Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

ΖΕΙ!ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗ.ΠΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 7.00

H Πρωτοβουλία Δημοκρατικής και Πατριωτικής Ενότητας (ΔΗ.Π.Ε) διοργανώνει
εκδήλωση - συζήτηση στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου,
Δαναΐδων & Αντιγόνης,
το απόγευμα στις 7.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης με θέμα «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ».
 
Παρεμβάσεις θα κάνουν εκπρόσωποι ομάδων που συμμετέχουν στη ΔΗ.Π.Ε.
Για την Ομάδα Ανεξαρτήτων Πολιτών Σαρωνικού ο Νίκος Καραβαζάκης,
για τους Ελεύθερους Χρεωκοπημένους ο Κώστας Παπαδόπουλος,
για την Πατριωτική Κίνηση ο Μάκης Λίβανος,
για τους Αγανακτισμένους Αποφασισμένους Έλληνες ο Δημήτρης Κωλέττης.
Παρέμβαση για λογαριασμό της Σοσιαλιστικής Ανασύνθεσης θα κάνει ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος.
 
Θα ακολουθήσει συζήτηση.


ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10-3-1992.ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Χαλάνδρι, 9 Μαρτίου 2012
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023926
Fax. 2132023925
http://www.halandri.gr/
email: press@halandri.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Χαλανδρίου εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Η ελληνική Γη στο Χαλάνδρι!»

Ο Δήμος Χαλανδρίου, συμβάλλοντας στις γενικότερες προσπάθειες που γίνονται για τη στήριξη των πολιτών στις μέρες της κρίσης, απευθύνθηκε σε παραγωγούς και συνεταιρισμούς της χώρας ώστε να συλλέξει και να αξιολογήσει μια σειρά από πιστοποιημένα αγροτικά ελληνικά προϊόντα.
Συγκεκριμένα, εξασφάλισε εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο (έξτρα παρθένο από τη Λακωνία) καθώς και ικανές ποσότητες οσπρίων (φακές, ρεβίθια, φασόλια) από τους παραγωγούς των Φαρσάλων, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές για τους δημότες του Χαλανδρίου.

• Ελαιόλαδο, σε συσκευασία των 5 λίτρων, με τιμή 15 ευρώ
• Φακές, σε συσκευασία των 6 κιλών, με τιμή 10 ευρώ
• Ρεβίθια, σε συσκευασία των 6,5 κιλών, με τιμή 10 ευρώ
• Φασόλια, σε συσκευασία των 7 κιλών, με τιμή 10 ευρώ

Τα παραπάνω αποτελούν την αρχή μιας σειράς προϊόντων, σε τιμές παραγωγού, που στοχεύει να διοχετεύσει ο Δήμος στους δημότες του. Σύντομα ο Δήμος θα κοινοποιήσει και άλλα προϊόντα προς διάθεση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την παραγγελία τους συμπληρώνοντας την φόρμα παραγγελιών που θα βρουν στα κάτωθι σημεία:
- Ισόγειο του Δημαρχείου (Αγίου Γεωργίου 30 και Αριστείδου)
- Κ.Ε.Π. Κεντρικής Πλατείας Χαλανδρίου (Γρ. Γυφτοπούλου 2, πρώην Μεσολογγίου)
- Κ.Ε.Π. ΜΕΤΡΟ (Σταθμός Μετρό «Χαλάνδρι»)
- Κ.Ε.Π. Κάτω Χαλάνδρι (Ιθώμης 34)
- Κ.Α.Π.Η. Κεντρικού Χαλανδρίου (Καραολή και 25ης Μαρτίου)
- Κ.Α.Π.Η. Κάτω Χαλανδρίου (Ιλιάδος 23)
- Κ.Α.Π.Η. Τούφας (Ταϋγέτου και Μεσσηνίας)

Επίσης, ο Δήμος δίνει τη δυνατότητα στους δημότες να υποβάλλουν και ηλεκτρονικά την παραγγελία τους, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Χαλανδρίου www.halandri.gr αποστέλλοντας συμπληρωμένη την αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press@halandri.gr, αλλά και τηλεφωνικά καλώντας στα τηλέφωνα 213 2023906, 213 2023926 και 210 6801634 (08:00-15:00) ή αποστέλλοντας φαξ στο 213 2023925.
Οι αιτήσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012.
Ο χώρος και ο χρόνος διανομής των παραγγελιών θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Κατεβάστε την αίτηση :


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
www.nikiagiaparaskevi.gr | info@nikiagiaparaskevi.gr

Πελοποννήσου 13, Τ.Κ. 153 41 | Τηλ./Fax: 210 6080148ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝΗ ομάδα γιατρών που συντονίζει η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή» για την κάλυψη ανέργων και απόρων διευρύνεται, σήμερα, με την προσθήκη Δερματολόγου, Οφθαλμιάτρου, Ουρολόγου και Ψυχολόγου.

Κατόπιν αυτού, οι ιατρικές ειδικότητες που πλέον καλύπτονται, έως σήμερα, είναι οι εξής: Παθολόγος, Καρδιολόγος, Γενικός Χειρουργός, Ενδοκρινολόγος, Γυναικολόγος, Οδοντίατρος, Ωτορινολαρυγγολόγος, Δερματολόγος, Οφθαλμίατρος, Ουρολόγος και Ψυχολόγος.

Υπενθυμίζουμε ότι η επικοινωνία για ραντεβού, όπως και για γιατρούς που επιθυμούν να βοηθήσουν, γίνεται στο τηλέφωνο 210-6544047 με την κ. Γεωργία Πασχαλίδη.     Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

«ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Μαιευτήρας-ΓυναικολόγοςΑγία Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012


815 τοστ(!) θα διανέμονται καθημερινά σε 4 σχολεία και 6 νηπιαγωγεία στην Αθήνα, μαθητές των οποίων υποσιτίζονται

9/3/2012 - 1η Δ η μ ο σ ί ε υ σ η
 

Το ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ του υπ. Παιδείας ανέλαβε την δαπάνη και την εποπτεία, της διαδικασίας για την διανομή τοστ σε σχολεία της Αθήνας, όπου μαθητές τους υποσιτίζονται.
 
Μετά από διαγωνισμό, επιλέχθηκε ανάδοχος για την παρασκευή και διανομή 815 τεμαχίων τοστ την ημέρα, τα οποία θα πρέπει να παραδίδονται μεταξύ 7:30 π.μ. έως 8:30 π.μ., σε τέσσερα (4) Σχολεία και έξι (6) Νηπιαγωγεία στην Αθήνα.
Μεταξύ έξι (6) ενδιαφερομένων μέσα στην περιοχή της Αθήνας και από τη σύγκριση των προσφορών η Επιτροπή του διαγωνισμού διαπίστωσε ότι συμφέρουσα είναι η προσφορά της εταιρείας "Ε. & Κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε." με τιμή 0.59€/ τεμάχιο μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α..
 
Η διανομή θα έχει διάρκεια από 8/3/2012 έως 15/6/2012, εκτός διακοπών Πάσχα και επίσημων αργιών, συνολικά δηλαδή για 60 σχολικές ημέρες.
 
Η παραλαβή θα γίνεται από τους αρμόδιους Διευθυντές, οι οποίοι θα κάνουν τον ποσοτικό έλεγχο των τοστ που θα παραλαμβάνουν ημερησίως, και θα συντάσσουν τα σχετικά πρωτόκολλα παραλαβής.
 
 


ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ! (Ωραία πάμε παιδιά! Στέλνετε ανέκδοτα να γελάει λίγο το χειλάκι μας).

Το σκηνικό είναι  εκδήλωση σε πολυτελέστατη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου όπου παρευρίσκονται όλα τα στελέχη της κυβέρνησης, πρέσβεις των μεγάλων δυνάμεων και ... όλος ο καλός ο κόσμος.

Όσο διαρκεί η εκδήλωση έξω από το ξενοδοχείο τρομοκρατική οργάνωση γεμίζει τον χώρο με τρικ το οποίο απειλεί τους εντός της αιθούσης με γιαούρτια, αυγά, ντομάτες γεμιστές κλπ.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης παθαίνουν πλάκα. "Θα βγουν τώρα έξω και θα τα δουν και θα τα βάλουν μαζί μας" λένε μεταξύ τους και αποφασίζουν να βάλουν όποιον βρίσκουν μπροστά τους - υπαλλήλους, καθαρίστριες, περαστικούς Πακιστανούς κλπ - να μαζέψουν τα τρομοκρατικά έντυπα μέχρι το τελευταίο.

Στο κέντρο της Αθήνας φυσούσε πολύ εκείνη την ώρα και τα έντυπα στροβιλίζονταν προς κάθε κατεύθυνση. Τρέχανε οι έρμοι οι συλλέκτες δεξιά και αριστερά και μάζευαν τις προκηρύξεις.

Ένας εξ αυτών κυνηγά τα χαρτιά, δύο εκ των οποίων κινούνται προς την Ιπποκράτους.

Με την γλώσσα έξω τρέχει και φτάνοντας στο ύψος των γραφείων του ΠΑΣΟΚ βλέπει τα ρημαδόχαρτα να περνάνε από το ανοικτό παράθυρο του τελευταίου ορόφου.

Ανεβαίνει τρέχοντας τις σκάλες αλλά καταλαβαίνει ότι πλέον είναι μάταιο.

Επιστρέφει στο ξενοδοχείο όπου ο διοργανωτής της εκδήλωσης έχει συγκεντρώσει τους συλλέκτες.

"Εντάξει, τις μαζέψαμε όλες;;;"

"Ε, εντάξει τις μαζέψαμε - λέει ο δικός μας όλες - εκτός από δύο".

Έξαλλος ο προϊστάμενος! "Ανίκανε, βλάκα" στόλιζε τον άνθρωπο, που ακόμα ήταν λαχανιασμένος.

- "Ε, τι να κάνω ρε αφεντικό. Εγώ τις κυνήγησα να τις μαζέψω αλλά ο αέρας τις έβαλε μέσα στο κτίριο του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους".

- "Και γιατί δεν μπήκες να τις μαζέψεις;;"

- " Ε να έτρεξα στις σκάλες αλλά τις είχε πάρει ήδη ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ"!

ΚΑΛΟ Σ-Κ!

ΑΣΗΜΩΝΗΣ!ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13-3-2012 ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Ε.Δ.Σ.Ν.Α.

                                                                                           Αθήνα, 9 Μαρτίου 2012


                            Αριθμ. Πρωτ.: 327                               Προς: Συλλόγους-Μέλη

                                   της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.Συνάδελφοι,


Η προσπάθεια του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του Δ.Σ. του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. κ. Γιάννη Σγουρού να εκχωρήσει τη διαχείριση των απορριμμάτων σε ιδιώτες, στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα, συνεχίζεται για 3η φόρα. 

Την ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, στις 3.00 το μεσημέρι, συνεδριάζει και πάλι το Δ.Σ. του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. για να αποφασίσει την «Υλοποίηση των Έργων του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Αττική».

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε – Παπάγου – Στάση Μετρό Εθνικής Άμυνας).

Στον αγώνα αυτό, δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα και τους σύγχρονους «εφιάλτες» του κλάδου που ξεπουλάνε για προσωπικά τους οφέλη τους εργαζόμενους που εκπροσωπούν, αντιμετωπίζουμε και τα Μ.Μ.Ε. που έχουν επενδύσει στην ανάληψη της διαχείρισης των απορριμμάτων σε βάρος του περιβάλλοντος, του οικογενειακού προϋπολογισμού και των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α. αλλά και τις δυνάμεις καταστολής που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το δίκαιο αγώνα μας.

Γι’ αυτό, την ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, στις 3.00 μ.μ. θα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υποδομών για να αποτρέψουμε με κάθε τρόπο την ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα των υπηρεσιών των Δήμων.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να απουσιάσει κανένας από αυτή τη μάχη κόντρα σε όλα τα μεγάλα οικονομικά-επιχειρηματικά συμφέροντα, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο πλούτος και η εξαθλίωση της κοινωνίας. Δύναμή μας είναι η αγωνιστική και ενωτική συμμετοχή ΟΛΩΝ μας.Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 

                                         

        Ο Πρόεδρος                                                    Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος                                               Γιάννης Τσούνης


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *