Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ!


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΘΝΙΣΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

"PATRIA O MUERTE" (πατρίδα ή θάνατος)
"SOCIALISMO O MUERTE" 

CHE 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ


Απίστευτες σπατάλες στους Δήμους: ¨Εδιναν 100.000 ευρώ στον... μαέστρο και 8.000 για μελομακάρονα!


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ οι οποίοι έκαναν φύλλο και φτερό τα παραστατικά με τις δαπάνες περισσότερων από 100 δήμων σε όλη τη χώρα.

Τα έξοδα που εμφάνιζαν οι τοπικοί άρχοντες φέρνουν στο φως παραμάγαζα μέσα στα δημαρχικά μέγαρα, εικονικές δαπάνες και αλόγιστες σπατάλες εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» σε δήμο των Επτανήσων τα Χριστούγεννα του 2009 πέρασε δαπάνη για αγορά μελομακάρονων ύψους 8.000 ευρώ, ενώ σε δήμο της Δυτικής Ελλάδας είχαν προσλάβει μαέστρο για μαθήματα μουσικής, πληρώνοντας 100.000 ευρώ το μήνα για δύο μαθήματα την εβδομάδα!

Μια από τις υψηλότερες δαπάνες που βρίσκεται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ αφορά Δήμο της Αττικής ο οποίος εμφανίζεται να ξόδεψε 3 εκατομμύρια ευρώ για τον καθαρισμό καταυλισμού Ρομά.

Πάντως έχει ήδη καταρτιστεί λίστα με 110 δημάρχους οι οποίοι ελέγχονται εξονυχιστικά και κάποιες περιπτώσεις σύντομα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης.


Πηγή: Απίστευτες σπατάλες στους Δήμους: Εδιναν 100.000 ευρώ στον... μαέστρο και 8.000 για μελομακάρονα! | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/94142#ixzz2N3XDZWJY

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑιΜΑΝΤΑ


"ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ"; ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΤΟ Σ-Κ

Τα μέλη των Επιτροπών του Δήμου (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ) που δεν έχουν αναρτήσει ΑΚΟΜΑ τις δηλώσεις ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους για το 2011, στο site του δήμου, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ αλλά εκτός από ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ είναι εντελώς ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, διότι αρνούνται να απολογηθούν στους πολίτες! Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ!

Οι υπόχρεοι του 2012 έχουν ακόμη τρεις μήνες για να αναρτήσουν το ΠΕΡΣΙΝΟ (όχι το προπέρσινο, μην μπερδευόμαστε).

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΚΗ, αν υπήρχε ισονομία και ισοπολιτεία διότι απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ.

(Μερικά πράγματα είναι πολύ απλά στην εφαρμογή, δεν χρειάζεται να ψαχνόμαστε για το αν έχει "τελεσιδικήσει το αδίκημα: 31 Ιουνίου δεν έχεις αναρτήσει που λέει ο νόμος; Σου στέλνουν ένα έγγραφο από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, που σου λέει ότι έχεις 10 μέρες καιρό  -ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΚΙΟΛΑΣ, και για να μην λες  -  και την ενδέκατη ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΕΞΕΠΕΣΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! Και τα άλλα θα τα βρεις με την εισαγγελία.)
Τι το παιδεύουμε; Γιατί;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΑΝΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που μπορεί να εμπεριέχονται στις δηλώσεις που είναι αναρτημένες. Αυτά θέλουν ψάξιμο καλό, θα τα ελέγξει η ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (μην γελατεεεε) αλλά και άλλοι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί και θα μας πουν τα συμπεράσματά τους. ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΤΕΡΜΗΝΑ.

Αλλά αυτά τα έχουμε πει και δεν αναπαράγουμε συνεχώς τα ίδια.

Εισαγωγικά το θυμίσαμε για την συνέχεια.

Διότι θέλουμε να σας εισάγουμε ένα καινούργιο ερώτημα προς προβληματισμό σήμερα στους άλλους, τους σωστούς αλλά πολιτικά υπόλογους.

Ποιο είναι αυτό;

Λοιπόν άκου αναγνώστη μου και πες εσύ τώρα αν φταίμε μετά εμείς που λέμε "ΟΛΟΙ" και κάποιοι παρεξηγούνται:

Η εκλογή των οργάνων διοίκησης του δήμου (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ) έγινε ως γνωστόν από το δημοτικό συμβούλιο.

Η μη ανάρτηση των ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ κάποιων ΥΠΟΧΡΕΩΝ ήταν βέβαια γνωστή σε όλους.

Όλοι ήξεραν ότι κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ (σκαρπίνια και γόβες σαν του Μπουτάρη).
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ!

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ  ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! 

ΠΑΛΙ!

Δεν βρέθηκε καμιά δημοτική παράταξη να πει 
"ΣΟΡΥ, δεν ψηφίζω όσους  δεν έχουν ανταποκριθεί στην υποχρέωσή τους και το θέτω ανοικτά."
ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ!

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

Αυτό αφορά κυρίως την αντιπολίτευση, διότι ο νόμος (ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, αλλά πολλοί νόμοι δεν μου αρέσουν, δε νομίζω να έχω το δικαίωμα να εφαρμόζω ό,τι μου γουστάρει) προβλέπει ότι ψηφίζει χωριστά η διοίκηση και χωριστά σύμπασα η αντιπολίτευση  (μιλάμε για μεγαλειώδη έμπνευση, αλλά αυτό είναι θέμα άλλης φοράς).

Αφορά όμως και τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως πρόσωπα που στην δική τους κάλπη ΕΠΙΣΗΣ δεν έθεσαν το θέμα.

Ποιες ήταν οι αιτιολογίες - δικαιολογίες τους;

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ 1: Για την πλειοψηφία η "κομματική πειθαρχία". Παλιά ιστορία, γνωστή για τα "καλά" που έχει κάνει στην χώρα. ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΣΩΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΣΥΓΚΛΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ μετατράπηκε σε ΟΜΕΡΤΑ!

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ 2: Η ανάγκη εξασφάλισης των ψήφων τους για να εκλεγούν εκείνοι στα όργανα διοίκησης!
"ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΣ! 
Δεν θα βάλω το θέμα ότι ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ. Τι με νιάζει μένα;"

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

"Και τι ήθελες ρε Νταβία να κάνουμε; Αφού τους υπέδειξε η παράταξή τους; Να μην μπούμε στα όργανα;"

Μμμμμ! Πολύ δύσκολο δίλημμα! 

Από αυτά όμως κρινόμαστε όλοι!

ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ!
ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΈΝΟΙ ΝΑ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ".

Με ποιους να συμμαχήσουμε και με ποιους όχι.

Ποιους στόχους προέχει να υπερασπιστούμε και να ιεραρχήσουμε, αφού είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι δεν υπάρχει ταύτιση που να οδηγεί σε ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΡΕΥΜΑ, άρα είναι δεδομένο ότι ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ.
Άλλωστε αυτά οι προτείνοντες την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ έπρεπε να τα είχαν ΚΑΘΑΡΑ στο κεφάλι τους.

Αυτό είναι λοιπόν το πεδίο που μας κρίνει όλους αδέλφιαααα.

ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, που είναι ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΕΣ για να δικαιολογείς ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ γιατί αυτό έλεγε η "διαπαραταξιακή συμφωνία ή γιατί είναι "φίλοι σου" (και εμένα είναι κάποιοι εξ αυτών, αλλά αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, είναι ούζο στον Μήτσο το μεσημέρι) ή γιατί αλλιώς δεν εκλαιγόταν κάποιος που σε ενδιέφερε πολύ να εκλεγεί: ΕΣΥ! (ή οι δικοί σου).

Το έκανες λοιπόν το "ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΛΙΚΙ"!
Και όχι βάζοντας νερό τις ιδεολογίες και στρατηγικές σου - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ - αλλά ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ που καλείσαι να υπηρετήσεις και να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΕΜΑ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!


ΥΓ:
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ "ΟΛΟΙ" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ "ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ".
Διότι είναι προφανές ότι εμείς εδώ δεν θα τσουβαλιάσουμε όλους στις ίδιες ευθύνες και μπορούμε να ΙΕΡΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ποιοι έχουν τις μείζονες ευθύνες και ποιοι σύρονται, συμβιβάζονται, νιώθουν αδύναμοι και ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ που ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ με την κριτική και την συνδιαμόρφωση θέσεων. ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, που λένε και οι αριστεροί.

Αυτές είναι προτάσεις για την ..αναδιοργάνωση του δημοσίου (φωτό)

Μια πρόταση (που μάλλον πρέπει να τη δουλέψουν κάποιοι, το ερώτημα είναι ποιοι;) για τη συγχώνευση ..δημοσίων οργανισμών!
Από πλακάτ των φοιτητών σε μια από τις πορείες που διοργάνωσαν για το σχέδιο “Αθηνά”.

Δείτε το:

http://www.olympia.gr/, 9/3/2013

Επτά μήνες φυλάκιση στο δήμαρχο Μαλεβιζίου για μια… λακκούβαΜία ανοιχτή λακκούβα με καλώδια το 2007 στην πλατεία Κορνάρου του Ηρακλείου στην οποία έπεσε μια νεαρή έγκυος γυναίκα ήταν αιτία της σημερινής καταδίκης σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με αναστολή του νυν δημάρχου Μαλεβιζίου και πρώην αντιδημάρχου Ηρακλείου Κώστα Μαμουλάκη.
Ο δήμαρχος καταδικάστηκε για σωματική βλάβη από αμέλεια, καθώς ως υπεύθυνος για τα τεχνικά έργα του Δήμου Ηρακλείου κατά την περίοδο της θητείας του στο δήμο, κρίθηκε ένοχος για τον τραυματισμό εγκύου,
Συγκεκριμένα, το Φεβρουάριο του 2007, η νεαρή γυναίκα, που βρισκόταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, περπατούσε στην πλατεία Κορνάρου του Ηρακλείου, έπεσε σε ανοιχτή λακκούβα με καλώδια, και έσπασε το πόδι της, ενώ στη συνέχεια αναγκάστηκε να υποβληθεί σε καισαρική τομή για να γεννήσει.

http://www.aftodioikisi.gr/, 8/3/2013

16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου : Αποκριάτικος χορός για τους μικρούς μας φίλους

αποκριάτικη αφισα 2013 για παιδιά

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. “ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!”

Με σύνθημα «Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες. Φτάνει πια!», οι πλατείες της Ελλάδας παίρνουν τη σκυτάλη από τους Πορτογάλους και την Κυριακή 10 Μαρτίου επιστρέφουν στην πλατεία Συντάγματος και στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα και το κάλεσμα σε μαζική συμμετοχή γίνεται μέσω του facebook (Αθήνα) και facebook (Θεσσαλονίκη): «Η Πορτογαλία δείχνει το δρόμο! Περιμένουμε να βγάλουν πάλι πανό που να μας κοροϊδεύει για να βγούμε στους δρόμους; Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες, ως εδώ!».

Το βίντεο Κάλεσμα
Όταν ο Τσάβεζ κατέβαζε τους καταδρομείς απέναντι στην κυβέρνηση του ΔΝΤ… 4/2/1992.


Δημοφιλείς αναρτήσεις