Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΕΦΥΓΕ ΠΛΗΡΗΣ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για rip ribbon

Ο Βασίλης Ρούσσος ήταν υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου υποστηριόμενος από το ΚΚΕ τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και τις αρχές της δεκαετίας του 1990, είχε διατελέσει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ως συνεργαζόμενος στις διοικήσεις του Νίκου Πέρκιζα.

Παλιός, γνήσιος κομμουνιστής, σοφός έχαιρε της βαθιάς εκτίμησης όσων είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε στην αίθουσα τυ δημοτικού συμβουλίου.

Το Χαλάνδρι θα τον αποχαιρετίσει σήμερα στις 17.30 στο νεκροταφείο.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ κε ΒΑΣΙΛΗ.

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ. ΝΤΑΙΖΥ ΤΑΟΥΝ ΓΙΝΑΜΕ.Χριστός Ανέστη.

Πάει και το Πάσχα και είπα να σας κάνω την χάρη να εμφανιστώ στην Πλατεία για χάρη του αφεντικού που είναι τάβλα στο κρεβάτι, δύο βδομάδες τώρα και μας έχει αφήσει εδώ, μόνους μας με αυτόν τον Ακατανόμαστο.

Έχουμε πράγμα τις επόμενες μέρες, το ετοιμάζει αυτός ο διευθυντής μας - μην χέσω - αλλά είπα να σας προετοιμάσω λίγο για να ξέρετε τι έρχεται, αφού  θα το έχετε δει ότι κάναμε κοιλιά, αφού αυτός ο - οξαποδώ - ο Ακατανόμαστος, προσπαθεί να αναπληρώσει το αφεντικό και δεν προκάνει να γράψει. Αλλά θα  διανύσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο τις επόμενες μέρες, γι' αυτό μείνετεσ την ΠΛΑΤΕΙΑ.

Τι έχουμε;

Έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για ένα θέμα που ταλάνισε τον δήμο Χαλανδρίου χρόνια. και την επερχόμενη - σε λίγες μέρες - ποινική δίκη για όσους έχει αποφασίσει ο εισαγγελέας να κάτσουν στο σκαμνί.

Έχουμε το επόμενο επεισόδιο στο δικαστικό σήριαλ με τίτλο "βαράτε τον όλοιμαζοί", αυτόν και όλο του το σόι από το δίπλα χωριό.

¨Εχει ενδιαφέρον η μεταπασχαλινή περίοδος, θα με θυμηθείς.

Αλλά να χωνέψουμε το αρνί πρώτα γιατί ακόμα βελάζει.

 Ξημερώματα Λαμπρής - γύρω στις 4, στην Κολοκοτρώνη, έξω από την Βελανιδιά πέντε έξι περιπολικά και καμιά δεκαριά μπατσάκια  είχαν κάνει το μπλόκο του αιώνα.
Δεν πέρναγε κουνούπι. Όλοι Αλκοτέστ.

"Φυσήξτε" μου λέει μια πολύ όμορφη μαυρομαλλούσα μπατσίνα. .
 Φύσηξα!
Με κοίταξε καχύποπτα!"Δεν έχετε πιεί";
Βεβαίως δεν είχα πιει γιατί εγώ δεν πίνω ως γνωστόν, είμαι του αντιαλκολικού.

Τώρα θα μου πεις "και τι μας το λες ρε μεγάλε"  που σε έβαλε η μπαττσίνα και φύσηξες;

Όχι να θέλω να θέσω τον προβληματισμό: ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ τώρα αυτό για τέτοιο τεράστιο μπλόκο για ακλοτέστ; Και μήπως ήταν αντεορταστικό να γίνεται αλκοτέστ σε παραφουσκωμένους από μαγειρίτσα και αβγά οδηγούς ανήμερα της Λαμπρής;

Τι συνωμοσία κρύβεται πίσω από μια τέτοια πρακτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Μήπως, λέω μήπως βάλλεται η παράδοσις και η ορθόδοξη πίστη από τα κομμούνια; Μήπως το έθιμο της μεταμεσονύχτιας κατανάλωσης σούπας εντοσθίων έχει μπει στο στόχαστρο κάποιας συνωμοσίας του Μπαλαούρα;;; (ο Μπαλαούρας ρε φίλε έχει φάτσα συνωμότη, τον βλέπεις και λες να αυτός θα κάνει κομμουνιστική επανάσταση και θα καταστρέψει το αστικό καθεστώς).

Εσύ τι λες αναγνώστη μου; Καλά κάνανε οι μπάτσοι και κάνανε αλκοτέστ για να μάθουμε να μην οδηγάμε πιωμένοι ή όχι. Δεν παίρνω θέση γιατί θα μου την πέσει ο Γ.Γ.

¨Ηθελα να με δεις όμως ανήμερα του ΠΑΣΧΑ. και να δεις και τα μούτρα του Ακατανόμαστου που με άκουγε να τσακώνομαι υπέρ του δικαιώματος του .... δημάρχου μας να μην κάνει το σταυρό του κατά την παρουσία του στις λειτουργίες της Ορθοδόξου εκκλησίας στις οποίες παρευρίσκεται δια να ικανοποιήσει το χριστεπώνυμον πλήθος των ψηφοφόρων του.

Η παρέα τα είχε βάλει με τον Συμεών γιατί λέει στην εκκλησία δεν έκανε τον σταυρό του.

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;  Σας έκρυψε ποτέ ο Συμεών ότι είναι άθεος κομμουνιστής (αυτό το δεύτερο, ελέγχεται αλλά το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού είναι κατοχυρωμένο από την σύμβαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, οπότε εμείς θα τον μετράμε για κομμουνιστή Σουλτάνο, αφού έτσι δηλώνει).

Ήταν δεξιούληδες  αντικουρασικοί όμως, που έβριζαν γιατί θεωρούν τον Συμεών δικό τους παιδί - αφού όπως έχουμε αναδείξει τον επέλεξαν ως αντίπαλο του Αεικίνητου για να γίνει μια ελεγχόμενη και εύκολα ανατρέψιμη αλλαγή την επόμενη φορά, το 2019 - παρένθεση στον δήμο της Αυτοεξυπηρέτησης αλλά δεν αντέχουν που δεν κάνει μεγαλόσταυρους ο δήμαρχος.

Δεν τους αρκεί που πάει στην εκκλησία, δεν τους αρκεί που έχει κάνει τον δήμο παράρτημα της εκκλησίας θέλουν πιο πολύ.

Είναι όπως το λέει ο κ. Κόσσυβας: "Δεξιούς τους κάναμε, τώρα τι θέλουμε; Να τους κάνουμε και Μητροπολίτες;" Ε ΑΥΤΟ!

ΤΡΙΧΕΣ σου λέω εγώ ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ! Τρίχες κατσαρές! Στα φρίδια τους αν κάνει ο Συμεών τον σταυρό του.
Απλώς αυτή είναι η αντιπολίτευση που κάνουν σε όλα τα επίπεδα - στον δήμο ή την κεντρική πολιτική, όσοι απλά προετοιμάζονται για να αναλάβουν την εξουσία ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ με αυτούς που την έχουν σήμερα, δηλαδή να εφαρμόσουν με περισσότερη συνέπεια και πειθαρχία τις πολιτικές της υποτέλειας και της αποικιοποίησης της χώρας.

Και κάνουν αντιπολιτευση ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην τοπική κυβέρνηση: "Δεν μιλάει καλά αγγλικά", "δεν κάνει τον σταυρό του", "έκανε σαρδάμ", "δεν φοράει παπιγιόν" και άλλες τέτοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ που δικαιολογούν - και καλά - τον αντιπολιτευτικό τους ρόλο.

Σου λέει τι να πούμε; Για την Fraport ή το ΤΑΙΠΕΔ! Μαλάκας είσαι; Αφού τα ίδια και χειρότερα θα κάνουμε.

¨η να πουνμήπως για τα λεφτά στο ΤΑΙΠΕΔ για τους ΧΕΥ;
Αφού τα δίνουμε ΟΛΟΙΜΑΖΙ! Και ας μην κάνουμε ΟΛΟΙΜΑΖΙ τον σταυρό μας.

¨Ετσι είναι. Το φτιάχνουν σωστά το πράγμα. Οι μπαμπουίνοι θα έχουν να διαλέξουν μεταξύ δύο προτάσεων κάθε φορά που θα γίνονται εκλογές για το ποιος θα δώσει τα λεφτά στο ΤΑΙΠΕΔ: Αυτός που κάνει τον σταυρό του ή αυτός που δεν τον κάνει; Αυτός που μιλάει αγγλικά φαρσί ή αυτός που δεν έχει καλή προφορά.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ  ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ;;;;

Πάντως ρε φίλε , όσο και να μας λες κακορίζικους εδώ στην ΠΛΑΤΕΙΑ πρέπει να σε ψιλοπροβληματίσει το γεγονός ότι Η ΕΙΔΗΣΗ που διαβάζεις αλλού, εκεί που ανεβαίνουν μόνο τα δελτία τύπου του γραφείου προπαγάνδας του δήμου είναι "Συνεχίζεται η ανανέωση των εγγραφών των μελών του ΚΑΠΗ"!

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ ΜΟΥ!

ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ που λέει και ο Μαυρογυαλούρος.

Εκτός αν πανηγυρίζουν που οι συνταξιούχοι την έβγαλαν για άλλο έναν χρόνο, είναι ζωντανοί παρά τις αντίθετες προβλέψεις και ανανέωσαν τις εγγραφές τους στο ΚΑΠΗ.


Α να μην ξεχάσω ότι και η διεύθυνση αθλητισμού έχει δικό της blog πλέον.Δεν τους παίζανε φαίνεται στο site του δήμου και αυτονομήθηκε η διεύθυνση αθλητισμού. Η αυτοεξυπηρέτηση της αυτοεξυπηρέτησης, ένα πράμα.

ΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ με τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του Σουλτανάτου ....

Τα ξαναλέμε! Από δω θα μάθεις πάλι τι συμβαίνει και δεν στο λένε.

Και ας απειλούν θεοί, δαίμονες, αδελφοί, κουμπάροι και ξαδέλφες.

ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ .....

 

"Βάλε το χέρι σου επί ένα λεπτό μέσα σε μια κατσαρόλα με καυτό νερό - θα σου φανεί μια ώρα. 

Κάθισε δίπλα σε μια γοητευτική γυναίκα επί μία ώρα - θα σου φανεί ένα λεπτό.


Αυτό θα πει σχετικότητα!"
 
Δεν είναι δική μας σοφιστία αυτή.
Ο Albert Einstein εξηγεί πολύ σοβαρά - κάνοντας πλάκα - την θεωρία του.