Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ  ΤΗΣ 
 ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ, 
ΠΟΕ ΟΤΑ ΚΑΙ
ΕΕ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

  • Ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο και έκανε show ζητώντας να μπλοκάρει το δημοτικό συμβούλιο με απόφασή του, το δικαίωμα των συναδέλφων της να συμμετέχουν στην διαδικασία αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων , του νόμου  Γεροβασίλη που - όπως είπε - είναι "χειρότερη αξιολόγηση από αυτή του Μητσοτάκη" (που προέβλεπε υποχρεωτικές απολύσεις), καταχειροκοτούμενη από την καργαριστερά, την ΠΟΕ ΟΤΑ και την ΑΔΕΔΥ,  δια την αγωνιστική της συμπεριφορά και στάση.
  • Σύλλογος και συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ, ο Γρ. Καλομοίρης και η Λούλα Καρατζά ζήτησαν από τον Ρούσσο να μην αξιολογήσει κανένα υπάλληλο με προσωπική του ευθύνη, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα για τα αυτοτελή γραφεία, που αξιολογούνται από τον δήμαρχο
  • Κάλεσε ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ τους συναδέλφους της προϊσταμένους και διευθυντές και τους ζήτησε να μην αξιολογηθούν αφού είναι καλυμμένοι από τα συνδικαλιστικά τους όργανα, την ΠΟΕ ΟΤΑ και την ΑΔΕΔΥ. Να μην πειθαρχήσουν στο νόμο Γεροβασίλη, να μην φοβηθούν τις επιπτώσεις από την συμμετοχή στην διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.
ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ - ΕΚΕΙΝΗ Η ΙΔΙΑ - Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΚΑ, μέλος της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΕ ΟΤΑ, κατέθεσε το δελτίο αυτοαξιολόγησής της ως διευθύντριας, παραβιάζοντας την απόφαση του συλλόγου στον οποίο είναι πρόεδρος και των ανώτερων συνδικαλιστικών οργάνων που καλούσε τους άλλους εργαζόμενους να εφαρμόσουν.

Αυτό είναι που λένε "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ"  

(όλο σεξιστικά γράφω σήμερα).

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΣΙΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2011

 

Σε αυτό το link της Πλατείας στις 22 Μαρτίου του 2011 υπάρχει ολόκληρη η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου που προκλήθηκε από την επιστολή Βάσιου.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Στάθης Ανδρεόπουλος μιλάει για την καταγγελία του,
ο κος Βάσιος αναφέρεται στην επιστολή του και λέει ότι απαγορεύει σε όλους να αναφέροτναι στο θέμα γιατί έχει καταθέσει μήνυση για πλαστογραφία - για την οποία δικαιώθηκε μετά από χρόνια,
ο έμπειρος Κώστας Παττακός αναφέρεται στο θέμα καλώντας τον κο Βάσιο να παραιτηθεί από την θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας γιατί η ενέργειά του θα προκαλέσει εμπλοκή στην λειτουργία του δήμου και ασκεί κριτική στον Δήμαρχο Γιώργο Κουράση για την επιλογή του να διατάξει ΕΔΕ,
ο τότε πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Αλέκος Βαρβέρης παρεμβαίνει, ζητάει να μην αδικηθούν εργαζόμενοι αλλά υπογραμμίζει ότι "είμαστε εργαζόμενοι, δεν είμαστε συμμορία" και ο Γιώργος Κουράσης ..... ΣΙΩΠΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ.

Ακούστε το όσοι δεν το έχετε ακούσει κάνοντας ΚΛΙΚ εδώ:

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΒΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ (ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ)

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

 


Επειδή η άσκηση ποινικής δίωξης ενάντια στον Νταβία από τη μήνυση της Κούκα για τέλεση του αδικήματος της ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ που αφορά τις κρίσεις Διευθυντών του 2013 (επί Αεικίνητου Δημάρχου Χαλανδρίου Γεωργίου Κουράση) και την "μπόνους μοριοδότηση" που λαμβάνουν οι κρινόμενοι από το υπηρεσιακό συμβούλιο όταν διενεργούν ΕΔΕ - άσχετα με το αποτέλεσμά της και το αν αυτή η ΕΔΕ - λειτούργησε υπέρ των συμφερόντων του δήμου και των δημοτών ή εναντίον κάναμε ένα flash back στο αρχείο της ΠΛΑΤΕΙΑΣ, για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι πώς οι γραφειοκράτες αντιλαμβάνονται την λειτουργία του δήμου και πώς ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ που είχε ποτέ το Χαλάνδρι χειρίστηκε κρίσιμες υποθέσεις του δήμου κρυπτόμενος πίσω από τα βρακιά των υπαλλήλων του δήμου, του Εμπορικού Συλλόγου και άλλων "μπροστινών" - πολιτικών "αυτοφοράκηδων". 
 
(Η αναφορά μας στα "βρακιά" δεν εμπεριέχει σεξιστικό υπονοούμενο, μην μας την πέσουν οι έμποροι των νεοταξίτικων ευαισθησιών. Αναφερόμαστε σε βρακιά και των τριών φύλλων - σερνικών, θηλυκών, ΛΑΟΤΚΙ PRIDE - χωρίς διαχωρισμό περιεχομένου. Όλοι φοράνε βρακιά, πίσω από τα οποία μπορεί να κρυφτούν "γενναίοι και μπεσαλήδες" πολιτικοί - γυναίκες, άνδρες και οι άλλοι. Σεξιστικό είναι το "σώβακα" ή το "κιλότες". Για να είμαστε ξηγημένοι.


 Η επίμαχη ΕΔΕ λοιπόν, που αποτελεί την άκρη του νήματος της ασκηθείσας ποινικής δίωξης στον Νταβία είναι μια επιστολή του τότε αντιδημάρχου της διοικησάρας Κουράση κ. Βάσιου που αφορούσε την υπογραφή του στο πρωτόκολλο παραλαβής του έργου στον καταυλισμό των τσιγγάνων το 2006.

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΣΙΟΥ!

Σκηνές απείρου κάλους γίνονται στον δήμο με την επιστολή Βάσιου.

Ο Δήμαρχος κος Κουράσης δείχνοντας "αποφασιστικότητα" διέταξε ΕΔΕ - όπως και εχθές σας ενημερώσαμε - αλλά είχε να λύσει ένα προβληματάκι: Δεν έβρισκε κανέναν υπηρεσιακό να επιθυμεί να αναλάβει την διενέργεια της ΕΔΕ αφού οι περισσότεροι εργαζόμενοι στον δήμο καταλαβαίνουν ότι δεν πρόκειται  παρά για χοντροκομμένο πολιτικό ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών (αν δεν υπάρχουν - ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - και βαθύτερες διασυνδέσεις που έχουν την αφετηρία τους στην εποχή που ο κος Βάσιος είχε αποχωρήσει από την παράταξη Ζαφειρόπουλου και επανήλθε σε αυτή για να ψηφίσει Κουράση στην εσωτερική της διαδικασία, διασυνδέσεις που θα φανούν στην πορεία και που ... περνάνε και απέναντι αφού είναι γνωστό ότι ο κος Βάσιος διατηρεί άριστες σχέσεις και με στελέχη της αντιπολίτευσης - από την εποχή Παττακού ακόμα, όταν ως πρόεδρος του ΦΟΤ έκανε τα πρώτα του πολιτικά βήματα.)

Τελικά με απόφασή του   ο δήμαρχος κος Κουράσης όρισε 2 υπαλλήλους του δήμου - την κα Κούκα ως πρόεδρο και την κα Ηλιακοπούλου ως πρακτικογράφο  - να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά, ενώ το κλίμα στις υπηρεσίες είναι βαρύ αφού οι εργαζόμενοι δεν επιθυμούν ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εμπλέκονται με τέτοιο άκομψο τρόπο στα παιχνίδια της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Θα παρακολουθούμε το θέμα γιατί θα βγάλει γέλιο - κλαυσίγελο - θυμηθείτε μας!

http://www.stinplatia.gr/2011/03/blog-post_2496.html