρανομία» εδρεύουν οι εκμεταλλευτές της δημοτικής περιουσίας, οι μεγαλοπαράγοντες, όπως με ευκολία μας αποκαλείτε.

Απαντήστε όμως στους εκλεκτούς σας φίλους, πώς γίνεται δύο ίδιες πόρτες, στην ίδια «υπόγα», να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση;

Δυο πόρτες έχει η ζωή και όλα είναι ένα ψέμα, όπως τραγούδησε ο αλησμόνητος Στέλιος των Ελλήνων.


Όχι τέτοια ψέμα σαν το δικό σας όμως.

Πώς τολμήσατε να αποκαλέσετε μεγαλοπαράγοντα και εκμεταλλευτή της δημοτικής περιουσίας έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στον αθλητισμό, έναν άνθρωπο που δίνει καθημερινό αγώνα γι’ αυτόν και τη νεολαία του Χαλανδρίου, από το αναπηρικό καροτσάκι, πληρώνοντας από το υστέρημά του;

Έχει ο καιρός γυρίσματα, δεν σας εύχομαι να βρεθείτε στη δική μου θέση...

Ποια είναι άραγε η πρόνοια της ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ δημοτικής αρχής για τους ΑμεΑ; Και εξηγούμαι:

Ένας άνθρωπος με τα δικά μου κινητικά προβλήματα, δεν μπορεί, ή μήπως δεν πρέπει να ασχολείται με τον αθλητισμό;

Αυτά έλεγε η Βασιλική Κατριβάνου; (καλή της ώρα, μας τελείωσε με αξιοπρέπεια), αυτά έλεγε ο Αλέκος Αλαβάνος; (καλή του ώρα, μας τελείωσε κι αυτός, με αξιοπρέπεια), αυτά έλεγε η Ζωή Κωνσταντοπούλου; (πλέει γι’ αλλού τώρα, με αξιοπρέπεια).

Κύριε δήμαρχε, στη ζωή μου δεν έχω υπηρετήσει μόνο τον αθλητισμό, αλλά και τη δημοκρατία. Ως ενεργός πολίτης.

Έχω μάθει να σέβομαι την αλήθεια και το δίκαιο.

Μας έχετε κατάφωρα αδικήσει.

Θα το καταλάβετε, κατόπιν εορτής.

Ένας θαρραλέος δημόσιος αξιωματούχος, μπορεί να βλέπει και να αναγνωρίζει τα σφάλματά του.

Δεν είναι ένδειξη δειλίας, είναι ένδειξη ανδρείας και αρετής.

Γι’ αυτό σας καλώ να θέσετε το θέμα του ΠΑΚΧ στο αμέσως επόμενο δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου το σώμα να ακούσει τις απόψεις μας και να λάβει απόφαση επανεγκατάστασης ή μετεγκατάστασής μας σε κατάλληλο δημοτικό χώρο, όπως απαιτεί η ισονομία.

Σας εύχομαι ο Θεός να σας δίνει τη δύναμη να υπερβαίνετε τις ανθρώπινες φιλοδοξίες και τα ανθρώπινα πάθη.

Μόνο τότε ένας άρχων μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία.

Παναγιώτης Τζήμος,
Πρόεδρος ΠΑΚΧ

LIK - A ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ - ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΤΡΕΝΤ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ - ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΦΑΤΣΟΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ !!!!

  • ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ ΤΙΠΟΤΟΦΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, των ΦΑΣΙΣΤΩΝ της δεξιάς, του ΜΠΑΤΣΟΚ και της ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  άστολους χωροφύλακες και σερίφηδες (ο φασισμός δεν έχει παράταξη)   ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ  LIKE ΣΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΥΣ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΎΣ, ΜΙΣΑΛΛΌΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ , τους διαπομπεύει δημόσια  και τους περνάει από LIK-Α  δικαστήρια εξοντώνοντάς τους ανθρώπινα, ηθικά και οικονομικά.
  • ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ, ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ  ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ, τον Γκάκα, τη νονά σε δυόμιση χρόνια ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΠΟΥ θα έχουν - επιτέλους - τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ, ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, που πάντα ήθελαν, είχαν ως κρυφό πρότυπο και δεν τόλμησαν ΠΟΤΕ στο δημοκρατικό Χαλάνδρι.
ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ που λαμβάνουν ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ όλων των αποχρώσεων, απλόχερα από τους ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΕΣ και LIKίζοντας.

ΘΕΛΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ - όπως η ΠΟΥΤΑΝΑ - ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ - από την καργαριστερή πάσα που του γίνεται - ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ.

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΗΘΙΚΑ  Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ για τα χρόνια που κρυβόταν και παρίστανε τον δημοκράτη. Από τον Συμεών που χρόνια παρίστανε τον ΑΡΙΣΤΕΡΟ.
  • Σε εκείνους λοιπόν τους αυτοαναγορευόμενους παράγοντες - πολιτιστικούς και αθλητικούς -- άσχετους με την τοπική κοινωνία, φυτευτούς του συστήματος της τοπικής διαπλοκής, που έγιναν ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και με αποφάσεις πίσω από κλειστές αίθουσες σκοτεινών διαδρόμων και στοών, νοματαίοι στην πόλη μας, μεταφερόμενοι κομματικοί κομισάριοι, εξουσιαστές και ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ διαχειριστές της δημοτικής περιουσίας προς όφελος συμφερόντων εκτός πόλης, που δεν έχουν σχέση ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, τα παιδιά των ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ
  • Σε εκέινους που δεν κατάφεραν να τους αποδεχτούν να γίνουν παράγοντες στον ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ και τους έφεραν εδώ παραμάγαζα
  • Σε εκείνους τους παράγοντες που βιάζονται να μοιράσουν τα ιμάτια των εξοντομένων συναδέλφων τους, ομνύοντας ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,  στην αλληλεγγύη, τα συλλογικά ιδεώδη, την κοινωνική προσφορά και ευαισθησία, ενώ είναι παντελώς ακατάλληλοι ΝΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ στον δημόσιο χώρο και να τα μπολιάζουν με τέτοια ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ (Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ) εργαζόμενοι αόκνως (και εθελοντικά όπως λένε οι υποκριτές) να τα εντάξουν στην μισαλλοδοξία   ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.
  • Σε εκείνη την τοπική διοίκηση του Χαλανδρίου που διώχνει από τα πάρκα, τα κυλικεία, τα σχολεία, τα πεζοδρόμια, τα γήπεδα  και τον δημόσιο χώρο τους Χαλανδραίους για να  βάλει στην θέση τους παραταξιακά φερέφωνα και υπαλληλάκια.
Σε όλους αυτούς αξίζει το δικό μας δακτυλικό σχόλιο στο facebook!


ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ!
 
ΝΑ το δικό μας ΔΑΚΤΥΛΟ σε στελέχη της αυτοδιοίκησης,  που πιστεύουν ότι ο διχασμός της τοπικής κοινωνίας μπορεί να εξυπηρετήσει τα πολιτικά τους σχέδια.


ΘΑ ΑΠΟΥΤΥΧΟΥΝ! 

ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΑ που θα ξανανιώσει τον δήμο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ και όχι ΔΙΩΚΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣMΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΟΝΩΝ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ!!!

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο Ε. ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΟΣ Θ. ΑΛΕΞΙΟΥ

 
Ε. Κουράσης - Σ. Γκάκας
Τον δημοτικό σύμβουλο Ευθύμη (Θύμιο) Κουράση, όρισε ο Συμεών αντιδήμαρχο Παιδείας στην θέση του ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΟΣ Θ. ΑΛΕΞΙΟΥ.


  ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ! Κυριολεκτικά το χρειάζεσαι με την ΠΛΑΤΕΙΑ απέναντι! Δεν γλυτώνεις την κριτική και τον έλεγχο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και ας είσαι και Τουφιώτης!

ΣΧΟΛΙΟ: Δια την ποιότητα της ενημερώσεως που θα ελάμβανες  αγαπητέ Συνχαλανδραίε μπαμπουίνε αν δεν υπήρχε αυτή η κωλοφυλλάδα και διάβαζες μόνο την ενημέρωση που σου προσφέρουν τα συστεμικά παπαγαλάκια και η διοικησάρα δια των τσάμπα χορηγών (όπως λέμε τσάμπα μάγκες) του γραφείου σουλτανικού ξεσκονίσματος και προπαγάνδας σου επισημαίνουμε ότι Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΛΕΞΙΟΥ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ΠΟΥΘΕΝΑ, δεν έχει γραφτεί λέξη γι' αυτή, ούτε καν ως απλή ειδησιογραφία από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης της πόλεως ταύτης.

Παραιτείται αντιδήμαρχος και το μαθαίνεις ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ που κάνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Τους άλλους δεν τους άφησε ο Συμεών να το γράψουν, τους μαλώνει και από το facebook αν ξεφύγει καμία λέξη. ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ έχουν δώσει!!!

Περιμένουμε να δούμε αν η τοποθέτηση του συναδέλφου Κουράση στην κορυφή της Κουρασικής Αριστεράς θα συνοδευτεί και από άλλες αλλαγές αντιδημάρχων - αφού βρισκόμαστε στα μισά της θητείας ή τα περί  εναλλαγής προσώπων στις θέσεις ευθύνης ήταν κούφια λόγια παλιά, όταν η ΑΝΤΙΣΤΑΣΞ πούλαγε δημοκρατία στους ιθαγενείς.
Είμαστε περίεργοι αν θα αλλάξει ο Συμεών τον στενό πυρήνα της διοικησάρας - τη Νονά , τον Γερολυμάτο και τον Γκάκα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ