Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Οδηγός παρέσυρε τοπογράφους που έκαναν μετρήσεις στη Δουκίσσης Πλακεντίας - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περί τις 11 το πρωί του Σαββάτου, στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας 89 , κοντά στη συμβολή με την οδό Μεταμορφώσεως, στο Χαλάνδρι, με έναν τοπογράφο να σκοτώνεται και ακόμη έναν να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι δύο τοπογράφοι πραγματοποιούσαν μετρήσεις πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα της Δουκίσσης Πλακεντίας, όταν μια 40χρονη οδηγός, κατά τη διαδικασία του ελιγμού της αλλαγής λωρίδας και κινούμενη προς το Χαλάνδρι, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να παρασύρει τους δύο άτυχους άνδρες.

Ο ένας απεβίωσε λόγω σοβαρού χτυπήματος στο κεφάλι και ο άλλος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

ΠΗΓΗ: https://www.zougla.gr

Τον Δήμο Αλίμου επισκέφτηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος ΠαπαδάκηςΟυσιαστική συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλίμου είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την παράταξη «Αττική Πράσινη Περιφέρεια»

Ενημερώνεται από «πρώτο χέρι» για όλα τα σημαντικά θέματα ο Νίκος Παπαδάκης

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με το Πράσινο Κίνημα, κ. Νίκος Παπαδάκης, στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεών του ενόψει των εκλογών, επισκέφτηκε τον δήμαρχο Αλίμου, κ. Ανδρέα Κονδύλη, στο δημαρχείο της πόλης.

Στη συνάντηση του επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης «Αττική Πράσινη Περιφέρεια» και του δημάρχου συμμετείχε και το μέλος του Πράσινου Κινήματος, κα Ευφροσύνη (Φίφη) Ζαχαριά, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αλίμου με την παράταξη που ηγείται ο κ. Κονδύλης «Αγαπώ τον Άλιμο».

Ο κ. Παπαδάκης ενημερώθηκε από τον δήμαρχο για τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν τον Άλιμο, και του κατέθεσε τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης.

Αυτές οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, καθώς είναι επιθυμία του επικεφαλής της «Αττική Πράσινη Περιφέρεια» να ενημερώνεται από «πρώτο χέρι» για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής.