P

P

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΠΑΤΗΜΑ: ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟΝ ΧΕΥ 9

Οκτώ μέτρα κάτω από τον ΧΕΥ 9
Εγκρίθηκε - με την απόλυτη πλειοψηφία του δημάρχου - την απόλυτη πλειοψηφία που έχει εξασφαλιστεί από την σύμπραξη των 4 δημοτικών παρατάξεων - εχθές στην οικονομική επιτροπή το 1ο Πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού, για τον έλεγχο των «Δικαιολογητικών Συμμετοχής», καθώς και για τον έλεγχο και τη βαθμολόγηση των «Τεχνικών Προσφορών» των συμμετεχόντων που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΚΔΑΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» (Α.Μ. 2/2019).

Οι τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που μετέχουν στην Ο.Ε. (Τσιαμπάς από Κουράση, Θέος από Κρανίδη και η Λούλα Καρατζά) καταψήφισαν. 

Η με Α.Μ. 2 του 2019 εγκρίθηκαν από την Ο.Ε. τώρα - το 2020, εν μέσω κορονοκρίσης.
Ξέρουμε βέβαια ότι την ευθύνη θα έχουν .... οι υπηρεσίες για την καθυστέρηση κατά την επίσημη εκδοχή.

Ξέρουμε όμως επίσης - ή μάλλον ΚΡΙΝΟΥΜΕ (γιατί ακόμα είναι νόμιμο) ότι απλώς ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ το θέμα ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς .... τον φόβο των ... Ιουδαίων, δηλαδή των κατοίκων που κινητοποιούνται..

Έχουμε δηλώσει την αντίθεσή μας με την εμονική άρνηση του συλλόγου "ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΚΑΡΑΣ" του Πατήματος, αντί να δεχτεί - και μάλιστα ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ και ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ - όπως θεωρούμε εμείς ότι έπρεπε να κάνει - για να γίνουν γρήγορα οι μελέτες και να μιλήσουν και οι επιστήμονες για το αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν στον ΧΕΥ 9 υπόγειες εγκαταστάσεις αμαξοστασίου, ζητάει να σταματήσουν οι μελέτες.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΥ 9 ΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ!

Γι΄αυτό εμείς θα ζητάμε το ίδιο εμονικά ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.

Γιατί εμείς δεν πάμε να κρύψουμε την άποψή μας από κανέναν.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ και βέβαια ΠΑΝΤΑ υπό την κρίση της ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ αν πρέπει να αναθεωρηθεί. Κανένα ζόρι δεν τραβάμε να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ότι είχαμε εξ αρχής δίκιο ούτε  μας χρειάζεται να προετοιμάσουμε τις  .... κωλοτούμπες μας.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ.

Α.Ν.

ΑΠΕΣΥΡΕ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ .... ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΤα πολιτικά ύστερα του κόσμου στο Χαλά Ντερέ.

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ προτείνει η διοίκηση της σύμπραξης λοιπόν.

Και του βγήκε ο Κουράσης στην οικονομική επιτροπή από τα αριστερά, προτείνοντας ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ αντί της ανάθεσης σε ιδιώτη που πρότεινε η σύβραση "της υπεράσπισης του δημόσιου χαρακτήρα" που λέει και το πρακτικό της σύμπραξης.

Συμφώνησε ο Γιώργος Θεός (του Κρανίδη) με την παράταξη Κουράση , έκανε πέτρα την καρδιά της και η Λούλα - που πάνω που προσχώρησε στο μπλοκ των αναθέσεων, ψηφίζοντας ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ - της βγήκαν με αριστερό φλας οι .... αστοί και οι εκπρόσωποι του κεφαλαίου και ....

.... ο Ρούσσος αποδέχτηκε (πολύ πρόθυμος πάντα στην δεξιά) την πρόταση Κουράση για να μην λένε μερικοί μερικοί ότι δεν ακούει κανένα.

Μόνο όταν του προτείνουν να προσθέσει και προσωπικό στις κοινωνικές υπηρεσίες αρνείται. Διότι δεν υπάρχουν ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ πλέον. Υπάρχουν μόνο ..... deals.

Αποσύρθηκε λοιπόν η νεοφιλελέ πρόταση της σύβρασης για ανάθεση της φύλαξης σε ιδιώτη και εφαρμόστηκε η ..... αριστερή πρόταση Κουράση για προσλήψεις εργαζομένων.

Απολύμανση στο Κέντρο Υγείας (τα ιατρεία του πρώην ΙΚΑ) Χαλανδρίου με δαπάνη του Δήμου - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Με δαπάνη του δήμου Χαλανδρίου οργανώθηκε απολύμανση στις εγκαταστάσεις των ιατρείων του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίου (πρώην ΠΕΔΥ Χαλανδρίου) στην οδό Δημοσθένους 8, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε επιμόλυνση από πιθανό κρούσμα κορονοϊού.

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει τους πολίτες που επιθυμούν να εξεταστούν σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού ότι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίου στο τηλ.: 210 6840027.

ΣΧΟΛΙΟ: Μμμ. Πολύ ευχάριστο αυτό. Τουλάχιστον απολυμάνθηκε σωστά;

Πότε έγινε αυτό; Προχτές που ήταν κλειστά τα ιατρεία;