Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία – ο Δήμος Χαλανδρίου συλλέγει τρόφιμα και φάρμακα σε συνεργασία με τους Γιατρούς του ΚόσμουΟ Δήμος Χαλανδρίου, σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, συμμετέχει στη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία, συγκεντρώνοντας στα ΚΕΠ του Δήμου, τρόφιμα μακράς διαρκείας και ιατροφαρμακευτικό υλικό.

► Συλλέγουμε:

Τρόφιμα μακράς διάρκειας

Όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά
Βρεφικές τροφές και παιδικά γάλατα
Γάλατα εβαπορέ
Κονσέρβες
Βρεφικές πάνες και είδη ατομικής υγιεινής.

Ιατροφαρμακευτικό υλικό 
 
Γάζες και γάντια αποστειρωμένα
Οινόπνευμα
Φυσιολογικούς ορούς
Παυσίπονα
Παιδικά σιρόπια
Αντιβηχικά
Betadine

Σημειώνεται ότι οι Γιατροί του Κόσμου, σύμφωνα με τις αρχές τους και την πάγια τακτική της Οργάνωσης, θα παραδώσουν οι ίδιοι όλο το υλικό στον πληθυσμό που το έχουν ανάγκη.

► Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να συμβάλλουν στην κάλυψη των εξόδων της αποστολής, μπορούν να κάνουν τη δωρεά τους στο https://mdmgreece.gr/oukrania-ekklisi-gia-voithia

► Τα είδη παραδίδονται στα τέσσερα ΚΕΠ του Δήμου:

Κεντρικό ΚΕΠ │Γρ.Γυφτοπούλου 2 & Α.Γκίνη │2132024600-4

ΚΕΠ Κάτω Χαλανδρίου │ Ιθώμης 34 │213 214 9 502-4

ΚΕΠ Μετρό (ΜΕΤΡΟ Χαλανδρίου) │ 213 214 9 601-2-4-5

ΚΕΠ Πατήματος │ Ηρακλείτου 141 │ 210 68 47 357

Ο Δήμος Χαλανδρίου λέει «ΌΧΙ» στον πόλεμο, «ΌΧΙ» στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, «ΌΧΙ» στην επιβολή της δύναμης του ισχυρού. Ο πόλεμος δεν μπορεί να φέρει τίποτα άλλο εκτός από καταστροφή για τους δύο λαούς, αλλά και για όλη την Ευρώπη με σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία και στο όποιο κεκτημένο των δημοκρατικών δικαιωμάτων, της πολυφωνίας και του Πολιτισμού, όπως φαίνεται τις τελευταίες μέρες.

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

 

Πρόταση προς την διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου και όλες τις δημοτικές παρατάξεις να αναλάβει ο δήμος Χαλανδρίου πρωτοβουλία συγκέντρωσης ανθρωπιστικού και υγειονομικού υλικού καταθέσαμε σήμερα δια της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μια κοινή, θεσμική πρωτοβουλία του δήμου είναι αναγκαία για την επίδειξη της ομόθυμης αλληλεγγύης της πόλης απέναντι στα αθώα θύματα της απάνθρωπης εισβολής των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία και της ασύμμετρης χρήσης στρατιωτικής βίας.

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες έχουν αναλάβει ήδη αρκετοί δήμοι και το παράδειγμά τους οφείλει να ακολουθήσει το Χαλάνδρι που στο παρελθόν έχει πλειοδοτήσει σε τέτοιες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης σε πρόσφυγες - θύματα πολεμικών συρράξεωνΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ. ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ