Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ήρθε το νέο φάρμακο "Eonovios" ...

Το νέο φάρμακο "Εonovios" είναι εδώ...
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το φάρμακο θα δοθεί από το Υπουργείο Εργασίας, πρώτα σε αυτούς που έχουν πάνω από 55 χρόνια εργασίας ..
Σταδιακά δε θα δοθεί σε όλους τους εργαζόμενους, μέχρι τέλος του 2012.
Το φάρμακο κατασκευάσθηκε στα PASOK-ND-DHMAR Labs σε συνεργασία με την τρόικα..
Σύμφωνα με τα εργαστηριακά αποτελέσματα, το νέο φάρμακο παρατείνει το προσδόκιμο ζωής στα 130 χρόνια.
Εonovios για να απολαμβάνεις τη σύνταξη μετά τα 90.
Δεν σταματάνε όμως εδώ οι "μαγικές" ιδιότητες του νέου φάρμακου. 
Δείτε τι άλλο σας προσφέρει στις δύσκολες μέρες που έρχονται:
 - Αίσθημα του κορεσμού νομίζεις ότι είσαι φαγωμένος, οπότε δεν χρειάζεται να τρως..
 - Μια έκδοση του  περιέχει και υποκατάστατο νικοτίνης, με αποτελέσματα να μην νοιώθεις  την επιθυμία να καπνίσεις.
 - Ανάμεσα στα άλλα σε κάνει να αισθάνεσαι ευεξία, έχεις αυξημένη όρεξη για εργασία.  
Οπότε φεύγοντας στα 85-90 θα μπορείς να "απολαύσεις" την σύνταξη για 40-45 χρόνια !!!
 - Με την ειδική ουσία "φερετζίνη" σε κάνει να βλέπεις ευχάριστα και με διάθεση όλα τα τουρκικά τηλεοπτικά σκουπίδια.. 
- Σημαντική είναι και η δράση της "μαλακίνης" που σε κάνει να ψηφίζεις αυτούς που δεν πρέπει...
 - Τέλος περιέχει και μια ουσία την "πλουτίνη", που σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είσαι πλούσιος.
 


Ο Ιωάννου μας στενοχωρεί...

...γιατί καθημερινά μας αποτυπώνει τη σημερινή (και - ΔΥΣΤΥΧΩΣ - μελλοντική...) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

...όμως, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι...ο άνθρωπος Ζ Ω Γ Ρ Α Φ Ι Ζ Ε Ι!!!


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗ, ΑΝΙΨΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ


http://www.aftodioikisi.gr/proto_thema/23360
Είναι το «δεξί χέρι» του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  Αντώνη Μανιτάκη. Είναι ο άνθρωπος που θα κρίνει την τύχη χιλιάδων συμπολιτών μας που κατέχουν μια θέση στον «ήλιο» του Δημοσίου. Του ιδίου η τύχη, όμως, με πέντε θέσεις στο Δημόσιο δε φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο. Άλλωστε, ο κ. Χαράλαμπος (Μπάμπης) Κουταλάκης τυγχάνει να έχει και «μπάρμπα στην Κορώνη»: είναι ο γιος της αδελφής τού υπουργού Α. Μανιτάκη.
Ποιες είναι οι θέσεις που κατέχει ο κ. Κουταλάκης στο Δημόσιο; Είναι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στην Ένωση Περιφερειών, στην Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε., αλλά και στο πρώτο τη τάξει υπουργείο, το Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Πέραν των άλλων, ο κ. Κουταλάκης φέρεται και ως διευθυντής του γραφείου του υπουργού, και λειτουργεί στην ουσία ως πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης της Δημόσιας Διοίκησης, στην οποία τύποις προεδρεύει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Στεφάνου. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ως παντοδύναμος γενικός γραμματέας του πρώην ενιαίου υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είχε τοποθετήσει τον κ. Κουτάλακη σε πολλές επιτροπές - μεταξύ των οποίων και σε αυτή για τον «Καλλικράτη».
Και επειδή ο κ. Κουταλάκης δεν ξεχνά τους φίλους, επέβαλε τον Δ. Στεφάνου στη θέση που κατέχει πλέον, παρά τις αντιρρήσεις της σημερινής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηριστικό της «δύναμής» του είναι ότι -όπως λένε οι «κακές γλώσσες»- πολλές από τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Αξιολόγησης γίνονται στο γραφείο του και όχι στο γραφείο του «προέδρου» Δ. Στεφάνου, όπως κανονικά είναι το «πρωτόκολλο».
Ανασυγκροτεί το Δημόσιο, διά χειρός... θείου
Με την υπογραφή Μανιτάκη, γίνεται μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εκεί δηλαδή που «προεδρεύει». Συγκεκριμένα με την ΑΔΑ: Β41ΙΧ-Δ5Υ, γίνεται μέλος της Ομάδας Εργασίας του υπουργείου, η οποία έχει ως αντικείμενο «την υποστήριξη του έργου της μεταρρύθμισης της Δημόσιας Διοίκησης για την αξιολόγηση των οργανικών μονάδων των φορέων του Δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, στο πλαίσιο των διατάξεων του άρθρου 35 παρ. 4 του ν.4024/2011».
Και ποιο είναι το έργο του πολυθεσίτη Μπάμπη Κουταλάκη εκεί; «Η εκπόνηση κριτηρίων αξιολόγησης των δομών των υπηρεσιακών μονάδων της κεντρικής διοίκησης και η εκπόνηση μεθοδολογίας εφαρμογής των κριτηρίων αυτών, στο πλαίσιο των διατάξεων του άρθρου 35 παρ. 4 του ν.4024/2011, ο συντονισμός των εργασιών που προβλέπονται στο Παράρτημα (Οδικό Χάρτη) του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Ελληνικής και Γαλλικής Κυβέρνησης ως «εργασία 2» και η εισήγηση προτάσεων και μέτρων για την καλύτερη διάρθρωση της δημόσιας διοίκησης, καθώς και η εν γένει υποστήριξη της σχετικής συνεργασίας για τα ως άνω θέματα μεταξύ Ελλάδας, Γαλλίας και της Ομάδας Δράσης (Task Force) για την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα κριτήρια αξιολόγησης θα πρέπει να στοχεύουν στην αναδιάρθρωση των δομών κατά τρόπον ώστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή βελτίωση της λειτουργικότητας και παραγωγικότητας της δημόσιας διοίκησης».
Μεταρρυθμίζει την Αυτοδιοίκηση...
Στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, έχει πιάσει «πόστο» συμβούλου, με απόφαση του προέδρου της, περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, και μάλιστα με την ΑΔΑ: Β4ΩΡΟΡΖΥ-ΜΩΧ έχει οριστεί ως αναπληρωματικό μέλος στη Στρατηγική Διευθύνουσα Ομάδα της ΕΝΠΕ.
Και εδώ ο κ. Κουταλάκης κάνει... μεταρρυθμίσεις, και συγκεκριμένα: «τον Οδικό Χάρτη για μεταρρυθμίσεις στην Ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση (Περιφέρειες και Δήμους), που αφορά Πρόγραμμα τεχνικής βοήθειας με 5 πυλώνες (σ.σ.: από Γερμανία και Task Force) και μπορεί να εξειδικεύεται με απόφαση της Στρατηγικής Διευθύνουσας Ομάδας του Προγράμματος».
...και τους σχολικούς συμβούλους
Με απόφαση, εξάλλου, της πρώην υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου, ο ανηψιός Μανιτάκη μπήκε σε άλλη μια ακόμη επιτροπή του Δημοσίου: σε μια από τις επταμελείς επιτροπές της αποτίμησης του συγγραφικού έργου (;;;) των υποψήφιων σχολικών συμβούλων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΦΕΚ 214/7 Ιουλίου 2011).
Λέκτορας στο... Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σύμφωνα με το βιογραφικό του, εξάλλου, ο κ. Κουταλάκης είναι λέκτορας στο Διοικητικής Επιστήμης στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης. Τι διδάσκει στα παιδιά, πέραν της... πολυθεσίας; (1) Διοικητική Επιστήμη, (2) Ανάλυση Δημόσιας Πολιτικής και (3) Ρυθμιστικές Πολιτικές σε Ελλάδα και ΕΕ.
Καθηγητής και στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Αν και δεν το αναφέρει στο βιογραφικό του, ο κ. Κουταλάκης βρίσκεται στη λίστα με τους καθηγητές του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Συγκεκριμένα, ο ανιψιός του Α. Μανιτάκη είναι διδάσκων στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών.
Ειδικός και στην... Πληροφορία
Ως επιστήμων με «ειδικές γνώσεις και εμπειρία σε σχέση με τον επιδιωκόμενο σκοπό της εταιρείας ή σε θέματα δημόσιας διοίκησης ή διοίκησης επιχειρήσεων», ως επιστήμων διαθέτων «το απαιτούμενο για τη θέση του κύρος και εμπειρία, ώστε να μπορεί να εκπληρώσει το σκοπό της εταιρείας» και ως επιστήμονας που «δε συνδέετε με σχέση εξαρτημένης εργασίας ή συγγένειας μέχρι τετάρτου βαθμού εξ αίματος ή αγχιστείας, με πρόσωπα που είναι συμβεβλημένα με αυτήν», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της «Κοινωνίας της Πληροφορίας», ο κ. Κουταλάκης έχει διοριστεί ως μέλος του διοικητικού της συμβουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ
Υπ. Διοικ. Μεταρρύθμισης: Δεν έχει σχέση με τον υπουργό η πολυθεσία Κουταλάκη


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Αναδημοσιεύουμε αυτή την ανάρτηση για να την έχετε υπόψην σας με το αυριανό μας θέμα. 
Διότι ότι οι κυβερνώντες νομίζουν ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί το ξέρετε. Αλλά εμείς θα κράζουμε.

Εδώ δεν έχουν φύγει από το δημόσιο, ούτε καν είναι σε διαθεσιμότητα οι γιατροί που έδωσαν επίδομα τυφλότητας ή αναπηρίας σε όλο τους το σόι (αρχικά) και σε όλους του ψηφοφόρους τους στη συνέχεια, οι εφοριακοί που έχουν καταδίκες (ΟΧΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ)  για κακουργήματα, οι μηχανικοί που βεβαίωσαν παπάδες - αλλά είναι παιδιά του κόλπου -  θα έρθει τούτο εδώ το μοντέλο να αξιολογήσει λέει τους δημοσίους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ για τίποτα, αλλά πρέπει να πείσουν ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗ ότι είναι ικανοί για την θέση τους.  
(Αυτός έπεισε για τις ικανότητές του και την αμεροληψία με την οποία θα αξιολογήσει, τον .... θείο του)


ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!
Αύριο θα πέσει κράξιμο που θα το φχαριστηθείτε.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ REAL ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ....

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=175195&catID=11

Σάλος από τις αποκαλύψεις της Realnews

Πάλι εδώ τριγύρω στο Χαλάνδρι γυρίζει η μπίλια (κατά τα 2/3).

Να δεις που κάπου εδώ είναι η φωλιά, δεν εξηγείται αλλιώς.

Ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα, τόσα χρόνια!
Άγιο είχαμε!

Και δένουν πολλά πανάθεμάτο.

Κάτι παλιά γαλαζοπράσινα κολλητηλίκια ....

Άντε, θου Κύριε ....

Και θέλαμε, λέει να  .....

ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!

Πόσο μαλάκες ήμασταν! Πόσο Μαλάκες .....

Αλλά μεγαλώνουμε και διορθωνόμαστε.


ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣΈτσι και αλλιώς θα μας κλείσουν!

Ας κλείσουμε μια μέρα μόνοι μας!

ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ...
.... παρά του ότι πάλι θα έχουμε 2 συγκεντρώσεις,

πρέπει ο ΛΑΟΣ να δώσει την ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ στο έγκλημα που συντελείται σε βάρος της χώρας μας, με αρχή την Τετάρτη.

Και ΛΑΟΣ είμαστε ΕΜΕΙΣ που δεν αγανακτούμε με κομματική εντολή και μας περνάει μετά, μόλις φύγει ο πράσινος και έρθει ο μπλε υπάλληλος. 
Εμείς που βιώνουμε την πολιτική τους στο πετσί μας και τα έχουμε με ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, όχι με την φάτσα τους.

Το γεγονός ότι τρεις μέρες πριν την ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, τα μέσα μαζικής εξημέρωσης θυμήθηκαν τα προνόμια των συνδικαλισταράδων δεν είναι τυχαίο αλλά ούτε εμείς πλέον μασάμε στα τρυκάκια αποπροσανατολισμού.

Το δεδομένο, ότι είναι γεγονός ότι οι συνδικαλισταράδες έχουν τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έφεραν τα συνδικάτα, δεν αλλάζει την ανάγκη μας να θέσουμε ως ΠΡΩΤΟ, ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ το μνημόνιο και τις τρόικες εσωτερικού και εξωτερικού.
Και τα άλλα με τους Παναγόπουλους τα βρίσκουμε μετά.

Βλέπετε δεν ενοχλούν την κομαντατούρ και τα δωσιλογικά τσιράκια, οι συνδικαλισταράδες - αν τους ενοχλούσαν δεν θα τους συντηρούσαν - θα τους είχαν περιθωριοποιήσει.
Άλλωστε αν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες ήταν όπως θα έπρεπε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ δεν θα είχε περάσει από τότε, στο Καστελόριζο.

Αυτό είναι δεδομένο.

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΑΖΙΚΑ, ΕΝΩΤΙΚΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ  ΜΑΣΟΥΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.

Γι' αυτό εμείς πιστεύουμε ότι τώρα δεν είναι η ώρα να βρούμε τι χωρίζει το κίνημα αλλά τι το ενώνει και το κάνει πιο αποτελεσματικό ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Ήρθε η ώρα να ενοχλήσουμε τις τρόικες ξανά, όπως κάναμε όλοι μαζί, τότε με τους αγανακτισμένους ή πρέπει να μας πηδήξουν κι άλλο;;;

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *