Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 7 μμ

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΔ:
 1. Απόφαση αποδοχής συμμετοχής στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, έγκριση σκοπιμότητας για την «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Χαλανδρίου» και έγκριση μελέτης.
 2. Έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα WiFi for Europe (WiFi4EU).
 3. Έγκριση σκοπιμότητας και ανάγκη εκτέλεσης εργασιών: «Εργασίες ψεκασμών, μυοκτονίας – εντομοκτονίας, κ.λπ.», «Έξοδα απολύμανσης σχολικών συγκροτημάτων».
 4. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση πίστωσης ποσού σε βάρος του Κ.Α. 00.6431.01 με τίτλο: «Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου», για διαφημιστική καταχώριση σε εφημερίδα.
 5. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση πίστωσης ποσών, για ενημερωτικές δράσεις και διοργάνωση συνάντησης γνωριμίας και ανοιχτής συζήτησης με κύριο άξονα το παιδί, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Οικογένειας
 6. Παράταση της μείωσης του ενοικίου της κ. Σιέττου Αικατερίνης.
 7. Εκμίσθωση της καντίνας του θεάτρου Ρεματιάς.
 8. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών από τους υπ΄ αρ. 1731, 1732, 1733 χρηματικούς καταλόγους.
 9. Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.
 10. Ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα (αρ. πρωτ. 12704/10-04-2018).
 11. Ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα (αρ. πρωτ. 13115/13-04-2018).
 12. Επιχορήγηση του Φιλοπρόοδου Ομίλου Τούφας με ποσό 2.950 ευρώ για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων στο πάρκο Ιωαννίνων & Τυμφρηστού.
 13. Έγκριση υλοποίησης του προγράμματος καλοκαιρινής φύλαξης με δημιουργική απασχόληση μαθητών δημοτικών & νηπιαγωγείων σε επτά (7) σχολικά συγκροτήματα για το έτος 2018.
 14. Παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων (ΦΛΥΕΣ).
 15. Παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων (ΕΠΑΨΥ).
 16. Παραχώρηση κολυμβητηρίου Αθλητικού Κέντρου «Νικ. Πέρκιζας».
 17. Λήψη απόφασης για την καταστροφή αντικειμένων που δεν έχουν καμία αξία.
 18. Αντικατάσταση μέλους α) Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής προμηθειών, Δ/νσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, για το έτος 2018 και β) Επιτροπής Παραλαβής παροχής γενικών υπηρεσιών, Δ/νσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, για το έτος 2018.
 19. Ανάρτηση στη σχετική διαδικτυακή εφαρμογή του φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο» των ορίων της παρ. 4 του αρθ. 23 του Ν.3889/2010 στο πλαίσιο της διαδικασίας κατάρτισης των δασικών χαρτών.
 20. Εξέταση ένστασης κ. Ε. Μπολιεράκη κατά των αποφάσεων 424/2017 και 19/2018 Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου.
 21. Έγκριση αλλαγής διατομής οδοστρώματος στη συμβολή της οδού Αγ. Παρασκευής με την πλατεία Φλύας προς επίλυση θέματος της θέσης του περιπτέρου στη θέση αυτή.
 22. Παραχώρηση δύο (2) θέσεων στάθμευσης στο Προξενείο της Δημοκρατίας της Νικαράγουα επί της οδού Φωκίδος 1 στο Ο.Τ. 296.
 23. Χωροθέτηση θέσεων στάθμευσης ποδηλάτων επί της οδού Αριστοτέλους 33, στο Ο.Τ. 95 στον Δήμο Χαλανδρίου.

Ν. ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ?

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
Το Πάσχα, πλάι στον οβελία μια συζήτηση ξεκίνησε γύρω από τον σφιχτό εναγκαλισμό εκκλησίας και κράτους, ο οποίος αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο και για τους δυο θεσμούς. Διατυπώθηκε όμως και η άποψη, ότι η εκκλησία της Ελλάδος αντιλαμβάνεται ότι κινδυνεύει μονομερώς από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να δούμε όμως ποια στα αλήθεια είναι η πραγματικότητα

· Επί ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία της υποδοχής του «αγίου» φωτός με τιμές αρχηγού κράτους και με έξοδα του ελληνικού λαού, δικαιώνοντας την, αλήστου μνήμης και θρησκοληψίας, Δήμητρα Λιάνη που την καθιέρωσε.

· Επί ΣΥΡΙΖΑ έγινε η υποδοχή του λείψανου της Αγίας Βαρβάρας με τιμές αρχηγού κράτους (Μάης 2015).

· Επί ΣΥΡΙΖΑ έγινε η υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους του λείψανου της Αγίας Ελένης μαζί με τεμάχιο του «τίμιου» ξύλου (Μάης 2017)

· . Επί ΣΥΡΙΖΑ έγινε η υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους της «αγίας» ζώνης (Νοέμβρης 2017). Εκτός αν αυτό θεωρηθεί ως ακραία έκφραση ειδωλολατρίας!!!

· Επί ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται η ορκωμοσία των βουλευτών από τους παπάδες.

· Τον πρώτο που επισκέφτηκε ο Τσίπρας μετά την νίκη του στις εκλογές του Γενάρη 2005 ήταν ο αρχιεπίσκοπος. Ο αρχιεπίσκοπος αποτελεί και τον προνομιακό του συνομιλητή. Συχνά ενημερώνεται αυτός πριν από τους πολίτικους αρχηγούς. Τέτοιο προνόμιο είχε μόνο ο αγιατολάχ Χομεϊνί, ο ελαίω Αλάχ πρόεδρος του σιτικού Ιράν!!!

· Επί ΣΥΡΙΖΑ αντιστάθηκε ο υπουργός παιδείας, επειδή το ζήτησε ο αρχιεπίσκοπος.

· Επί ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή που ασχολείται με το μάθημα των θρησκευτικών συμπεριλήφθηκαν και τρεις μητροπολίτες. Ο ένας μάλιστα είναι ο Μεσογαίας Νικόλαος.

· Επί ΣΥΡΙΖΑ ο Καμένος δηλώνει οτι θα ρίξει την κυβέρνηση, αν του το ζητήσει ο αρχιεπίσκοπος!!!

· Επί ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται η μισθοδοσία των 9.298 ιερέων από το κράτος. 9.298 ιερείς, 7.271 γιατροί στο ΕΣΥ. Ειδικά αυτό, φαντάζομαι, ενοχλεί ιδιαίτερα έναν γιατρό, αλλά και έναν πολίτη.

· Επί ΣΥΡΙΖΑ το κράτος εξακολουθεί να ενισχύει την εκκλησία για την άσκηση του «φιλανθρωπικού» της έργου. Με ξένα κόλλυβα , που έλεγε και η γιαγιά μου.

· Διαφοροποιήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ η σκανδαλωδώς ευνοϊκή φορολογική αντιμετώπιση της εκκλησίας ???

· Επί ΣΥΡΙΖΑ δεν ακούγεται τίποτε - ούτε ως μακρινή προοπτική - για το χωρισμό εκκλησίας και κράτους. Κατά τα άλλα ανήκουμε στην ΕΕ και δεν έχουμε καμμιά σχέση με τους απαίσιους και σκοταδιστές ταλιμπάν.

Ύστερα από όλα αυτά εύλογο είναι το ερώτημα και η απάντηση : ποιος φοβάται ποιον; Μάλλον κανείς από τους δυο, αφού παρατηρείται ένας θερμός εναγκαλισμός τους. Αυτό που πρέπει να φοβούνται και οι δυο τους είναι αυτός ο εναγκαλισμός, ο οποίος διαρκώς θα τους φθείρει θανάσιμα και θα τους απαξιώνει στα μάτια του λαού και της ιστορίας του πολιτισμένου κόσμου.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Οι ΝΑΤΟϊκοί Γκάνγκστερς ξαναχτυπούν με τη βοήθεια της δικής μας «Αριστερής» αλητείας – ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ


Οι ΝΑΤΟϊκοί γκάνγκστερ ξαναχτύπησαν, ακριβώς όπως έκαναν με το Ιράκ 15 χρόνια πριν (τότε μείον τη Γαλλία που στο μεταξύ έχει γίνει -από τον εγκληματία Σαρκοζύ και μετά- άλλο ένα παρακλάδι του ΝΑΤΟ), αγνοώντας τον ΟΗΕ και το διεθνές δίκαιο που επικαλούνται, αγνοώντας ακόμη και την επιτροπή του ΟΗΕ που έστειλαν στη Συρία και θα άρχιζε σήμερα την έρευνα αν πράγματι έγινε η δήθεν χημική επίθεση από τον Άσσαντ, με τη μαζική στήριξη των ΜΜΕ που ελέγχουν απόλυτα. Και αυτό ανεξάρτητα από την έκταση που πήρε η σημερινή επέμβαση, αφού στόχος της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) και του ΝΑΤΟ είναι να καθιερώσουν την αρχή να κάνουν επεμβάσεις κατά το δοκούν, ατιμώρητα από τη Ρωσία, έως ότου αναγκάσουν τη Ρωσική ελίτ να βάλει την Υ/Ε να κάτσει και αυτή στο τραπέζι των «διαπραγματεύσεων» για τη Μέση Ανατολή…
Ο ΟΗΕ και το Συμβούλιο Ασφάλειας έχει γίνει ένα ανυπόληπτο όργανο προπαγάνδας των δυτικών γκάνγκστερ και εάν δεν υπήρχε ο ιστορικός «αναχρονισμός» των μόνιμων μελών, η Υπερεθνική Ελίτ θα είχε απόλυτο έλεγχο πάνω σε αυτό, όπως ήδη έχει στη Γενική Συνέλευση, από τότε που ανέτρεψε πριν 10 περίπου χρόνια τη μόνιμη και ολόσωστη βέβαια απόφαση του ότι το Ισραήλ είναι ένα εγκληματικό και ρατσιστικό κράτος. Γι’ αυτό και το Ισραήλ σήμερα φέρεται χειρότερα από τους Ναζί, κτυπώντας στο «ψαχνό» άοπλους διαδηλωτές απλά επειδή κάνουν μαζική αντίσταση για την αρπαγή της γης τους από τους θρασύδειλους κατακτητές, οι πατεράδες και παππούδες των οποίων δεν είχαν βέβαια ποτέ διανοηθεί να κάνουν το ίδιο κατά των Ναζιστών εγκληματιών, όταν είχαν εξαπολύσει συστηματική καταδίωξη εναντίον τους. Αντίθετα, ήταν ο Σοβιετικός λαός, μαζί με τον Ελληνικό, τον Σερβικό και άλλους λαούς που πλήρωσαν το ακριβό τίμημα της αντίστασης κατά των Ναζιστών εγκληματιών, όπως το πληρώνει σήμερα ο Παλαιστινιακός, αλλά και ο Συριακός λαός και χθες ο λαός της Λιβύης, του Ιράκ, του Αφγανιστάν και της Γιουγκοσλαβίας…
Η παγκοσμιοποιητική «Αριστερά», δηλαδή η Αριστερά που είναι άμεσα ή έμμεσα ενσωματωμένη στη Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ) της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, είτε συνεργεί στο έγκλημα είτε κάνει φιλειρηνικό, αντι-ιμπεριαλιστικό αγώνα. Το πρώτο συμβαίνει με τους «αριστερούς» απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ που όχι μόνο παραχωρούν τις βάσεις των Αμερικανών στη Σούδα, τον Άραξο και αλλού για οποιοδήποτε παρόμοιο έγκλημα ενάντια σε άλλους λαούς, αλλά και συγχρόνως παρακαλούν τους ΝΑΤΟϊκούς εγκληματίες να κτίσουν και άλλες βάσεις στη Σύρο, την Αλεξανδρούπολη και αλλού, μετατρέποντας τη χώρα σε αβύθιστο αεροπλανοφόρο αλλά και πιθανό παρανάλωμα του πυρός σε τυχόν γενικότερη σύρραξη στο μέλλον, ενώ αφιονίζουν τον λαό ότι κινδυνεύει μόνο από τους Τούρκους! Αλλά και η υπόλοιπη παγκοσμιοποιητική «αριστερά», (κοινοβουλευτική και μη) μιλά εντελώς αποπροσανατολιστικά για ενδο-ιμπεριαλιστικές αντιθέσεις, εξισώνοντας θύτες και θύματα σαν κάποιο …φιλειρηνικό κίνημα του Μπέρτραντ Ράσσελ! Και αυτό γιατί η «Αριστερά» αυτή έχει μείνει προσκολλημένη στην… υπεραιωνόβια ανάλυση του Ιμπεριαλισμού του Λένιν αντί να προσπαθήσει να αναλύσει τις σημερινές συνθήκες στη ΝΔΤ και να καλέσει τον λαό να πετάξει στη θάλασσα τις ΝΑΤΟϊκές βάσεις και να αγωνιστεί για την εθνική και οικονομική μας κυριαρχία, την οποία δεν κινδυνεύουμε βέβαια να τη χάσουμε από τους Τούρκους, αφού ήδη την έχουμε χάσει ολοκληρωτικά από τότε που γίναμε κανονικό προτεκτοράτο της Υ/Ε, μετά την οικονομική καταστροφή που μας επέβαλαν οι εταίροι και «σύμμαχοί» μας.

ΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΙΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ:

–ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, «ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ», ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

–ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

– ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΥΤΗ, ΟΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΔΤ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ. ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Η ‘ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ’ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…

ΜΕΚΕΑ - ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ - 14/4/2018