Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!

ΜΑΪΜΟΥ ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Μετά την ΔΙΑΥΓΕΙΑ - που συστηματικά υπονομεύει ο δήμος Χαλανδρίου, σιγά μην είχαν ευαισθησία για το ΜΗΤΡΩΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
Ο δήμος είναι λάφυρο δικό τους και όσων "είναι περήφανοι που τους στήριξαν" και πανηγυρίζουν όταν διώκουν τους συμπολίτες τους.

Με  mια επίσκεψη στο site της Γ.Γ. Επικοινωνίας, στο μητρώο online επιχειρήσεων μπορεί να δει καθένας ΠΟΙΟΙ ΤΗΡΟΥΝ την θεσμοθετημένη δεοντολογία και ποιοι ΟΧΙ. Είπανε ότι το ευρύτερο δημόσιο δεν θα ενισχύει ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΑ μέσα ενημέρωσης. Έχει ακούσει τίποτα ό δήμος Χαλανδρίου;;;;;
(Για να δείτε τα ταυτοποιημένα ηλεκτρονικά μέσα κάντε κλικ εδώ: https://emedia.media.gov.gr/certified-enterprises?sort=&sort_dir=&id=&site=&blocksize=15&page=18.  
Η λίστα είναι αλφαβητική οπότε εύκολα μπορείτε να αναζητήσετε τους .... χορηγούς. Αν δεν τους βρείτε ψάξτε ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ.

Η νομιμότητα είναι ένας φερετζές για τα παρασκηνιακά συμφέροντα, τους γραφειοκράτες, και τους υπαλλήλους τους πολιτικάντηδες.

Δεν την υπηρετούν. Δεν την θέλουν. Την χρησιμοποιούν ανάλογα με την περίσταση και την καταπατούν όταν βολεύονται από την καταπάτησή της εκείνοι και τα συμφέροντα που υπηρετούν.

Ενίοτε την λοιδορούν τη νομιμότητα και την τήρησή της. Για να έχουν άλλοθι όταν την καταπατούν, όταν αυθαιρετούν υπέρ των συμφερόντων που υπηρετούν.

Για άλλη μια χρονιά το φεστιβάλ της ρεματιάς του δήμου Χαλανδρίου, ο δήμος Χαλανδρίου, η διεύθυνση πολιτισμού του, συνεργάζεται με "χορηγούς επικοινωνίας". Ανάμεσά τους τοπικό  ειδησιογραφικό  site το οποίο θα προβάλλει - λέει - τις εκδηλώσεις.

Και διαφημίζεται δωρεάν, προβάλλεται σαν μια "πολιτιστικά" ευαίσθητη "επιχείρηση" , ο δήμος φτιάχνει την εικόνα του στην αγορά.

Την ίδια ώρα μας στέλνει δελτία τύπου για να προβάλλουμε το φεστιβάλ της ρεματιάς και το πρόγραμμά του.

Το ερώτημα παραμένει: ΑΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ του φεστιβάλ (δωρεάν βεβαίως) τι λιγότερο θα κάνουμε από τους "χορηγούς επικοινωνίας" που προβάλλονται και αναφέρονται;

ΤΙΠΟΤΑ!

Θα προσφέρουμε λοιπόν με ανταγωνιστές μας, ακριβώς την ίδια προβολή στο φεστιβάλ (και μάλιστα εμείς σε πραγματικό κοινό, αλλά αυτό είναι μια άλλη, μεγάλη συζήτηση) και αυτοί θα είναι προβαλλόμενοι από τον δήμο, από όλο το υλικό προβολής του φεστιβάλ ως ως χορηγοί ενώ εμείς όχι.

Αυτά τα είπαμε και πέρυσι.

Φέτος όμως υπάρχει ένα ακόμα θέμα που πλέον αυτό που κάνει η υπηρεσία του Αετοπούλειου, με την πολιτική ευθύνη του αρμόδιου αντιδημάρχου είναι ουσιαστικά ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟ αφού ο δήμος συνεργάζεται με site το οποίο ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ (ακόμα;;;) ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ONLINE MEDIA της ΓΓ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!

Δηλαδή με site το οποίο λειτουργεί ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ως προς το ιδιοκτησιακό του καθεστώς και τους υπεύθυνους ύλης του.

ΕΜΕΙΣ  - και φέτος - δεν θα ανεβάσουμε τίποτα για το φεστιβάλ της ρεματιάς και την συλλογή survivorικού  φακόρυζου για το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ".

ΥΓ: Διάβασα πρόσφατα μια εξαιρετική άποψη! "Για την κατάντια της χώρας φταίνε- λέει - τα χρήματα που δόθηκαν νόμιμα"! 
Δεν είναι οι μίζες και τα κοντά ένα τρις ευρώ που βγήκαν από την χώρα , σε φορολογικούς παραδείσους από όσους έπαιρναν μαύρο χρήμα με το τσουβάλι αλλά είναι τα χρήματα που δόθηκαν νόμιμα!!!!!! 
Καμία έκπληξη από νεοθαυμαστές του νεοφιλελευθερισμού.