Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ....


Νέα επιστολή κυκλοφορεί - στην εφημερίδα του κου Πράσσου - από γνωστό επιστολογράφο - δημοτικό σύμβουλο (όχι το όνομά του δεν το γράφουμε, τσάμπα διαφήμιση δεν του κάνουμε) που αναφέρεται στην κα Καρατζά και στελέχη του - ΚΚΕ.

Την κα Καρατζά αποκαλεί "... ο απόλυτος άρχων του Δημοτικού Συμβουλίου" ενώ αναφέρεται σε στέλεχος του ΚΚΕ με τον χαρακτηρισμό "φουσκωτός".

Σε τηλεφωνική συνομιλία μας με την κα Καρατζά, όπου της ζητήσαμε να σχολιάσει την επιστολή εκείνη μας έκανε ΒΑΡΥΓΔΟΥΜΠΗ δήλωση:

"Ε όχι και "άρχων".
ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ θα δεχόμουν να με πει, αλλά να μου αλλάξει και το φύλο δεν λέει. "

Όσο για τον "φουσκωτό" Ηρακλή ε, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τον έκανε η μανούλα του λίγο ... μεγαλόσωμο ...

Δεν τον λες και ... ΓΑΖΕΛΑ εδώ που τα λέμε. (το κλέβω Δημήτρη).

Τώρα αν αυτά είναι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, αν συνιστούν πολιτική ή αν οι δημοτικοί σύμβούλοι αντί να κλείνουν καμιά λακκούβα στους δρόμους  δημοσιεύουν ερωτικά γράμματα για τα κρυφά αντκείμενα του πόθου τους,  μένει να σας απασχολήσει στις επόμενες εκλογές ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ, ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ!

ΧΑΙΡΕΤΕ!

"ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ" ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΥΑ.

Μεταξύ συγγενών και φίλων "εκλέχτηκε" - ο τρόπος του λέγειν - το νέο Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου ΦΛΥΑ.

Στο νέο Δ.Σ. εκλέχτηκαν:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Θεοδώρου, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης κος Αγγελής, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Βασίλης Σταύρου, ο πρώην Πρόεδρος κος Ασημακόπουλος, ο στενός συνεργάτης του Στάθη Ανδρεόπουλου κ. Πράσσος και  ΕΝΑΣ, ναι ΕΝΑΣ, επαγγελματίας που δεν ανήκει στη συμμαχία των δύο δημοτικών παρατάξεων,  της πλειοψηφίας του δήμου  και της μείζονας αντιπολίτευσης (παράταξη Ανδρεόπουλου),  ο Γιώργος Χέλμης.

Αξιοσημείωτα:

1. Η οργάνωση των αρχαιρεσιών ήταν - όπως μας είπε ο σμπίρος μας - φοβερή:  Δεν υπήρχε καν  εφορευτική επιτροπή.

2. Η συμμετοχή έσκισε. Αφού να φανταστείτε το μέτρο έπεσε στο φοβερό νούμερο των ... 15 ψήφων ενώ ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ εκλέχτηκε ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ  με ... 18!

3. Η μείζονα αντιπολίτευση του δήμου εκπροσωπήθηκε μόνο από τον κο Πράσσο, ο οποίος εκλέχτηκε σε συμφωνία με την πλειοψηφία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ΟΥΤΕ ΑΛΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ από την πλευρά των ΠΑΣΟΚων αφού όλα ήταν προσυμφωνημένα.

Και τώρα ρωτάμε:

- Αυτό το πράμα που προέκυψε ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ και θα ασχοληθεί με τα προβλήματά τους;;;

- Εμείς που τα λέμε είμαστε περίεργοι ή αυτοί που τα κάνουν;;;

- Ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά τους πάει ο ... οπτικός;;;

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *