Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: ΑΝΤΟΥΦΕΚΙΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ


Και όμως!

Πέρασε χωρίς  ένα πανώ, μία ντουντούκα, μία στάση εργασίας, μία ανακοίνωση η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ του Δήμου Βριλησσίων, όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα της ΔΡΑΣΗΣ του Γιάννη Τσούτσια.

Δευτερεύων θέμα είναι ότι πέρασε και με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ (που υποτίθεται ότι ο δήμαρχος Βριλησσίων διακηρύσσει - και αυτός - ότι δεν κάνει  - ΤΡΙΧΕΣ).

Διότι όποιος επικεντρώνει - ΚΥΡΙΩΣ - στην επιλογή του εργολάβου και την διαδικασία και όχι στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ να ιδιωτικοποιηθεί - εν προκειμένω - ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ και τα ΑΙΤΙΑ αλλά και τις ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ που κρύβονται πίσω από την επιλογή ή πετάει την μπάλα στην εξέδρα ή απλά ήθελε τη δουλειά για κάποιον δικό του.

Ο δρόμος που ανοίγεται και από τα Βριλήσσια είναι ολισθηρός και ιδιαίτερα επικίνδυνος για την αυτοδιοίκηση.

Και είναι απορίας άξιο πώς το .... "ταξικό σωματείο εργαζομένων", με πλειοψηφία ΠΑΜΕ άφησε να περάσει αντουφέκιστα μια τέτοια επιλογή.

Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξουν αντιδράσεις.

Πάντως και να υπάρξουν θα είναι ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ!

ΤΟ ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ DREAM DOCTORS PROJECT!


Το ΙΑΣΩ Παίδων σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα υποδέχτηκαν σήμερα το Dream Doctors Project! Ισραηλινοί Θεραπευτές–Κλόουν, Avital Dvory και Shahar Hurevich, επισκέφτηκαν το ΙΑΣΩ Παίδων, δίνοντας χαρά στους μικρούς μας φίλους καθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Συγκεκριμένα, η Avital Dvory συνοδευόμενη από τον κλόουν-θεραπευτή και μουσικό Shahar Hurevich συνάντησαν τα νοσηλευόμενα παιδιά και τα παιδιά των Εξωτερικών Ιατρείων, έπαιξαν μαζί τους και τους χάρισαν στιγμές γέλιου και χαράς. Επίσης, πραγματοποίησαν σεμινάριο και workshop της ειδικής μεθόδου των “Dream Doctors” για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που στόχο έχουν να διδάξουν τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η νοσηλεία των παιδιών να γίνει πιο ευχάριστη.
Η Avital Dvory είναι κλόουν-θεραπεύτρια στα νοσοκομεία “Hemek” και “Meir” στο Ισραήλ τα τελευταία 15 χρόνια και είναι μία από τις κύριες θεραπεύτριες του “Dream Doctors Project” (Ιατρικό Έργο Ονείρων- κλόουν-θεραπευτές σε δράση). Επίσης, είναι διευθύντρια θεάτρου, κουκλοπαίκτης και καλλιτέχνης σκηνής. Σπούδασε στο Τελ Αβίβ, την Ιερουσαλήμ και την Βαρκελώνη και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα από την Κεντρική Σχολή Ομιλίας και Δράματος του Λονδίνου, με εξειδίκευση στο κουκλοθέατρο και στο φυσικό θέατρο. Έχει λάβει πολλά βραβεία και παραδίδει σεμινάρια διεθνώς για την ειδική μέθοδο των “Dream Doctors”.
Από αριστερά: οι κ.κ. Νάνσυ Χριστοπούλου, Product Manager Ομίλου ΙΑΣΩ, Avital Dvory, Medical Clown, Dream Doctors Project, Δρ. Παναγιώτης Λαγός, Καθηγητής Παιδιατρικής, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ΙΑΣΩ Παίδων, Αθανασία Καρούζου, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Διεύθυνσης ΙΑΣΩ Παίδων, Shahar Hurevich, Medical Clown, Dream Doctors Project, Σαουσάν Χασόν, Σύμβουλος, Πρεσβεία Ισραήλ, Γουίλιαμ Αναγνωσταράς, Γραφείο Τύπου, Πρεσβεία Ισραήλ, Νέλλη Λεών, Συντονίστρια Εμπορικών Θεμάτων, Πρεσβεία ΙσραήλΗ Avital Dvory και ο Shahar Hurevich κατά την επίσκεψή τους στους νοσηλευτικούς ορόφους του ΙΑΣΩ Παίδων

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ