Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ - ΕΧΕΙ ΞΩΚΥΛΕΙ, ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ!

Στον "τοίχο" του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ - με όλη τη σημασία της λέξεως, όπως θα δείτε - στις 17 Μαρτίου έγινε το παρακάτω πανηγυρικό ποστ.

Ο Σουλτάνος ενημέρωνε τα παραληρούντα γιουσουφάκια ότι σε έναν αθλητικό χώρο που ΑΛΛΟΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, έκανε συντήρηση στα γήπεδα!

BIG DEAL! Λες και πήρε το Δουζένη κάνει θα πει κανείς ή λες και εξασφάλισε κανέναν καινούργιο αθλητικό χώρο για την πόλη.

(Θα το κάνει αυτό αν βγάλει καμιά δημοπρασία το ΤΑΙΠΕΔ και του πούνε να δώσει τα λεφτά σου στους δανειστές, μέχρι τότε βολέψου με την συντήρηση).

Άντε πες ότι αυτό είναι συνηθισμένο για τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΦΑΣΙΖΟΥΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΄Όλα όσοι έχουν καθεστωτική αντίληψη προκαλούν, επιβάλλουν, επιζητούν το γλύψιμο των υπηκόων τους.

(Στην Β. Κορέα τους βάζουν να κλαίνε με το ζόρι αν πεθάνει ο ΗΓΕΤΗΣ, εδώ τουλάχιστον ο Συμεών μόνο έναν υψωμένο αντίχειρα στο φατσομπούκι ζητάει για να σου κάνει το ρουσφέτι. Τσάμπα πράμα).Ο Δήμαρχος χωρίς ίχνος ντροπής συνεχίζει την γελοία προπαγάνδα του περί των καταπατητών που εμπόδιζαν να συντηρηθεί ο χώρος και που μόλις τους εξόντωσε ο χώρος μπόρεσε να ανακαινισθεί.

Ακόμα και για την πισίνα ..... το ΠΑΚ έφταιγε που ήταν άδεια πέντε χρόνια.

ΕΦΥΓΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ RΟCΚ N ROLL CHUCK BERRY - JOHNNY BE GOOD!


O ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ Ο 2ος ΝΕΚΡΟΘΆΦΤΗΣ

Άλλη μια χαμένη δίκη, άλλη μια απάνθρωπη και αντικοινωνική πράξη από τον εργολάβο δικηγόρο του δήμου μας.

Ομιλώ για την υπόθεση του ΠΑΚ Χαλανδρίου.
του Ν. Κομπότη
 Η επιστημονική του επάρκεια και οι ιστορίες του για την υπόθεση του Δουζενη, προκάλεσαν αδικαιολόγητα έξοδα για το δήμο μας και με αποτέλεσμα να έχει χαθεί και αυτή η υπόθεση, ελπίζω όχι οριστικά. 
 
Είχα ομιλήσει πριν από καιρό για τους τρεις Θανάτους του.
 
Σήμερα αντιλήφθηκαν, ότι ζει ακόμα επαγγελματικά. 
Φαίνεται δεν τον αφήνει να πεθάνει ο Συμεών ο εξολοθρευτής, αν δεν θάψει πρώτα τον ίδιο. 
Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθει ο Χαλανδραιος αν έχει κερδίσει κάποια δίκη που αναλαμβάνει εργολαβικά από τον δήμο??? 
Τι χασούρα έχει ο δήμος από τον χασοδίκη δικηγόρο??? 
Και τι ποσά έχει ενθυλακώσει από τις εργολαβίες που έχει πάρει με ανάθεση από την δημοτική αρχή της πόλης μας???
 
Πολύ μακαβριο μου βγήκε το κειμενο.

Μαλον αντικατοπτριζεται η αφόπητη μελαγχολία που μου προκαλουν κατι τετοιοι τύποι

«Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΙΜΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ»

Ο Π. ΤΖΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟ ΛΑΓΑΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ

(μια μικρή ιστορία μεγάλων αντιφάσεων και απογοητεύσεων)

Περήφανη νίκη κατάφερε ο «Δαβίδ» (Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου) απέναντι στον «Γολιάθ» (Δημοτική Αρχή του Δήμου Χαλανδρίου).

Ο Δήμαρχος Συμεών Ρούσσος, που εξελέγη στις τελευταίες εκλογές με την «σημαία» του ΣΥΡΙΖΑ, βάλθηκε να μας βαφτίσει με το ζόρι «παράνομους και αυθαίρετους καταληψίες» μιας «υπόγας» κάτω από τις εξέδρες του αθλητικού κέντρου της οδού Αποστολοπούλου, στο Χαλάνδρι, μέσα από την οποία φέραμε στην Ελλάδα ευρωπαϊκά μετάλλια!

«Δεν υπάρχει κανένα ισχυρό και δυνατό παραχωρητήριο, αορίστου διάρκειας» έλεγε ο Δήμαρχος, το οποίο να νομιμοποιεί την παρουσία μας εκεί και ότι - κι αν ακόμα υπήρχε - αυτό «δεν συνιστά κάτι ιδιαίτερο»!
Με αυτό το σκεπτικό μας απέβαλε βίαια – και με συνοπτικές διαδικασίες - από εκεί, με μια πρωτοφανή μεθόδευση, μέσα στις γιορτές των περασμένων Χριστουγέννων.
Και έτσι θεώρησε ότι «ξόρκισε το κακό» και ότι … «πάταξε την διαπλοκή και την διαφθορά μεγάλης κλίμακας» στο Χαλάνδρι!!!
Του είπαμε τότε να μην «φαντασιώνεται περίεργα» με την εξουσία και ότι θα έπρεπε να γνωρίζει ότι δεν είναι δημοκρατικά επιτρεπτό να αποδίδει μόνος του δικαιοσύνη, γιατί υπάρχει και η συνταγματικά προβλεπόμενη τακτική Δικαιοσύνη, η οποία, παρά τις σχεδόν συστηματικές επιθέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό από νυν και πρώην συντρόφους του, συνεχίζει να στέκεται αγέρωχη στο ύψος της, πλήρως νομιμοποιημένη στην συνείδηση των πολιτών.

Έτσι και έγινε!

Το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου, με την υπ’ αριθμόν 10/2017 απόφασή του (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), ακύρωσε το πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής του Δημάρχου Σίμου Ρούσσου διότι, όπως ειδικότερα έκρινε με προοδευτική αντίληψη και επιστημοσύνη η Ειρηνοδίκης Χαλανδρίου, με την έκδοση και την αναγκαστική εκτέλεσή του, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου παραβίασε την αρχή της αναλογικότητας, αλλά και διότι εμείς ουδέποτε υπήρξαμε αυθαίρετοι καταληψίες (το ακούς Δήμαρχε;), αφού έχουμε εγκατασταθεί στην «υπόγα» μετά από σχετική νόμιμη απόφαση του Δήμου, που μας παραχωρεί την χρήση για αόριστο χρονικό διάστημα.

Αυτήν την απόφαση ο Δήμαρχος Συμεών Ρούσσος και οι συνεργάτες του ή δεν την γνώριζαν (περιέργως άραγε;), ή δεν ήθελαν να την γνωρίζουν.
Και τα δύο είναι μεμπτά, όταν ασκείς δημόσια εξουσία.

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Ανακοίνωση για τη δίωξη του Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων

 
Ο Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων διώκεται ύστερα από μήνυση του Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, με την πρωτοφανή κατηγορία της …παράνομης εισόδου στο Μουσικό Σχολείο!!! Ο Γραμματέας, συνοδευόμενος από μαθητές και γονείς Μουσικών Σχολείων της Πελοποννήσου, θέλησε να ενημερώσει την σχολική κοινότητα για την πανελλαδική κινητοποίηση που γινόταν εκείνη τη μέρα από τους μαθητές και τους γονείς των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων.

Οι νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποι των γονέων δεν είναι εξωσχολικοί παράγοντες. Αντίθετα, οι γονείς, μέσω των Συλλόγων Γονέων, και κατ’ επέκταση των υπερκειμένων οργάνων του γονεϊκού κινήματος, αποτελούν τον έναν από τους τρεις πυλώνες που οικοδομούν την Σχολική Κοινότητα, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές. Τα Σχολεία μας δεν διοικούνται, και δεν πρέπει να αφήνονται να διοικούνται, κατά την απόλυτη κρίση του εκάστοτε Διευθυντή. Οι γονείς έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα, αλλά παράλληλα και την υποχρέωση, να έχουν λόγο και να συμμετέχουν μέσω των εκπροσώπων τους στη διοίκηση των Σχολείων, ιδίως μέσω του θεσμού των Σχολικών Συμβουλίων και των Συμβουλίων Σχολικής Κοινότητας.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Χαλανδρίου καταδικάζει απερίφραστα ενέργειες σαν αυτή του Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης που στρέφονται κατά του δικαιώματος των γονέων να έχουν λόγο σ’ αυτά που συμβαίνουν στα Σχολεία μας, ενέργειες που, δυστυχώς, έχουν παρατηρηθεί πρόσφατα και στην πόλη μας. Ζητεί από τις αρμόδιες αρχές να παύσουν άμεσα τη δίωξη του Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων. Καλεί δε τους Συλλόγους Γονέων να περιφρουρήσουν και να διεκδικήσουν να ασκούν ενεργά το δικαίωμά τους να συμμετέχουν στη διοίκηση των Σχολείων μέσω των Σχολικών Συμβουλίων και των Συμβουλίων Σχολικής Κοινότητας.

Για την Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Χαλανδρίου
esgmhal.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.
Οι κοινωνικοί φορείς πρέπει αυτή την περίοδο να προσέξουν ιδιαίτερα τις ενέργειες των διευθυντών υπηρεσιών αφού οι "οδηγίες" των θεσμών αλλά και το κοινωνικό μένος κατά των πολιτικών (συλλήβδην) έχει δώσει την δυνατότητα σε πολλά ΝΟΥΜΕΡΑ που έγιναν διευθυντάδες από το ίδιο το παλιό σύστημα που παριστάνουν ότι αμφισβητούν να βγάλουν τον φασισμό που έχουν μέσα τους στο όνομα των αναγκαίων αλλαγών και εκσυγχρονισμών που απαιτούνται.
Χρησιμοποιούν όλα τα φασιστοειδή που αναρριχήθηκαν έρποντας και γλείφοντας όλο το πολιτικό προσωπικό της ύστερης μεταπολίτευσης και τώρα .... βρίζουν τους αιρετούς και παίρνουν την υπόθεση στα αυταρχικά και ανεξέλεγκτα χέρια τους υπό την πλήρη ανοχή και ενθάρρυνση των θεσμών.
Και μοιράζουν μηνύσεις σε όποιον τολμά να τους ελέγξει.
Δεν είναι βεβαίως όλοι οι διευθυντές του δημοσίου ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΧΑΦΙΕΔΕΣ των Τροϊκανών αλλά το σπέρμα της υπέρβασης του κοινωνικού ελέγχου του δημοσίου δια της αυθεντίας των διευθυντών έχει πέσει και εξαπλώνεται.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  - που βεβαίως είναι αναγκαία - την επιφυλακτικότητά μας: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ και ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ; 

ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ;;;;

Λίγες σκέψεις που μου προκάλεσε η ανακοίνωση της Ένωσης σε συνδυασμό με όσα βιώνουμε σπίτι με την μήνυση στην Βίκυ Χαλκιά.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΩ: Βραδιά τζαζ – μπλουζ

 
 
Ο Πολιτιστικός και Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ»
προσκαλεί σε μια νοσταλγική βραδιά τζαζ – μπλουζ  
σε συνεργασία του μουσικού  και του κινηματογραφικού της τμήματος 
με τη γνωστή Χαλανδραία τραγουδίστρια μπλουζ
 
ΤΖΕΝΗ ΚΑΠΑΔΑΗ

και τους
            ΑΛΕΞΗ ΔΕΛΗ             ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ
ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ      ΚΙΘΑΡΑ
 
Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 9 μ.μ
στο ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ «ΚΑΚΤΟΣ»
Γκίνη 4 – Χαλάνδρι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.